NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Kb 3000ft-ért pólóval együtt bárhol tudsz csináltatni, csak szerezd meg ezt a logot nagyba 😊
nem csak első körös QB, hanem második körös WR temető is ez a franchise. Robo, Massa, Little...

az legalább ilyen szomorú, h. így a Julio-cseréből egyedül Phil Taylor van még a csapatnál. Greg, Marecic, Weeden repültek, a Falcons 2012/4. körös pickjét pedig a Trent-feltradehez használtuk. Az is jól sikerült ._. Factory of sadness.

egy ilyen póló viszont kell 😀 Manzielf.

Joey Tribbiani

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 446 — Believelander
nem csak első körös QB, hanem második körös WR temető is ez a franchise. Robo, Massa, Little...

az legalább ilyen szomorú, h. így a Julio-cseréből egyedül Phil Taylor van még a csapatnál. Greg, Marecic, Weeden repültek, a Falcons 2012/4. körös pickjét pedig a Trent-feltradehez használtuk. Az is jól sikerült ._. Factory of sadness.

egy ilyen póló viszont kell 😀 Manzielf.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Greg Little repült.Beki
Én bírtam, de ölég balf_sz volt szegény.. 😀

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 367 — The only discipline that lasts, is self discipline
Remélem, hogy kialakul a következő években egy nagy párharc - a Bridgewater - Manziel párharc!
( NFC <---> AFC) !!! 😀 😀 😀
Manning - Brady párharc lassan befejeződik pár év múlva, addigra belejönnek a fiaink. 😛 Főleg úgy, hogy Manziel most kapott egy elkapót 😀 Gratulálok hozzá ... Sok sikert !
Remélem találkozunk a februári időszakban ! 😀Zoli
Nagy párharc nehezen lesz belőle, mert 4 évente játszik 1 meccset a Vikings és a Browns, meg max. a Super Bowl, de azért arra nem vennék még mérget. 😊somoskovig
Gondolom a SB-n volt a hangsúly!8-) 😀 ZoliZoltán
Hát, figyelembe véve, hogy egy párharchoz azért vagy 15 meccs egymás ellen legalább, ha ebből leszámolom azt a 3-4-et amit a karrierjük során alapszakaszban játszani fognak egymás ellen, akkor kell a párharchoz még úgy 10 SB meccs.

Éljen az optimizmus. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Greg Little repült.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Remélem, hogy kialakul a következő években egy nagy párharc - a Bridgewater - Manziel párharc!

Manning - Brady párharc lassan befejeződik pár év múlva, addigra belejönnek a fiaink. 😛 Főleg úgy, hogy Manziel most kapott egy elkapót 😀 Gratulálok hozzá ... Sok sikert !
Nagy párharc nehezen lesz belőle, mert 4 évente játszik 1 meccset a Vikings és a Browns, meg max. a Super Bowl, de azért arra nem vennék még mérget. 😊somoskovig
Gondolom a SB-n volt a hangsúly!8-) 😀

----

Jó kis WR-ek jöttek....lesz végre egy jó Barnák? 😊
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 518 — Chiefs GM

Nagy párharc nehezen lesz belőle, mert 4 évente játszik 1 meccset a Vikings és a Browns, meg max. a Super Bowl, de azért arra nem vennék még mérget. 😊

több mint 11 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Holnap kezdődik a három napos rookie minicamp. National media kitiltva, csak a helyi újságírók lehetnek ott.Joey Tribbiani
Nem is baj. Tudom szinte lehetetlen, de nem hiányzik Clevelandbe a média, a hype meg a rengeteg divatdrukker. Remélem idővel csendesednek majd a dolgokDrip
a divatdrukkerektől nem félek, a média és a hype meg János miatt elkerülhetetlen 😊 Mondjuk sztem nem árt végre egy kis pozitív médiafigyelem. Legalább egy szezon erejéig.Joey Tribbiani
Jaja jönnek majd a 8 éve nézem és most jött el az ideje, hogy regisztráljak.... 😀 😀 na mindegy, én üdvözlöm Austint, tényleg kellett erősíteni a WR korpot, csodát nem várok tőle, kurvára fog hiányozni Gordon ezt gondolom mindenki tudja, de azért enyhíti az űrt, már ha benne lesz az 53-ba 😉Bad31
Lusta vagyok utananezni, de ti hogy alltok capspace-szel? Mert AJ Houstonban mozgolodna. Amugy grat a drafthoz, kiraly volt. Johnny nagy kiraly, ha lejart a rookie szerzodese es PM visszavonul johet is Denverbe. 😀

