Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
http://www.dallascowboys.com/news/nick_eatman.cfm?plckController=Blog&plckBlogPage=BlogViewPost&userid=1990bfd1-c6a9-4728-af3f-a229e85b981c&plckPostId=Blog%3a1990bfd1-c6a9-4728-af3f-a229e85b981cPost%3a5258debf-f120-43c3-a1e9-180ee143aa70&plckScript=blogScript&plckElementId=blogDest azért igy más szerintem...CowboykarcsiPersze azért mondtam h kíváncsi vagyok a teljes szövegkörnyezetre.
több mint 12 éve
Mág hát az is számít h Dez-Austin-Robinson hármas gyak. sose volt h meccsekig 100%os lett volna+ a fal is jobban védi Manninget. Ennyi..
több mint 12 éve
http://www.dallascowboys.com/news/nick_eatman.cfm?plckController=Blog&plckBlogPage=BlogViewPost&userid=1990bfd1-c6a9-4728-af3f-a229e85b981c&plckPostId=Blog%3a1990bfd1-c6a9-4728-af3f-a229e85b981cPost%3a5258debf-f120-43c3-a1e9-180ee143aa70&plckScript=blogScript&plckElementId=blogDest azért igy más szerintem...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/01/23/jerry-jones-eli-is-the-biggest-difference-between-giants-and-cowboys/Engem a teljes szövegkörnyezet is érdekelne mondjuk.
Jerry Jones: Eli is the biggest difference between Giants and CowboysAmadeus91
JJ sajnos a problémáink egyik forrása. Sokat köszönhet neki ez a csapat, amit Ő elért sokan sose fogják, de felette is eljárt az idő.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/01/23/jerry-jones-eli-is-the-biggest-difference-between-giants-and-cowboys/Jerry Jones: Eli is the biggest difference between Giants and Cowboys
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Nekem az egy drop kevésnek tünik, de tény hogy jó éve volt sokszor sérülten nyomta. Én bírom mondjuk ékszer üzletbe megdizsibe inkább ne járjon 😛.
több mint 12 éve
https://www.profootballfocus.com/blog/2012/01/17/drop-rate-2011-which-receivers-are-dropping-the-ball/ Idén közel sem kapott akkora hypeot mint tavaly pedig most is nagyon jó éve volt(64/63(!)) az elkapások mutatója ami a második a csapatban a(2008 óta minden évben)csapatvezető Witten mögött,78 yardal maradt el az 1000 yardtól és 9 TDt(szintén második legtöbb a csapatban) szorgoskodott össze,sikerült levetkőznie a "második félidőre eltűnök" betegségét,több clutch elkapása is volt(Skins ellen mindkétszer,a Cardinals ellen csak amit most hirtelen fel tudok idézni) ja és mindezt úgy hogy kevés meccs volt a mikor 100%os volt.Csak azokat a fránya off-the-field problémákat tudná már levetkőzni.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Nem vágom mennyire vagyunk a sapka alatt,Robinson(ha mondjuk meg tudjuk győzni hogy maradjon valamivel kevesebb delláért mint amit feltehetőleg mások fognak kínálni neki)és Nicks megtartása/megszerzése nem zárja ki egymást?Spencerről már nem is beszélve.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Azt olvastam Callahan még Nebraskából ismeri Nicks-et. Nagyon remélem, hogy jóban voltak ott 😀 Lehetne ez a "Cowboys fixing" első lépése.
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=9hA6i5RCmkw
több mint 12 éve
áá egyik csapatot se kedvelem, de rem nem a Giants nyer... ( de ők fognak).Illetve mi voltunk a 3 csapat közül az egyik akinek sikerült elverni ezt a nagyon jó kis '49erst.
Mondjuk ha azt nézzük 8 vereségből 3 Super Bowl részvevőtől van.... :rolleyes:Kroos
több mint 12 éve
áá egyik csapatot se kedvelem, de rem nem a Giants nyer... ( de ők fognak).Mondjuk ha azt nézzük 8 vereségből 3 Super Bowl részvevőtől van.... :rolleyes:
több mint 12 éve
Sztem bebizonyosodott amit itt írtunk többször h egy erős D kell ahhoz hogy jól tudjunk a PO-ban szerepelni az O# tud annyit mint a Giantsé. Mondjuk a védelmünk ultraszar 😀BleviIgy van.Lehet mondani hogy egyre inkább átalakul a liga,és gyakorlatilag minden a passzjátékról és az irányítókról kezd szólni,nagyrészt igaz is ez,de a deffense win championship kijelentés még bizony mindig igaz,legalább egy megbízható solid D nélkül egyszerűen esélytelen egynél több győzelmet összehozni egy PO run során,illetve ahogy a mi példánk mutatta akár még a rájátszásba kerülés is túl nagy falat lehet.
