Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 12 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Garrett állása sztem biztonságban van. Coughliné már függhet ettől a meccstől. Azaz ha nem lesz PO repülhet. (amúgy is utolsó éve a szerződéséből)Greengo
Még a lockout alatt/előtt hosszabbítottak vele egy évet; de ha drámai összeomlás lesz akkor könnyen lehet hogy küldik. Ha meg bejutunk akkor lehet, hogy visszavonul, de utóbbira nem vennék mérget.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Egyre több helyen olvasni hogy Garrett állása (és Coughliné) is lehet a tét hétvégén. Sztem ez csak újságírói fogás hogy még érdekesebbé tegyék a találkozót, legalábbis JG-nél ezt gondolom. Megmondta Jerry többször is hogy bízik benne, illetve szerintem 1-2 évet tuti kap, mert azért idén nem az offensel voltak a fő problémák. A legnagyobb gáz az lenne ha nem tanulna az idei hibáiból, akkor megint kuka 2-3 év. Illetve én nagyobb gáznak gondolnám hogyha RR menne el, mert megint új koordinátor megint új séma.. összegezve sztem JG lesz a HC jövőre is eredménytől függetlenül, és ez jól van így jelenleg.Blevi
Garrett állása sztem biztonságban van. Coughliné már függhet ettől a meccstől. Azaz ha nem lesz PO repülhet. (amúgy is utolsó éve a szerződéséből)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Blevi 8 357 — Lions & Cowboys fan
Egyre több helyen olvasni hogy Garrett állása (és Coughliné) is lehet a tét hétvégén. Sztem ez csak újságírói fogás hogy még érdekesebbé tegyék a találkozót, legalábbis JG-nél ezt gondolom. Megmondta Jerry többször is hogy bízik benne, illetve szerintem 1-2 évet tuti kap, mert azért idén nem az offensel voltak a fő problémák. A legnagyobb gáz az lenne ha nem tanulna az idei hibáiból, akkor megint kuka 2-3 év. Illetve én nagyobb gáznak gondolnám hogyha RR menne el, mert megint új koordinátor megint új séma.. összegezve sztem JG lesz a HC jövőre is eredménytől függetlenül, és ez jól van így jelenleg.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Jaja 😀 😊 a Mavsbe meg egy Ware szintű játékos most kellene 😀 😀

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Év elején is mondtam, a csapatból nagyon hiányzik Nowitzki. Vele már meglenne a PO! 😉

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Vhogy én is úgy vagyok h "jobb" lenne nem nyerni. Persze ezt is érzem h zakó lesz....
ilyen secondaryvel, ilyen play hívásokkal nem is sok esélyünk van. + Romo keze, szerintem az lesz h elején több futás, aztán amikor süllyed a hajó jönnek a hosszú passzok és INT... bár jó lenne vmi meglepi Garrettől... :rolleyes:
Talán idén még nem állunk készen erre, olyan vegyes érzelmeim vannak. Mind a vereségnek és mind a győzelemnek is tudnék "örülni".
Det,Arizona,Giants meccseken ment el a szezon szerintem, amiket illett volna nyerni.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Newmann remélem oda rakja magát... Jövőre is sokat fog keresni, úgy hogy elfogunk tőle köszöni. Idei teljesítménye láttán, jobb is.