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Holnap kezdődik a három napos rookie minicamp. National media kitiltva, csak a helyi újságírók lehetnek ott.Joey Tribbiani
Nem is baj. Tudom szinte lehetetlen, de nem hiányzik Clevelandbe a média, a hype meg a rengeteg divatdrukker. Remélem idővel csendesednek majd a dolgokDrip
a divatdrukkerektől nem félek, a média és a hype meg János miatt elkerülhetetlen 😊 Mondjuk sztem nem árt végre egy kis pozitív médiafigyelem. Legalább egy szezon erejéig.Joey Tribbiani
Jaja jönnek majd a 8 éve nézem és most jött el az ideje, hogy regisztráljak.... 😀 😀 na mindegy, én üdvözlöm Austint, tényleg kellett erősíteni a WR korpot, csodát nem várok tőle, kurvára fog hiányozni Gordon ezt gondolom mindenki tudja, de azért enyhíti az űrt, már ha benne lesz az 53-ba 😉

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
a divatdrukkerektől nem félek, a média és a hype meg János miatt elkerülhetetlen 😊 Mondjuk sztem nem árt végre egy kis pozitív médiafigyelem. Legalább egy szezon erejéig.

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 468 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Nem is baj. Tudom szinte lehetetlen, de nem hiányzik Clevelandbe a média, a hype meg a rengeteg divatdrukker. Remélem idővel csendesednek majd a dolgok

több mint 11 éve
Zoli Minnesota Vikings 198 — VIKING

Remélem találkozunk a februári időszakban ! 😀

SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 11 éve
Austint én is bírom, csak tényleg maradjon egészséges.

Egy érdekes cikk arról, hogyan tradelt fel a Bills. Eredetileg a Houstonnal tárgyaltak. És köszi Jags 😊  www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24563638/bills-tried-to-trade-up-to-no-1-still-landed-sammy-watkins-at-no-4

Holnap kezdődik a három napos rookie minicamp. National media kitiltva, csak a helyi újságírók lehetnek ott.

több mint 11 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
FociJani jó kis játszótársat kapott. Maradjon egészséges és mutasson olyan formát mint régebben nálunk. Sok yardot és TD-t neki!

több mint 11 éve
Blevi 8 863 — Lions & Cowboys fan
Remelem megtalálja a helyét es egészséges marad. Ha igy lesz értékes társa lesz a QB-nek. Egyre szimpibb a Browns 😊
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 468 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Austinnak örülök csak játszon. Írni is akartam, hogy FA-ról hozhatunk még WR-t pl Austint, vagy Holmest.
Végül Bennet, Austin lett.

több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
Cleveland Browns have agreed to terms with WR Miles Austin.
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Még Marshall és Jeffery előtt ő volt az, aki egyedül eltudta kapni a labdát.... Csak baromi sérülékeny, viszont nagyon koncentrált játékos, jó kezekkel. Bőven jól járhattok vele.
több mint 11 éve
Earl Bennett érkezhet:  profootballtalk.nbcsports.com/2014/05/15/report-browns-to-sign-receiver-earl-bennett/empty taxi
hát nem ő fogja megoldani a WR-gondjainkat, de valszeg nem is ezért igazoltuk. Inkább Burlesont helyettesítheti a minicampeken.

több mint 11 éve
Lehet, hogy hülye kérdés, meg már volt is, de mit akar jelenteni Manziel "mutatása"? Láttam, hogy TD-k után is így csinálta..Dodó
 larrybrownsports.com/college-football/johnny-manziel-hand-gesture-sign-drake-topszn-regime/203338

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Earl Bennett érkezhet:  profootballtalk.nbcsports.com/2014/05/15/report-browns-to-sign-receiver-earl-bennett/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 254
Lehet, hogy hülye kérdés, meg már volt is, de mit akar jelenteni Manziel "mutatása"? Láttam, hogy TD-k után is így csinálta..
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 198
A pletykák szerint Jancsika draftolása előtt tettünk egy ajánlatot Kirk Cousins-ért a Skinsnek, de kevesellették a 4. körös cetlit érte, második köröset akartak. Mi meg inkább elhoztuk Jancsikát. Szerintem jobban jártunk így.Csiriba
(Y)
több mint 11 éve
A pletykák szerint Jancsika draftolása előtt tettünk egy ajánlatot Kirk Cousins-ért a Skinsnek, de kevesellették a 4. körös cetlit érte, második köröset akartak. Mi meg inkább elhoztuk Jancsikát. Szerintem jobban jártunk így.Csiriba
nem feltétlen kezdőnek jött volna, de jobb így, nem kérdés 😊 A 'Skins álomvilágban él, 2. körös Kuzinért ??

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 367 — The only discipline that lasts, is self discipline
..ma cleveland-i idő járja felénk..peterk2005
Jó nektek, nálunk (egy Bakonnyal délebbre) nemigen értük ma el a 10 fokot sem.. (N)Mingo
Nem teljesen erre gondoltam, de ha a képről nem esett le, akkor a kép a rossz. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)