Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Jahh csak valahogy nekünk évek óta nem megy egy normális szezon összerakása. Ha a védelem jó akkor az offense betlizik, és fordítva. Mindig ez a next year érzés. Nem vagyok túl bizakodó nem adott rá okot a csapat sajnos. Az idei év ráment az O-line rebuildingre, és meg azon is van mit csiszolni. Az idei offseasonra a védelmet kell összerakni. Meg az is kurva unalmas h a Giants nyerni jár Jertyworldbe. Lehet én vagyok túl pesszimista de én nem látom egyenlőre saját fényes jövőnket.
több mint 12 éve
Ezzel én is teljesen egyetértek. Nyilván való volt, hogy a korábban mindig erős csoportunkat, utolérik a folyamatosan előrébb draftoló csapatok. Szinte minden East csapatnál komoly változások történtek, de valószínű, hogy a tudatos csapatépítés mellett 1-2 éven belül ez nagyon meg fog látszani a teljesítményen pozitív irányban.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Amúgy az jutott eszembe a Giants meccsét nézve meg ahogy olvasgattam itt a másik 3 csapat fórumát hogy azért egy pár éven belül megint össze állhat egy olyan East amit "keleti pokolként" vagy "halálcsoportként" emlegethetnek.Nyilván most a Giants tűnik a legerősebbnek,úgy néz ki össze állt a védelmük,ráadásul a meghatározó játékosaik fiatalok,a Manning féle támadó egységgel meg eddig se volt gond.Én a Phillynek is adnék még egy évet,nagyon összevásárolták a csapatot de offseasonjük nem volt rá hogy össze is rakják,év vége felé ott is látszott hogy van ebben az Eaglesben is potenciál bőven,főleg támadó oldalon.A 'Skinst meg szerintem már idén is csak a hihetetlen sérülés hullám és a megbízható irányító hiánya választotta el a pozitív mérlegtől és akár a POtól.Emlékszem amikor 2007ben mi voltunk az NFC elsők és a két Wild Card csapatot is az NFC East adta,lehet hogy egy pár éven belül megint láthatunk ilyet(akár pont ugyanebben a felállásban csak más végeredménnyel 😛 😀 ).
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Newman szinte biztos hogy ki lesz rakva én nagyon meglepődnék ha nyáron még a rosteren lenne.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Newmannek volt a legtöbb Int-je idén 4 db ez mindent elmond (meg az is hogy holtversenyben egy LBvel). Ha meg hogy az utso 5-6ot nézzük.... Eh kellemetlen. Newman sokat keresne jövőre, és meg szét is szivatták. Neki mennie kéne.
több mint 12 éve
Nem feltétlen OLB-re gondoltam. Csak ha Spencer megy akkor +1 need. Mindent így sem tudunk vsz drafton megoldani. Jöhetne CB v. G is, Nicks pld. FA lesz és Breesnek is lejár a szerződése, öt azért a Szenteknek meg kell fizetnie így akar Nicksre rá is lehetne menni. CB poszton nekem a Chiefből Carr tetszene, ugyan csak második számú Corner de nálunk vsz nagy upgrade lehetne. Árnyalja a képet a mi cap helyzetünk nem tudom hogy állunk, ilyen kaliberű emberek meg nem szotyiért játszanak. Kurvasok hiányosságunk van ráadásul. D-lineba ember kell, Secondarybal legalább kettő. O-Lineba is elférne ember. Ezen felül ha Robinson és Spencer is megy... Van bajunk rendesen....Bleviő sem lenne rossz, de legjobban Grimesnak örülnék 😊
Newmannt ki kell dobni, az nagy segítség lenne a sapka alatt.
több mint 12 éve
Nem feltétlen OLB-re gondoltam. Csak ha Spencer megy akkor +1 need. Mindent így sem tudunk vsz drafton megoldani. Jöhetne CB v. G is, Nicks pld. FA lesz és Breesnek is lejár a szerződése, öt azért a Szenteknek meg kell fizetnie így akar Nicksre rá is lehetne menni. CB poszton nekem a Chiefből Carr tetszene, ugyan csak második számú Corner de nálunk vsz nagy upgrade lehetne. Árnyalja a képet a mi cap helyzetünk nem tudom hogy állunk, ilyen kaliberű emberek meg nem szotyiért játszanak. Kurvasok hiányosságunk van ráadásul. D-lineba ember kell, Secondarybal legalább kettő. O-Lineba is elférne ember. Ezen felül ha Robinson és Spencer is megy... Van bajunk rendesen....
