Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 48 264 — Whoops, looks like something went wrong.
Így van, reaktiválni kell Favre-ot

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Így pedig nincs más hátra mint tovább olvasni a majdan kövektező Hoyer vs Manziel hsz-eket 😀Drip
Ezek után szerintem az egyik tábor már feloszlott

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 613 — Undertaker of the Cleveland graveyard
 vine.co/v/Or5qgiYp93x

😊gorbel
Mondjuk ezekkel a lip readingekkel nem árt vigyázni, de azért jópofa 😊

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 723 — Believelander
 vine.co/v/Or5qgiYp93x

😊gorbel
övé a köv 10 év... remélem !

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

😊
több mint 11 éve
uatu Indianapolis Colts 1 068 — uatu@freemail.hu
FearTomi elmondta a lényeget helyettem is. Mindenesetre sok sikert a továbbiakban!
több mint 11 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 826
Pedig nektek szurkoltam srácok 😥

több mint 11 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Nem mondanám, hogy jó meccs volt, és azt sem, hogy megérdemelten győztünk, mind a két oldalon kritikán aluli teljesítményt nyújtott az offense. Viszont a D-teket és a ST-teket öröm volt nézni, komolyan. Ma Hoyer végérvényesen bebizonyította, hogy egy viszonylag jó backup QB, de nyomás alatt nem tud játszani...jöhet Jancsi. Kalappal a továbbiakban!

több mint 11 éve
gergogergo Cleveland Browns 246
Cundiff remélem holnap már nem lesz a csapat játékosa, ennyin múlt a mai meccs. Kb. Mack a mankóval pontosabban rúgná ezeket,mint ő.
A D viszont brutál volt ma, idén mindenképp a legjobb teljesítményt nyújtotta ez a csapategység, kár, h az O nem tudott felnőni hozzájuk.
több mint 11 éve
!

Egyébként meg az eredményjelző nem hazudik. A Bills-től pedig kikapott a Browns, ezt valamiért mindenki elfelejti. Egy pocsék O-val lehozott, ablakon kidobott meccs viszont nem elég, jönnie kell még egynek.
A Texans és Falcons gyenge védelme ellen összehozott 43/90 1 TD, 4 intes Hoyer számok után felrakott 18/30 0 TD, 2 intes produkció még mindig nem elég.
Ezek szerint csak egy vereség bekövetkeztekor, illetve azután lehet jól dönteni? Pontosan ez a rossz HC-k ismérve.
Éljen a "csak majd ha megint elszúrja" féle, szurkolók és csapat felé korrekt, de Pató Pál uras, vesztes megoldás.Robilluma
baggio
küldd el Petinek, mi ezen nem tudunk változtatni.

több mint 11 éve
Igazából így jártunk a lehető legjobban. 1 hét múlva már Manziel szalad ki
A D# előtt pedig le a kalappal, nem tudnék 1 embert kiemelni, de ha az offense az 1-2-3-sok éve látott önmagát idézi akkor nehéz meccset nyerni 😊
Így pedig nincs más hátra mint tovább olvasni a majdan kövektező Hoyer vs Manziel hsz-eket 😀Drip
én jobban örültem volna azért egy duplavének. Nem érdekel, h. Hoyer v. Manziel, csak nyerjünk. Most végérvényesen kiderült, ez Briannel nem megy, ez van.

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
!

Egyébként meg az eredményjelző nem hazudik. A Bills-től pedig kikapott a Browns, ezt valamiért mindenki elfelejti. Egy pocsék O-val lehozott, ablakon kidobott meccs viszont nem elég, jönnie kell még egynek.
A Texans és Falcons gyenge védelme ellen összehozott 43/90 1 TD, 4 intes Hoyer számok után felrakott 18/30 0 TD, 2 intes produkció még mindig nem elég.
Ezek szerint csak egy vereség bekövetkeztekor, illetve azután lehet jól dönteni? Pontosan ez a rossz HC-k ismérve.
Éljen a "csak majd ha megint elszúrja" féle, szurkolók és csapat felé korrekt, de Pató Pál uras, vesztes megoldás.Robilluma

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 613 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Igazából így jártunk a lehető legjobban. 1 hét múlva már Manziel szalad ki
A D# előtt pedig le a kalappal, nem tudnék 1 embert kiemelni, de ha az offense az 1-2-3-sok éve látott önmagát idézi akkor nehéz meccset nyerni 😊
Így pedig nincs más hátra mint tovább olvasni a majdan kövektező Hoyer vs Manziel hsz-eket 😀

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
A mai Browns meccset néztem direkt a 7 órás meccsek közül, hogy talán kicsit jobban rálássak a Hoyer körüli dolgokra. Sajnos zerintem ez totál Hoyeren ment el, hiába volt ász a defense, ha az offense legtöbbször 3&out-ot tudott felmutatni.
több mint 11 éve
Csakhogy a fő topicba is eljusson az ige: Boldog születésnapot Joey ! 😊Drip
köszi 😊

jöhet Johnny.

több mint 11 éve
Csakhogy a fő topicba is eljusson az ige: Boldog születésnapot Joey ! 😊

több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
a jövő évi qb controversy már meg is van oldva 😀  www.sbnation.com/nfl/2014/12/7/7347789/brian-hoyer-return-cleveland-browns-johnny-manziel-starter

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Asszem az eredménykövetőben került elő, h. Hoyer mennyire Gordont keresi, nem megy végig a célpontokon.

