Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Mondjuk kezdő szintű Wr , G ,Ilb, Rb még mindig kell ... Én nem bízom annyira Tate egészsébenDrip
Mondjuk kezdő szintű Wr , G ,Ilb, Rb még mindig kell ... Én nem bízom annyira Tate egészsébenDrip
Ott a draft is erre

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 468 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Mondjuk kezdő szintű Wr , G ,Ilb, Rb még mindig kell ... Én nem bízom annyira Tate egészsében

több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 297 — settenke1976@gmail.com
Ian Rapoport ‏@RapSheet 12m
Team makes it official RT @Browns: #Browns have signed RB Ben Tate pic.twitter.com/x6K8tix8zzSebii
Team makes it official RT @Browns: #Browns have signed RB Ben Tate pic.twitter.com/x6K8tix8zzSebii
Két éves, kb 7 milla körüli szerződést kapott a srác. Remélem egészséges tud maradni ami a legfőbb kérdés nála. Mondjuk a draftról úgyis hozunk még valakit mögé. A legtöbb needünket megoldottuk eddig (úgy-ahogy) FA-ról, már csak egy értelmes qb-t kell találni. (nem rexyt) Meg gondolom lesz pár OL depth draft is, a biztonság kedvéért.
több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 854
Team makes it official RT @Browns: #Browns have signed RB Ben Tate pic.twitter.com/x6K8tix8zz
több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
 www.youtube.com/watch?v=T8SsCqpa-Lk 😕)

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
.Joey Tribbiani
Nálam weeden=grossman. Mindkettő csere és mindkettő fos. Még cserének is. Egymáshoz nincs közük, lehet fel se ismernék egymást az utcán még ha összemennek sem. Azt akartam mondani, hogy felesleges weeden helyett egy ugyanolyan szart hozni. Akkor inkább resign Campbell kisebb pénzért.
több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 446 — Believelander
ja bocsi, Hoyerről megfeledkeztem. Amúgy Grossman akkor minek? 😀mustaine
Grossman teljesen más, az elmúlt 5 évben kis-Shanny volt az off. koordinátora, úgy ismeri a playbookot, mint a saját tenyerét.Joey Tribbiani
Istenem, végre elküldjük weedent és jön sexy-rexy? Remélem csak nem. Vakot cserélnénk világtalanra. Edelmannek és Tatenek kifejezetten örülnék, és jó, hogy van pár rutinosabb a csapatban, remélem ők tudják motiválni a fiatalokat, és nem lehúzni fogják a morált. Bár utóbbi Pettine csak nem engedi.Csiriba
Csiribácsi, mi köze Weedennek Grossmanhez ? 😊 Nem kezdeni jönne Rexy, sôt. Új staff esetén mindig jól jön egy olyan playa, aki vágja a rendszert. Majd ha olyan szerzôdést kap, mint anno Delhomme, akkor kezdhetünk félni 😊

A Bengals elvileg mégsem matchel, de még van pár napjuk. Aztán a végén nehogy bukjuk Edelmant és Hawkot is...

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Weeden után Campbell is lapáton. Az utóbbit annyira nem értem, jó backup lehetett volna.mustaine
minek ? Hoyer felépülése jól halad, a draftról biztosan érkezik egy irányító. Max. 3. számú QB lehetett volna, annak viszont sok 3.25M egy évre.

Ezzel a két cuttal 1.25M-t nyertünk az idei évre.

Szevasz, Weeeds. De jól sikerült az a 2012-es első kör.Joey Tribbiani
Katasztrofális volt konkrétan, de azért volt egy két hasonló szintű draftunk még az elmúlt években 😀

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Egy Jim Dray nevű TE csókát leigazoltunk Arizonából, gondolom főként cserének, ha eljut az 53as rosterig szeptemberre.
több mint 11 éve
Grossman teljesen más, az elmúlt 5 évben kis-Shanny volt az off. koordinátora, úgy ismeri a playbookot, mint a saját tenyerét.Joey Tribbiani
Istenem, végre elküldjük weedent és jön sexy-rexy? Remélem csak nem. Vakot cserélnénk világtalanra. Edelmannek és Tatenek kifejezetten örülnék, és jó, hogy van pár rutinosabb a csapatban, remélem ők tudják motiválni a fiatalokat, és nem lehúzni fogják a morált. Bár utóbbi Pettine csak nem engedi.
több mint 11 éve
Grossman teljesen más, az elmúlt 5 évben kis-Shanny volt az off. koordinátora, úgy ismeri a playbookot, mint a saját tenyerét.

több mint 11 éve

FA Board egy része, hihetetlen...kristof
Nem.

