Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Peppers tegnap edzői döntés miatt nem edzett. Ez nem azt jelenti , hogy kihagyja a meccset ellenünk, de nem 100%os lesz. Talán kicsit nyugalmasabb lesz Romonak. Urlacher se edzett, ő már szezon eleje óta küszködik. Ez meg Murray-nek lehet pozitív.WirtschaftsteilKözel sem csak Peppersen múlik a passrush sikeressége avagy kudarca idén Chicagoban. Melton, Paea, Idonije, Wootton, McClellin, Okoye is jegyez már sacket idén, s mindig volt eddig 2-3 ember, aki nagyot játszott egy adott meccsen. Nem mindig Peppers.
Urlacher sérülése ellenére korrektül játszik idén is, Briggsnek meg végre nem csak a pofája nagy.
Remélem nem hétfőn betlizik mindenki a Dből.
több mint 13 éve
Coleman ki fogja hagyni a 2. meccsét is. Hihetetlen hogy még mindig a csapatban van, a produkcióját egy UDFA is simán hozni tudná, jelentősen olcsóbban.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Peppers tegnap edzői döntés miatt nem edzett. Ez nem azt jelenti , hogy kihagyja a meccset ellenünk, de nem 100%os lesz. Talán kicsit nyugalmasabb lesz Romonak. Urlacher se edzett, ő már szezon eleje óta küszködik. Ez meg Murray-nek lehet pozitív.
több mint 13 éve
Newman és Pacman anno mennyire volt nagyon szar párban? Amadeus91Pacman csak 3. corner volt, amíg végtelen bölcsességében össze nem balhézott a saját testőrével egész jó volt. Newman 2009ben még kb. ProBowl formában volt, azóta jelentősen lelassult.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
Newman és Pacman anno mennyire volt nagyon szar párban?
több mint 13 éve
Matt Johnson várhatóan by week után újra edzeni fog. Sensebaugh pedig azt nyilatkozta, hogy "Ez eddig a legjobb védelem, aminek valaha része voltam." 😊
több mint 13 éve
Spencer sérült? Mit tudtok róla, mert én csak annyit, hogy nem vett részt az edzésen.
több mint 13 éve
Forte edzett már a Bearsnél, és úgy tűnik, játszhat ellenünk hétfőn. Nem lettem nyugodtabb.
több mint 13 éve
Többször vissza is játszották mekkorát kapott a lába, én azon csodálkoztam, h a meccs végéig kitartott.Ez most mi a bré? A legrövidebb posztunkról cutolunk, hogy jöhessen egy vén punter? Valaki nyugtasson meg, hogy ennek volt értelme.gorbelVén punter jobb mint a semmilyen: Chris Jones megsérült. gyeek
több mint 13 éve
szerintem megpróbáljuk visszahozni PS-ba Silvát, ha jól emlékszem, akkor idén volt UDFA, szóval simán PS eligible, nem villantott sokat, spec teambe meg tizenkettő egy tucat, szóval nem hiszem, hogy bárki is elvinnéslowmotionTavaly év végi szerzemény volt Silva, játszott is néhány meccsen. De persze még simán PS kompatibilis.
több mint 13 éve
szerintem megpróbáljuk visszahozni PS-ba Silvát, ha jól emlékszem, akkor idén volt UDFA, szóval simán PS eligible, nem villantott sokat, spec teambe meg tizenkettő egy tucat, szóval nem hiszem, hogy bárki is elvinné
több mint 13 éve
És tényleg. De hülye vagyok, bár továbbra sem értek egyet azzal, hogy miért pont Silva.Ez most mi a bré? A legrövidebb posztunkról cutolunk, hogy jöhessen egy vén punter? Valaki nyugtasson meg, hogy ennek volt értelme.gorbelVén punter jobb mint a semmilyen: Chris Jones megsérült. gyeek
több mint 13 éve
Ez most mi a bré? A legrövidebb posztunkról cutolunk, hogy jöhessen egy vén punter? Valaki nyugtasson meg, hogy ennek volt értelme.gorbelVén punter jobb mint a semmilyen: Chris Jones megsérült.
több mint 13 éve
Ez most mi a bré? A legrövidebb posztunkról cutolunk, hogy jöhessen egy vén punter? Valaki nyugtasson meg, hogy ennek volt értelme.
