NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 008
47
01:40 #3 Texas @ #20 Texas A&M - abc
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 6 éve
Kenji
642
Remélem így fogjátok nyomni továbbra is. Még Johnny Football draftolása idején kezdtem el szorítani a dolog érdekében. Azt hiszem mostmár jobbak a feltételek hozzá. 😊
több mint 6 éve
Nem is tudom mit mondjak. Nem is tudom, hogy láttam-e már ilyet. Rengeteg embert lehetne kiemelni, Chubb és Mayfield OROY versenyét, azt, hogy igenis végre tényleg run heavy offense van, az újfent elit védelmet, TJ Carrie nagy napját stb.
Meccs előtt kiegyeztem volna egy Chiefs elleni tisztes helytállással, de ez így, le a kalappal.
Tetszik ez a Williams-Kitchens páros 😀
Jövőhéten BYE, alig várom a Bengalst 😊
több mint 6 éve
A Sheriff MayfieldrőlHard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Máshol ez alap, itt ennek is örülni kell...Majd jön Bruce Arians 😀
www.cleveland.com/browns/2018/11/the-haslams-have-put-john-dorsey-in-charge-of-the-browns-coaching-search-source-says.html
Csak ne McCarthy legyen, ugye Drip 😊
Joey Tribbiani
több mint 6 éve
Máshol ez alap, itt ennek is örülni kell...www.cleveland.com/browns/2018/11/the-haslams-have-put-john-dorsey-in-charge-of-the-browns-coaching-search-source-says.html
Csak ne McCarthy legyen, ugye Drip 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 6 éve
Kár hue-ért, fisher és fox után újabb aranyköpés-gyárat vesztett a ligatwitter.com/KeithBritton86/status/1060212721298358272
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
T Vallejo milyen volt?Kirksey sérülése miatt, egész tűrhető volt.
Nem lattam vegig a meccset hogy es miert jatszott ennyit?
Janek
több mint 6 éve
T Vallejo milyen volt?Nem lattam vegig a meccset hogy es miert jatszott ennyit?
több mint 6 éve
ozibozi
17 231
Viszi is rúgónak azonnal Pratert gondolom 😉
több mint 6 éve
Hoppácska! Bruce Arians azt mondja, hogy őt érdekelné a Browns HC pozíciója, és ez az egyetlen ajánlat, amiért visszatérne az edzősködéshez.Forrás:120 yard
több mint 6 éve
Ööö...Húúúú basszus, ez nekem fájt 😊
www.instagram.com/p/BpxaSkqAua4/?utm_source=ig_web_copy_link
Matthew99
több mint 6 éve
Ööö...A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Sok volt a kapott pont, de rengeteg volt a hiányzó a defense oldalon. Tetszett, hogy az offense hívások nem, hogy nem omlottak össze, de jobbak volt mint (4éve) az előző rezsim alatt. Egyébként meg gyorsan felejtsük el, nekünk nem ezt a meccset kellett megnyerni. Bár a hátrelevőkből se tudnék egy olyat se felhozni ahol mi lennénk az esélyesek...
több mint 6 éve
Holnap majd esetleg bővebben is hozzászólok a meccshez de nem mondanám, hogy rossz volt ezÉn is rosszabbra számítottam, várható volt, hogy nem fogjuk megütni őket.
Drip
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 6 éve
Sok értelme nem volt a meccsnek, formalitás végett lelett játszva.Sajnálom hogy sok a sérült.
több mint 6 éve
Holnap majd esetleg bővebben is hozzászólok a meccshez de nem mondanám, hogy rossz volt ez
több mint 6 éve
Harrison megbetegedett, nem fog kezdeni elvileg a Kansas ellen. Bitonio-Corbett?!
több mint 6 éve
már meg is van, csak nem veszitek észre. ott pörög a topikotokban..többet nem segítek 😀Ez kevés, nekünk olyan ember kéne aki HC OC DC és GM egyszemélyben, és mindenhez ért, meg minden máshoz is. Egy nagybetűs főnök, de olyan aki ezt minden nap el is tudja mondani mindenkinek. 😀Csak ajánlani tudom nektek, jól hívja a játékokat és faszán tud úszni.Volt pofája ilyeneket lenyilatkozni...Szerintem meg sikerült levágni az aranytojást tojó tyúkot.
