NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 299 — settenke1976@gmail.com
... és nem sokáig kellett várni a média figyelmére, Dzsoniboyt már meg is vádolták szekszuális zaklatással, ami viszont rövid úton kiderült, hogy hamis vád volt...

TJ Wardot pedig letartóztatták rendbontásért, verekedésért ami egy Denveri becsületsüllyesztő előtt volt, offseason én így szeretlek...
több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 446 — Believelander
Big Joe nagy arc 😊

# Browns tackle Joe Thomas on Manziel: "Johnny has done a good job of being a rookie, keeping his mouth shut."
"Rookies are supposed to be seen and not heard, which is what he’s done.”

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 471 — Undertaker of the Cleveland graveyard
rövid OTA jelentés bővebben itt  www.clevelandbrowns.com/news/article-1/Browns-Wednesday-OTA-Practice-Notes-and-Quotes/2f0432b7-834f-41f9-90d7-caab3503234e
- A D# dominálta az O#-t a 11-11-es snapeknél
- Whitner igazi vezér, mindenkit mentorál, DB-ket linebackereket még a vizes fiút 😀
- Sehol sincs konkrét kezdő ( na jó azért Thomas, meg Haden helye azért betonbiztos ) Sheard, Mingo és Kruger felváltva edzettek az első csapattal. Kruger azonban a cserékkel kezdett ezt azért érdemes megjegyezni. Akár csak azt, hogy Johnny csak a 3. csapattal edzett, Thigpen a 2.-al és Hoyer volt a kezdőkkel.
- Hoyer Shotgun felállásból kapta a lasztit, és volt szimulált pass rush is, csak, hogy belerázódjon a dolgokba ... persze a térdét békén hagyták 😊
- Mindenki meglepődött, hogy Johnny mennyire csendes srác

több mint 11 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Joey Tribbiani
Jaja, bocs, a secre gondoltam persze, ami tetszetős lesz alighanem a jövőben is, bár én bírtam Ward 'kifinomult' stílusát is.. ^ ^

több mint 11 éve
jó kis fejtörők ezek az egysorosok 😀

tegnap volt Farmerrel interjú az ESPN 850 podcastjában, mondott pár érdekeset. A drafton Bitonio volt az, akit semmiképp sem hagyott volna benn; Manziel csak akkor kezd, ha Hoyer megsérül; Zack Martin szerinte biztosan sztár lesz. Lehet ő volt az elsődleges célpont Gilbert után ?

www.dawgsbynature.com/2014/5/20/5736632/on-the-clock-with-ray-farmerJoey Tribbiani
Lehet, de akkor ugyanúgy elhozzuk Bitoniot is ? 😊 Amúgy nagyon jó kis interjú, bírom Farmer válaszait. erre pl .:
Tony: If we weren't able to trade up and take Johnny Manziel the quarterback we would have most likely wound up with is ____?
Farmer: Is already on the roster.
nincs jobb válasz 😀

Itt meg a komplett draft class egy képen 😊

előszőr majdnem felkacagtam Manziel papucsos beállásán, de aztán konkrétan sikerült is mikor megláttam mögötte Bitonio klasszik szandál+zokni kombóját 😀😀Drip
Johnny Slippers 😀

Megy az első OTA, Hoyer is a pályán.

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 471 — Undertaker of the Cleveland graveyard

tegnap volt Farmerrel interjú az ESPN 850 podcastjában, mondott pár érdekeset. A drafton Bitonio volt az, akit semmiképp sem hagyott volna benn; Manziel csak akkor kezd, ha Hoyer megsérül; Zack Martin szerinte biztosan sztár lesz. Lehet ő volt az elsődleges célpont Gilbert után ?

www.dawgsbynature.com/2014/5/20/5736632/on-the-clock-with-ray-farmerJoey Tribbiani
Lehet, de akkor ugyanúgy elhozzuk Bitoniot is ? 😊 Amúgy nagyon jó kis interjú, bírom Farmer válaszait. erre pl .:
Tony: If we weren't able to trade up and take Johnny Manziel the quarterback we would have most likely wound up with is ____?
Farmer: Is already on the roster.
nincs jobb válasz 😀

Itt meg a komplett draft class egy képen 😊

előszőr majdnem felkacagtam Manziel papucsos beállásán, de aztán konkrétan sikerült is mikor megláttam mögötte Bitonio klasszik szandál+zokni kombóját 😀😀

több mint 11 éve
Gilbert, Desir, KW. Williams, R. Nelson. 🏈Mingo
que ? 😊Joey Tribbiani
Szerintem a secondaryre gondolom Mingo elvtárs ... K'waun Williamst meg Robert Nelsont is szerződtettük, bár Gilbert és Desir még várat magáraDrip

www.dawgsbynature.com/2014/5/20/5736632/on-the-clock-with-ray-farmer

több mint 11 éve
que ? 😊Joey Tribbiani
Szerintem a secondaryre gondolom Mingo elvtárs ... K'waun Williamst meg Robert Nelsont is szerződtettük, bár Gilbert és Desir még várat magára

több mint 11 éve
que ? 😊

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Nem kell túl misztifikálni a dolgokat ... ezt viszont már rég vártam 😊
Drip
Nekem is szokasom mondjuk! 😀
több mint 11 éve
Gilbert, Desir, KW. Williams, R. Nelson. 🏈

több mint 11 éve
 goingdeep.taccs.hu/2014/05/18/johnny-manziel-es-a-22-es-csapdaja/

Erdekes...ZoliZoltán
Fu de szar cikk. Ez a resz kulonosen tetszett.

