Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Skins O elég lyukas. MEg a védelemben is vannak needek. Szóval azért kellene nekik a draftcetlik.Hosszú távú befektetés nekik az biztos.
több mint 12 éve
rövid távon mindenképpen jobban járunk így mintha PM jött volna a 'Skinshez,az hogy hosszú távon mi lesz belőle az már más kérdés.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Rams se járt rosszul, 2013,2014es 1. kör, idei Wash 1. és 2. kör.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Skins-é a 2. pick 😕 Bírom RGIII-t, de remélem Ware és a többiek megmutatják milyen az a Dallas Cowboys. Úgy gondolom hogy még nem, de pár év múlva félni kell a Skinstől is.
több mint 12 éve
becslések szerint 12,5 misi volt,abból a tag elvitt 8,8at.. most próbálnak még átrendezni dolgokat h több pénz legyen...KroosSztem a tag ellenére meg lehet vele egyezni hosszú távra. És akkor nem 8,8. Ha jól tudom.
több mint 12 éve
becslések szerint 12,5 misi volt,abból a tag elvitt 8,8at.. most próbálnak még átrendezni dolgokat h több pénz legyen...
több mint 12 éve
Jughead
5 221
Nos srácok bár ide elég ritkán írok, azért én is Cowboys szurkolóságom miatt vagyok ezen az oldalon (párszor már azért írtam ide). Mondjuk szezon vége óta főleg az NBA miatt eléggé elhanyagoltam a csapatot, így hát mot az FA piac nyitása előtt pár nappal lenne egy kérdésem: Laurent Robinsont megtudja-e tartani a csapat? Igazából szerintem ez az FA piac legizgalmasabb kérdése számunkra, de ha esetleg valamiről lemaradtam, akkor felvilágosíthatnátok. 😉 (utolsó infóim szerint a cap alatti szűkös hely miatt a csapat nem igazán tud mozgolódni, és hát nem hiszem, hogy ez változott volna, de ha igen akkor én örülnék neki. 😊 )
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
több mint 12 éve
Jó de ehhez gondolom Deznek is bele kellett egyezni v ilyesmi? Lemond nem biztos h helyes szó..+ még Ware,Witten,Romo,Free,Scandrikkel is tárgyalgatnak, hátha meg lehetne még pár milliót spórolni így!!! 😐
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Nem, csak az 1.4M "roster" bónusz helyett 1.4M ún. "signing" bónuszt kap. Ezzel 1 millát spórolnak. Pontosabban $957,000.
több mint 12 éve
Dez lemond egy kis pénzről h segítsen a klubnak???WTF?? 😀 :cool: , más is követhetné a példát.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
"Cowboys and Dez Bryant discuss restructured contract to help club in free agency..."A piacnyitás kedden van, reméljük hogy JJ okos lesz😊
több mint 12 éve
így van.jó kis solid playa ő,de a taggel járó pénzt nem éri meg,de inkább ez mint hogy elveszítsük,és legyen még egy lyuk a D-n.én bizom JJben és SJben,ki zsidóskodnak majd valamilyen mindkét félnek megérő szerződést 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Logikus de mindenképpen hosszú szerződésre kell rávenni hogy legyen hely másnak is.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Spencer tagelve.
több mint 12 éve
Spencer viszont taget fog kapni vélhetően
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Nem Nicks kapta a TAG-et, úgyhogy lehet esélyünk ha a következő 10 napban nem egyezik meg a szentekkel.
több mint 12 éve
When free agency begins on March 13, the Cowboys will be monitoring the cornerback market closely.The team has been particularly linked to Kansas City's Brandon Carr and Tennessee's Cortland Finnegan, but other cover men are under consideration as well.
Atlanta's Brent Grimes and San Francisco's Carlos Rogers round out what is considered the top tier of unrestricted free agents at the position, but there is a wealth of players available who could step in as starters for the Cowboys.
Most prominent among the other unrestricted players-to-be are Arizona's Richard Marshall, New Orleans' Tracy Porter and the New York Giants' Terrell Thomas all of whom are in their late 20s.
Baltimore's LarDarius Webb may be the best free agent cornerback, but he is restricted, and is likely to receive at least a first-round level tender from the Ravens.
With as many as a dozen potential starting-caliber cornerbacks expected to be available, it's wrong to assume the Cowboys will drop big money on one of the top names as soon as free agency opens.
More likely, the team will stick to its history of shopping for bargains on the open market. That could still mean Carr or Finnegan, but at a price the Cowboys are comfortable paying for their services.
