Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Garrett állása sztem biztonságban van. Coughliné már függhet ettől a meccstől. Azaz ha nem lesz PO repülhet. (amúgy is utolsó éve a szerződéséből)GreengoMég a lockout alatt/előtt hosszabbítottak vele egy évet; de ha drámai összeomlás lesz akkor könnyen lehet hogy küldik. Ha meg bejutunk akkor lehet, hogy visszavonul, de utóbbira nem vennék mérget.
több mint 12 éve
Egyre több helyen olvasni hogy Garrett állása (és Coughliné) is lehet a tét hétvégén. Sztem ez csak újságírói fogás hogy még érdekesebbé tegyék a találkozót, legalábbis JG-nél ezt gondolom. Megmondta Jerry többször is hogy bízik benne, illetve szerintem 1-2 évet tuti kap, mert azért idén nem az offensel voltak a fő problémák. A legnagyobb gáz az lenne ha nem tanulna az idei hibáiból, akkor megint kuka 2-3 év. Illetve én nagyobb gáznak gondolnám hogyha RR menne el, mert megint új koordinátor megint új séma.. összegezve sztem JG lesz a HC jövőre is eredménytől függetlenül, és ez jól van így jelenleg.BleviGarrett állása sztem biztonságban van. Coughliné már függhet ettől a meccstől. Azaz ha nem lesz PO repülhet. (amúgy is utolsó éve a szerződéséből)
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Egyre több helyen olvasni hogy Garrett állása (és Coughliné) is lehet a tét hétvégén. Sztem ez csak újságírói fogás hogy még érdekesebbé tegyék a találkozót, legalábbis JG-nél ezt gondolom. Megmondta Jerry többször is hogy bízik benne, illetve szerintem 1-2 évet tuti kap, mert azért idén nem az offensel voltak a fő problémák. A legnagyobb gáz az lenne ha nem tanulna az idei hibáiból, akkor megint kuka 2-3 év. Illetve én nagyobb gáznak gondolnám hogyha RR menne el, mert megint új koordinátor megint új séma.. összegezve sztem JG lesz a HC jövőre is eredménytől függetlenül, és ez jól van így jelenleg.
több mint 12 éve
Jaja 😀 😊 a Mavsbe meg egy Ware szintű játékos most kellene 😀 😀
több mint 12 éve
Év elején is mondtam, a csapatból nagyon hiányzik Nowitzki. Vele már meglenne a PO! 😉
több mint 12 éve
Vhogy én is úgy vagyok h "jobb" lenne nem nyerni. Persze ezt is érzem h zakó lesz....ilyen secondaryvel, ilyen play hívásokkal nem is sok esélyünk van. + Romo keze, szerintem az lesz h elején több futás, aztán amikor süllyed a hajó jönnek a hosszú passzok és INT... bár jó lenne vmi meglepi Garrettől... :rolleyes:
Talán idén még nem állunk készen erre, olyan vegyes érzelmeim vannak. Mind a vereségnek és mind a győzelemnek is tudnék "örülni".
Det,Arizona,Giants meccseken ment el a szezon szerintem, amiket illett volna nyerni.
több mint 12 éve
Newmann remélem oda rakja magát... Jövőre is sokat fog keresni, úgy hogy elfogunk tőle köszöni. Idei teljesítménye láttán, jobb is.
több mint 12 éve
Bár lekopogom gyorsan de nem hiszem hogy ezen három játékos teljesítményén menne el a meccs,ugyan úgy ahogy az egész idény során is az ő játékukkal volt a legkevesebb gond.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Valószínűleg játszani fognak, de akkor sem túl biztató hogy a front 7 három legmahatározóbb játékosa nem edzett tegnap (Lee, Ware, Ratliff).
több mint 12 éve
Nem szeretnénk vereséget, de nem fogunk szomorkodni sem. Vsz nem állunk készen a PO-ra. Főleg a secondary nem. Visszatérve én személy szerint a Giants-et tartom a meccs esélyesének.Bleviigazából elég hasonló ez a két csapat idén sokmindenben...