Az ilyen Jerry Jones és Jimmy Haslam-féle ownerek évekre tönkre tudnak vágni egy franchise-t, legyen ott bármilyen edző vagy játékosállomány.

több mint 11 éve
Nem kimondottan..Bad31
Kimondottan nem. 😕)

több mint 11 éve
Vajon vegre vege a listazasnak? :-P

Nem paaalya! XD
több mint 11 éve
Nem kell túl misztifikálni a dolgokat ... ezt viszont már rég vártam 😊

több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember

Erdekes...ZoliZoltán
Nem kimondottan :/

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve

Erdekes...
több mint 11 éve
nem mai cikk, de jóféle.  www.footballoutsiders.com/futures/2013/futures-texas-am-qb-johnny-manziel

Anthony Armstrong WR érkezett, rostertölti ő is, de legalább Kyle ismeri.

Little Oaklandben kötött ki, megérdemli 😛

több mint 11 éve
Burlesonnal mi a helyzet? Ő meg Austin lesznek a két kezdő elkapók, ha bejön az elit eltiltása?Chargers LT
Erre az OTA-k és TC előtt lehetetlen válaszolni. Charles Johnson a hírek szerint nagyon tetszik a coaching staff-nak. Őt tavaly a Packers draftolta a 7. körben, az 53-as rosterre nem fért fel, októberben elhoztuk a practice squadból. A gond csak az volt, h. torn ACL-el érkezett, így rögtön IR-re került. 6'2", 215, a 40 yardot 4.38 alatt futotta.

több mint 11 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Burlesonnal mi a helyzet? Ő meg Austin lesznek a két kezdő elkapók, ha bejön az elit eltiltása?

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Jaja remélem neki sikerül megmaradni a ligában mint volt FCS futó. Az utóbbi időkben ez nem igen jött össze.
Manzieltől pedig egy idézet ami tetszett:
“I’m a rookie. I need to earn my place. I need to earn my keep. Nothing here needs to be handed to me. I don’t need to be treated based off of what I’ve done in the past,”Drip
az már más kérdés, h. mennyire gondolja ezt komolyan. Mindenesetre eddig minden ok, jól kezelték Pettine-ék a helyzetet. Még lesz 1-2 nagy roham (TC, első meccs, első W, SB 😊 ), aztán normalizálódik a 'Manziel-mania' sztem.

Ezt a sztorit gondolom már olvastátok, János smsezett Loggains-szal, h. húzzuk már be, mielőtt más elviszi.  www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/05/johnnys_manziels_hurry_up_and.html

Az amcsi okosok rögtön azt szűrték le ebből, h. Farmer nem is akarta Johhny-t, inkább Haslam nyomatta a draftolását. Sztem ha a tulajunk mozgatta volna a szálakat, akkor 1/4-re, de legkésőbb 1/8-ra tuti őt választjuk és nem Gilbertet.

Pettine:  www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/05/video_the_drafting_play_and_te.html

több mint 11 éve
Jaja remélem neki sikerül megmaradni a ligában mint volt FCS futó. Az utóbbi időkben ez nem igen jött össze.
Manzieltől pedig egy idézet ami tetszett:
“I’m a rookie. I need to earn my place. I need to earn my keep. Nothing here needs to be handed to me. I don’t need to be treated based off of what I’ve done in the past,”

több mint 11 éve
 msn.foxsports.com/ohio/story/johnny-football-and-justin-gilbert-give-shoutout-to-dawg-pound-051714

Legalább JFF el tud mondani egy mondatot 46 'you know' nélkül 😀 Máris egy pozitívum.

nagyon lassan szivárognak a hírek a minicampből, annyi mindenesetre kiderült, h. János első három passza sikeres volt 😊Joey Tribbiani
 www.clevelandbrowns.com/news/article-1/Cleveland-Browns-rookie-minicamp-Notes-and-Quotes-/2dcacfae-22a7-41ce-a9b3-f323f9c6ad44
Here you goDrip
vazz, ez a West elég monster. Nem lesz egyszerű szerelni.

több mint 11 éve
 msn.foxsports.com/ohio/story/johnny-football-and-justin-gilbert-give-shoutout-to-dawg-pound-051714

Legalább JFF el tud mondani egy mondatot 46 'you know' nélkül 😀 Máris egy pozitívum.

nagyon lassan szivárognak a hírek a minicampből, annyi mindenesetre kiderült, h. János első három passza sikeres volt 😊Joey Tribbiani
 www.clevelandbrowns.com/news/article-1/Cleveland-Browns-rookie-minicamp-Notes-and-Quotes-/2dcacfae-22a7-41ce-a9b3-f323f9c6ad44
Here you go

több mint 11 éve

nagyon lassan szivárognak a hírek a minicampből, annyi mindenesetre kiderült, h. János első három passza sikeres volt 😊