Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Meggyőzött, vállalom!!! 😀 (Joey leszel az off coordinatorom? 😀 valamint a def coordinator pozíció még kiadó!)Csiribaezt nem vállalhatom. Legyen DoM az off., Robilluma pedig a def. coord, jobban értenek a játékhoz és sikeres franchiseoktól jönnének 😊 Jó lesz nekem a GM poszt, Lombardi repülhet 😛
Szvsz semmi gond nincs ezzel az emaillel, sok mondanivalója persze nincs, de az látszik, h. Jimmy szerint is gáz a jelenlegi helyzet. Lerner ilyen levelet sosem küldött.
Ezzel, h. már csak nekünk nincs vezetőedzőnk egyértelmű, h. egy, jelenleg még PO-résztvevő csapat koordinátorát néztük ki. Gase megfelel ennek, de kik lehetnek még versenyben ? Dan Quinn-nel már beszéltünk, JMD kilőtte magát. Bevell, Roman, Fangio, Del Rio ?
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Meggyőzött, vállalom!!! 😀 (Joey leszel az off coordinatorom? 😀 valamint a def coordinator pozíció még kiadó!)
"very attractive position"Black_Adder
több mint 11 éve

"very attractive position"
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Nem baj Joey, legalább Ti húzzatok valami fasza edzőt mi sajna megint belenyúltunk a hígfosba.Majd jövök ide is szurkolni.
több mint 11 éve
Mondanám, h. legalább van nálunk rosszabb (Lions -> Caldwell), de ettôl még nem lesz itt SB gyôztes csapat. Tényleg vannak iszonyat inkompetens franchiseok, kár, h. mi is ebbe a csoportba tartozunk 😓
több mint 11 éve
Mack esete érdekes sztem, mert azért OL franchise taggel C-t nem szoktak tartani, de ha tele van a hócipője mondhatnak itt neki bármit sztem...hasonlót kap FAn is...Ez a hangulat ami itt van tényleg baromi riasztó lehet, főleg egy edzőnek, persze nyilván motiváló is mikor valakinek esélye van megcsinálni azt amire más nem volt képes, csak az a gáz, hogy a jövőbeli hc mennyi bizalmat kaphat ezek után az fo-tól, ez itt ami a legriasztóbb! Pedig az elmúlt évekhez képest most van a legtöbb olyan játékos a csapatban, akikre lehet építeni, és nem annyi hézag van a csapatban amit három draft-al is kevés lenne betömni!Bad31naja de ilyen helyzetben könnyen lehetnek új lyukak ... Nem tom mondjuk Mack meg Ward így hogy írná alá a szerződést :-/Drip
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Hát Bazza, sajnálom. Mi úgy néz ki megúsztuk JMD-t (no nem mintha a többi jelölt sokkal jobb lenne).Jaja. Két elátkozott csapat. 😊BazzaniStoops állítólag a Lions listáján is rajta van, de én nem bánom ha ide jön. Én beérem Whisenhuntal is. 😊Bazzaniebből az lesz, h. JMD -> Browns, Caldwell -> Lions ^ ^Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Munchak jön interjúra.Valamit kell csinálni addig, amíg Gase szabad lesz (N)
Ha ő lesz Chudzinski utódja nem is tudom, hogy milyen cifrát fogok káromkodni.
Szarabbra cserélni csak azért mert... csak?Bazzani
több mint 11 éve
Munchak jön interjúra.Ha ő lesz Chudzinski utódja nem is tudom, hogy milyen cifrát fogok káromkodni.
Szarabbra cserélni csak azért mert... csak?
több mint 11 éve
Sztem egybk. Mack marad, Ward megy. A safety posztot tavaly is látványosan hanyagoltuk, nem fogunk annyit fizetni TJ-nek, amennyit kér.Joey TribbianiÉn is erre tippelnék. Sajnos..
több mint 11 éve
Pedig az elmúlt évekhez képest most van a legtöbb olyan játékos a csapatban, akikre lehet építeni, és nem annyi hézag van a csapatban amit három draft-al is kevés lenne betömni!Bad31Pontosan, ez az ami különösen felb@sz. Papíron ennek kéne az álomállásnak lennie. Oké, nincs franchise QB, viszont cserébe van 5 All-Pro játékos (ez a legtöbb a Chiefs-szel és 49ers-szel holtversenyben), akik közül mindegyik 30 évnél fiatalabb. Az idei drafton megvan az összes saját pick + egy extra 1. (amiről közben kiderült, h. 1/26 lesz), 3. és 4. kör. Ha még ez sem lenne elég, 46 milka cap space-szel kezdheti az offseasont a franchise.
Sztem egybk. Mack marad, Ward megy. A safety posztot tavaly is látványosan hanyagoltuk, nem fogunk annyit fizetni TJ-nek, amennyit kér.
