Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Ezt miért irtad be?Nyilván való hogy ő lesz a másik ILB Lee mögött ha csak nem kavar be a draft vagy nem lesz nagyon szar a TC alatt.Egy teljes offseasonnal a háta mögött számomra csalódás is lenne ha nem tudná bevergődni magát Lee mögé.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Bruce Carter-Where He Fits: The starting lineup, possibly as soon as next season.Carter has a real chance to team with Sean Lee at inside linebacker.
több mint 12 éve
Kicsit elgondolkoztam a csoport riválisok draftján. Ha a skins behúzná RG3-at, akkor lehet, hogy az elkövetkezendő években bajban lennénk. Bírom azt a srácot nem akarom skins mezben látni, ahogy ellenünk játszik. 😐 Továbbá szeretném, ha a Cowboys lenne jövőre a meglepetés csapat, aki SBt játszik 😀WirtschaftsteilMeglepne, ha odáig csúszna. Mondjuk egy fel Trade benne van a pakliba.
Kérdés, hogy a Cleveland hisz még McCoy-ban.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Kicsit elgondolkoztam a csoport riválisok draftján. Ha a skins behúzná RG3-at, akkor lehet, hogy az elkövetkezendő években bajban lennénk. Bírom azt a srácot nem akarom skins mezben látni, ahogy ellenünk játszik. 😐 Továbbá szeretném, ha a Cowboys lenne jövőre a meglepetés csapat, aki SBt játszik 😀
több mint 12 éve
1. Dre Kirkpatrick (CB)Harvard?
2. Harrison Smith (SS)
3. Kevin Koger (TE)
4. David Molk (C)
5. Jack Crawford (DE)
6. Hebron Fangupo (NT)
7. Junior Hemingway (WR)
ez hogy hangozna? 😊 gondolom ebből kiderül melyik a kedvenc Ncaa csapatom.beltazor
több mint 12 éve
Az igaz, hogy nem fiatal, de szerintem még van benne 2-3 nagyon jó év, nekünk meg nagyjából, ha idén elkezdjük a sec normális összerakását, akkor szerintem annyira is kell, mert ha draftoljuk mondjuk Kirkpatrickot vagy Jenkinst, akkor ő pont ekkora lehet elit CB.Én valahogy még mindig Trufantot látnám a legnagyobb upgradenek a secben. Nem produkál az utóbbi két évben látványos szezonokat, de hát ő tipikusan az a Revis típusú CB, aki felé nem szívesen dobálnak az ellenfelek. És ha tudunk hozni egy elsőkörös ballhawk CB-t, akkor minden meg is van oldva.institucioHa jól tudom nem egy mai fiú ő sem 😊Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
1. Dre Kirkpatrick (CB)2. Harrison Smith (SS)
3. Kevin Koger (TE)
4. David Molk (C)
5. Jack Crawford (DE)
6. Hebron Fangupo (NT)
7. Junior Hemingway (WR)
ez hogy hangozna? 😊 gondolom ebből kiderül melyik a kedvenc Ncaa csapatom.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Én valahogy még mindig Trufantot látnám a legnagyobb upgradenek a secben. Nem produkál az utóbbi két évben látványos szezonokat, de hát ő tipikusan az a Revis típusú CB, aki felé nem szívesen dobálnak az ellenfelek. És ha tudunk hozni egy elsőkörös ballhawk CB-t, akkor minden meg is van oldva.institucioHa jól tudom nem egy mai fiú ő sem 😊
több mint 12 éve
Én valahogy még mindig Trufantot látnám a legnagyobb upgradenek a secben. Nem produkál az utóbbi két évben látványos szezonokat, de hát ő tipikusan az a Revis típusú CB, aki felé nem szívesen dobálnak az ellenfelek. És ha tudunk hozni egy elsőkörös ballhawk CB-t, akkor minden meg is van oldva.
több mint 12 éve
Na pontosan erre gondoltam.Jó mondjuk a AJés esetnél pont vissza nyalt a fagyi de egyébként szerintem igen is kell főleg egy védelembe egy ilyen rossz arc,akit az ellenfél támadói utálnak és már attól rosszul vannak ha pályára kell lépni ellene,most őszintén nálunk ki ilyen?Ware?Nagyon imádom FHoFer játékos de a pszichikai hadviselés nem az erőssége egyszerűen nem ilyen típusú ember,Lee dettó,ráadásul Finnegan azért nem egy rossz CB szvsz Newman idei teljesítményéhez és Scandrickhez képest abszolút upgrade lenne.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
egy kis idézet Finneganről: "...aggressive style that tends to annoy opposing receivers. Just ask Andre Johnson."
több mint 12 éve
2012 OPPONENTSAz NFC Eastre nem tippelek, ott az összes meccs ki-ki. A hazai pályát egy vereséggel (Saints), az ellent három zakóval (Panthers, Ravens, Bengals) abszolváljuk.
