Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Őszintén szólva nem látni a fényt az alagút végén nálatok. Tudatos építkezésről nem beszélhetünk, kitartást! 😕Adam Schefter @AdamSchefter 7 percegyrészt örülök, mert katasztrófa lett volna. másrészt ha őt sem érdekli ez az állás, akkor kit fog ? McAdoo ?
One person who knows Josh McDaniels said he had “an awesome” meeting with Browns, but it isn’t right time for him to become a head coach.
Adam Schefter @AdamSchefter 8 perc
Patriots offensive coordinator Josh McDaniels has withdrawn from consideration for the Cleveland Browns HC job, per a league sourceBeki
káosz a köbön ez a franchise.Joey Tribbiani
több mint 11 éve
no para én fellélegeztem kicsit 😊 Haslam is very involved, hátha jön egy college coach. Én nagyon örülnék, ha onnan hoznánk. Stoops ezekszerint kizárva, Franklint meg Malzahnt terrorizálhatjuk 😊Adam Schefter @AdamSchefter 7 percegyrészt örülök, mert katasztrófa lett volna. másrészt ha őt sem érdekli ez az állás, akkor kit fog ? McAdoo ?
One person who knows Josh McDaniels said he had “an awesome” meeting with Browns, but it isn’t right time for him to become a head coach.
Patriots offensive coordinator Josh McDaniels has withdrawn from consideration for the Cleveland Browns HC job, per a league sourceBeki
káosz a köbön ez a franchise.Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 7 percegyrészt örülök, mert katasztrófa lett volna. másrészt ha őt sem érdekli ez az állás, akkor kit fog ? McAdoo ?
káosz a köbön ez a franchise.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 7 percOne person who knows Josh McDaniels said he had “an awesome” meeting with Browns, but it isn’t right time for him to become a head coach.
Patriots offensive coordinator Josh McDaniels has withdrawn from consideration for the Cleveland Browns HC job, per a league source
több mint 11 éve
Peter King @SI_PeterKing 50m
RT @msteller123: What are my Browns doing?? There is a secret plan?? ... Haslam very involved. I mean, very involved.
Grossi szerint JMD-t nem érdekli a meló.
Mindenki csak találgat.Joey Tribbiani
Peter King @SI_PeterKing 50mFogok írni, hogy Egervárinak nincs állása, és ő tud egy szerethető csapatot építeni, ahol szemmel látható a fejlődés 😀 😀 😀
RT @msteller123: What are my Browns doing?? There is a secret plan?? ... Haslam very involved. I mean, very involved.
Mindenki csak találgat.Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Peter King @SI_PeterKing 50mRT @msteller123: What are my Browns doing?? There is a secret plan?? ... Haslam very involved. I mean, very involved.
Mindenki csak találgat.
több mint 11 éve
Megvan az eddigi legfaszább HC jelölt. Ben McAdoo, Packers QB coach. Ő igazi Browns igazolás lenne, 0 HC, 0 OC tapasztalat 😊 Tudom, Andy Reid is így kezdte a Phillynél. en.wikipedia.org/wiki/Ben_McAdoo
több mint 11 éve
Nagyon keresünk valami fasza egyetemi kócsot úgy látom. Csak nehogy a nagy halászás közben valami világtalan bohócot fogjunk, aki akkorát fog égni mint a reichstag... izé mint egy jó pár elődje az elmúlt években.
több mint 11 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 1hBrowns never intended or prepared to interview Bob Stoops. He wants out and/or wants a raise. Won't be coming from them
PatMcManamon @PatMcManamon 2h
Oklahoma’s Bob Stoops is not a candidate to coach the #Browns, won’t be interviewed — es.pn/19Xom3f
Ian Rapoport @RapSheet 2h
#Browns spent the week internally discussing & lauding Bob Stoops. Expected to interview him. Now they put out to locals they won't. Strange
Ian Rapoport @RapSheet 2h
#Browns also showed interest in Vandy's James Franklin. We'll see if they decide to bring him in. He'll be in Pasadena tonight spectating
több mint 11 éve
Hát élvezték is nagyon 😀 😀 😀Mi legalább az érzést megadjuk a drukkereknek, hogy PO csapatunk van.Legalább nekünk nincs azzal gondunk, hogy playoff jegyeket nyomtassunk ideje korán 😀 😀 😀CsiribaJaja. Két elátkozott csapat. 😊BazzaniStoops állítólag a Lions listáján is rajta van, de én nem bánom ha ide jön. Én beérem Whisenhuntal is. 😊Bazzaniebből az lesz, h. JMD -> Browns, Caldwell -> Lions ^ ^Joey Tribbiani
😊Bazzani
több mint 11 éve
nagy a csend, mióta megvolt a JMD interjú 😓 ugye kinevezni addig nem lehet, amíg a Pats a PO-ban van.