több mint 12 éve
Aki jobb pass rusher az Super Mario, de ő 4-3-ba vágyik, aki még jobb játékos Spencernél az Avril és Mathis 4-3-ból ill. az öreg Abraham aki ismeri mind2 rendszert, de már túl van a csúcson.Spencerrel kapcsolatban többször elhangzott hogy tesztelni fogja a picit. Hát tegye az a baj hogy sajnos elég lyukas a csapat több helyen, nem kéne további needeket generálni. Vagy pedig aktívnak kell lenni FA piacon, amire mostanában nem volt példa a Lyukaskéz trade óta nem jött ide top játékos. Lenne idén is pár emberke akit szívesen látnék, de JJ nem agresszorkodott az elmúlt években.BleviAz a baj hogy a többi csapattal kapcsolatban jóformán teljesen homály vagyok,főleg így vizsga időszakban,lesz egyáltalán olyan FA OLB aki jobb mint Spencer?Cowboykarcsi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Spencerrel kapcsolatban többször elhangzott hogy tesztelni fogja a picit. Hát tegye az a baj hogy sajnos elég lyukas a csapat több helyen, nem kéne további needeket generálni. Vagy pedig aktívnak kell lenni FA piacon, amire mostanában nem volt példa a Lyukaskéz trade óta nem jött ide top játékos. Lenne idén is pár emberke akit szívesen látnék, de JJ nem agresszorkodott az elmúlt években.BleviAz a baj hogy a többi csapattal kapcsolatban jóformán teljesen homály vagyok,főleg így vizsga időszakban,lesz egyáltalán olyan FA OLB aki jobb mint Spencer?
több mint 12 éve
Első nem létezik. Másiktól messze vagyunk. Erőss D nélkül nem megy a mi D#-ünk messze van az elittől. Az O# nagyjából PO kész.
több mint 12 éve
Az idei PO-ból kiindulva 2 lehetőséget láttok:1 Vagy egy elit minden támadásból pontokat szerző offenst kell kialakítani.
2 Vagy egy labdaszerző brutális defenset.
Melyikhez állunk közelebb?
több mint 12 éve
Spencerrel kapcsolatban többször elhangzott hogy tesztelni fogja a picit. Hát tegye az a baj hogy sajnos elég lyukas a csapat több helyen, nem kéne további needeket generálni. Vagy pedig aktívnak kell lenni FA piacon, amire mostanában nem volt példa a Lyukaskéz trade óta nem jött ide top játékos. Lenne idén is pár emberke akit szívesen látnék, de JJ nem agresszorkodott az elmúlt években.
