Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 13 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Kérdés: Mikor Romo áthívja a játékot snap előtt és azt kiabálja, hogy kill, kill az pontosan milyen válltozástra utal?Wong
Nem hiszem hogy ez publikus lenne. Minden csapatnak megvannak a saját vezényszavai.
Wirtschaftsteil
Annyit sikerült megtudnom, hogy akkor teszi, ha a FS vagy a SS mozgása a line of scrimmage felé történik, de ez nem feltétlen mély passzt jelent.
több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Kérdés: Mikor Romo áthívja a játékot snap előtt és azt kiabálja, hogy kill, kill az pontosan milyen válltozástra utal?Wong
Nem hiszem hogy ez publikus lenne. Minden csapatnak megvannak a saját vezényszavai.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én talán még örülnék is, ha nem Connor kezdene. Nem nyűgözött le múlt héten, viszont Sims és Lemon annál inkább.

szerk.: Murray a hétre out, és nagy eséllyel az Eagles ellen is. Jones is sérült, asszem ma limited. Kezdjünk Dunbarral! 😊
több mint 13 éve
Kérdés: Mikor Romo áthívja a játékot snap előtt és azt kiabálja, hogy kill, kill az pontosan milyen válltozástra utal?
több mint 13 éve
Ogletree is felkerült a sérült listára
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 871 — Apu ökölbeszorított keze
demarco-ról van hír?Janek
arra készül, hogy megalázza az Iggles-t 😊
gondolom ma éjszaka/ holnap reggel már lesz hír, mert addigra kell a ligának megküldeni az eheti első injury reportot.slowmotion
az manapság nem nehéz sajna ...

több mint 13 éve
gondolom ma éjszaka/ holnap reggel már lesz hír, mert addigra kell a ligának megküldeni az eheti első injury reportot.slowmotion
szerk.: Murray reggel nem edzett, Bryant-tel együtt. Ami jó hír, hogy Matt Johnson limited. Costa még nem eddz.Wirtschaftsteil
Johnson csak addig limited, amíg nem rándul meg a fingóizma. Costát meg 4-6 hétre írták ki, azon nem is csodálkozunk, hogy nem edzett 😊slowmotion
😛
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 213 — Cowboys fan
szerk.: Murray reggel nem edzett, Bryant-tel együtt. Ami jó hír, hogy Matt Johnson limited. Costa még nem eddz.Wirtschaftsteil
Johnson csak addig limited, amíg nem rándul meg a fingóizma. Costát meg 4-6 hétre írták ki, azon nem is csodálkozunk, hogy nem edzett 😊
több mint 13 éve
szerk.: Murray reggel nem edzett, Bryant-tel együtt. Ami jó hír, hogy Matt Johnson limited. Costa még nem edz.
több mint 13 éve
gondolom ma éjszaka/ holnap reggel már lesz hír, mert addigra kell a ligának megküldeni az eheti első injury reportot.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 871 — Apu ökölbeszorított keze
demarco-ról van hír?

több mint 13 éve
"A Dallas Cowboys négy évvel meghosszabbította a safety Barry Church szerződését. Church az új szerződésének értelmében 12.4 millió dollárt fog keresni amiből 3.9 millió dollár a garantált kereset. Az összegből 2.5 millió dollár az aláírási bónusz"Wong
igen, már egy hete 😊slowmotion
I'm sorry, nekem új volt...
több mint 13 éve
"A Dallas Cowboys négy évvel meghosszabbította a safety Barry Church szerződését. Church az új szerződésének értelmében 12.4 millió dollárt fog keresni amiből 3.9 millió dollár a garantált kereset. Az összegből 2.5 millió dollár az aláírási bónusz"Wong
igen, már egy hete 😊
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 858 — Giants fan
(az utóbbi meccset azzal magyarázta, hogy a Giants DL ellen nem tanácsos futni, ezért passzoltak 62-szer.-ami így elsőre okénak hangzik, de ha valamivel részletesebben nézzük, akkor mondjuk 2,3,4&1-re egyszer lehetett volna futást hívni, főleg hogy nem az 1 yardos vonalon voltak.)Wirtschaftsteil
Hát én ezt kurvára nem értem, sztem egyértelműen futni érdemes ellenünk, MLB poszton vagyunk a leggyengébbek, de igazából az egész front 7-ből alig van olyan játékosunk aki futás ellen hasznos lenne. Murray nélkül nyilván más volt a szitu, de ez így akkor is egy marhaság sztem.
több mint 13 éve
"A Dallas Cowboys négy évvel meghosszabbította a safety Barry Church szerződését. Church az új szerződésének értelmében 12.4 millió dollárt fog keresni amiből 3.9 millió dollár a garantált kereset. Az összegből 2.5 millió dollár az aláírási bónusz"
több mint 13 éve
Nekem elég színpatikus Garrett, de valamennyire hasonlít Wade-hez. Mindketten HC kinevezésük előtt jók voltak mint OC és DC. De amint egy szinttel feljebb lépnek idővel nem megy nekik. Igaz hogy most a play calling is borzalmas (az utóbbi meccset azzal magyarázta, hogy a Giants DL ellen nem tanácsos futni, ezért passzoltak 62-szer.-ami így elsőre okénak hangzik, de ha valamivel részletesebben nézzük, akkor mondjuk 2,3,4&1-re egyszer lehetett volna futást hívni, főleg hogy nem az 1 yardos vonalon voltak.), de nyilván nem nevezték volna ki HC-nak ha nem ment volna neki. Most meglátjuk, hogy túltesz Wade-en és belejön, vagy legkésőbb következő szezon elején már más lesz a helyén. ( Ha Jerry elég tökös lesz hozzá)