Shanahan admitted that calling plays in which nearly 40 percent of the passes in the last two games were targeted to Gordon was "more me. Most plays I've designed have made him No. 1."

www.cleveland.com/pluto/index.ssf/2014/12/terrys_talkin_about_josh_gordo.html

Crowell játéka kérdéses, West a fumblija után valszeg kicsit jegelve lesz, next man up, Glenn Winston !

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Black_Adder
sapka
Jól értem, hogy konkrét érveket, tényeket vártok??!@) Hol éltek Ti? Hoyer-nek kell kezdeni oszt jó napot.
Ez egy igazán érdekfeszítő téma lehetne. Idén kifejezetten adná magát, hogy különböző klubok hogyan oldják meg, milyen faktorokat gondolnak fontosnak. (Jags: Henne-Bortles, Vikings: Cassel-Teddy, Browns: Hoyer-Johnny) Vagy elindulhatnánk akár gabtsi, akár Robi gondolatain, De nem, ehelyett egy díszf@sz trollkodásba fajuló önigazoló szófosását élvezhetjük.
Ha a hülyeség szorgalommal/kitartással párosul, beláthatatlan eredményeket képes elérni. Például újabb AFC North topikot elbarmolni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 668 — sapka
Csakhogy az elmúlt 12 évben a 7 W-t egyetlen egyszer érte el a Browns, pedig voltak a mostaninál komplettebb csapatai.Soldados
Mikor?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Minden idők leghatékonyabb irányítója képzeletbeli Browns mezben

Én meg csak letöltöttem az összes Hoyeres hsz-ed, kicseréltem a nevét Tebow-ra, és azt kell mondjam, hogy maximálisan igazad van. 😉

Sobri Jóska
Ez a játékos az NFL-ben semmi mást nem tudott, mint NYERNI, de ha kellett olyan rendkívül nehéz passzokat is megoldott, mint az alábbi (80 yardos TD, hellyel-közzel quadruple coverage-ba, wow!)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na a végén még megint eljutunk oda, hogy a passzolt yardok számítanak, az, hogy ha közben azzal együtt veszít a csapat, az nem, mert a passzolt yardok a legfontosabbak egy irányítónál 😊
Btw, nem olvasom végig ezt a szómenést, de nem 7–5 az a mérleg, hanem 10–5. Nélküle 1–12 😛

több mint 11 éve
Mellekesen boldog szuletesnapot Mabzielnek. Az elmult napokba tuti csuklott szegeny 😊

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Úgy tűnik a végtelen tény közül kiválasztottál néhányat, amik téged igazolnak, azokat dobálod különböző formában és süket maradsz azok a tényekre amik esetleg ellentmondanának, úgyh ahelyett h Manziel mellett sorakoztatnék fel érveket, inkább a tiedidre reagálok:
- Hoyer jól játszik: Egy ideje már nem igaz. Játszhat még jól a következő meccseken, de ennyi erővel JF is. A jó egyébként is szubjektív dolog. Szerinted jól játszott a Steeleres ellen, mert elég jó megcsinálni a könnyű passzokat. És ha a továbbiakban ennél többre lesz szükség, értsd nehéz passzokat is meg kell csinálni? Szerinted jól játszott az Atlanta elllen, mert megfordította. És ha a következő comeback kísérletnél nem cseszi el az ellenfél a timemanagementet? Szeritnem Hoyer átlagos teljesítménye kevés lesz a POhoz, és mostanában nem az átlagán fölül, hanem messze alatta teljesít
- Hoyer 7 meccset nyert: Egyrészt a csapat nyerte, másrészt perpill az pont túl kevés. Harmadrészt nem csak a 7 győzelemben hanem az 5 vereségben is benne volt, szerintem ráadásul vaskosabban, bár ez utóbbi teljesen szubjektív, azt is elfogadom, ha valaki a fordítottját mondja, csak egy csapat sportban ez még nem egy erős érv, főleg akkor amikor a csapat egyébként nincs PO helyen.
- Benne bíznak a csapattársak: Ezt egyszerűen nem tudhatod, nem vagy az öltőzőben. Ha ez igaz, akkor ez valóban egy jó érv Hoyer mellett, de te tényként kezelsz egy feltételezést. 2011-ben az egész öltözőnk Orton mögött volt állítólag az 1-4 ellenére. Aztán kiderült, h már rég mindenki Tebow mellett volt. Aztán akik elmentek azokról kiderült, h Orton mellett voltak. Aztán amikor elment Tebow kiderült, h egy csomóan mellette voltak egy csomóan ellene. A média felé, ami eljuthat szurkolókhoz senki nem kritizálta nyíltan az öltözőből az aktuális kezdő irányítót, egy rendben tartott öltözőben ilyen nem történik.

