Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Amúgy kva jók a posztereid Matthew99, keep them coming, de ez most kifogott rajtam. 😀Kösz a dicséretet. De ismételten kihangsúlyozom, hogy amihez nem írom oda hogy én csináltam az talált nekem tetsző kép, amit megosztok az itteni közösséggel 😉
peterk2005

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Csak nekem ugrott be erről a képről első pillantásra az Ali Baba Dzsinnje? 😀 Ahogy a nagy felső test pont ráül alul a pirinyó lábakra?Amúgy kva jók a posztereid Matthew99, keep them coming, de ez most kifogott rajtam. 😀
Matthew99

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Szomorú ez a 2014-es rookie of the year 😀 Azóta kicsit csendesebb.Majd idén 😉
tenorx
több mint 6 éve
Szomorú ez a 2014-es rookie of the year 😀 Azóta kicsit csendesebb.
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Clowney jófej voltHa nem tetszik a rendszer, akk mehet isten hírével. Viszont akk ne rinyáljon hogy kevés a lové...
Amadeus
több mint 6 éve
Clowney jófej volt
több mint 6 éve
Harrison Bryant és DPJ aláírt.
több mint 6 éve

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Kezdésnek ravens idegenbe... idén se kell félni hogy győzelemmel kezdjük a szezont...A byeig a hazaiakat hozni kell, plusz Bengalst idegenben is. Az máris 5 győzelem. Elég erős a keret, h. versenyben legyünk a PO-ért végre.
Az első hat meccs az elég kemény, holllók, covboys ,vasas idegen.
3-3 vagy 2-4.
P@trik
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 6 éve
Kezdésnek ravens idegenbe... idén se kell félni hogy győzelemmel kezdjük a szezont...Az első hat meccs az elég kemény, holllók, covboys ,vasas idegen.
3-3 vagy 2-4.
több mint 6 éve
Olcsó pénzért jó játékos. Landry-OBJ-DPJ-Higgins. Jó lesz ez!!örömhír
twitter.com/MaryKayCabot/status/1255211210590609409
P@trik
több mint 6 éve
Nyilván 1 hétre rá h cutoltam GM játékban 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Olcsó pénzért jó játékos. Landry-OBJ-DPJ-Higgins. Jó lesz ez!!Ez masszív, kint is és itt is közönség kedvenc, sosem fogom megérteni miért utálta Konyhás...
twitter.com/MaryKayCabot/status/1255211210590609409
P@trik
Remélem jut neki labda a sok elit célpont mellett, mindenesetre ezzel felkerült az i-re a pont, komplett az offense.
több mint 6 éve
Nekem is úgy tűnik hogy nagyon akarják majd ezt a 2 TE opciót. Kíváncsi leszek ez mellett a FB felállások hogy lesznek.twitter.com/RuiterWrongFAN/status/1254797736257490944Azóta hivatalos lett, mondjuk nekem ez a 5th year option mindig no brainer, hacsak nem überszar teljesítményről van szó.
P@trik
Njokuval tényleg számolunk.
Aztán az első meccsen felteszünk 10 pontot, 8 punt mellett 😀
Joey Tribbiani
több mint 6 éve
twitter.com/RuiterWrongFAN/status/1254797736257490944Azóta hivatalos lett, mondjuk nekem ez a 5th year option mindig no brainer, hacsak nem überszar teljesítményről van szó.
P@trik
Njokuval tényleg számolunk.
Aztán az első meccsen felteszünk 10 pontot, 8 punt mellett 😀
több mint 6 éve
Browns undrafted FA signees:CB AJ Green (Oklahoma St) $145K (probably Browns UDFA $$ record)
WR Ja’Marcus Bradley (Louisiana) $65K
LB Solomon Ajayi (Liberty) $60K
CB Jameson Houston (Baylor) $60K
RB Benny Lemay (Charlotte) $30K
QB Kevin Davidson (Princeton) $17.5K
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Úgy érzem, hogy végre összehang van a vezetés és a szakmai stáb között. Nagyon remélem Baker fog tudni majd előre lépni mert egy ilyen kerettel most már nem lehet senki mást hibáztatni vagy másra mutogatni.
több mint 6 éve
Oké, mert amúgy ennek mi mond ellent a hszemben? 😉Azért mi megvárjuk hogy mit mutat a pályán 😉Hát figyu, lehet.6/187 Donovan People-Jones WRŐ még nagy ász lehet a nagy nevek mögött
uuuuu de jóóó
P@trik
Drip
A tehetsége első körös, de az eddigi productionja egy Day 3 picket érdemlő volt, és ez be is jött.
Klasszikus boom or bust project, bár ennyire hátul már igazából nem kockáztattatok semmit, de nagy eséllyel semmit nem fog hozzáadni.
tenorx
P@trik
több mint 6 éve
Már várom, h. Burrow to AJ Green, intercepted by AJ Green 😉Igen Green nagy fogás.
Ő komoly fogás, 4.-5. körbe várták, simán rostert foghat. Komoly aláírás pénzt is kapott (145k).
Joey Tribbiani
LB Solomon Ajayi is kapott (60K+10K aláírásit) ő igazi tackle-gyáros LB