Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 12 éve
TE kérdéskörben egy érdekes összefüggés:Former Colorado head coach and new Browns TE coach Jon Embree spoke highly of TE Nick Kasa.
"He's a big guy that can run, very athletic," Embree said. "I'm very happy for him, I actually talked about him in my interview with Cleveland." Embree was the coach that talked Kasa into switching from defensive end to tight end halfway through his junior year. The Colorado product's best traits are his blocking and straight-line speed, but he needs to show more comfort as a receiver.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
A necces kérdés számomra a 3. és a 4. kör. A TE/CB/FS kérdés,hogy most melyiket is húzzuk előbb. Mindenesetre ez csak egy gyors 5 perces mock, a combine után úgyis okosabbak leszünk aztán majd akkor is pakolok be egyet DripFA után okosabbak leszünk, addig csak tippelgetni lehet. DoM említett két szabadügynököt, aki szóba jöhet. Én olyan játékosokat kerestem, akik már dolgoztak Turnerrel, Chuddal v. Hortonnal. Minden edző szeret 'ismerős arcokat' igazolni, az első szezonban pedig még inkább 😊
1. Louis Vasquez, G. Norv draftolta 2009-ben, de Chud is ismeri. A legjobb Chargers-falember volt tavaly. Csak 25 éves, megoldaná a RG problémát, Pinkston és Lauvao pedig küzdhetne a másik kezdő posztért. A depth is fasza lenne, nem kellene ide draftolni.
2. Greg Toler, CB. Csak két meccsen kezdett idén, de azért két INT és egy 102 yardos return összejött .Olcsón meg lehetne szerezni, nickelben elférhet.
3. Keenan Lewis, CB. Horton secondary coach volt a Steelersnél, mikor draftolták, tehát jól ismeri. Minden meccsen kezdő volt az elmúlt szezonban.
Armando, Weeden trade ? Minek ? Ha első körös picket adna vki, akkor persze, de az kizárt.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
www.yardbarker.com/nfl/players/brandon_weeden/19 Jól veszem ki hogy el akarjuk trade-lni,és FA-ban hozni egy másikat,és 2. vagy 4. körben még draftolni is akarunk új QB-t?Armando, Clevelandben nincs off-season QB csere nélkül.
Annyiból azért nem rossz ötlet hogy megváltónak közel sem volt az,az meg kevés hogy elmenedzseli a játékot.armando83
több mint 12 éve
mock draft 1.0 még így a combine előtt 1.-Damontre Moore DE/OLB- nem kell magyarázni 34re váltunk ő a legjobb fit csak legyen bent. Wernernek is örülnék,viszont ő pont,hogy 43as fit
2.- ilyenünk nincs
3-Gavin Escobar TE- kell egy TE. Én remélem Brown-al hosszabbítanak és akkor nem kell CB,vagy ha igen akkor is FA-ról kéne. Escobar remélhetőleg bent van még és akkor lecsaphatunk rá ha nincs akkor jöjjön Kelce,ő úgyis helyi srác
4. David Amerson CB/FS - 4. körig nem biztos,hogy lecsúszik de arra még kevesebb esélyt látok,hogy Swearinger,Rambo vagy Thomas bent legyenek,szóval marad Amerson,akit ki is tolhatnánk FS-nek. Ha nem ő akkor talán Robert Alford mint corner vagy Daimion Stafford mint Safety.
5.Omeregie Uzzi OG- mert kell a falba is ember,Pinkston és Lauvao mellé/elé/mögé ... Uzzi fasza kis run blocker,úgyhogy T-Richnek nagy segítség lehet
6. Michael Mauti OLB - Kell egy ilyen pick is 😀 Igen mind két lábában volt egy ACL szakadása,viszont ha egészséges akkor gyilkol. Szerintem mindenképp meg kéne próbálni megszerezni őt,mégha nem is draftolják akkor UDFA-ként mert komoly potenciál lakozik benne. Ha nem a porcelánbaba akkor Hollomann.