Na Grimes közbe taget kapott. Webbre nincs sansz kb. Carr és Kirkpatrick/Jenkins hogy hangzik? FAról jöhet más posztra ember? Kalap,pénz témát nem látom át....
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Ő meg is érdemli.közben megtaláltam a 2012es számokat is. Ware fogja a legtöbbet kapni 10milliót.beltazornem tom mennyire hiteles, de 2011ben elvileg ennyit kerestek:nem az a fontos, mit kerestek 2011-ben, hanem hogy mit keresnének 2012-ben.
Terence Newman $10,000,000
Bradie James $4,000,000
Keith Brooking $2,700,000
Mat McBriar $2,185,621
Abram Elam $2,500,000
Martellus Bennett $951,668
ezek elég nagyok, ezek kiesésével elég jó helyzetben lennénkbeltazor
Newmannél én 8,5 millióra emlékszem, az valszeg nem fog játszani.
James valószínűleg megy, Brooking biztosan, esetleg egyiküket veteránminimumon meg lehet tartani (ez mondjuk James lenne, mert Brooking a régebbi motoros).
McBriar fizikai állapottól függ, ennél többet nem hiszem, hogy kaphatna, ennyiért meg - ha egészséges - megéri (szerintem csak Lechler keres többet ennél ligaszinten, de Oaklandben láttunk már érdekes dolgokat)
Elam valszeg max egy-két éves veteránminimumban beleférne a capbe, Bennett kérdőjel, de blokkoló TE-ként nem hinném, hogy sokkal többet kapna. ennek ellenére szerintem menni akar, mert ő nyilatkozta, hogy nem szerencsés egy future HoF-er cseréje lenni egy egész életen át.slowmotion
A FA piac megnyitása után szerintem a D-linet és az O-linet kéne erősíteni, a drafton mindenképpen tudunk CBt választani (ha Kirkpatrick nem is, Jenkins még mindíg ott van, figyeltem combineon, -Ryan is sasolta- és nekem szimpi a fiú).
több mint 12 éve
közben megtaláltam a 2012es számokat is. Ware fogja a legtöbbet kapni 10milliót.nem tom mennyire hiteles, de 2011ben elvileg ennyit kerestek:nem az a fontos, mit kerestek 2011-ben, hanem hogy mit keresnének 2012-ben.
Bradie James $4,000,000
Mat McBriar $2,185,621
Abram Elam $2,500,000
James valószínűleg megy, Brooking biztosan, esetleg egyiküket veteránminimumon meg lehet tartani (ez mondjuk James lenne, mert Brooking a régebbi motoros).
McBriar fizikai állapottól függ, ennél többet nem hiszem, hogy kaphatna, ennyiért meg - ha egészséges - megéri (szerintem csak Lechler keres többet ennél ligaszinten, de Oaklandben láttunk már érdekes dolgokat)
Elam valszeg max egy-két éves veteránminimumban beleférne a capbe, Bennett kérdőjel, de blokkoló TE-ként nem hinném, hogy sokkal többet kapna. ennek ellenére szerintem menni akar, mert ő nyilatkozta, hogy nem szerencsés egy future HoF-er cseréje lenni egy egész életen át.slowmotion
több mint 12 éve
nem tom mennyire hiteles, de 2011ben elvileg ennyit kerestek:nem az a fontos, mit kerestek 2011-ben, hanem hogy mit keresnének 2012-ben.
Bradie James $4,000,000
Mat McBriar $2,185,621
Abram Elam $2,500,000
Elam valszeg max egy-két éves veteránminimumban beleférne a capbe, Bennett kérdőjel, de blokkoló TE-ként nem hinném, hogy sokkal többet kapna. ennek ellenére szerintem menni akar, mert ő nyilatkozta, hogy nem szerencsés egy future HoF-er cseréje lenni egy egész életen át.
több mint 12 éve
nem tom mennyire hiteles, de 2011ben elvileg ennyit kerestek: Terence Newman $10,000,000
Bradie James $4,000,000
Mat McBriar $2,185,621
Abram Elam $2,500,000
ezek elég nagyok, ezek kiesésével elég jó helyzetben lennénk
több mint 12 éve
Kedden lesznek a DB-ek Combineon, azt mondják, Kirkpatrick draftbeli helyét befolyásolni fogja, hogy hogyan teljesít. Személy szerint Ja.Jenkinsnek is örülnék, ha kicsit magasabb lenne, akkor akár Kirk helyett is, bár ő már törzsvendég a rendőrségen.azon szakadnék Jenkins-Jenkins CB páros XDXD
A TAG kiosztására pedig márc. 5.-ig van idő 😊Wirtschaftsteil
viszont akkor egy le-draft 4-5 helyet kb.