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Bár lekopogom gyorsan de nem hiszem hogy ezen három játékos teljesítményén menne el a meccs,ugyan úgy ahogy az egész idény során is az ő játékukkal volt a legkevesebb gond.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Valószínűleg játszani fognak, de akkor sem túl biztató hogy a front 7 három legmahatározóbb játékosa nem edzett tegnap (Lee, Ware, Ratliff).
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Nem szeretnénk vereséget, de nem fogunk szomorkodni sem. Vsz nem állunk készen a PO-ra. Főleg a secondary nem. Visszatérve én személy szerint a Giants-et tartom a meccs esélyesének.Blevi
igazából elég hasonló ez a két csapat idén sokmindenben...
pl. a sec nálunk is legtöbbször betli...
a PO "érettségünk" is hasonlónak gondolom ! jó napot kifogva 1 kör max aztán bye-bye...!
attól függetlenül tehát hogy SB nyilván nem nyernénk azért én nagyon tudnék örülni egy PO-nak és nagyon szomorú lennék ha nem jönne össze...
több mint 12 éve
Nem szeretnénk vereséget, de nem fogunk szomorkodni sem. Vsz nem állunk készen a PO-ra. Főleg a secondary nem. Visszatérve én személy szerint a Giants-et tartom a meccs esélyesének.
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
rohadt jó kis meccs várható vasárnap
éjszaka !Romo nyilván játszani fog , és van is miért félnünk mert azért más
kávéház mint a Szancsó gyerek !Nyomás alatt igen jól teljesít idén !

Viszont meglepődve látom hogy itt többen is inkább vereséget szeretnétek
és jobb draft helyet PO helyett!?? :rolleyes: Remélem teljesül a kívánságotok ! 😉
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Gronkowski és remélem is 😀

több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Witten nincs pro bowl-on 😕 😕 😕beltazor
Ez tényleg nem igazság. Nagyon fasza játékos, tőle félek a legjobban vasárnapra.

(amúgy Victor Cruz-t sem választották be...)
több mint 12 éve
az alku alapja az lehet hogy az utsó héten nincs MNF, és ezzel lehetne meg a szerződött meccsszámvittore
Az internetes műsorújságukban egyértelműen be van írva: január 1. éjszaka 2:15 NFL élőG-men
majd leadnak egy Pats meccs ismétlését 😊

több mint 12 éve
Witten nincs pro bowl-on 😕 😕 😕beltazor
Hát elég gáz,de attól mi még tudjuk hogy ki a legjobb TE a ligában 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
az alku alapja az lehet hogy az utsó héten nincs MNF, és ezzel lehetne meg a szerződött meccsszámvittore
Az internetes műsorújságukban egyértelműen be van írva: január 1. éjszaka 2:15 NFL élő
több mint 12 éve
Witten nincs pro bowl-on 😕 😕 😕

több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
az alku alapja az lehet hogy az utsó héten nincs MNF, és ezzel lehetne meg a szerződött meccsszám
több mint 12 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
az nem a hazai idő szerint 2:30as?mert ad majd a sporttv akkor is meccset,most két meccs s lesz vasárnap,a rendes tízórási műsorsávban illetve az utána való 2:30as.Cowboykarcsi
Jaja ezt nem tudtam. Akkor viszont tuti h minket is ad a TV.Blevi
Nem 100% még ahogy Ricsi mondta éjjel,de rajta vannak az ügyön. Szerintem meg fogják oldani,tavaly is adták az utolsó meccset.

több mint 12 éve
az nem a hazai idő szerint 2:30as?mert ad majd a sporttv akkor is meccset,most két meccs s lesz vasárnap,a rendes tízórási műsorsávban illetve az utána való 2:30as.Cowboykarcsi
Jaja ezt nem tudtam. Akkor viszont tuti h minket is ad a TV.
több mint 12 éve
az nem a hazai idő szerint 2:30as?mert ad majd a sporttv akkor is meccset,most két meccs s lesz vasárnap,a rendes tízórási műsorsávban illetve az utána való 2:30as.

több mint 12 éve
Prime Time meccs (8.20) lesz vasárnap, így valszeg nem a mi meccsünket adja majd a tv és én sem fogom tudni nézni. 😕
több mint 12 éve
Számomra nem is az volt a kérdés hogy játszani fog e,hanem hogy hogyanCowboykarcsi
az elején tuti , hogy több futás lesz, sok oldal passz. Azután ha ég a ház, akkor jönnek majd az előre passzok is.

több mint 12 éve
Számomra nem is az volt a kérdés hogy játszani fog e,hanem hogy hogyan