több mint 12 éve
Exclusive Rights (4) 96 Geathers, Clifton DE
16 Holley, Jesse WR
78 Parnell, Jermey T
30 Washington, Chauncey RB
Restricted Free Agent (3)
24 Fiammetta, Tony FB
14 Greisen, Chris QB
85 Ogletree, Kevin WR
Unrestricted Free Agent (13)
20 Ball, Alan CB
80 Bennett, Martellus TE
51 Brooking, Keith LB
75 Dockery, Derrick G
26 Elam, Abram S
64 Holland, Montrae G
56 James, Bradie LB
3 Kitna, Jon QB
1 McBriar, Mat P
23 Morris, Sammy RB
81 Robinson, Laurent WR
93 Spencer, Anthony LB
25 Walker, Frank CB
Ogletreetől valszeg búcsúzunk,az elmult 2 és fél évben kb semmit nem mutatott,nincs egy olyan role sem amiben ne lenne olyan aki jobb nála vagy legalább ugyan azt tudja.Fiammattát viszont jó lenne megtartani,nagyon szépen bevált,nem lehet véletlen hogy akkor voltak a legjobb meccseink a running game szempontjából amikor ő is játszott.Bennett?Nem tudom,nem sokat mutat ő se,de ugy tudom nem is keres sokat,maradjunk annyiban hogy nem sokat változtat a csapaton hogy megy vagy marad.Szerintem Ball is maradhat,4. számú CBnek teljesen jó,és ha nagyon muszáj tud játszani safetyt is.Brooking biztos hogy megy szvsz lehet hogy vissza is vonul.Kitna már ezt meg is tette ugye.Hollandot nagyon jó lenne megtartani,vagy legalább Dockeryt,kell a tapasztalt depth a falba,Hollandnak én jobban örülnék,ő akár kezdhetne is ahogy idén ezt többször meg is tette.James szerintem maradni fog,kb 3 éve volt a karrierje csúcsán,de futás ellen még mindig solid,Lee és a (remélhetőleg)egyre több szerepet kapó Carter mellett elfog férni még ő,már idén is csökkentett játékidővel volt pályán,nem gond számára. Állítólag McBriar is el lesz küldve.Elértünk a két legnagyobb kérdéshez ami az FAinkat illeti.Spencer és Robinson.Spencernek nagyon kifelé áll a rúdja elég sok helyről lehet ezt hallani,ha nem kér sokat(véleményem szerint bebizonyította hogy ő nem egy az a "első körös pass rusher" amit vártunk tőle)maradhat,egy kiváló run stopper OLB,átlag pass rusher,sosem baj ha van egy ilyened de nagy pénzeket senki nem fizet ilyen játékosokért.Ha esetleg drafton látnak valakit Redék,vagy azt gondolják hogy Butler egy three down LB(kedvelem a srácot de ezt nem tudom legalább mérsékelt mosoly nélkül leírni) akkor lehet el lesz engedve,de ugye ez(mindkét megoldás) némileg kockázatos.Robinsonnál azt mondom hogy igazábol csak rajta fog múlni hogy marad e.Ha szigorúan a statjait nézzük akkor benne van a pakliban akár egy 6 millio/év-es kivánság is,ezt nem hiszem hogy megfizetnénk.Ha azt mondja hogy szeret itt játszani,Romoval baszott mód megértik egymást gyakorlatilag az első perctől kezdve,simán contender csapat lehet ez a következő években(ti nem unjátok már egy kicsit ezt a szöveget?),ezeket mérlegelve hátha elfogad egy annál szerényebb kontraktot mint amit esetleg máshol megkaphatna.Ha nem akkor nézni kell egy 3. számú elkapót valahonnan,vagy esetleg megpróbálni Holleyt,csak az a baj vele hogy kb annyira atletikus mint egy TE,bár így is többet mutatott az elmúlt szezonban mint Ogi.Asszem ezzel átvettem mindenkit akinek (szerintem)nem egyértelmű vagy (szerintem)teljesen lényegtelen a helyzete a 'Boys-val.
több mint 12 éve
Bill Callahan személyében megérkezett az új támadófal edző, aki egyben az új OC is!Előző 4 évet a Jets támadófal edzőjeként töltötte, előtte a Nebraska HC-ja volt. Van azért profi ligából is koordinátori tapasztalata, 1998-2001 között a Raiders OC-ja volt.
Azt még nem tudni, hogy playeket ő fogja-e hívni. (Szerintem azt megtartja magának Garrett.)
több mint 12 éve
http://www.dallascowboys.com/news/josh_ellis.cfm?plckController=Blog&plckBlogPage=BlogViewPost&userid=8ad9a5ae-68fd-47d1-a7d7-e4c8fcb84090&plckPostId=Blog%3a8ad9a5ae-68fd-47d1-a7d7-e4c8fcb84090Post%3a8b98c41b-2c2d-4573-b95f-4001367e8ef0&plckScript=blogScript&plckElementId=blogDestNem csak az én elmémben fordult meg a OT csere. Annyiban nem örülök hogy Houck visszavonult, mert új O-line edző lesz, és elkezdődött egy fiatalitási folyamat és most új edző lesz.
