NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 003
46
01:40 #3 Texas @ #20 Texas A&M - abc
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez olyan előző rezsimes filingü volt...
több mint 6 éve
örülök hogy másnak is egyértelmű, hogy LindsayMegütöm a sportingbullt végül, ha bejön a tippem, hogy Browns-Colts PO, és nem rakhattam ilyet...Semmi elfogultság, de az idei OROY elég eldöntött bulika.
Nagyot tetszik a Browns. Mayfield kapja be, mert miatta nem lesz BigQ OROY. 😊
kristóf17
GiantsMLBhunter
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Most már nincs más hátra, csak meg kell nyerni a hátralévő meccseinket és akkor lesz kb 60% esélyünk egy wildcard körre a PO-ban. Csak 60% ha MINDENT megnyerünk... Hue jól elbaszta az esélyeinket 😀 😀 😀 több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Tessék érteni a dolgokat, nem túl komolyan venni azt, amit nem kell. Teljesen nyilvánvaló, ha van egy normális irányítóteljesítmény, akkor QB kapja, ráadásul amiket írtál, simán lehet 40 szavazatos különbség is a másodikkal szemben. Én meg csak szépen örülök, hogy Michel ilyen kibaszott jó, és reménykedem, hogy egészséges marad és tovább aláz^^
több mint 6 éve
zsutu
785
Egyedül az a szerencsétek, hogy sokat volt sérült, különben ez a díj simán Michelé lenne, így lehet bohóckodni más nevekkelMégis miért? Szerinted melyik az esélyesebb? Egy futó aki minden idők egyik legjobb systemében játszik jól, vagy egy olyan srác aki mindenidők egyik legszerencsétlenebb csapatában egy 0-16 szezon után ha POba nem is vezeti, de reményt ad egy egy olyan csapatnak ahol kompetens QB közel 30 éve nem volt.
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Egyedül az a szerencsétek, hogy sokat volt sérült, különben ez a díj simán Michelé lenne, így lehet bohóckodni más nevekkel
több mint 6 éve
azt mondod D Goedert kapja?Megütöm a sportingbullt végül, ha bejön a tippem, hogy Browns-Colts PO, és nem rakhattam ilyet...Semmi elfogultság, de az idei OROY elég eldöntött bulika.
kristóf17
GiantsMLBhunter
több mint 6 éve
Ha nem csak premier posztokban gondolkodnánk/nának, akkor Nelson pont olyan esélyes lenne, mint Barkley, vagy Mayfield. De nyilván nem élek álomvilágban.Megütöm a sportingbullt végül, ha bejön a tippem, hogy Browns-Colts PO, és nem rakhattam ilyet...Semmi elfogultság, de az idei OROY elég eldöntött bulika.
kristóf17
GiantsMLBhunter
| csak nézz be a colts topicba a legutolsó videóhoz, hogy ki miatt tudott dobni Luck meccsnyerő passzt gyakorlatilag. Ez ugye egy a rengetegből |
több mint 6 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Megütöm a sportingbullt végül, ha bejön a tippem, hogy Browns-Colts PO, és nem rakhattam ilyet...Semmi elfogultság, de az idei OROY elég eldöntött bulika.
kristóf17
több mint 6 éve
Megütöm a sportingbullt végül, ha bejön a tippem, hogy Browns-Colts PO, és nem rakhattam ilyet...Amilyen gyenge a Colts egesz eves schedulje, es amennyire megy most a Barnaknak, meg ossze is johet 😛
kristóf17
több mint 6 éve
Megütöm a sportingbullt végül, ha bejön a tippem, hogy Browns-Colts PO, és nem rakhattam ilyet...Nagyot tetszik a Browns. Mayfield kapja be, mert miatta nem lesz BigQ OROY. 😊
több mint 6 éve
Rengeteget cikkeznek az edző dolgokról és vannak érvek minden mellett, egy biztos most GreggW-Kitchens duó a legjobb ami lehet, káoszból és szarból csinálnak rendet és várat.Nagy meccs volt, az első félidőbe olyan játékot mutattunk be amit évek óta nem láttam Browns meccsen!Nem lehet hogy érdemes lenne ezt az edző csapatot megtartani jövőre???🤔🤔🤔
Zseniális mennyire jól húztunk a drafton idén, és milyen szinten rátudta szabni Kitchens ilyen rövid idő alatt Baker erősségeire a playbookot.
