Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
In addition to their NFC East opponents in New York, Philadelphia and Washington, the Cowboys will be matched up against AFC North and NFC South in 2012.

New Orleans, Tampa Bay, Cleveland, Pittsburgh and an NFC North team that corresponds to the Cowboys in order of finish will visit Cowboys Stadium. The Cowboys will play at Atlanta, Carolina, Baltimore, Cincinnati and an NFC West team.

Hát, nem egy egyszerű dolog lesz...
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hát az 1. félidőt csak erő idegzetűeknek ajánlom, 3. negyed és a 4. eleje Po szintű,vállalható volt.
Én már a draftot várom nagyon, tavaly néztem 1. végig az 1-3. kört és nagyon tetszett :cool:
Szívesen olvasnék egy szezon összefoglalót bárkitől. Fura, hullámvasút év volt, unatkozni nem unatkoztunk.... 😂 :rolleyes:
Secondaryt és a falat kell összeszedni, mert több van ebben a csapatban, Romo,Murray,Dez,Austin,Witten, Robinson O szerintem top 5 és lehet szerény vagyok, jó secondary kell, offensive falba 1-2 ember és sérülések elkerülése és bármi lehet kb.
GO COWS!!!!!!!!

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Na azt még mindig nem tudom eldönteni hogy az egész meccset végig szenvedjem e majd,de a összefoglalót megnéztem.Nem sok szót pazarolnék rá.Ahogy Kroos leírásából is lehet látni ugyan az ment mint az elmult 2-3 hétben.Blevi véleményét is osztom,fáj,meg szarul esik meg minden nem bejutni a POba,de inkább ez mint a one and done.

Csak nekem telt el kúrva hamar a szezon?Kajakra mintha még csak tegnap lett volna amikor a Jets elleni fiaskó miatt puffogtunk.Jó kis hullámvasút volt ez az idei szezon az biztos.Később lehet majd írok valami szezon összefoglaló félét is.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hát én megnéztem.....
1-2. negyed vmi hulladék volt, Romot megvédeni nem tudták semennyire, Secondary hulladék-1 volt.
félidőben javult vmi, utána egész jó volt, Romo megvédték, a védelem is jó volt jó hivások, fel is jöttünk 21:14re, és volt esélyünk...amig Eli el nem indított egy hosszú passzt és persze Cruz elkapta...
végül is ami várható volt, Secondary 0 volt, 1. félidőben Romot sehogy se tudták megvédeni.
Ball,Newmann, Sens, Scandrik négyest kirúgnám egyből vagy valami, mert akkora 0,homály, agyatlan mind1 h az botrány....
Romo előtt le a kalappal , ilyen kézzel is nagyot harcolt, vezér volt. Meg kell védeni és normális hívások kellenének.
Garrettnek meg sok ez így egyszerre, vagy legyen ő az O edző, vagy hozzanak vkit de ne ő hívja támadásokat. Ez így sok neki, még túl sok ez, végül is 2 emberes a munka. Sokszor tanácstalannak látom, meccs közbe nem tud belenyúlni a dolgokba. Na jövőre eldől.
Egész jó helyen draftolunk, és az FA-kal kéne kb. 2 CB, 1 DE, 1 SS....

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 651 — Cowboys fan
milyen vicces, ez az idény jobb volt Romo számár statisztikailag, mint a 2007-es és a 2009-es, mégis ebben értük el a legrosszabb eredményt.
mennyit számít a védelem (vagy annak a hiánya), na ja...
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
NEWS
2012 NFL Draft order pick Nos. 1 to 20

By NFL.com Staff |
Published: January 2nd, 2012 | Tags: 2012 NFL Draft, Draft order

With Week 17 in the books, we know what the 2012 NFL Draft order through pick No. 20 will be. Here is what it looks like:

Team W-L SoS
1. Colts 2-14 .539
2. Rams 2-14 .590
3. Vikings 3-13 .559
4. Browns 4-12 .531
5. Buccaneers 4-12 .551
6. Redskins 5-11 .477
7. Jaguars 5-11 .500
8t. Panthers 6-10 .504<
8t. Dolphins 6-10 .504<
10. Bills 6-10 .520
11t. Chiefs 7-9 .512<
11t. Seahawks 7-9 .512<
13. Cardinals 8-8 .469
14. Cowboys 8-8 .473
15. Eagles 8-8 .488
16. Jets 8-8 .500
17. Bengals from Raiders 8-8 .504
18. Chargers 8-8 .516
19. Bears 8-8 .527
20. Titans 9-7 .461

14. picket kaptuk 😊 Én mint már pár éve most is DBet várnék. Morris Claibornet szerintem elviszik előlünk, de bízok Kirkpatrickben.
több mint 12 éve
Blevi 8 357 — Lions & Cowboys fan
Nem láttam, de tartom amit tegnap írtam. Nem való nekünk jelenleg a PO. A Giantsnek gratulálni kell, de nekik sem való. Nem támadás de vsz ha egy körnél többet mennek hát meg leszek lepve... Szerintem az NFC East szenvedése jövő héten fog beteljesedni. Készülni kell draftra meg offseasonra, hosszú távon jobb szerintem hogy most nem jutottunk be. 8-8 a tavalyi nem rossz és utolsó percig harcban voltunk. Mehet lassan az évértékelés miegymás.
több mint 12 éve
hát én megakartam nézni,de egyszerűen átaludtam az ébresztőmet(nemhiába na,kemény volt a szilveszterem)de kb erre a teljesítményre számítotam.mind1.hátha rá veszem magam az ismétlés megnézésére,meglátjuk.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
SLOW, BLEVI, KARCSI megne nézzétek a meccset!