pl. a sec nálunk is legtöbbször betli...
a PO "érettségünk" is hasonlónak gondolom ! jó napot kifogva 1 kör max aztán bye-bye...!
attól függetlenül tehát hogy SB nyilván nem nyernénk azért én nagyon tudnék örülni egy PO-nak és nagyon szomorú lennék ha nem jönne össze...
több mint 12 éve
Nem szeretnénk vereséget, de nem fogunk szomorkodni sem. Vsz nem állunk készen a PO-ra. Főleg a secondary nem. Visszatérve én személy szerint a Giants-et tartom a meccs esélyesének.
több mint 12 éve
rohadt jó kis meccs várható vasárnap éjszaka !Romo nyilván játszani fog , és van is miért félnünk mert azért más
kávéház mint a Szancsó gyerek !Nyomás alatt igen jól teljesít idén !
Viszont meglepődve látom hogy itt többen is inkább vereséget szeretnétek
és jobb draft helyet PO helyett!?? :rolleyes: Remélem teljesül a kívánságotok ! 😉
több mint 12 éve
Witten nincs pro bowl-on 😕 😕 😕beltazorEz tényleg nem igazság. Nagyon fasza játékos, tőle félek a legjobban vasárnapra.
(amúgy Victor Cruz-t sem választották be...)
több mint 12 éve
majd leadnak egy Pats meccs ismétlését 😊az alku alapja az lehet hogy az utsó héten nincs MNF, és ezzel lehetne meg a szerződött meccsszámvittoreAz internetes műsorújságukban egyértelműen be van írva: január 1. éjszaka 2:15 NFL élőG-men
több mint 12 éve
Witten nincs pro bowl-on 😕 😕 😕beltazorHát elég gáz,de attól mi még tudjuk hogy ki a legjobb TE a ligában 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
az alku alapja az lehet hogy az utsó héten nincs MNF, és ezzel lehetne meg a szerződött meccsszámvittoreAz internetes műsorújságukban egyértelműen be van írva: január 1. éjszaka 2:15 NFL élő
több mint 12 éve
az alku alapja az lehet hogy az utsó héten nincs MNF, és ezzel lehetne meg a szerződött meccsszám
több mint 12 éve
Nem 100% még ahogy Ricsi mondta éjjel,de rajta vannak az ügyön. Szerintem meg fogják oldani,tavaly is adták az utolsó meccset.az nem a hazai idő szerint 2:30as?mert ad majd a sporttv akkor is meccset,most két meccs s lesz vasárnap,a rendes tízórási műsorsávban illetve az utána való 2:30as.CowboykarcsiJaja ezt nem tudtam. Akkor viszont tuti h minket is ad a TV.Blevi
több mint 12 éve
az nem a hazai idő szerint 2:30as?mert ad majd a sporttv akkor is meccset,most két meccs s lesz vasárnap,a rendes tízórási műsorsávban illetve az utána való 2:30as.CowboykarcsiJaja ezt nem tudtam. Akkor viszont tuti h minket is ad a TV.
több mint 12 éve
az nem a hazai idő szerint 2:30as?mert ad majd a sporttv akkor is meccset,most két meccs s lesz vasárnap,a rendes tízórási műsorsávban illetve az utána való 2:30as.
több mint 12 éve
Prime Time meccs (8.20) lesz vasárnap, így valszeg nem a mi meccsünket adja majd a tv és én sem fogom tudni nézni. 😕
több mint 12 éve
Számomra nem is az volt a kérdés hogy játszani fog e,hanem hogy hogyanCowboykarcsiaz elején tuti , hogy több futás lesz, sok oldal passz. Azután ha ég a ház, akkor jönnek majd az előre passzok is.
több mint 12 éve
Számomra nem is az volt a kérdés hogy játszani fog e,hanem hogy hogyan