Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Elit Eli ma k-nagy choker. Ugyanez volt az Eaglesszel is, miután megverték a Cowboyst kipukkantak mint egy lufi.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Jaa azért a TDért kár, mondjuk az inkább Tonyé volt mintsem a falé de ennyi most belefért. Nem a TD-re gondoltam, hanem amikor a 4. kísérletet megcsinálta a Bucs. Akkor még 1 down marker előtt lecsúszott talán Lumpkinról asszem.Én nem sajnálom a benyalt TD-t, mert megmutatta hogy a sec ergya még mindig. AMúgy az is simán meglett volna, csak Lee (akire egy rossz szavam sincs, mert idén állati jól nyomja) elrontotta a tacklet. 31-7 után olyan emberek játszottak a front sevenben akiket még alig láttam. Spears volt a NT. 55-el Alex Albright volt Ware helyén, aki a meccs eléjén még ST-ben vitézkedett. Lehet ma hiénázni menni 1900kor a Giants meccsre 😀, bár sztem bedarálják a 'skinst. Amúgy ha nyernénk jövő héten az Eagles ellen akkor a csoporton belüli mérlegünk 3-2re javulna a Giants 2-2-n áll. Aki nyer utolsó héten az a fasza gyerek, megint utolsó hetes élet halál meccs.... :rolleyes:Bleviakkor a fogalmazás volt ergya 😊
én a fumble return TD-re értettem, hogy sajnálom. azzal jött vissza a meccsbe a Bucs, még ha ez kérészéletű is volt.
a Bucs egyetlen, támadók által szerzett TD-je belefér, Lee azért nem annyira gyors, hogy a slot receivert megfogja. a WR lefutotta, Lee megpróbált route alá futni, hátha el tudja ütni a passzt, nem sikerült. belefér, legalább nem érintetlenül futott be a WR, Jenkins ha eredményes tackle-t nem is tudott csinálni, legalább egy látványosat láttunk tőle, szerintem a sérült vállával.slowmotion
több mint 12 éve
Az Eagles ellen szerezte a csukló sérülést nem?Talán vissza se jött a második félidőben,de nem emlékszem pontosan.Jaja,Leenek kb ez volt az első látványos és igazán nagy hibája ebben az évben,a 14dik héten,belefér....Amúgy én nagyon nem vagyok híve a hiénáskodásnak hiszem hogy az ilyen mindig visszaüt,de tényleg jó lenne ha valami csoda folytán ütné a 'Skins a Gmaneket,mert ebben az esetben ha kikapnának a Jetstől(ami azért szvsz benne van a pakliban)akkor nekünk már egy győzelem a Eagles ellen elég is lenne a csoporthoz függetlenül a utolsó meccs eredményétől.Cowboykarcsiezt nem mondanám hibának, ő nem cornerback.
amúgy az Iggles ellen látványosan eltűnt a mezőnyben, na szerintem már ott biztos volt nagy hibája.slowmotion
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Jaja,Leenek kb ez volt az első látványos és igazán nagy hibája ebben az évben,a 14dik héten,belefér....Amúgy én nagyon nem vagyok híve a hiénáskodásnak hiszem hogy az ilyen mindig visszaüt,de tényleg jó lenne ha valami csoda folytán ütné a 'Skins a Gmaneket,mert ebben az esetben ha kikapnának a Jetstől(ami azért szvsz benne van a pakliban)akkor nekünk már egy győzelem a Eagles ellen elég is lenne a csoporthoz függetlenül a utolsó meccs eredményétől.Cowboykarcsiezt nem mondanám hibának, ő nem cornerback.
amúgy az Iggles ellen látványosan eltűnt a mezőnyben, na szerintem már ott biztos volt nagy hibája.
több mint 12 éve
Én nem sajnálom a benyalt TD-t, mert megmutatta hogy a sec ergya még mindig. AMúgy az is simán meglett volna, csak Lee (akire egy rossz szavam sincs, mert idén állati jól nyomja) elrontotta a tacklet. 31-7 után olyan emberek játszottak a front sevenben akiket még alig láttam. Spears volt a NT. 55-el Alex Albright volt Ware helyén, aki a meccs eléjén még ST-ben vitézkedett. Lehet ma hiénázni menni 1900kor a Giants meccsre 😀, bár sztem bedarálják a 'skinst. Amúgy ha nyernénk jövő héten az Eagles ellen akkor a csoporton belüli mérlegünk 3-2re javulna a Giants 2-2-n áll. Aki nyer utolsó héten az a fasza gyerek, megint utolsó hetes élet halál meccs.... :rolleyes:Bleviakkor a fogalmazás volt ergya 😊
én a fumble return TD-re értettem, hogy sajnálom. azzal jött vissza a meccsbe a Bucs, még ha ez kérészéletű is volt.