7. Ryan Griffin QB- Semmit nem veszíthetünk vele. Komoly Sleeper,így akár ne adj isten még a világot is megválthatja ha kap esélyt egy esetleges szar Weeden,McCoy meccs után 😀 😀
A necces kérdés számomra a 3. és a 4. kör. A TE/CB/FS kérdés,hogy most melyiket is húzzuk előbb. Mindenesetre ez csak egy gyors 5 perces mock, a combine után úgyis okosabbak leszünk aztán majd akkor is pakolok be egyet
több mint 12 éve
www.yardbarker.com/nfl/players/brandon_weeden/19 Jól veszem ki hogy el akarjuk trade-lni,és FA-ban hozni egy másikat,és 2. vagy 4. körben még draftolni is akarunk új QB-t?Annyiból azért nem rossz ötlet hogy megváltónak közel sem volt az,az meg kevés hogy elmenedzseli a játékot.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
"The Cleveland Browns announced today that they have signed punter Spencer Lanning to a contract. The Browns aren't strangers to Lanning; they claimed him off waivers last May from the Jacksonville Jaguars, and he had the credentials to be a legitimate threat to Reggie Hodges' starting job. When push came to shove, the Browns waived Lanning at the end of training camp and ended up keeping Hodges"
több mint 12 éve
Ó elkéstél, Robimulla be kámmtudeddizte, a klón a mienk 😀Hát akkor azt mondom legyen Dysert a 4. v. 5. körben, legalább nagyot tud dobni és ohio-i 😊Jóféle ez a Matt Waldman írás.Érdemes figyelni az oldalát a többi irányítóról szóló írása miatt. A másik mondattal is egyetértek. Még szokásos "NFL-ready" státuszban sem látok idén biztosnak nevezhető irányítót. Upside-ra és potentialra meg ráér a harmadik körben is választani vagy a második végén, ha valaki csúszik.
Mondjuk az is kérdés, h. egy Ponder-szintû irányító meg minek. Annyit Weeden is tud.
Joey Tribbiani
Amennyiben Weeden a viszonyítási alap, én az idei drafton nem nagyon ugrálnék a Browns helyében.DoM
Úgy látom a facebook projekt behalt :/ sajnos nem lep meg, kevesen vagyunk. Joey Tribbiani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Hát akkor azt mondom legyen Dysert a 4. v. 5. körben, legalább nagyot tud dobni és ohio-i 😊Jóféle ez a Matt Waldman írás.Érdemes figyelni az oldalát a többi irányítóról szóló írása miatt. A másik mondattal is egyetértek. Még szokásos "NFL-ready" státuszban sem látok idén biztosnak nevezhető irányítót. Upside-ra és potentialra meg ráér a harmadik körben is választani vagy a második végén, ha valaki csúszik.
Mondjuk az is kérdés, h. egy Ponder-szintû irányító meg minek. Annyit Weeden is tud.
Joey Tribbiani
Amennyiben Weeden a viszonyítási alap, én az idei drafton nem nagyon ugrálnék a Browns helyében.DoM
Úgy látom a facebook projekt behalt :/ sajnos nem lep meg, kevesen vagyunk.
több mint 12 éve
Jóféle ez a Matt Waldman írás.Érdemes figyelni az oldalát a többi irányítóról szóló írása miatt. A másik mondattal is egyetértek. Még szokásos "NFL-ready" státuszban sem látok idén biztosnak nevezhető irányítót. Upside-ra és potentialra meg ráér a harmadik körben is választani vagy a második végén, ha valaki csúszik.