több mint 11 éve
Ez a hangulat ami itt van tényleg baromi riasztó lehet, főleg egy edzőnek, persze nyilván motiváló is mikor valakinek esélye van megcsinálni azt amire más nem volt képes, csak az a gáz, hogy a jövőbeli hc mennyi bizalmat kaphat ezek után az fo-tól, ez itt ami a legriasztóbb! Pedig az elmúlt évekhez képest most van a legtöbb olyan játékos a csapatban, akikre lehet építeni, és nem annyi hézag van a csapatban amit három draft-al is kevés lenne betömni!Bad31naja de ilyen helyzetben könnyen lehetnek új lyukak ... Nem tom mondjuk Mack meg Ward így hogy írná alá a szerződést :-/
több mint 11 éve
Ez a hangulat ami itt van tényleg baromi riasztó lehet, főleg egy edzőnek, persze nyilván motiváló is mikor valakinek esélye van megcsinálni azt amire más nem volt képes, csak az a gáz, hogy a jövőbeli hc mennyi bizalmat kaphat ezek után az fo-tól, ez itt ami a legriasztóbb! Pedig az elmúlt évekhez képest most van a legtöbb olyan játékos a csapatban, akikre lehet építeni, és nem annyi hézag van a csapatban amit három draft-al is kevés lenne betömni!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
hmmm próbálnék valami fényt csikarni az alagútvégére ... de jogos
több mint 11 éve
JMD, nemár 😊 bár a tegnapi gameplan eléggé tetszett az O-részéről.Hogyan lehetne ezt helyrehozni ? Lombanner kirúgása nagyon long shot. A másik út egy tényleg komoly HC idehozatala lehetne, aki ellensúlyozná a két gyökeret. Erre sincs sok esély.Joey TribbianiA következő HC-nak legalább adni három évet? Nem látok nagyon más utat. Haslam a hitelét már eljátszotta, ezt nem fogja most egy teljes FO szétveréssel sem visszaszerezni. Sőt! A GM kirúgja az egy éve kinevezett HC-t, a tulaj meg kirúgja az egy éve általa kinevezett GM, mert az kirúgta a HC-t. Káosz.
Bár már a tavalyi edzőkeresés se ment túl gördülékenyen.
Csak tippelek, de ebből simán kinéz JMD érkezése. Szerintem csak a PO miatt lett jegelve a téma és elintézve egy "nem érdekel" az állás pletykával.DoM
Igen, valszeg ez az egyetlen "megoldás", adni 3 évet az új edzőnek. Aztán ha nem jön össze (90%), repülhet mindenki a FO-ból. Csak szar belegondolni, h. valszeg a 4-12 - 5-11 sorminta mentén fogunk haladni még jó pár évig.
több mint 11 éve
Tényleg Norv vagy Horton nem vállalná el ?DripAz az igazság, h. engem egyik sem győzött meg. Norv nagyon hanyagolta a futást (még előnyben is) + nézd meg Rivers mennyire összekapta magát mióta lelépett. Horton meg... ahhoz képest mekkora figyelmet fordítottunk a drafton és a szabadügynökpiacon a védelemre, nem volt sokkal jobb, mint a Jauron-féle 4-3. Számokban igen, kulcshelyzetekben nem.
több mint 11 éve
Tényleg Norv vagy Horton nem vállalná el ?DripAzok után, hogy kirúgták őket? Nem hinném.
Horton amúgy Lions DC lesz (99%).
több mint 11 éve
Tényleg Norv vagy Horton nem vállalná el ?
több mint 11 éve
Az én tippem pedig (sajnos) egy kibaszott vészmegoldás akinek fel sem merült a neve eddig és csak fogja majd a fejét mindenki.Mert ide (szintén sajnos) normális jelölt be sem teszi a lábát.
Rosszabb ez mint amikor mi kerestünk HC-t a 0-16 után. Tényleg akkor legyen Schwartz!
több mint 11 éve
Hogyan lehetne ezt helyrehozni ? Lombanner kirúgása nagyon long shot. A másik út egy tényleg komoly HC idehozatala lehetne, aki ellensúlyozná a két gyökeret. Erre sincs sok esély.Joey TribbianiA következő HC-nak legalább adni három évet? Nem látok nagyon más utat. Haslam a hitelét már eljátszotta, ezt nem fogja most egy teljes FO szétveréssel sem visszaszerezni. Sőt! A GM kirúgja az egy éve kinevezett HC-t, a tulaj meg kirúgja az egy éve általa kinevezett GM, mert az kirúgta a HC-t. Káosz.
Bár már a tavalyi edzőkeresés se ment túl gördülékenyen.
Csak tippelek, de ebből simán kinéz JMD érkezése. Szerintem csak a PO miatt lett jegelve a téma és elintézve egy "nem érdekel" az állás pletykával.
több mint 11 éve
Nagyon 😕 nem gondoltam volna, h. 1.5 év után visszasírom Lerner-t.Ian Rapoport @RapSheet 6hNorv és Horton is biztos csupa jó hírét kelti a Brownsnak. Ezt rendesen eltolta a tulaj és az fo.DoM
Other problems: Candidates have been calling Rob Chudzinski, who I’m told has been honest. Tough to lure candidates after one-and-done
Joey Tribbiani
Hogyan lehetne ezt helyrehozni ? Lombanner kirúgása nagyon long shot. A másik út egy tényleg komoly HC idehozatala lehetne, aki ellensúlyozná a két gyökeret. Erre sincs sok esély.
több mint 11 éve
Ami nagyon zavar, h. ilyen zavaros front office-szal megint el fogjuk baszni a draftot, ismét kuka lesz a két első körös pick, ami min. újabb 5 év cumizást jelent. 😓 Nincs koncepció, megint jön majd a kapkodás, mint Holmgrenéknél a T-Rich feltrade.Joey TribbianiMondjuk lombardival a fedélzeten alapból merész dolog a draftnak indulni ...
több mint 11 éve
Ian Rapoport @RapSheet 6hNorv és Horton is biztos csupa jó hírét kelti a Brownsnak. Ezt rendesen eltolta a tulaj és az fo.
Other problems: Candidates have been calling Rob Chudzinski, who I’m told has been honest. Tough to lure candidates after one-and-done
Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Haslam tényleg leülhetne Lombardival és Bannerrel, elég nagy gebasz van.Joey Tribbianihát ha már McDaniels is visszamondja akkor tényleg!
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!