Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 446 — Believelander
Meggyőzött, vállalom!!! 😀 (Joey leszel az off coordinatorom? 😀 valamint a def coordinator pozíció még kiadó!)Csiriba
ezt nem vállalhatom. Legyen DoM az off., Robilluma pedig a def. coord, jobban értenek a játékhoz és sikeres franchiseoktól jönnének 😊 Jó lesz nekem a GM poszt, Lombardi repülhet 😛

Szvsz semmi gond nincs ezzel az emaillel, sok mondanivalója persze nincs, de az látszik, h. Jimmy szerint is gáz a jelenlegi helyzet. Lerner ilyen levelet sosem küldött.

Ezzel, h. már csak nekünk nincs vezetőedzőnk egyértelmű, h. egy, jelenleg még PO-résztvevő csapat koordinátorát néztük ki. Gase megfelel ennek, de kik lehetnek még versenyben ? Dan Quinn-nel már beszéltünk, JMD kilőtte magát. Bevell, Roman, Fangio, Del Rio ?

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 297 — settenke1976@gmail.com

"very attractive position"Black_Adder
Meggyőzött, vállalom!!! 😀 (Joey leszel az off coordinatorom? 😀 valamint a def coordinator pozíció még kiadó!)
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 320 — we almost always almost win

"very attractive position"

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
Nem baj Joey, legalább Ti húzzatok valami fasza edzőt mi sajna megint belenyúltunk a hígfosba.
Majd jövök ide is szurkolni.

több mint 11 éve
Mondanám, h. legalább van nálunk rosszabb (Lions -> Caldwell), de ettôl még nem lesz itt SB gyôztes csapat. Tényleg vannak iszonyat inkompetens franchiseok, kár, h. mi is ebbe a csoportba tartozunk 😓

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 076 — Raiders fan
Ez a hangulat ami itt van tényleg baromi riasztó lehet, főleg egy edzőnek, persze nyilván motiváló is mikor valakinek esélye van megcsinálni azt amire más nem volt képes, csak az a gáz, hogy a jövőbeli hc mennyi bizalmat kaphat ezek után az fo-tól, ez itt ami a legriasztóbb! Pedig az elmúlt évekhez képest most van a legtöbb olyan játékos a csapatban, akikre lehet építeni, és nem annyi hézag van a csapatban amit három draft-al is kevés lenne betömni!Bad31
naja de ilyen helyzetben könnyen lehetnek új lyukak ... Nem tom mondjuk Mack meg Ward így hogy írná alá a szerződést :-/Drip
Mack esete érdekes sztem, mert azért OL franchise taggel C-t nem szoktak tartani, de ha tele van a hócipője mondhatnak itt neki bármit sztem...hasonlót kap FAn is...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Stoops állítólag a Lions listáján is rajta van, de én nem bánom ha ide jön. Én beérem Whisenhuntal is. 😊Bazzani
ebből az lesz, h. JMD -> Browns, Caldwell -> Lions ^ ^Joey Tribbiani
Jaja. Két elátkozott csapat. 😊Bazzani
Hát Bazza, sajnálom. Mi úgy néz ki megúsztuk JMD-t (no nem mintha a többi jelölt sokkal jobb lenne).

több mint 11 éve
Munchak jön interjúra.
Ha ő lesz Chudzinski utódja nem is tudom, hogy milyen cifrát fogok káromkodni.
Szarabbra cserélni csak azért mert... csak?Bazzani
Valamit kell csinálni addig, amíg Gase szabad lesz (N)

több mint 11 éve
Munchak jön interjúra.
Ha ő lesz Chudzinski utódja nem is tudom, hogy milyen cifrát fogok káromkodni.
Szarabbra cserélni csak azért mert... csak?

több mint 11 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
Sztem egybk. Mack marad, Ward megy. A safety posztot tavaly is látványosan hanyagoltuk, nem fogunk annyit fizetni TJ-nek, amennyit kér.Joey Tribbiani
Én is erre tippelnék. Sajnos..

több mint 11 éve
Pedig az elmúlt évekhez képest most van a legtöbb olyan játékos a csapatban, akikre lehet építeni, és nem annyi hézag van a csapatban amit három draft-al is kevés lenne betömni!Bad31
Pontosan, ez az ami különösen felb@sz. Papíron ennek kéne az álomállásnak lennie. Oké, nincs franchise QB, viszont cserébe van 5 All-Pro játékos (ez a legtöbb a Chiefs-szel és 49ers-szel holtversenyben), akik közül mindegyik 30 évnél fiatalabb. Az idei drafton megvan az összes saját pick + egy extra 1. (amiről közben kiderült, h. 1/26 lesz), 3. és 4. kör. Ha még ez sem lenne elég, 46 milka cap space-szel kezdheti az offseasont a franchise.

Sztem egybk. Mack marad, Ward megy. A safety posztot tavaly is látványosan hanyagoltuk, nem fogunk annyit fizetni TJ-nek, amennyit kér.

