NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 11 éve
... és nem sokáig kellett várni a média figyelmére, Dzsoniboyt már meg is vádolták szekszuális zaklatással, ami viszont rövid úton kiderült, hogy hamis vád volt...TJ Wardot pedig letartóztatták rendbontásért, verekedésért ami egy Denveri becsületsüllyesztő előtt volt, offseason én így szeretlek...
több mint 11 éve
Big Joe nagy arc 😊# Browns tackle Joe Thomas on Manziel: "Johnny has done a good job of being a rookie, keeping his mouth shut."
"Rookies are supposed to be seen and not heard, which is what he’s done.”
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
rövid OTA jelentés bővebben itt www.clevelandbrowns.com/news/article-1/Browns-Wednesday-OTA-Practice-Notes-and-Quotes/2f0432b7-834f-41f9-90d7-caab3503234e- A D# dominálta az O#-t a 11-11-es snapeknél
- Whitner igazi vezér, mindenkit mentorál, DB-ket linebackereket még a vizes fiút 😀
- Sehol sincs konkrét kezdő ( na jó azért Thomas, meg Haden helye azért betonbiztos ) Sheard, Mingo és Kruger felváltva edzettek az első csapattal. Kruger azonban a cserékkel kezdett ezt azért érdemes megjegyezni. Akár csak azt, hogy Johnny csak a 3. csapattal edzett, Thigpen a 2.-al és Hoyer volt a kezdőkkel.
- Hoyer Shotgun felállásból kapta a lasztit, és volt szimulált pass rush is, csak, hogy belerázódjon a dolgokba ... persze a térdét békén hagyták 😊
- Mindenki meglepődött, hogy Johnny mennyire csendes srác
több mint 11 éve
Joey TribbianiJaja, bocs, a secre gondoltam persze, ami tetszetős lesz alighanem a jövőben is, bár én bírtam Ward 'kifinomult' stílusát is.. ^ ^
több mint 11 éve
Johnny Slippers 😀jó kis fejtörők ezek az egysorosok 😀Lehet, de akkor ugyanúgy elhozzuk Bitoniot is ? 😊 Amúgy nagyon jó kis interjú, bírom Farmer válaszait. erre pl .:
tegnap volt Farmerrel interjú az ESPN 850 podcastjában, mondott pár érdekeset. A drafton Bitonio volt az, akit semmiképp sem hagyott volna benn; Manziel csak akkor kezd, ha Hoyer megsérül; Zack Martin szerinte biztosan sztár lesz. Lehet ő volt az elsődleges célpont Gilbert után ?
www.dawgsbynature.com/2014/5/20/5736632/on-the-clock-with-ray-farmerJoey Tribbiani
Tony: If we weren't able to trade up and take Johnny Manziel the quarterback we would have most likely wound up with is ____?
Farmer: Is already on the roster.
nincs jobb válasz 😀
Itt meg a komplett draft class egy képen 😊
előszőr majdnem felkacagtam Manziel papucsos beállásán, de aztán konkrétan sikerült is mikor megláttam mögötte Bitonio klasszik szandál+zokni kombóját 😀😀Drip
Megy az első OTA, Hoyer is a pályán.
több mint 11 éve
jó kis fejtörők ezek az egysorosok 😀Lehet, de akkor ugyanúgy elhozzuk Bitoniot is ? 😊 Amúgy nagyon jó kis interjú, bírom Farmer válaszait. erre pl .:
tegnap volt Farmerrel interjú az ESPN 850 podcastjában, mondott pár érdekeset. A drafton Bitonio volt az, akit semmiképp sem hagyott volna benn; Manziel csak akkor kezd, ha Hoyer megsérül; Zack Martin szerinte biztosan sztár lesz. Lehet ő volt az elsődleges célpont Gilbert után ?
www.dawgsbynature.com/2014/5/20/5736632/on-the-clock-with-ray-farmerJoey Tribbiani
Tony: If we weren't able to trade up and take Johnny Manziel the quarterback we would have most likely wound up with is ____?
Farmer: Is already on the roster.
nincs jobb válasz 😀
Itt meg a komplett draft class egy képen 😊

előszőr majdnem felkacagtam Manziel papucsos beállásán, de aztán konkrétan sikerült is mikor megláttam mögötte Bitonio klasszik szandál+zokni kombóját 😀😀
több mint 11 éve
jó kis fejtörők ezek az egysorosok 😀Szerintem a secondaryre gondolom Mingo elvtárs ... K'waun Williamst meg Robert Nelsont is szerződtettük, bár Gilbert és Desir még várat magáraDripGilbert, Desir, KW. Williams, R. Nelson. 🏈Mingoque ? 😊Joey Tribbiani
www.dawgsbynature.com/2014/5/20/5736632/on-the-clock-with-ray-farmer
több mint 11 éve
Szerintem a secondaryre gondolom Mingo elvtárs ... K'waun Williamst meg Robert Nelsont is szerződtettük, bár Gilbert és Desir még várat magáraGilbert, Desir, KW. Williams, R. Nelson. 🏈Mingoque ? 😊Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Gilbert, Desir, KW. Williams, R. Nelson. 🏈Mingoque ? 😊
több mint 11 éve
Nem kell túl misztifikálni a dolgokat ... ezt viszont már rég vártam 😊Nekem is szokasom mondjuk! 😀
Drip
több mint 11 éve
goingdeep.taccs.hu/2014/05/18/johnny-manziel-es-a-22-es-csapdaja/Fu de szar cikk. Ez a resz kulonosen tetszett.