HOME
New Orleans Saints
Tampa Bay Buccaneers
Cleveland Browns
Pittsburgh Steelers
Chicago Bears
New York Giants
Philadelphia Eagles
Washington Redskins
AWAY
Atlanta Falcons
Carolina Panthers
Baltimore Ravens
Cincinnati Bengals
Seattle Seahawks
New York Giants
Philadelphia Eagles
Washington Redskins
na ki mit tippel? 😊Wirtschaftsteil
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
2012 OPPONENTS13-3, söpörjük a csoportot, Romo lesz az MVP, Ware megdönti a sack-rekordot, Ahmad Bradshaw nyilvános nevetség tárgyává lesz.
HOME
New Orleans Saints
Tampa Bay Buccaneers
Cleveland Browns
Pittsburgh Steelers
Chicago Bears
New York Giants
Philadelphia Eagles
Washington Redskins
AWAY
Atlanta Falcons
Carolina Panthers
Baltimore Ravens
Cincinnati Bengals
Seattle Seahawks
New York Giants
Philadelphia Eagles
Washington Redskins
a másik lehetőség, hogy nem teljesen így történik minden.
több mint 12 éve
Ha most indulna a szezon Top10-et mondanám a 2013-as drafton. Azon múlik hogy sikerül az offseason.
több mint 12 éve
2012 OPPONENTS9-7 vagy 10-6
HOME
New Orleans Saints
Tampa Bay Buccaneers
Cleveland Browns
Pittsburgh Steelers
Chicago Bears
New York Giants
Philadelphia Eagles
Washington Redskins
AWAY
Atlanta Falcons
Carolina Panthers
Baltimore Ravens
Cincinnati Bengals
Seattle Seahawks
New York Giants
Philadelphia Eagles
Washington Redskins
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
2012 OPPONENTSHOME
New Orleans Saints
Tampa Bay Buccaneers
Cleveland Browns
Pittsburgh Steelers
Chicago Bears
New York Giants
Philadelphia Eagles
Washington Redskins
AWAY
Atlanta Falcons
Carolina Panthers
Baltimore Ravens
Cincinnati Bengals
Seattle Seahawks
New York Giants
Philadelphia Eagles
Washington Redskins
na ki mit tippel? 😊
több mint 12 éve
szerk: ok, megnéztem wikin. de akkor is ki ez a nyanya?slowmotionEgyszer valahol megfertőződtem ezzel a lookalike poénnal és azóta nem tudok szabadulni tőle. Mindenesetre nem szeretném Vanda Sykesot Cowboys mezben látni. 😛
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
http://espn.go.com/blog/dallas/cowboys/post/_/id/4690097/cowboys-express-interest-in-stanford-routtNem bánnám ha behúznánk normális áron.
több mint 12 éve
szerk: ok, megnéztem wikin. de akkor is ki ez a nyanya?slowmotionIlyen amerikai "közepesen híres egyén" csak ott több hozzáadott értéket jelent mint a mi celebjeink teljesíményei. 😀
több mint 12 éve
amúgy ki ez a nyanya?Én bírnám Finnegant,na nem azért mert olyan jó CB,hanem mert ilyen névvel biztos jó kis kocsmai bunyós(mondjuk azért AJvel nem bírt el azt láttuk 2 éve),el kell az ilyen a pályán 😀Cowboykarcsi
Nem, nem!gyeek
szerk: ok, megnéztem wikin. de akkor is ki ez a nyanya?
több mint 12 éve
Kirkpatrick a 1.90 magasságával nálam a topon van 😊 Ritka az ilyen nagyságú CBWirtschaftsteilA Hakws kezdő CB párosa még ezt a magasságot is veri 😊
Carroll az élharcosa ennek az új trendnek. Ez nem más,mint hogy magas, és nagy DB állományt "installál".
Ennek az az oka,hogy a mostani passz orientált O# rendszereket úgy a legkönnyebb coverelni,ha a rout elején jamelik / ütik az elkapókat, ezáltal kizökkentve őket. Pete az első aki tendenciózusan erre hajt, nem csak a CB-ket illetően, hanem a Safety párost tekintve is, ami meg is hozta már idén a gyümölcsét,hiszen két probowler szintű teljesítmény vigyázza a pályát, a probowler CB-ről nem is szólva. Nem lennék meglepve,ha más csapatok is átvennék ezt a fajta "ellenszert".
több mint 12 éve
Én bírnám Finnegant,na nem azért mert olyan jó CB,hanem mert ilyen névvel biztos jó kis kocsmai bunyós(mondjuk azért AJvel nem bírt el azt láttuk 2 éve),el kell az ilyen a pályán 😀Cowboykarcsi
Nem, nem!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Kirkpatrick a 1.90 magasságával nálam a topon van 😊 Ritka az ilyen nagyságú CB
több mint 12 éve
Én nem szeretem az ilyen típusú játékosokat mint Finnegan. Személy szerint Kirkpatrickot választanám Jenkinst balhésabbnak gondolom. Nem vagyok szakértő de vsz tudásban kb azonos szinten vannak.
több mint 12 éve
Én bírnám Finnegant,na nem azért mert olyan jó CB,hanem mert ilyen névvel biztos jó kis kocsmai bunyós(mondjuk azért AJvel nem bírt el azt láttuk 2 éve),el kell az ilyen a pályán 😀