NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 008
47
01:40 #3 Texas @ #20 Texas A&M - abc
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 6 éve
Kitchens, Baker, mit főzünk?
több mint 6 éve
Illusztris társaság...ők azok, akiket mind a 2. Steelers meccs után rúgtak ki Cleveland-ből:Azaz a legutóbbi 6 Browns HC. Zsinórban. Az új HC helyében beteget jelentenék majd a 2. Steelers meccsekre.
Romeo Crennel, Eric Mangini, Pat Shurmur, Rob Chudzinski, Mike Pettine és Hue Jackson
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Illusztris társaság...ők azok, akiket mind a 2. Steelers meccs után rúgtak ki Cleveland-ből:Romeo Crennel, Eric Mangini, Pat Shurmur, Rob Chudzinski, Mike Pettine és Hue Jackson
több mint 6 éve
twitter.com/Jake_Trotter/status/1056965028199481344Bárcsak...Ha már college HC jönne ide, akkor nem Lincoln Riley lenne Bakerhez a megfelelő ember?
twitter.com/edsbs/status/1056946696985415680
r.baggio
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Szerencsére nincs “ha”😂Miért van? 😊Kár, hogy nem az első Pitt meccs után volt, akkor még megverhettétek volna őket, hogy ne örüljenek már ennyire maguknak.....Hűha...valaki nagyon kemeny, most hogy végre van focicsapat a szeles városban 😂
Azért ez egy kórtörténet, hogy ennyi ideig lehet csépelni az NFL-ben a libafost 😊
csi77
Klaci79
Amúgy,ha fordítva lett volna, lehet, hogy Tomlin repül......
csi77
több mint 6 éve
Miért van? 😊Kár, hogy nem az első Pitt meccs után volt, akkor még megverhettétek volna őket, hogy ne örüljenek már ennyire maguknak.....Hűha...valaki nagyon kemeny, most hogy végre van focicsapat a szeles városban 😂
Azért ez egy kórtörténet, hogy ennyi ideig lehet csépelni az NFL-ben a libafost 😊
csi77
Klaci79
Amúgy,ha fordítva lett volna, lehet, hogy Tomlin repül......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
twitter.com/GrindingTheTape/status/1056972060189253634És ki fogja majd ledöfni a 7. meccse végén? Baker? (Bocsánat Spoiler)
😀
Borbinho
több mint 6 éve
twitter.com/MikeGarafolo/status/1056975264918450181erik a trade Cooks-ert 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Én bírom GW-t a D-t itt is egész jól összerakta. Lehet, ha hozna egy szerintem bravúrnak számító 4-4et is év végén jönne valaki a helyére, de nem tartom rossz döntésnek a kinevezését. Ha az OC-ja nem lesz akkora barom mint Hue lehet itt még 1-2 W.
Az a baj, hogy nem könnyű a sorsolás. A legkönnyebb meccs talán a Denver elleni idegenben, de hát ott se a Browns lesz az esélyes.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Jah.Aditi Kinkhabwala @AKinkhabwalaakkor repult Haley is?
1m
I'm told the #Browns have named Feddie Kitchens their new OC.
Ezek szerint az RB-edző lesz az OC.
empty taxi
Borbinho
Madden hates me.
több mint 6 éve
twitter.com/GrindingTheTape/status/1056972060189253634😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Direkt nem is a Saints topicban "viccelek" vele s nem én kezdtem 😉S ha valami nem úgy megy ahogy kell làzadás lesz a Bountyn 😛a bountyn való bohóckodás már egy ideje a Saints topikban sem vicces, már nekem van szekunder szégyenérzetem ilyenkor
Még Bountys "poén"? 😊
dande
shawnka
több mint 6 éve
Aditi Kinkhabwala @AKinkhabwalaakkor repult Haley is?
1m
empty taxi
több mint 6 éve
Aditi Kinkhabwala @AKinkhabwala1m
Én nem tudom megunni, dehát én gyarló ember vagyok, mint Deutsch Tamás.S ha valami nem úgy megy ahogy kell làzadás lesz a Bountyn 😛a bountyn való bohóckodás már egy ideje a Saints topikban sem vicces, már nekem van szekunder szégyenérzetem ilyenkor
Még Bountys "poén"? 😊
dande
shawnka
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 6 éve
Az orosz botok rossz hatással vannak néhányunkra. Mea maxima culpa.S ha valami nem úgy megy ahogy kell làzadás lesz a Bountyn 😛a bountyn való bohóckodás már egy ideje a Saints topikban sem vicces, már nekem van szekunder szégyenérzetem ilyenkor
Még Bountys "poén"? 😊
dande
shawnka
több mint 6 éve
S ha valami nem úgy megy ahogy kell làzadás lesz a Bountyn 😛a bountyn való bohóckodás már egy ideje a Saints topikban sem vicces, már nekem van szekunder szégyenérzetem ilyenkor
Még Bountys "poén"? 😊
dande
több mint 6 éve
S ha valami nem úgy megy ahogy kell làzadás lesz a Bountyn 😛Még Bountys "poén"? 😊
több mint 6 éve
Ideje méltóképp megünnepelni az új Browns Hc kinevezését. Ezzel. több mint 6 éve
Én meg ezt hallom:twitter.com/AdamSchefter/status/1056971426194956288
Browns Senior Offensive Assistant Al Saunders named interim head coach
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Én meg ezt hallom:Browns Senior Offensive Assistant Al Saunders named interim head coach