Erdekes...ZoliZoltán
Az ilyen Jerry Jones és Jimmy Haslam-féle ownerek évekre tönkre tudnak vágni egy franchise-t, legyen ott bármilyen edző vagy játékosállomány.
több mint 11 éve
Nem kell túl misztifikálni a dolgokat ... ezt viszont már rég vártam 😊
több mint 11 éve
goingdeep.taccs.hu/2014/05/18/johnny-manziel-es-a-22-es-csapdaja/Nem kimondottan :/
Erdekes...ZoliZoltán

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
nem mai cikk, de jóféle. www.footballoutsiders.com/futures/2013/futures-texas-am-qb-johnny-manzielAnthony Armstrong WR érkezett, rostertölti ő is, de legalább Kyle ismeri.
Little Oaklandben kötött ki, megérdemli 😛
több mint 11 éve
Burlesonnal mi a helyzet? Ő meg Austin lesznek a két kezdő elkapók, ha bejön az elit eltiltása?Chargers LTErre az OTA-k és TC előtt lehetetlen válaszolni. Charles Johnson a hírek szerint nagyon tetszik a coaching staff-nak. Őt tavaly a Packers draftolta a 7. körben, az 53-as rosterre nem fért fel, októberben elhoztuk a practice squadból. A gond csak az volt, h. torn ACL-el érkezett, így rögtön IR-re került. 6'2", 215, a 40 yardot 4.38 alatt futotta.
több mint 11 éve
Burlesonnal mi a helyzet? Ő meg Austin lesznek a két kezdő elkapók, ha bejön az elit eltiltása?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Jaja remélem neki sikerül megmaradni a ligában mint volt FCS futó. Az utóbbi időkben ez nem igen jött össze.az már más kérdés, h. mennyire gondolja ezt komolyan. Mindenesetre eddig minden ok, jól kezelték Pettine-ék a helyzetet. Még lesz 1-2 nagy roham (TC, első meccs, első W, SB 😊 ), aztán normalizálódik a 'Manziel-mania' sztem.
Manzieltől pedig egy idézet ami tetszett:
“I’m a rookie. I need to earn my place. I need to earn my keep. Nothing here needs to be handed to me. I don’t need to be treated based off of what I’ve done in the past,”Drip
Ezt a sztorit gondolom már olvastátok, János smsezett Loggains-szal, h. húzzuk már be, mielőtt más elviszi. www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/05/johnnys_manziels_hurry_up_and.html
Az amcsi okosok rögtön azt szűrték le ebből, h. Farmer nem is akarta Johhny-t, inkább Haslam nyomatta a draftolását. Sztem ha a tulajunk mozgatta volna a szálakat, akkor 1/4-re, de legkésőbb 1/8-ra tuti őt választjuk és nem Gilbertet.
Pettine: www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/05/video_the_drafting_play_and_te.html
több mint 11 éve
Jaja remélem neki sikerül megmaradni a ligában mint volt FCS futó. Az utóbbi időkben ez nem igen jött össze.Manzieltől pedig egy idézet ami tetszett:
“I’m a rookie. I need to earn my place. I need to earn my keep. Nothing here needs to be handed to me. I don’t need to be treated based off of what I’ve done in the past,”
több mint 11 éve
vazz, ez a West elég monster. Nem lesz egyszerű szerelni.msn.foxsports.com/ohio/story/johnny-football-and-justin-gilbert-give-shoutout-to-dawg-pound-051714www.clevelandbrowns.com/news/article-1/Cleveland-Browns-rookie-minicamp-Notes-and-Quotes-/2dcacfae-22a7-41ce-a9b3-f323f9c6ad44
Legalább JFF el tud mondani egy mondatot 46 'you know' nélkül 😀 Máris egy pozitívum.
nagyon lassan szivárognak a hírek a minicampből, annyi mindenesetre kiderült, h. János első három passza sikeres volt 😊Joey Tribbiani
Here you goDrip
több mint 11 éve
msn.foxsports.com/ohio/story/johnny-football-and-justin-gilbert-give-shoutout-to-dawg-pound-051714www.clevelandbrowns.com/news/article-1/Cleveland-Browns-rookie-minicamp-Notes-and-Quotes-/2dcacfae-22a7-41ce-a9b3-f323f9c6ad44
Legalább JFF el tud mondani egy mondatot 46 'you know' nélkül 😀 Máris egy pozitívum.
nagyon lassan szivárognak a hírek a minicampből, annyi mindenesetre kiderült, h. János első három passza sikeres volt 😊Joey Tribbiani
Here you go
több mint 11 éve
msn.foxsports.com/ohio/story/johnny-football-and-justin-gilbert-give-shoutout-to-dawg-pound-051714Legalább JFF el tud mondani egy mondatot 46 'you know' nélkül 😀 Máris egy pozitívum.
nagyon lassan szivárognak a hírek a minicampből, annyi mindenesetre kiderült, h. János első három passza sikeres volt 😊