Joey Tribbiani
Amennyiben Weeden a viszonyítási alap, én az idei drafton nem nagyon ugrálnék a Browns helyében.
több mint 12 éve
Jóféle ez a Matt Waldman írás.Az ötlet onnan jött, h. mindenhol azt olvasom új QB-t akar a FO. 1/6-ra durva lenne. FA-rôl talán Smith, de ô nem olyan jó fit, Flynn is inkább wc(o). Szted van esély arra, h. Bray v. Wilson a 3. körig csússzon ?Nincs sok egyértelmű QB hiányos csapat csak a BUF és KC. A többieknél (PIT, HOU, PHI, NYJ, TB, ARI, MIN, JAC) nem lehet kizárni korai irányító draftot, ha olyan lehetőség adódik, de nem is létszükséglet a számukra. Ezt párosítva az egyáltalán nem túl meggyőző felhozatallal én nem számítanék túl nagy QB runra a draft elején.
Joey Tribbiani
A Brownsszal együtt ez 11 csapat. A cbs rangsora alapján a top11 (A kis Rodgers szerintem csak a teső miatt van ennyire elől, őt kivettem a 11.helyről és így Griffin került a helyére) -- Geno, Barkley, Glennon, Wilson, Nassib, Manuel, Bray, Landry Jones, Dysert, Matt Scott, Ryan Griffin.
Nagyon meglepődnék, ha nem lenne még a harmadik kör elején QB opció. Egy Ponder szintet ebből a sorból mindenki hozhat különösebb megerőltetés nélkül szerintem. Olyan produkcióért meg top50 picket badarság lenne adni.DoM
több mint 12 éve
Wilsont ne akard,soha nem voltam a híve,és ha rögtön mélyvízbe dobnák nem hiszem,hogy többet tudna hozni mint mondjuk Colt vagy Weeden ... Plusz alapból nem vagyok a hvíe,talán nem említettem 😛 Griffin viszont a hátsó körökben nagy steal lehet
több mint 12 éve
Az ötlet onnan jött, h. mindenhol azt olvasom új QB-t akar a FO. 1/6-ra durva lenne. FA-rôl talán Smith, de ô nem olyan jó fit, Flynn is inkább wc(o). Szted van esély arra, h. Bray v. Wilson a 3. körig csússzon ?Nincs sok egyértelmű QB hiányos csapat csak a BUF és KC. A többieknél (PIT, HOU, PHI, NYJ, TB, ARI, MIN, JAC) nem lehet kizárni korai irányító draftot, ha olyan lehetőség adódik, de nem is létszükséglet a számukra. Ezt párosítva az egyáltalán nem túl meggyőző felhozatallal én nem számítanék túl nagy QB runra a draft elején.
Joey Tribbiani
A Brownsszal együtt ez 11 csapat. A cbs rangsora alapján a top11 (A kis Rodgers szerintem csak a teső miatt van ennyire elől, őt kivettem a 11.helyről és így Griffin került a helyére) -- Geno, Barkley, Glennon, Wilson, Nassib, Manuel, Bray, Landry Jones, Dysert, Matt Scott, Ryan Griffin.
Nagyon meglepődnék, ha nem lenne még a harmadik kör elején QB opció. Egy Ponder szintet ebből a sorból mindenki hozhat különösebb megerőltetés nélkül szerintem. Olyan produkcióért meg top50 picket badarság lenne adni.
több mint 12 éve
Köszi 😊 egyelôre nem látom a 3-4-et két 150kgs linemannel, de biztos megoldható. Az ötlet onnan jött, h. mindenhol azt olvasom új QB-t akar a FO. 1/6-ra durva lenne. FA-rôl talán Smith, de ô nem olyan jó fit, Flynn is inkább wc(o). Szted van esély arra, h. Bray v. Wilson a 3. körig csússzon ?Egybk. engem nem lepne meg egy Rubin-trade. Nagyon jó játékos, de NT posztra ott lenne Taylor, DE-nek pedig Hughes és Winn. A 2. körös picket vissza lehetne szerezni (minimum), amivel jöhetne egy QB 😊Joey TribbianiHát Joey, ez nagyon "pofás" Lombardi trade lenne. 😛 Esély van egy átlag feletti védőfalra, nem kellene elhardálni. Főleg azért, mert ha Rubin tartja az NT posztot, azzal Phil Taylor az értékesebb endként pusztíthat. És még depth is marad. A két nagy ember mellett Winnek is könnyebb dolga lehet. DoM
több mint 12 éve
Bray, de én is inkább DoM ötletét támogatomEz nem is rossz ötlet,és akár lehet is benne realitás,de 2. körben kit húznál,akiben több fantáziát látsz mint Alex Smith,vagy Weeden?armando83Meggyőztetek, a Mallettben tényleg nincs fantázia, marad Alex Smith 😀Csiriba😊 Ha Alex Smith a legjobb opció, akkor inkább adjunk Weeden-nek még egy évet.