a Bucs egyetlen, támadók által szerzett TD-je belefér, Lee azért nem annyira gyors, hogy a slot receivert megfogja. a WR lefutotta, Lee megpróbált route alá futni, hátha el tudja ütni a passzt, nem sikerült. belefér, legalább nem érintetlenül futott be a WR, Jenkins ha eredményes tackle-t nem is tudott csinálni, legalább egy látványosat láttunk tőle, szerintem a sérült vállával.
több mint 12 éve
Jaja,Leenek kb ez volt az első látványos és igazán nagy hibája ebben az évben,a 14dik héten,belefér....Amúgy én nagyon nem vagyok híve a hiénáskodásnak hiszem hogy az ilyen mindig visszaüt,de tényleg jó lenne ha valami csoda folytán ütné a 'Skins a Gmaneket,mert ebben az esetben ha kikapnának a Jetstől(ami azért szvsz benne van a pakliban)akkor nekünk már egy győzelem a Eagles ellen elég is lenne a csoporthoz függetlenül a utolsó meccs eredményétől.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Én nem sajnálom a benyalt TD-t, mert megmutatta hogy a sec ergya még mindig. AMúgy az is simán meglett volna, csak Lee (akire egy rossz szavam sincs, mert idén állati jól nyomja) elrontotta a tacklet. 31-7 után olyan emberek játszottak a front sevenben akiket még alig láttam. Spears volt a NT. 55-el Alex Albright volt Ware helyén, aki a meccs eléjén még ST-ben vitézkedett. Lehet ma hiénázni menni 1900kor a Giants meccsre 😀, bár sztem bedarálják a 'skinst. Amúgy ha nyernénk jövő héten az Eagles ellen akkor a csoporton belüli mérlegünk 3-2re javulna a Giants 2-2-n áll. Aki nyer utolsó héten az a fasza gyerek, megint utolsó hetes élet halál meccs.... :rolleyes:
több mint 12 éve
Az Austin féle TD nagyon bejövős volt,benne volt a Romo-Austin páros erősségeinek esszenciája,buying time Romo és aza fizikális Miles akinek nem szedik ki a kezéből a labdát,második ilyen TDje már idén 😊
több mint 12 éve
Tony Romo, making his 75th career start, threw for 249 passing yards in the Cowboys' 31-15 victory. Romo's 20,283 passing yards in his starts are the third-most for any player in NFL history through his first 75 starts, behind Dan Marino (20,492) and Kurt Warner (20,305).
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
kár azért a benyelt defensive TD-ért.
több mint 12 éve
Hoztuk a kötelezőt. A második félidőben lazáztunk. A secondary még mindig olyan amilyen.
több mint 12 éve
gyerekek, ne nézzétek be a meccs idejét, most játszunk szűk 3 óra múlva!
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Az Atlanta nyert így 9-5 a mérlegük, úgy gondolom ők már ott vannak a PO-ban. Vagy csoportot nyerünk, vagy nagyon bízunk, hogy a Lions 2x kikap 😕
több mint 12 éve
http://www.dallascowboys.com/multimedia/multimedia_center.cfm?id=4406A724-FA48-CA3C-C2E606FE6150CC0DBeszarás eza csávó komolyan,de én nagyon bírom 😀
több mint 12 éve
Azért én az ilyet sose bírom megérteni,persze az sem mentség aki a harlemből érkezve lesz drog diler,de azt ha az ember nem csak a magas lóról nézve le ítéli meg,akkor talán valamilyen szinten érthető.De az ilyenek...Jó közel sem volt egy sztár elkapó sőt,de simán a milliomosok életét élhette,mi szükség volt erre?Kb a Packers Johnny Jollyja ugyan ez,ő annyiban még balfaszabb volt hogy egy SBt nyerő csapatból is kimaradt ezért.