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 468 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Ez a hangulat ami itt van tényleg baromi riasztó lehet, főleg egy edzőnek, persze nyilván motiváló is mikor valakinek esélye van megcsinálni azt amire más nem volt képes, csak az a gáz, hogy a jövőbeli hc mennyi bizalmat kaphat ezek után az fo-tól, ez itt ami a legriasztóbb! Pedig az elmúlt évekhez képest most van a legtöbb olyan játékos a csapatban, akikre lehet építeni, és nem annyi hézag van a csapatban amit három draft-al is kevés lenne betömni!Bad31
naja de ilyen helyzetben könnyen lehetnek új lyukak ... Nem tom mondjuk Mack meg Ward így hogy írná alá a szerződést :-/

több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Ez a hangulat ami itt van tényleg baromi riasztó lehet, főleg egy edzőnek, persze nyilván motiváló is mikor valakinek esélye van megcsinálni azt amire más nem volt képes, csak az a gáz, hogy a jövőbeli hc mennyi bizalmat kaphat ezek után az fo-tól, ez itt ami a legriasztóbb! Pedig az elmúlt évekhez képest most van a legtöbb olyan játékos a csapatban, akikre lehet építeni, és nem annyi hézag van a csapatban amit három draft-al is kevés lenne betömni!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 468 — Undertaker of the Cleveland graveyard
hmmm próbálnék valami fényt csikarni az alagútvégére ... de jogos

több mint 11 éve
Hogyan lehetne ezt helyrehozni ? Lombanner kirúgása nagyon long shot. A másik út egy tényleg komoly HC idehozatala lehetne, aki ellensúlyozná a két gyökeret. Erre sincs sok esély.Joey Tribbiani
A következő HC-nak legalább adni három évet? Nem látok nagyon más utat. Haslam a hitelét már eljátszotta, ezt nem fogja most egy teljes FO szétveréssel sem visszaszerezni. Sőt! A GM kirúgja az egy éve kinevezett HC-t, a tulaj meg kirúgja az egy éve általa kinevezett GM, mert az kirúgta a HC-t. Káosz.

Bár már a tavalyi edzőkeresés se ment túl gördülékenyen.

Csak tippelek, de ebből simán kinéz JMD érkezése. Szerintem csak a PO miatt lett jegelve a téma és elintézve egy "nem érdekel" az állás pletykával.DoM
JMD, nemár 😊 bár a tegnapi gameplan eléggé tetszett az O-részéről.

Igen, valszeg ez az egyetlen "megoldás", adni 3 évet az új edzőnek. Aztán ha nem jön össze (90%), repülhet mindenki a FO-ból. Csak szar belegondolni, h. valszeg a 4-12 - 5-11 sorminta mentén fogunk haladni még jó pár évig.

több mint 11 éve
Tényleg Norv vagy Horton nem vállalná el ?Drip
Az az igazság, h. engem egyik sem győzött meg. Norv nagyon hanyagolta a futást (még előnyben is) + nézd meg Rivers mennyire összekapta magát mióta lelépett. Horton meg... ahhoz képest mekkora figyelmet fordítottunk a drafton és a szabadügynökpiacon a védelemre, nem volt sokkal jobb, mint a Jauron-féle 4-3. Számokban igen, kulcshelyzetekben nem.

több mint 11 éve
Tényleg Norv vagy Horton nem vállalná el ?Drip
Azok után, hogy kirúgták őket? Nem hinném.
Horton amúgy Lions DC lesz (99%).

több mint 11 éve
Tényleg Norv vagy Horton nem vállalná el ?

több mint 11 éve
Az én tippem pedig (sajnos) egy kibaszott vészmegoldás akinek fel sem merült a neve eddig és csak fogja majd a fejét mindenki.
Mert ide (szintén sajnos) normális jelölt be sem teszi a lábát.
Rosszabb ez mint amikor mi kerestünk HC-t a 0-16 után. Tényleg akkor legyen Schwartz!

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Hogyan lehetne ezt helyrehozni ? Lombanner kirúgása nagyon long shot. A másik út egy tényleg komoly HC idehozatala lehetne, aki ellensúlyozná a két gyökeret. Erre sincs sok esély.Joey Tribbiani
A következő HC-nak legalább adni három évet? Nem látok nagyon más utat. Haslam a hitelét már eljátszotta, ezt nem fogja most egy teljes FO szétveréssel sem visszaszerezni. Sőt! A GM kirúgja az egy éve kinevezett HC-t, a tulaj meg kirúgja az egy éve általa kinevezett GM, mert az kirúgta a HC-t. Káosz.

Bár már a tavalyi edzőkeresés se ment túl gördülékenyen.

Csak tippelek, de ebből simán kinéz JMD érkezése. Szerintem csak a PO miatt lett jegelve a téma és elintézve egy "nem érdekel" az állás pletykával.
több mint 11 éve
Ian Rapoport ‏@RapSheet 6h
Other problems: Candidates have been calling Rob Chudzinski, who I’m told has been honest. Tough to lure candidates after one-and-done
Joey Tribbiani
Norv és Horton is biztos csupa jó hírét kelti a Brownsnak. Ezt rendesen eltolta a tulaj és az fo.DoM
Nagyon 😕 nem gondoltam volna, h. 1.5 év után visszasírom Lerner-t.

Hogyan lehetne ezt helyrehozni ? Lombanner kirúgása nagyon long shot. A másik út egy tényleg komoly HC idehozatala lehetne, aki ellensúlyozná a két gyökeret. Erre sincs sok esély.

több mint 11 éve
Ami nagyon zavar, h. ilyen zavaros front office-szal megint el fogjuk baszni a draftot, ismét kuka lesz a két első körös pick, ami min. újabb 5 év cumizást jelent. 😓 Nincs koncepció, megint jön majd a kapkodás, mint Holmgrenéknél a T-Rich feltrade.Joey Tribbiani
Mondjuk lombardival a fedélzeten alapból merész dolog a draftnak indulni ...

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ian Rapoport ‏@RapSheet 6h
Other problems: Candidates have been calling Rob Chudzinski, who I’m told has been honest. Tough to lure candidates after one-and-done
Joey Tribbiani
Norv és Horton is biztos csupa jó hírét kelti a Brownsnak. Ezt rendesen eltolta a tulaj és az fo.
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Haslam tényleg leülhetne Lombardival és Bannerrel, elég nagy gebasz van.Joey Tribbiani
hát ha már McDaniels is visszamondja akkor tényleg!

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!