Jason La Canfora ✔ @JasonLaCanfora

The "free agent" board being talked about w/the Browns is not that at all. Teams video dept monitors reports, collects list to have video...
11:30 PM - 12 Mar 2014

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Weeden után Campbell is lapáton. Az utóbbit annyira nem értem, jó backup lehetett volna.mustaine
minek ? Hoyer felépülése jól halad, a draftról biztosan érkezik egy irányító. Max. 3. számú QB lehetett volna, annak viszont sok 3.25M egy évre.

Szevasz, Weeeds. De jól sikerült az a 2012-es első kör.Joey Tribbiani
ja bocsi, Hoyerről megfeledkeztem. Amúgy Grossman akkor minek? 😀

több mint 11 éve
Törölt felhasználó

FA Board egy része, hihetetlen...
több mint 11 éve

Szevasz, Weeeds. De jól sikerült az a 2012-es első kör.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Weeden után Campbell is lapáton. Az utóbbit annyira nem értem, jó backup lehetett volna.

több mint 11 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Látom, nullán vagyunk, akkor lassan kezdhetünk erősíteni.. :p

több mint 11 éve
Ben Tate Clevelandben van. Én bírom a csávót, csak ne sérülne le minden évben. Mindenesetre amikor lehetőséget kapott, élt vele.

Alex Carrington nevét is bedobták (Pettine miatt), hogy ő hova jönne azt nem látom. A DL már így is telített.

több mint 11 éve
Edelman, no igen, ő penge lenne, de sztem olcsóbb megoldásban gondolkoznak Farmerék.

Moats valszeg ma aláír.

több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
szerintetek minőségi csere volt a Dansby+Whitner for D'Qwell + Ward ? én nem vagyok meggyőzve.

depláne inkább az O-t pofozgatnám, nyilván a QB kérdést nem FA-ról kell megoldani de posession WR-t vagy OL-t jutányosan lehetett volna hozni, vagy akár nem jutányosan is.gabtsi
Sztem játékban kb egyenlő, amit kihoztak, mondjuk nem lettek fiatalabbak a cserével és nem is kaptak kevesebbet az újak.
Szerintem az interior OL rendbetétele a lényeg és a QB. Mack taget kapott, az megoldva. Az OG felhozatal olyan amilyen, már alig van értelmes játékos. Egy Shelley Smith olcsón még jó lenne.
Slot WR még jöhet FA-n (én Edelmant elhoznám, akár a Browns, akár a Ravens helyében), ilyenek vannak célkeresztben eddig, de Gordon túloldalára, a vonal mellé sztem hiba lenne nem a draftról embert szerezni. Egy OG is a 3 darab második napos cetliből érkezni fog valószínűleg.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 468 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Dansby okés, egy ILB mindenképp kellett, tapasztalt is, klasszikus is az árán lehet kicsit nyavalyogni, de azt mondom, hogy örülök neki.
Whitner neccesebb szerintem ... Ütni tud de azt Ward is tudott... utóbbi coverben is jó volt bár tény, hogy meglehetett etetni. Whitnert kevesebbet láttam de passz ellen elvileg nem valami kiemelkedő, ezért is remélem, hogy megjött az esze ilyen szempontból.
Egy Guard-ot még én is szívesen látnék, de azt se bánnám ha draftról jönne Wr + G

több mint 11 éve
szerintetek minőségi csere volt a Dansby+Whitner for D'Qwell + Ward ? én nem vagyok meggyőzve.

depláne inkább az O-t pofozgatnám, nyilván a QB kérdést nem FA-ról kell megoldani de posession WR-t vagy OL-t jutányosan lehetett volna hozni, vagy akár nem jutányosan is.gabtsi
DQ egyszerűen nem elég jó 3-4-ben. Meg is lepődtem, h. pont a Coltsba ment. Dansby sztem mindenképp upgrade.

Whitner már nem olyan biztos, de Ward úgy tűnik lécelni akart (abból kiindulva, h. bagóért írt alá Denverben). Ha így nézem, a piacon elérhető legjobb SS-el pótoltuk.

WR még jöhet, Sanders iránt továbbra is érdeklődünk. Az OL erősítést viszont én is hiányolom, Beadles bőven elfért volna.

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

depláne inkább az O-t pofozgatnám, nyilván a QB kérdést nem FA-ról kell megoldani de posession WR-t vagy OL-t jutányosan lehetett volna hozni, vagy akár nem jutányosan is.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Mondjuk Whitner remélem tényleg fejlődött coverben ... Érte kicsit sokallom a lóvét

több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Joey-nak igaza van, a két nagy érkezővel is még csak ugyan ott vagyunk mint DQ-val és Ward-al, még egyelőre nem érzem az upgrade-t, de mindkettő okos húzás!

http://therealbad31.deviantart.com/