Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Sajnos úgy néz ki nem lesz havas meccsünk, csak este 7-től fog esni Clevelandben az accuw. szerint. Pedig pár napja felkerült egy videó a csapat FB oldalára, ahol hószállingózásban gyakoroltak a fiúk 😊A Texans-t csak összefoglalókban láttam idén, de Mallett-től nem félek, Foster sem játszik, be kell húzni. Watt biztos odacsap párszor Hoyernek, de ez benne van. Taylor kiesése nagy cumi, a Bengals ellen jól tolta, részben miatta javult fel a run D. Rubin súlytalan NT poszton, Kitchen pedig nem klasszis játékos, nagy mák, h. Arian barátunk kidőlt... Ja, Gipson játszhat.
Ezt a cikket mindenkinek ajánlom, Pluto rengeteg érdekes statot szedett össze: www.cleveland.com/pluto/index.ssf/2014/11/terrys_talkin_about_the_clevel_24.html#incart_river
Komoly, h. tavaly jobb átlaggal futottunk, mégsem erőltettük a futást... Persze hosszú távon lehet így jártunk jobban, ki tudja hány győzelmet szedtünk volna össze, ha Chud nem ragaszkodik a passz heavy O-hoz.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Azért az milyen fasza, hogy tavaly ilyenkor már csináltam egy mock draftot, most meg eszembe se jut az ilyesmi 😀Dripmegérdemeltétek már!
| lassan rajtunk a sor.... |
több mint 11 éve
Azért az milyen fasza, hogy tavaly ilyenkor már csináltam egy mock draftot, most meg eszembe se jut az ilyesmi 😀
több mint 11 éve
Gipson elképzelhető, h nem fog hétvégén játszani, helyette Leonhard és/vagy Poyer játszhat.
több mint 11 éve
Alapból soha nem dumálnak rólunk .. Olyan futottak még kategóriában van náluk mind a 2 csapat. Csoda hogy a meccsen szóba jöttünk 😉 . Amúgy szép győzelem volt, gratulálok.apro csütörtökön kinézte a sport tv-n a meccset ? Ricsiék mennyire néztek minket senkiknek ? 😀 és persze mennyire volt érdemi beszéd rólunk ?DripHa jól emlékszem, akkor inkább ott volt a nagy meglepetés, hogy Dalton és a komplett Cincy O mennyire rossz volt aznap. Én nem hallottam különösebb olyan eszmefuttatást, amiből az jött volna le, hogy "lenézik" a Brownst. 😀Vrijbloed
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
köszi a választ 😊Gordonnal mi a helyzet? Jatszik?nDRoa Falcons ellen térhet vissza.Joey Tribbiani
több mint 11 éve
nagyon kíváncsi leszek rá, mert vele még akár a PO is meg lehet 😀 😀 😀Gordonnal mi a helyzet? Jatszik?nDRoa Falcons ellen térhet vissza.Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Gordonnal mi a helyzet? Jatszik?nDRoa Falcons ellen térhet vissza.
több mint 11 éve
Joe Thomas továbbra is a legjobb. Bár szerintem idén sikerül még feljebb tennie a lécet, nagyon kemény ebben a sémában.Joe Thomas has allowed 5 pressures in his 9 games this season. There were 14 OL who allowed 5 or more pressures in Week 10 alone.
több mint 11 éve
Gordonnal mi a helyzet? Jatszik?
több mint 11 éve
Hoyer nagyon tetszett nekik, minden mozdulata után mondták, hogy milyen tudatos, jól dob, széllel szemben erőset dob és nem íveset mint Dalton, stb. Jók voltak amúgy. 😊
több mint 11 éve
apro csütörtökön kinézte a sport tv-n a meccset ? Ricsiék mennyire néztek minket senkiknek ? 😀 és persze mennyire volt érdemi beszéd rólunk ?DripHa jól emlékszem, akkor inkább ott volt a nagy meglepetés, hogy Dalton és a komplett Cincy O mennyire rossz volt aznap. Én nem hallottam különösebb olyan eszmefuttatást, amiből az jött volna le, hogy "lenézik" a Brownst. 😀
több mint 11 éve
apro csütörtökön kinézte a sport tv-n a meccset ? Ricsiék mennyire néztek minket senkiknek ? 😀 és persze mennyire volt érdemi beszéd rólunk ?
több mint 11 éve
A pissburg kikapott, ravens nyer. Érdekes lesz
több mint 11 éve
Jelenleg 17-0 a jetsnek a pissburg ellen. Sohasem szurkoltam még ennyire zöld-fehér egyesületnek 😀nem rossz, nem rossz.
És a Titans is vezet a hollók ellen. Végre egy hétvége ahol csak mi nyerünk? Vajon volt-e ilyen valaha? 😀 😀 😀
De még korai az öröm, btw, ki kell várni mi lesz a vége.Csiriba
több mint 11 éve
Jelenleg 17-0 a jetsnek a pissburg ellen. Sohasem szurkoltam még ennyire zöld-fehér egyesületnek 😀És a Titans is vezet a hollók ellen. Végre egy hétvége ahol csak mi nyerünk? Vajon volt-e ilyen valaha? 😀 😀 😀
De még korai az öröm, btw, ki kell várni mi lesz a vége.
több mint 11 éve
Kicsit megkésve: hatalmas gratula srácok!Hiszek benne, hogy meglesz nektek a PO, és arról sem tettem le, hogy csatlakozunk még a csoportból hozzátok. 😀
több mint 11 éve
Csak én emlékszem úgy, hogy az összes sportTV-és közvetítésünket megnyertük eddig? 😊Bad31sajnos igen 😀
több mint 11 éve
Csak én emlékszem úgy, hogy az összes sportTV-és közvetítésünket megnyertük eddig? 😊

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Ha előbb-utóbb Foci is beválik, akkor egy hangyafasznyira lesz a Browns a második kedvenc csapatom pozíciótól. Kár, hogy egy csoportban toljuk. Szimpatikus csapat ez a mostani. Nagyon remélem, hogy a Vasas előtt lesztek a végén. Ja és grt a Whez. Durva volt.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
ha marad Hoyer, JaniFoci felgyújtja a stadiont 😀Az idei éve után, nem kéne kiengedni a piacra. 😊FViktor93Hoyer-nek van szerződése jövőre?tamasboldizsarnincs 😊Dexxter Tailor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Az idei éve után, nem kéne kiengedni a piacra. 😊Hoyer-nek van szerződése jövőre?tamasboldizsarnincs 😊Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Gratula! Ha Gordon visszatér, akkor csempionsíp? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Hoyer-nek van szerződése jövőre?tamasboldizsarnincs 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Hoyer-nek van szerződése jövőre?