Illetve néhán véleményedre is reagálnék.
- A "QB-szűkítés" nagyon mókás. Robi pontosan leírta, h ezeket az eseteket miért tartja relevánsabbnak, mint egy véletlenszerűen kiválasztott esetet az összes közül. Elképzelhető, h kihagyott olyat, ami bele esik ebbe a kategóriába és neked ad igazat, akkor ezzel gyere. Ha meg tudsz más szűkítést, akkor ki vele, csak ne felejtsd el azt is közölni, az miért jobb, mint Robié.
- Elterelni a szót a "Johnnyra kíváncsi NFL rajongókra" viszont nem "mókás", mert nem onnan indult ez az igész, h milyen kíváncsiak lennénk JF-re, hanem h egyre szarabb Hoyer, egyes vélemények szerint váltani kéne Manzielre, hogy meglegyen a PO, nem kíváncsiságból, nem 2015-re készülve. 2015 úgy jöhet ide, h most 2014-ben tényleg a POért küzd a csapat, és ebben valóban vannak érdemei Hoyernek, jövőre ki tudja miért fognak küzdeni. Nem bánhatnak olyan nagyvonalúan a lehetőséggel, h Hoyer 7 megnyert meccsét meghálálják azzal, h végig övé legyen a szezon, ha egyszer egyre kevsébé megy vele.

Ha túl későn váltanak elúszik a PO, ha rossz a váltás szintúgy, a szituáció valóban hideg fejjel hozott átgondolt döntést igényel, amihez én nem tudok eleget, de a rendelkezésemre álló információk alapján én Janira szavaznék.Black_Adder
- olyannal nem tudok foglalkozni, hogy "ha nem bassza el a time managementet", mert ez irreleváns. A lényeg annyi, hogy Hoyer egész végig szar volt és mégis kapott még egy 40 másodperces esélyt, amit kihasznált
- ha a vitát az elejétől olvastad, akkor azt is látnod kellett, hogy nem azt írom, hogy Hoyer nyert, hanem hogy kivette belőle a részét, azaz Hoyer tud nyerni a Browns-szal, a Browns tud nyerni a Hoyerrel.
- azt is leírtam, hogy kivette a részét a 7 W-ből és igen, az 5 L-ből, ez nem is kérdés. Csakhogy az elmúlt 12 évben a 7 W-t egyetlen egyszer érte el a Browns, pedig voltak a mostaninál komplettebb csapatai.
- pont én vagyok, aki nem kötöm az ebet a karóhoz. Ugyanis azt is leírtam, hogy a sorozatban 3. gyenge teljesítménye után már reális lehetőség volt a lecserélése. Mégse történt meg (épp erre alapozom azt a véleményemet, hogy mögötte áll az öltöző, ha nem így lenne, keresve sem lett volna ideálisabb alkalom a lecserélésére Pettine számára, de nem történt meg és utána ezzel összhangban álltak a társak nyilatkozatai. A nyilatkozatok pedig nem pedig sablonosak voltak, hogy Hoyer mellett vagyunk, hanem pl úgy hangzott, hogy a QB-váltás azt jelentette volna számomra, hogy lemondtunk az idényről és már 2015-re készülünk. Ez több annál, mint ami elvárható kifelé adott nyilatkozatnak egy ilyen helyzetben) Szóval én nem akarom Hoyert császárnak láttatni, de az vicces, hogy mások mennyire degradálják a sikereit és az erényeit.
- a QB-szűkítés totálisan fals, miután 2 csapat bizonyos időszakára redukálta a lehetőségeket, ez olyan minimális merítési lehetőség egy 32 csapatos ligában, amely szóra sem érdemes. Ilyen szűkítéseket én is tudok csinálni, abban meg csak bukott rookie-k lesznek.
- én meg azt mondom, hogy nem bánhatnak olyan nagyvonalúan ezzel a szezonnal, hogy egy nyeretlen rookie kezébe adják a csapatot.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Johetne már az a Colts - Browns meccs mert ez a tema tenyleg tul van beszelve. De egye fene en is beszallok a cicaharcba.

Szerintem teljesen felesleges akármi/ki vel példálózni , főleg nem azzal ervelni hogy valaki a kozelmultbol jo lett vagy epp rossz. Johnny más mint Wilson es mas mint Cutler. Lehetne meg itt huzni JF idejet hogy meg nem kesz NFL iranyito de attol h a padon van nem lesz jobb. Csakis azutan fogjuk megtudni hogy lattuk jatszani. Nyilvan abbol a 2 drivebol nem lehet messzemeno kovetkezteteseket levonni , de aki latta meccset az azt is latta hogy jol szallt be. Egyikunk sem jós lesz ami lesz. Lehet itt mindent felhozni mi most csakis ennek a 2 embernek az eddigi teljesitmenyet nezhetjuk. Ugy lesz ahogy lesz mi pedig aztan orulunk ha megjosoltuk a valosagot.
písz