Egybk. engem nem lepne meg egy Rubin-trade. Nagyon jó játékos, de NT posztra ott lenne Taylor, DE-nek pedig Hughes és Winn. A 2. körös picket vissza lehetne szerezni (minimum), amivel jöhetne egy QB 😊Joey Tribbiani
több mint 12 éve
Egybk. engem nem lepne meg egy Rubin-trade. Nagyon jó játékos, de NT posztra ott lenne Taylor, DE-nek pedig Hughes és Winn. A 2. körös picket vissza lehetne szerezni (minimum), amivel jöhetne egy QB 😊Joey TribbianiHát Joey, ez nagyon "pofás" Lombardi trade lenne. 😛 Esély van egy átlag feletti védőfalra, nem kellene elhardálni. Főleg azért, mert ha Rubin tartja az NT posztot, azzal Phil Taylor az értékesebb endként pusztíthat. És még depth is marad. A két nagy ember mellett Winnek is könnyebb dolga lehet.
több mint 12 éve
Ez nem is rossz ötlet,és akár lehet is benne realitás,de 2. körben kit húznál,akiben több fantáziát látsz mint Alex Smith,vagy Weeden?Meggyőztetek, a Mallettben tényleg nincs fantázia, marad Alex Smith 😀Csiriba😊 Ha Alex Smith a legjobb opció, akkor inkább adjunk Weeden-nek még egy évet.
Egybk. engem nem lepne meg egy Rubin-trade. Nagyon jó játékos, de NT posztra ott lenne Taylor, DE-nek pedig Hughes és Winn. A 2. körös picket vissza lehetne szerezni (minimum), amivel jöhetne egy QB 😊Joey Tribbiani
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
Szerintetek Kelly itt is Shurmurt nevezte volna ki OC-nak, Davist meg DC-nek ? 😊 Lett volna lázadás, az tuti 😂
több mint 12 éve
Meggyőztetek, a Mallettben tényleg nincs fantázia, marad Alex Smith 😀Csiriba😊 Ha Alex Smith a legjobb opció, akkor inkább adjunk Weeden-nek még egy évet.
Egybk. engem nem lepne meg egy Rubin-trade. Nagyon jó játékos, de NT posztra ott lenne Taylor, DE-nek pedig Hughes és Winn. A 2. körös picket vissza lehetne szerezni (minimum), amivel jöhetne egy QB 😊
több mint 12 éve
Meggyőztetek, a Mallettben tényleg nincs fantázia, marad Alex Smith 😀
több mint 12 éve
Miért volna hülyeség? BB draftolta Casselt, mi elvittük második körért, és milyen jól ... izé, dolgom van, majd folytatom. 😛ulpianusígyvan, emlékezz a kasssszálókra!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Miért volna hülyeség? BB draftolta Casselt, mi elvittük második körért, és milyen jól ... izé, dolgom van, majd folytatom. 😛

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Arra gondoltam, amit Dom is írt. Ha jó és úgy gondolják átveheti pár év múlva Brady helyét, nem fogják odaadni egy 3. körös pickért. Ha mégis, az azt jelenti nem jó 😊Csiribá!Nem ismerem ezt a Mallett csávót és még utána nézni is lusta voltam, annyit tudok róla, hogy annyira nem volt kiemelkedő, erős-közepesre emlékszem rá mint egyetemi irányító. Azonban ha elvitte Bill, valamiért biztos draftolta, és még nem küldték el szóval láthat benne valamit. A másik dolog, hogy szar meg fos között is van különbség, lehet ők Tomi II-t keresik akihez messze van Mallett, ugyanakkor viszont a Weeden/Colt pároshoz képest pedig jobb. Tehát nem biztos, hogy nekünk nem lenne erősítés. Ha meg nem, akkor szintén kispad Weeden/Colt mögött, mert szerintem az egyik menni fog. Colt-ra tippelek.Csiriba