szerk.: Jerry a reggeli rádióban elég keményem megvédte a csapatot, néhány válaszán még mindig nem tettem túl magam, de a lényeg, hogy szerinte minden rendben megy.
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 638 — Grady Judd fan
Jon Machota ‏@jonmachota
Deion Sanders: If Cowboys struggles continue, "you could see a (coaching) change at Thanksgiving." Who would take over? Deion: Rob Ryan.
->Teljes mértékben egyetértenék.

Érdeklődünk Steven Jackson iránt. RB/STLWirtschaftsteil
Jones tuti nem fogja szezon közben kirúgni Garrettet, az nagyon megalázó lenne meg a csapatot is csak felkavarná, Wadenél is várt amíg már nem vált a helyzet szánalmassá.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Jon Machota ‏@jonmachota
Deion Sanders: If Cowboys struggles continue, "you could see a (coaching) change at Thanksgiving." Who would take over? Deion: Rob Ryan.

Jenkins + Jones ? a fizetéseket nem vágom amolyan első gondolat. beltazor
nyilván beférne Jones, a liga egyik drága futója két első szerződéses játékos helyett. meg akkor ki lenne a lead back? Murray vagy Jackson?slowmotion
nem lehet hogy Guardnak hozzuk? 😀 beltazor
center kéne...
több mint 13 éve
Csak picket ne adjunk, már egyet elpazaroltunk Cookra.
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 914 — Pfizer & Moderna fan
Jon Machota ‏@jonmachota

nyilván beférne Jones, a liga egyik drága futója két első szerződéses játékos helyett. meg akkor ki lenne a lead back? Murray vagy Jackson?slowmotion
nem lehet hogy Guardnak hozzuk? 😀

több mint 13 éve
Jon Machota ‏@jonmachota

nyilván beférne Jones, a liga egyik drága futója két első szerződéses játékos helyett. meg akkor ki lenne a lead back? Murray vagy Jackson?
több mint 13 éve
Jon Machota ‏@jonmachota

Jenkins + Jones ? a fizetéseket nem vágom amolyan első gondolat.

több mint 13 éve
Jon Machota ‏@jonmachota

Érdeklődünk Steven Jackson iránt. RB/STL
több mint 13 éve
na New Yorkra lecsap JJ haragja. tuti hogy ő küldte a vihart 😊

több mint 13 éve
‎"You can't just battle, you have to find ways to win games." - Jason Witten
több mint 13 éve
Nem nagyon lehet mit írni ezek után,asszonyt is felébresztettem pedig a majdnem TDnél.Cowboykarcsi
detto. 😊 olyat kiabáltam, hogy na, szegény meg is ijedt rendesen!
Wong
én is felébresztettem az enyémet csak más előjellel 😊Szesze
én nem ébresztettem fel, mert szerintem teljesen nyilvánvaló volt, hogy kiért a keze a vonalon túlra. én azon lepődtem meg, hogy a bíró TC-t jelzett.

mondjuk utólag belegondolva ez a tisztább, mindig be kell fújni a TD-t meg turnovert, mert azokat úgyis kötelezően újra kell nézetni, legalább valamit nem tudnak elrontani a bírók.slowmotion
mondjuk én is úgy láttam elsőre is, h kint lesz, de aztán sokkal karcosabb volt annál azért..Szesze
Én szerintem azt akartam látni, hogy bent volt..., hinni akartam benne, hogy na most ezt nem veszíthetjük el így!