több mint 12 éve
40 év várható börtön! O_o Nem szarral gurigázott Sam!http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825129c0/article/bears-wr-hurd-facing-federal-drug-charges-after-arrest?module=HP11_headline_stackkapcsolódó híreink: az NFL vezetése azon gondolkozik, hogy jövő évben a játékengedélyek kiadását erkölcsi bizonyítványokhoz köti 😊slowmotion
LOL 😀Blevi
Nézem a dc.com aktuális szalagcímét: getting it fixed és már azt hittem Hurdről szóló szokásos cheesy headliner. 😀
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
Morris még nincs kirúgva, csak év végétől van elküldve jelenleg, de még ez sincs csapat részről megeresítve. Azaz Morris a HC most is és szombaton is ő lesz.Na még egy kis segítség nektek úgy tűnik Rasheem Morris firedandemég jó, hogy ez itt nem a bohócliga (aka. magyar foci nb I), mert ott az az axióma, hogyaz új edző az első meccsét mindig megnyeri (igaz, a másodikat mindig elvesztik).
mondjuk durva, ezen a héten három edző is megkapta a pinkszlipet, úgy látszik, a 13-as szám nem hoz szerencsét...slowmotion
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825129c0/article/bears-wr-hurd-facing-federal-drug-charges-after-arrest?module=HP11_headline_stackkapcsolódó híreink: az NFL vezetése azon gondolkozik, hogy jövő évben a játékengedélyek kiadását erkölcsi bizonyítványokhoz köti 😊
LOL 😀Blevi
több mint 12 éve
Na még egy kis segítség nektek úgy tűnik Rasheem Morris firedandemég jó, hogy ez itt nem a bohócliga (aka. magyar foci nb I), mert ott az az axióma, hogyaz új edző az első meccsét mindig megnyeri (igaz, a másodikat mindig elvesztik).
mondjuk durva, ezen a héten három edző is megkapta a pinkszlipet, úgy látszik, a 13-as szám nem hoz szerencsét...
több mint 12 éve
Na még egy kis segítség nektek úgy tűnik Rasheem Morris fire
több mint 12 éve
Azon meg kár lamentálni, hogy melyik NFL-játékosnak mennyi az IQ-ja, nem ezért szeretjük őket...G-menÍgy van, ezért utáljuk őket. 😊
több mint 12 éve
Hajszálpontosan ráállt az end zone-csillag közepére, a véletlen kizárt. Persze nem ezért kaptunk ki, de a Dallas-játékosok puhánysága meglepett. TO-t anno lelöktük a blúsztárról.u.i: remélem gyökér jacobsot valaki akkor keményen megbünteti a tegnapiért....BleviEgyetértek, én is remélem, hogy egy jó nagy pénzbüntetést kiszabnak rá!! Megérdemli!
Bármikor fizet bármelyik játékosunk kemény pénzbüntetést egy győztes meccs után 😊
Egyébként tényleg a csillagon táncolt?? Az nálatok nem a félpályánál van? (A TO-s esetnél még ott volt)
Nem tudhatjátok, mert nem nézitek rendszeresen a Giants meccseket, de Jacobs mindig így ünnepli a TD-it, mindig az end zone szélén, most pech, hogy pont ott volt a lone star. És mivel mindig így ünnepel, a bírók már megszokták, nem is fognak rá zászlót dobni. Cruz-ra simán rádobták a Manningham TD-nél a túlzott durvaságot.
Azon meg kár lamentálni, hogy melyik NFL-játékosnak mennyi az IQ-ja, nem ezért szeretjük őket...G-men
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
u.i: remélem gyökér jacobsot valaki akkor keményen megbünteti a tegnapiért....BleviEgyetértek, én is remélem, hogy egy jó nagy pénzbüntetést kiszabnak rá!! Megérdemli!
Bármikor fizet bármelyik játékosunk kemény pénzbüntetést egy győztes meccs után 😊
Egyébként tényleg a csillagon táncolt?? Az nálatok nem a félpályánál van? (A TO-s esetnél még ott volt)
Nem tudhatjátok, mert nem nézitek rendszeresen a Giants meccseket, de Jacobs mindig így ünnepli a TD-it, mindig az end zone szélén, most pech, hogy pont ott volt a lone star. És mivel mindig így ünnepel, a bírók már megszokták, nem is fognak rá zászlót dobni. Cruz-ra simán rádobták a Manningham TD-nél a túlzott durvaságot.
Azon meg kár lamentálni, hogy melyik NFL-játékosnak mennyi az IQ-ja, nem ezért szeretjük őket...
több mint 12 éve
Kitna -> IR állítólag a karrierje is veszélyben van.CowboykarcsiAz nincs veszélyben, mert amúgy is a végén járt. Jövőre már nem hosszabbítottak volna vele, Papa Kitna visszavonul.