Ez a Mallett-pletyka elég régi, anno Lombardi nagyon dícsérte a draft előtt, innen az egész. Szerintem szar lépés lenne. Brady már 35, lassan nekik is kell egy új QB. Ha BB elengedi, az azt jelenti, h. nem Mallett a jövő a Patsnél Tehát fos. 😊
1. v. 2. kört adni egy közepes prospectért (csak azért mert Bill draftolta, aki mellesleg nem is draftol olyan jól) meg még nagyobb hülyeség. Persze BB nagy mágus, Lombardi meg egy gyökér, szóval esély sajna van rá. :/
több mint 12 éve
Nem ismerem ezt a Mallett csávót és még utána nézni is lusta voltam, annyit tudok róla, hogy annyira nem volt kiemelkedő, erős-közepesre emlékszem rá mint egyetemi irányító. Azonban ha elvitte Bill, valamiért biztos draftolta, és még nem küldték el szóval láthat benne valamit. A másik dolog, hogy szar meg fos között is van különbség, lehet ők Tomi II-t keresik akihez messze van Mallett, ugyanakkor viszont a Weeden/Colt pároshoz képest pedig jobb. Tehát nem biztos, hogy nekünk nem lenne erősítés. Ha meg nem, akkor szintén kispad Weeden/Colt mögött, mert szerintem az egyik menni fog. Colt-ra tippelek.CsiribaMallett pozitívuma, hogy nagyot tud dobni. A drafton általános vélekedés szerint pályán kívüli ügyek miatt "csúszott" a harmadik körre. A két év alatt, amit a Patsnél már eltöltött edzőtábor riportok és premeccsek alapján semmi olyat nem mutatott, ami arra engedne következtetni, hogy kezdő irányító lesz belőle az NFL-ben. Folyamatosan említésre kerülő hibák: rossz lábmunka, lassú döntéshozatal, pontatlan passzok a pályán minden irányba és távolságba az előbbi kettő miatt.
Az nagyon igaz, ha Belichickék olyat látnak benne a színfalak mögött, hogy lehetne rá építeni három-négy év múlva, akkor egy harmadik körös picket nem fognak csak úgy elcserélni. Aki meg 2. vagy 1. első kört adn érte, az meg is érdemli. Ha meg kevesebbé megválnának tőle, az jelzésértékű lehet az őt megszerezni kívánó csapat számára, hogy messzire fussanak.
több mint 12 éve
"erős közepes" 😊 jó magasan lehet nálad a léc

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Csiribá!Nem ismerem ezt a Mallett csávót és még utána nézni is lusta voltam, annyit tudok róla, hogy annyira nem volt kiemelkedő, erős-közepesre emlékszem rá mint egyetemi irányító. Azonban ha elvitte Bill, valamiért biztos draftolta, és még nem küldték el szóval láthat benne valamit. A másik dolog, hogy szar meg fos között is van különbség, lehet ők Tomi II-t keresik akihez messze van Mallett, ugyanakkor viszont a Weeden/Colt pároshoz képest pedig jobb. Tehát nem biztos, hogy nekünk nem lenne erősítés. Ha meg nem, akkor szintén kispad Weeden/Colt mögött, mert szerintem az egyik menni fog. Colt-ra tippelek.
Ez a Mallett-pletyka elég régi, anno Lombardi nagyon dícsérte a draft előtt, innen az egész. Szerintem szar lépés lenne. Brady már 35, lassan nekik is kell egy új QB. Ha BB elengedi, az azt jelenti, h. nem Mallett a jövő a Patsnél Tehát fos. 😊