több mint 11 éve
Állítólag (egy kinti fórumozó szerint, akinek vannak kapcsolatai a csapaton belül - persze az ilyet mindig óvatosan kell kezelni) az van, h. Haslam sikeres, az NCAA-ben bizonyított edzőt akar (Stoops, Malzahn, Franklin vonal), míg Lombi (és talán Banner is) elsősorban JMD-t vagy Gase-t (aki sztem legalább olyan fos húzás lenne, mint Josh).Megvan az összhang, ez a lényeg %/
Azt mondjuk bírnám, ha végül tényleg az egyetemről jönne vki és Fucktardi repülne. 😍
több mint 11 éve
Mi legalább az érzést megadjuk a drukkereknek, hogy PO csapatunk van.Legalább nekünk nincs azzal gondunk, hogy playoff jegyeket nyomtassunk ideje korán 😀 😀 😀CsiribaJaja. Két elátkozott csapat. 😊BazzaniStoops állítólag a Lions listáján is rajta van, de én nem bánom ha ide jön. Én beérem Whisenhuntal is. 😊Bazzaniebből az lesz, h. JMD -> Browns, Caldwell -> Lions ^ ^Joey Tribbiani
😊
több mint 11 éve
Legalább nekünk nincs azzal gondunk, hogy playoff jegyeket nyomtassunk ideje korán 😀 😀 😀Jaja. Két elátkozott csapat. 😊BazzaniStoops állítólag a Lions listáján is rajta van, de én nem bánom ha ide jön. Én beérem Whisenhuntal is. 😊Bazzaniebből az lesz, h. JMD -> Browns, Caldwell -> Lions ^ ^Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Jaja. Két elátkozott csapat. 😊Stoops állítólag a Lions listáján is rajta van, de én nem bánom ha ide jön. Én beérem Whisenhuntal is. 😊Bazzaniebből az lesz, h. JMD -> Browns, Caldwell -> Lions ^ ^Joey Tribbiani
több mint 11 éve
Stoops állítólag a Lions listáján is rajta van, de én nem bánom ha ide jön. Én beérem Whisenhuntal is. 😊Bazzaniebből az lesz, h. JMD -> Browns, Caldwell -> Lions ^ ^
több mint 11 éve
Stoops állítólag a Lions listáján is rajta van, de én nem bánom ha ide jön. Én beérem Whisenhuntal is. 😊
több mint 11 éve
Franklin még állatabb lenne, hozhatná Jordant is 😀 de sajna erre se sok esélyt látok, nála inkább a Penn State a befutó.A Stoops-pletyka komolynak tűnik, Rapoport ma ezt írta twitteren. Ian Rapoport @RapSheet 2h
Persze nagyon reménykedek, hogy ezeknek a pletykáknak van alapja is és talán tényleg nem McDaniels jönDrip
#Browns top 2 candidates: #Patriots OC Josh McDaniels and #Oklahoma coach Bob Stoops. …
több mint 11 éve
Franklin még állatabb lenne, hozhatná Jordant is 😀 de sajna erre se sok esélyt látok, nála inkább a Penn State a befutó.Persze nagyon reménykedek, hogy ezeknek a pletykáknak van alapja is és talán tényleg nem McDaniels jön
több mint 11 éve
A PFT szerint James Franklin-nel is leülünk tárgyalni. profootballtalk.nbcsports.com/2014/01/04/vanderbilts-james-franklin-drawing-nfl-interest/Egyre jobb nevek ezek (Malzahn, Stoops, Franklin), de félek ez csak etetés és a végén JMD lesz 😕 Pontosan ez volt Lombardi kinevezése előtt is, a média hetekkel előtte megírta a dolgot és sajnos igazuk lett.
Mi kellene ahhoz, hogy bizakodóbbak legyetek?Helmut ZimmerNE JMD legyen az új vezetőedző. Le tudnám nyelni Chud kirúgását, de ez a bohóc semmiféle előrelépést nem jelentene azon kívül, h. Lombi embere. Ahogy írtad, a 'Hawks is egy szezon után rúgta ki Mora-t, azonban az ő helyére nem egy bukott headkócs és koordinátor jött, hanem egy olyan arc, aki az NFL-ben és a college-ben is bizonyított előtte.
több mint 11 éve
Bedobták Stoops nevét is.Mondjuk én nem bánnám, de kétlem, hogy ez megtörténne
www.nfl.com/news/story/0ap2000000308771/article/cleveland-browns-interested-in-bob-stoops-as-coachDavidka85
több mint 11 éve
..van ám ennek a kis szerencsétlen frencsájznak is top 10 play videója..CsiribaKöszi, máris jól indult a napom! (Y) 😊