több mint 13 éve
Valamiért azt hittem Butler eddig is az 53ban volt... de nem. Szóval ja, következő hír várhatóan Mario Butler aktiválása lesz.Silva cut. Kétes racionalitású időzítés. gyeekSzerencsétlen nem is csinált semmit, egy snap erejéig volt fenn a pályán, amiből DPI lett. Igazán tesztelhettük volna még egy kicsit. Ha kellett a hely Butlernek akkor megértem 😊Wirtschaftsteil
Scratch that. Moormannek kellett a hely. Megállapíthatom, hogy az abszint nem serkenti az agyműködést. -_-
több mint 13 éve
Silva cut. Kétes racionalitású időzítés. gyeekSzerencsétlen nem is csinált semmit, egy snap erejéig volt fenn a pályán, amiből DPI lett. Igazán tesztelhettük volna még egy kicsit. Ha kellett a hely Butlernek akkor megértem 😊
több mint 13 éve
Silva cut. Kétes racionalitású időzítés.
több mint 13 éve
yeeee-haw!ill. egyik elkapónk sem fog sapkán (?) elcsúszni ...
végre újra reménykedhetünk abban, hogy egy-két personal foult kegyeskednek befújni mellettünk is, ez egy csodálatos nap az emberiség tehenész fele számára...slowmotion
több mint 13 éve
yeeee-haw!végre újra reménykedhetünk abban, hogy egy-két personal foult kegyeskednek befújni mellettünk is, ez egy csodálatos nap az emberiség tehenész fele számára...
több mint 13 éve
P Brian Moorman wasnt on the market long- signed with the Cowboys

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
vasárnap a térdelést már nem néztem, átnyomtam a stremat. most a c'mon man-be láttam, hogy Tampa edzője időt kért 6mp-vel a vége előtt azért hogy neki ugorhassanak a falnak... hát igen, nem mindenki tudja feldolgozni a vereséget....beltazorés azt találta ki, hogy kilenc embert offside-ra állít, hátha.
Garrett meg méltatlankodott a bíróknál, hogy ezt mégis hogy.
igazából nem tudom, hogy Schiano ezt most tényleg jó megoldásnak vélte, vagy ennyire nem ismeri a szabályokat, vagy ismeri, de ennyire szarik rájuk.
ha ebből sérülés lett volna, akkor a múlt heti, TC-től kapott tiráda csak zsoltárszöveg lett volna ahhoz képest, amit a médiától kapna en bloc.
több mint 13 éve
Nem tudom hogy az újonnan szerzett safety milyen...WirtschaftsteilSzarok között a legkevésbé szar. Nem ő fogja megoldani a problémát.
több mint 13 éve
vasárnap a térdelést már nem néztem, átnyomtam a stremat. most a c'mon man-be láttam, hogy Tampa edzője időt kért 6mp-vel a vége előtt azért hogy neki ugorhassanak a falnak... hát igen, nem mindenki tudja feldolgozni a vereséget....

több mint 13 éve
Habár Cutler eléggé gyenge, sőt nagyon, félek hogy középen rendesen szétszednek minket a medvék. Kicsit jöhetne több INT, eddig az egyetlen is egy LB-től van. Nem tudom hogy az újonnan szerzett safety milyen, de reménykedek hogy pozitív benyomást tesz.Wirtschaftsteiligazából bárki szét tudna szedni minket, ha jó a gameplan.
emlékeim szerint legutóbb azzal nyert a Bears, hogy ráálltak a short underneath passzjátékra, mikor a mi cornereink 7-8 yardról védekeztek.
ez a veszély most is fennáll, ha nem úgy használjuk a cornereket, amire leginkább alkalmasak. (úgy rémlik, a Seattle ellen messzire álltak a receiverektől, a Bucs ellen viszont közel).
Marshallt abuzálni kell az elejétől, súlyosan, különben sokadik alkalommal is szétalázza a védelmet.
több mint 13 éve
Habár Cutler eléggé gyenge, sőt nagyon, félek hogy középen rendesen szétszednek minket a medvék. Kicsit jöhetne több INT, eddig az egyetlen is egy LB-től van. Nem tudom hogy az újonnan szerzett safety milyen, de reménykedek hogy pozitív benyomást tesz.