több mint 12 éve
Garet off könyvében a késleltet futások az ami nekem tetszik. Nem is nagyon látom hogy más csapatok alkalmaznák ezt. Romo bemutatja a passzt, majd hátra adja futásnak.
több mint 12 éve
Most csak egy abszolut elméleti felvetés.Hue Jackson?Nagyon sok helyről lehetett hallani hogy sok Rednek a OC-HC szerepkör egyben,Jackson nyengébb emberanyagból csinált egy igen pofás kis offenset Oaklandben,bár ugyanakkor kétlem hogy Garrett kiadná a keze közül az offense playcallingot.
több mint 12 éve
Mondjuk ha jól tudom idén pont elég gyenge éve volt a Jets Olinenak.CowboykarcsiHát jah... :/
De tavaly nagyon jó volt, remélem akkor is ő volt az edző...
O line érdekes kérdés: Free és Smith 2 jó kezdő a fal szélén, mögöttük senki.
Holland, Nagy jól teljesített Koiser elfogadható
Costa-nak voltak rossz snapjei, de egyénként nem volt rossz, viszont
középre egy nagyobb emberke kéne.
több mint 12 éve
Mondjuk ha jól tudom idén pont elég gyenge éve volt a Jets Olinenak.
több mint 12 éve
http://www.truebluefanclub.com/blogs/nick_eatman.cfm?plckController=Blog&plckBlogPage=BlogViewPost&userid=1990bfd1-c6a9-4728-af3f-a229e85b981c&plckPostId=Blog%3a1990bfd1-c6a9-4728-af3f-a229e85b981cPost%3ac7f4bbe3-fe62-4973-8af8-480e1f913baf&plckScript=blogScript&plckElementId=blogDestÚj OL edző Jetsből érkezik.
több mint 12 éve
Valszeg akkor RR is marad a pletykák ellenére.
több mint 12 éve
Meg is van az új secondary edző Jerome Henderson személyében.Korábban DB-t játszott az NFL-ben (pl. még Phillyben is), elmúlt 3 évben a Browns secondary edzője volt, előtte pedig 2 évig a Jetsnél dolgozott a secondaryvel asszem. Gondolom Ryan miatt is fogadta el az állást, újra együtt dolgozhat vele.
több mint 12 éve
Aki látta idén a secondaryt az nem csodálkozik. Sensi marad most kapott hosszú távút, Elam mehet nem sajnálnám. Newman szép volt jó volt de felette is eljárt az idő, túl sokat is keres cut. Tavaly az O# lett felújítva idén a secet kell. Szerintem Spencer sem tér vissza.Blevinem tenném ki mindenáron Spencert, persze az is kérdés, mennyit kérne a maradásért.
de nem vagyok biztos abban, hogy egy legalább ilyen jó spílert sikerülne húzni, Butler meg annyira azért nem győzött meg a meccsenkénti átlag 10-es snapszáma alatt mutatott teljesítményével.
több mint 12 éve
Így van pár lyukat betömve szerintem óriásit léphetünk előre.azért azt jó lenne ekdönteni, hogy ezek most lyukak-e, vagy k**va nagy lékek a hajótesten.
GO COWS!!!!!!Kroos
az egyiket ki lehet javítani, de a másikhoz teljes generál kell.
ééérted
szerintem két dologra kell rágyúrni most tavasszal: az egyik az OL (kell még egy-két gyors, erős és leginkább fiatal egyed), a másik pedig vagy a passrush, vagy a secondary.
az utóbbi kettő közül az egyik szvsz elég, de akkor lelkiismeretesen kell csinálni. (én most itt a FA plusz draft első két-hátom körét nézem, a negyedik körtől már inkább prospecteket lehet szerezni, bár néha belecsap az ember a lecsóba)
több mint 12 éve
Aki látta idén a secondaryt az nem csodálkozik. Sensi marad most kapott hosszú távút, Elam mehet nem sajnálnám. Newman szép volt jó volt de felette is eljárt az idő, túl sokat is keres cut. Tavaly az O# lett felújítva idén a secet kell. Szerintem Spencer sem tér vissza.