www.cleveland.com/expo/sports/erry-2018/11/46d71264712223/exclusive-interview-with-hue-j.html
P@trik
Kin fogunk így nevetni? 😀
akdestroyer
P@trik
akdestroyer
több mint 6 éve
Illik rá, illik rá, illik rá, nem is értem miért nincs még ott 😀 😀 😀Ez kevés, nekünk olyan ember kéne aki HC OC DC és GM egyszemélyben, és mindenhez ért, meg minden máshoz is. Egy nagybetűs főnök, de olyan aki ezt minden nap el is tudja mondani mindenkinek. 😀Csak ajánlani tudom nektek, jól hívja a játékokat és faszán tud úszni.Volt pofája ilyeneket lenyilatkozni...Szerintem meg sikerült levágni az aranytojást tojó tyúkot.
www.cleveland.com/expo/sports/erry-2018/11/46d71264712223/exclusive-interview-with-hue-j.html
P@trik
akdestroyer
P@trik
akdestroyer
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 029
Mindenre még BB se képes 😀Ez kevés, nekünk olyan ember kéne aki HC OC DC és GM egyszemélyben, és mindenhez ért, meg minden máshoz is. Egy nagybetűs főnök, de olyan aki ezt minden nap el is tudja mondani mindenkinek. 😀Csak ajánlani tudom nektek, jól hívja a játékokat és faszán tud úszni.Volt pofája ilyeneket lenyilatkozni...Szerintem meg sikerült levágni az aranytojást tojó tyúkot.
P@trik
akdestroyer
P@trik
akdestroyer
A 4-ből három posztot simán elvisz, de az OC részt nem vállalja.
Amúgy basszus, milyen durva lehet az belülről, amikor azt gondolod, hogy te vagy a fasza gyerek, de körülötted mindenki tudja, még az egyszeri néző is, ránézésre, hogy nem és ezt te nem látod, nem akarod látni.
Nem akarom bántani a Browns, de ott a mentalitással elég nagy bajok vannak, kb. mint Tampában.
Amikor a kettejük meccsén néztem az OT-t, kvázi olyan volt mint amikor a gyerekek lemennek a térre játszani, szinte nulla profizmus, csak a hév, hogy nyerhetnek.
És ez az edzők hibája, mert nem tudják átadni a megfelelő mentalitást.
Hue is csak állt ott az oldalvonal mellett bambán mint egy...
Remélhetőleg most már végre tényleg fellendül a csapat.
több mint 6 éve
Vajon ha Shanny hajnalban kikap Mullensszel, akkor ő is másra mutogatott volna és elmondta volna hogy nem voltak meg a játékosai?Ez kevés, nekünk olyan ember kéne aki HC OC DC és GM egyszemélyben, és mindenhez ért, meg minden máshoz is. Egy nagybetűs főnök, de olyan aki ezt minden nap el is tudja mondani mindenkinek. 😀Csak ajánlani tudom nektek, jól hívja a játékokat és faszán tud úszni.Volt pofája ilyeneket lenyilatkozni...Szerintem meg sikerült levágni az aranytojást tojó tyúkot.
P@trik
akdestroyer
P@trik
akdestroyer
több mint 6 éve
akdestroyer
4 751
Ez kevés, nekünk olyan ember kéne aki HC OC DC és GM egyszemélyben, és mindenhez ért, meg minden máshoz is. Egy nagybetűs főnök, de olyan aki ezt minden nap el is tudja mondani mindenkinek. 😀Csak ajánlani tudom nektek, jól hívja a játékokat és faszán tud úszni.Volt pofája ilyeneket lenyilatkozni...Szerintem meg sikerült levágni az aranytojást tojó tyúkot.
P@trik
akdestroyer
P@trik
több mint 6 éve
Csak ajánlani tudom nektek, jól hívja a játékokat és faszán tud úszni.Volt pofája ilyeneket lenyilatkozni...Szerintem meg sikerült levágni az aranytojást tojó tyúkot.
P@trik
akdestroyer
több mint 6 éve
akdestroyer
4 751
Volt pofája ilyeneket lenyilatkozni...Szerintem meg sikerült levágni az aranytojást tojó tyúkot.
P@trik