Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
hát 2 Cb kell, rookie és ő talán, de vannak jobb opciók azért..Jenkins v Kirkpatrick jobb aki szakember?? sok embert jósolnak nekünk draftra...
több mint 12 éve
hátnem tudom... tavalyi forma elég gyengus volt... SB teljesítményét hozza akkor talán 😊Finnegan-t figyeljük... csak őt ne!beltazorHát én se felettébb örülnék neki, de szerintem nem szabad elvetni ezt az opciót se. Tény, hogy 6 évével az egyik legtapasztaltabb FA CB a ligában. Ha jól tudom 27, vagy talán 28 éves, 3-4 évre talán megoldaná a problémákat, viszont No.1 cornernek nem tenném be. De nyilván nem Finnegan lesz az első opciónk CB téren. De ha már itt tartunk Tracy Porter szimpibb nekem.Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
Nenenene nem hiányzik egy Rolle / DeSean féle suttyó ide..
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Finnegan-t figyeljük... csak őt ne!beltazorHát én se felettébb örülnék neki, de szerintem nem szabad elvetni ezt az opciót se. Tény, hogy 6 évével az egyik legtapasztaltabb FA CB a ligában. Ha jól tudom 27, vagy talán 28 éves, 3-4 évre talán megoldaná a problémákat, viszont No.1 cornernek nem tenném be. De nyilván nem Finnegan lesz az első opciónk CB téren. De ha már itt tartunk Tracy Porter szimpibb nekem.
több mint 12 éve
http://m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=dallascowboys&id=4690012&city=dallasEzek olyan dolgok amit senki se tud pontosan, hisz a szerződések csak részben nyilvánosak, igyekszik mindenki vmi relatíve helytálló becslést adni a rendelkezésre álló infók alapján.
Érdekes de a azt írja a bowl.hu h 8 millával cap felett vagyunk. Espn v tán a DC.com pedig -12 öt irt.Blevi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
http://m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=dallascowboys&id=4690012&city=dallasÉrdekes de a azt írja a bowl.hu h 8 millával cap felett vagyunk. Espn v tán a DC.com pedig -12 öt irt.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Kirkpatrick ellen ejtették a vádakat, állítólag valaki mindent bevállalt helyette.
több mint 12 éve
amugy beszarás de ugy látszik tényleg az kell a Giantsnek a bajnoki címhez hogy valamelyik csoport riválisa söpörje az alapszakaszban.Idén Ti 2007ben meg tőlünk kaptak ki kétszer.Poénnak szántam, sosem utáltam senkit csak azért mert más csapatnak szurkol, még ha "hivatalból" kellene is.... 😊 De ha akarod vedd jó előjelnek 😛 Ebben a szezonban benneteket verünk kétszer, és akkor Ti lesztek SB Champ..... 😀apeszosKikérem magamnak. 😀 Én nem is azért. 😛apeszostudjuk, Te már most utálsz minket 😊slowmotion
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Poénnak szántam, sosem utáltam senkit csak azért mert más csapatnak szurkol, még ha "hivatalból" kellene is.... 😊 De ha akarod vedd jó előjelnek 😛 Ebben a szezonban benneteket verünk kétszer, és akkor Ti lesztek SB Champ..... 😀tudjuk, Te már most utálsz minket 😊slowmotionAmúgy pont ezen gondolkoztam mindenki a 'boyst fogja utálni mert beengedtük a Giantset a PO-ba. 😀BleviKikérem magamnak. 😀 Én nem is azért. 😛apeszos
több mint 12 éve
Romonak kijárna a gyűrű... Austin túldobásáért.szabanekem más jutott eszembe a meccsről tegnap.
amikor a meccs azzal kezdődött, hogy Brady csinált egy gyönyörű safety-t, akkor az ugrott be egyből, hogy még a végén ugyanúgy fognak kiszívni, mint mi (gy.k. elején safety, aztán henger, aztán 3rd & win-re egy ugyanolyan elcseszett play, amihez igazából amúgy köze nincs a Giants D-nek, aztán utolsó perces Giants TD, aztán ami a csövön kifér. csak nálunk egy blokkolt FG fért ki a csövön, tegnap meg egy olyan Hail Mary, ahol a lecsorgó labdáról vagy harminc centivel maradt le Gronkowski. ja, várj, a blokkolt FG is csak ilyen kis távolságon múlott, na akkor dettó ugyanúgy szívtak ki, mint mi)
több mint 12 éve
tudjuk, Te már most utálsz minket 😊Amúgy pont ezen gondolkoztam mindenki a 'boyst fogja utálni mert beengedtük a Giantset a PO-ba. 😀BleviKikérem magamnak. 😀 Én nem is azért. 😛apeszos
több mint 12 éve
Amúgy pont ezen gondolkoztam mindenki a 'boyst fogja utálni mert beengedtük a Giantset a PO-ba. 😀BleviKikérem magamnak. 😀 Én nem is azért. 😛
több mint 12 éve
Amúgy pont ezen gondolkoztam mindenki a 'boyst fogja utálni mert beengedtük a Giantset a PO-ba. 😀BleviSzerintem csak a Pats utálhatja saját magát, mert beengedett minket a playoffba. :]
több mint 12 éve
Mert mikor van olyan hogy nem mindenki a 'boyst utálja? 😛 Én már hozzászoktam ehhez 😊Cowboykarcsi+1 indok 😛
több mint 12 éve
Mert mikor van olyan hogy nem mindenki a 'boyst utálja? 😛 Én már hozzászoktam ehhez 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Amúgy pont ezen gondolkoztam mindenki a 'boyst fogja utálni mert beengedtük a Giantset a PO-ba. 😀
több mint 12 éve
szaba
10 553
Haha, örülj inkább nyertetek grat, elismerem amit véghez vittetek, de nem kell elszállni és a földönfekvőbe belerúgni, nem csak veszíteni kell tudni, hanem nyerni is...KroosJa, bocs. Amúgy Chargers fan vagyok, csak álca ez a kép meg rang. 😀 Le is cserélem.
több mint 12 éve
Haha, örülj inkább nyertetek grat, elismerem amit véghez vittetek, de nem kell elszállni és a földönfekvőbe belerúgni, nem csak veszíteni kell tudni, hanem nyerni is...
több mint 12 éve
szaba
10 553
Romonak kijárna a gyűrű... Austin túldobásáért.
több mint 12 éve
na ja, ha esetleg jövőre valami csoda folytán simáznánk a Kékeket, akkor inkább a címvédővel tegyük ezt, mint a másodikkal 😊
több mint 12 éve
áá de éreztem h ez lesz, nagyképű banda megnyerte a végén, a szerencse is ott volt végig velük. :mad:én ünnepelek. rég voltam, ilyen vidám. 😀
Grat nekik..Kroos
pats vereséget imádom.
több mint 12 éve
áá de éreztem h ez lesz, nagyképű banda megnyerte a végén, a szerencse is ott volt végig velük. :mad: Grat nekik..
több mint 12 éve
A karma mégsem akkora kurva hogy a megbüntesse a nagyarcúakat. Jöjjön a draft ott legalább érdekeltek vagyunk 😊
több mint 12 éve
igazából engem csak az vigasztal, hogy mindkét döntős ellen az utolsó percig partiban voltunk egyszer 😊