nem tom eldönteni, hogy sírjak, vagy nevesek, esetleg dühöngjek 😊

több mint 12 éve
Legyen 4.5 és rekord 😊Wyatt
na ja, legyen 5 és új rekord 😊
az a baj, hogy nincs nagyon más, aki konzisztens veszélyt tud jelenteni az ellenfél irányítójára, ezért őt megkettőzik, és a pass rush-unk, mint olyan, meghal.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Legyen 4.5 és rekord 😊

több mint 12 éve
kitartást mindenkinek, én asszem nem nézem meg a meccset, túl fáradt vagyok hozzá.

Ware-t sajnálom, neki kb lehetetlen a legtöbb sacket összegyűjteni, mert Allen ma nem keveset termelt, 4-et kellene csinálnia Demarcusnak...
több mint 12 éve
Nem kell nekünk ez a PO. A secondary kicsi ehhez a játszótérhez menjen a Giants mészárolják le Őket inkább.
több mint 12 éve
nem valami jó hir,de ha jól emlékszem valamelyik meccsen már játszott idén Jones és nem volt rossz,reméljük nem ezen fog múlni a meccs.

több mint 12 éve
McBriar IR-en. Így Chad Jones lesz a punter. Ha rájátszásba jutunk akko Romo lehet a holder 😛 kísért a múlt 😀
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8258cfe4/article/cowboys-owner-garrett-safe-regardless-of-outcome-vs-giants?module=HP11_around-the-league.
Semmi meglepő.
több mint 12 éve
Ellenben Tuck igazán kussolhatna. Nem nagyon értem ezt a sajtóban beszologatást. Nem sok értelme van csak szarul lehet kijönni belőle.Blevi
Szerintem Tuck még hagyján,ő csak "szimplán" utálja a 'boyst,engem ez egy Gmantől nem is zavar emelett ligaelit passruher,személy szerint Jacobs sokkal inkább irritál,számomra kb egy szint Djaxel,egy primitiv fasz,Jackson legalább mint játékos a kiemelkedők közé sorolható(még így is hogy idén gyengébb idénye van)míg Jacobs 2008 óta meg sem tudja közelíteni régi önmagát de mind nyilatkozatival mind tuskó viselkedésével ugyanott tart mint 3 éve.Cowboykarcsi
Jacobs már a múltkor is paraszt volt, mondjuk mit várhat az ember egy ekkora tuskótól. Meg a szurkolókat betalálni akik kb az Ő seggét is el tartják. Na mind1 csak érdekes. Meg nem értem pld .Rolle szája a 'skins meccs után miert nem járt. Ryan is megszívta miután Megatront szidta szóval remélem sikerül Jacobs majom száját is betömni.
több mint 12 éve
Azt én nem is állítottam.De mint ahogy Austint sem teszem egy kategóriába AJvel vagy Fitzgeraldal 2 és fél jó év után úgy nem teszem meg ezt Gronkowskival sem.

több mint 12 éve
Egyenlőre a sorozatgyilkos fog darabolni, mielőtt elássa a hullát 😀 Witten nálam is a top TE, de Gronko messze nem egy túlméretezett elkapó 😊

több mint 12 éve
Ellenben Tuck igazán kussolhatna. Nem nagyon értem ezt a sajtóban beszologatást. Nem sok értelme van csak szarul lehet kijönni belőle.Blevi
Szerintem Tuck még hagyján,ő csak "szimplán" utálja a 'boyst,engem ez egy Gmantől nem is zavar emelett ligaelit passruher,személy szerint Jacobs sokkal inkább irritál,számomra kb egy szint Djaxel,egy primitiv fasz,Jackson legalább mint játékos a kiemelkedők közé sorolható(még így is hogy idén gyengébb idénye van)míg Jacobs 2008 óta meg sem tudja közelíteni régi önmagát de mind nyilatkozatival mind tuskó viselkedésével ugyanott tart mint 3 éve.

több mint 12 éve
majd ha Gronk is lenyom majd 10 évet ezen a szinten akkor azt mondom hogy jogos a felvetés de egyenlőre ettől nagyon messze van 😊

több mint 12 éve
Gronkowski és remélem is 😀Wyatt
tight endekről volt szó, nem túlméretezett WR-ekről 😉slowmotion
Pontosan, különben Hernandezt írtam volna 😉
Gronkowski elit blokkoló, még elitebb elkapó 😊

több mint 12 éve
Gronkowski és remélem is 😀Wyatt
tight endekről volt szó, nem túlméretezett WR-ekről 😉
több mint 12 éve
Ellenben Tuck igazán kussolhatna. Nem nagyon értem ezt a sajtóban beszologatást. Nem sok értelme van csak szarul lehet kijönni belőle.
több mint 12 éve
"I was pretty upset when we lost to the Giants a couple of years back when I was in college," Cruz told the New York Post, likely referring to the 2007 NFC Divisional Playoffs. "I was pretty upset for a while." N azért ez nagyon furin hangzik az ő szájából 😀 De szimpatikus srác hogy beismeri hogy nagy 'Boys fan volt,még így is hogy most a Giantsban játszik(és könnyen lehet hogy ő(is) veszi el tőlünk a POt is)