A támadósorhoz én már csak annyit nyúlnék hogy a fal belső posztjait lehetne erősíteni,főleg G de akár C poszton is.De egyébként ha megtudjuk tartani Robinsont,ez az offense PO kész.Ha esetleg nagyon kéne még mondani valamit akkor RB poszton lehetne jobb a depth,bár a Murray-Jones-Tanner hármas szvsz abszolút kielégítő(csak maradjanak egészségesek).
több mint 12 éve
Sztem bebizonyosodott amit itt írtunk többször h egy erős D kell ahhoz hogy jól tudjunk a PO-ban szerepelni az O# tud annyit mint a Giantsé. Mondjuk a védelmünk ultraszar 😀
több mint 12 éve
Szerintem amúgy a Patriots fog nyerni,érveim nincsenek,csak megérzés és szurkolói rosszindulatúság 😀 😀
több mint 12 éve
Az ellenfél sem sokkal jobb 😕 nincs igazság h ez a nagypofájú banda jut be 😛 Nem nézem az SB-t, tök érdektelen ki nyer. Szülinapomra nem ez az álom párosítás. Ez van legalább kicsit csendesül az NFC East fika.
több mint 12 éve
hát ez így nagyon nem jó szezon lett 😕mi nem jutottunk döntőbe, és az általam gyűlölt patriots meg igen :S
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
De ha már LBről beszélünk, akkor én Upshaw helyett inkább Melvin Ingram-et választanám. Eredeti poszt szerint DE, de tökéletesen használható OLB-ként. Rendkívül gyors, INTt is szerez, tackle biztos , és sackben gazdag játéka is jó lenne nekünk. 😊
több mint 12 éve
De kettőjükre nincs pénz? Nem is egy poszt Nicks és Robinson.. nem a Giantses Wr-re gondolok. 😉bocsi igazad van. félálomba voltam 😀
Nicks,Grimes mondjuk FAról, megtartjuk Robinsont. de ha nem marad Robinson akkor WR is kell szerintem.Kroos
több mint 12 éve
De kettőjükre nincs pénz? Nem is egy poszt Nicks és Robinson.. nem a Giantses Wr-re gondolok. 😉 Nicks,Grimes mondjuk FAról, megtartjuk Robinsont. de ha nem marad Robinson akkor WR is kell szerintem.
több mint 12 éve
Jön Nicks nagyon remélem, h megtudjuk szerezni. + egy CB , és Drafton jöhetnek Dek,OLBk, akárCB,RB,QB későbbi körökben.ha Nicks jön akkor Robinson megy. Én inkább Robinsont látnám. Valszeg kevesebbet is kér.
+ jó lenne Robinsonnal,Fiamettaval megegyezni.Kroos
Mivel satyo alatt lesz hely így, én őket látnám szívesen: Grimes CB, Nicks OG - őket Fa-ról
draftról pedig OLB SS DE.
vagy pedig decastro az első körben. és akkor SS vagy Spencert meg kell tartani.
több mint 12 éve
Jön Nicks nagyon remélem, h megtudjuk szerezni. + egy CB , és Drafton jöhetnek Dek,OLBk, akárCB,RB,QB későbbi körökben.+ jó lenne Robinsonnal,Fiamettaval megegyezni.
több mint 12 éve
Már két helyen is olvastam h valószínűleg Tyron és Free helyet cserélhet. Nekem kicsit korainak tűnik ez de ha a staff így látja jònak... Így vsz még fontosabb lenne egy elit LG beszerzése. (Nicks/DeCastro). 3.évben zsinòrban lenne így új LT kezdő a falban.B
több mint 12 éve
http://www.dallascowboys.com/multimedia/multimedia_center.cfm?id=F8FEF1BD-B291-294D-E3CA0AB48474CAA9 Callahan és Henderson bemutatásahttp://m.espn.go.com/nfl/story?storyId=7481234&city=dallas
Callahan még nagyon jól jöhet nekünk,nem kis Offense guru a ligában,és ahogy utána olvasgattam ílletve itt az interjú alapján is abszolút egy olyan ember akivel együtt lehet dolgozni,rengeteget tud majd segíteni Rednek.Hendersonról kevesebbet tudok,ő nem is akkora név mint Bill,de egy solid secondary coach,Clevelandből álatlába jókat lehet róla hallani,és Ryan embere ő is.Bár a O playcaling egyenlőre biztosan marad Garrettnél de nem zárta ki a lehetőséget hogy ez a jövőben változzon.Nekem tettszik az irány amerre megyünk,végre nem ész nélküli FA igazolásokról szólunk(kopp-kopp),látom a tudatosságot és az elképzelést ahogy JJ és Red összerakja a coaching staffot,playereket stb. Aztán persze ki tudja mi lesz belőle de én egyelőre bizakodó vagyok.Cowboykarcsi
Itt is megerősíti JG 2012-Ben még nem adja át a playcallingot. Az irány amerre tartunk jó csak idén sztem nem elég a drafton megoldani a hiányosságainkat. Kiderül mi lesz hosszú még az offseason.
több mint 12 éve
http://www.dallascowboys.com/multimedia/multimedia_center.cfm?id=F8FEF1BD-B291-294D-E3CA0AB48474CAA9 Callahan és Henderson bemutatásaCallahan még nagyon jól jöhet nekünk,nem kis Offense guru a ligában,és ahogy utána olvasgattam ílletve itt az interjú alapján is abszolút egy olyan ember akivel együtt lehet dolgozni,rengeteget tud majd segíteni Rednek.Hendersonról kevesebbet tudok,ő nem is akkora név mint Bill,de egy solid secondary coach,Clevelandből álatlába jókat lehet róla hallani,és Ryan embere ő is.Bár a O playcaling egyenlőre biztosan marad Garrettnél de nem zárta ki a lehetőséget hogy ez a jövőben változzon.Nekem tettszik az irány amerre megyünk,végre nem ész nélküli FA igazolásokról szólunk(kopp-kopp),látom a tudatosságot és az elképzelést ahogy JJ és Red összerakja a coaching staffot,playereket stb. Aztán persze ki tudja mi lesz belőle de én egyelőre bizakodó vagyok.