Megy a futó játék de a passz is, komolyan az emberek az első félidőbe csak néztem ki a fejemből h ez tényleg a mi csapatunk?! 😮
P@trik
Rózsa Sándor (betyár)
Szerkesztette: P@trik
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nagy meccs volt, az első félidőbe olyan játékot mutattunk be amit évek óta nem láttam Browns meccsen!Nem lehet hogy érdemes lenne ezt az edző csapatot megtartani jövőre???🤔🤔🤔
Zseniális mennyire jól húztunk a drafton idén, és milyen szinten rátudta szabni Kitchens ilyen rövid idő alatt Baker erősségeire a playbookot.
Megy a futó játék de a passz is, komolyan az emberek az első félidőbe csak néztem ki a fejemből h ez tényleg a mi csapatunk?! 😮
P@trik
több mint 6 éve
Nagy meccs volt, az első félidőbe olyan játékot mutattunk be amit évek óta nem láttam Browns meccsen!Zseniális mennyire jól húztunk a drafton idén, és milyen szinten rátudta szabni Kitchens ilyen rövid idő alatt Baker erősségeire a playbookot.
több mint 6 éve
Már Hue ábrázata miatt is megérte nézni a meccsett 😊 amúgy én azt látom a csapaton, hogy nem csak jobban, de felszabadultabban is játszanak amióta edző csere volt.
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 6 éve
Szegény Hue-ba ott rúgtak bele ahol lehetett. Megkapta az int után a labdát, Baker alig fogott vele kezet. Hát ezt érdemli azért a sok mindenért amit a csapatért tett!?| Én le is szállnék a bandwagonról, csak rohadt sokan állnak az ajtónál 😊 |
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Szerintem ez igy volt a jo es a megfelelo. Ha nincs Hue es a szaroskodasa, akkor lehet, Mayfield elobb a mely vizbe kerul. De talan neki is pont ez a par het kellett meg mentalisan. Serules miatt kerult be, ezaltal azert nem nehezedett ra akkora nyomas, mivel nagyon eroltetve volt, hogy Taylor a kezdo, meg jobb edzeseken es hasonlok. Es igy legalabb Taylor is megmutatta, hogy ez az egesz bullshit, neki meg nincs kezdoben a helye, itt legalabbis.Srácok, nézem a sorsolást, nem akarok itt olyan dolgokat írni, ami nem épeszű emberre vall, de másfél meccs a lemaradás, és nem látok olyan meccset, amin ne adnék legalább 50% sanszot. Szóval, kezdésnek nyerni kéne a Texans ellen 😊Ha év elején basszák ki Huet akkor... Bele se gondolok...
Qrvára szurkolok Mayfieldnek.
gabokocka
Tomcsik
több mint 6 éve
Akkor mar cincy HCSrácok, nézem a sorsolást, nem akarok itt olyan dolgokat írni, ami nem épeszű emberre vall, de másfél meccs a lemaradás, és nem látok olyan meccset, amin ne adnék legalább 50% sanszot. Szóval, kezdésnek nyerni kéne a Texans ellen 😊Ha év elején basszák ki Huet akkor... Bele se gondolok...
gabokocka
Tomcsik
több mint 6 éve
Tomcsik
8 018
Srácok, nézem a sorsolást, nem akarok itt olyan dolgokat írni, ami nem épeszű emberre vall, de másfél meccs a lemaradás, és nem látok olyan meccset, amin ne adnék legalább 50% sanszot. Szóval, kezdésnek nyerni kéne a Texans ellen 😊Ha év elején basszák ki Huet akkor... Bele se gondolok...
gabokocka
több mint 6 éve
Srácok, nézem a sorsolást, nem akarok itt olyan dolgokat írni, ami nem épeszű emberre vall, de másfél meccs a lemaradás, és nem látok olyan meccset, amin ne adnék legalább 50% sanszot. Szóval, kezdésnek nyerni kéne a Texans ellen 😊Qrvára szurkolok Mayfieldnek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Újabb csoda, főleg az első félidőben, aztán már csak tartottuk az eredményt és ma ennyi elég is volt. Teljesen meg vagyok elégedve az új helyettes edzőinkkel, csak így tovább!
több mint 6 éve
Sziasztok! Streamet tud valaki?