Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Április folyamán Romo és Witten vezetésével többször is fognak játékosok együtt edzegetni, árulta el McGee.
több mint 13 éve
"Érdekes"..ez még viccnek is rossz....
http://www.dallascowboys.com/news/news.cfm?id=EF06ABCE-D355-AB3F-E41BFD5E6ACB518E
Egyikre sem mondanám h hűha. :/Blevi
több mint 13 éve
"Érdekes"..Phillipsszé még hagyján, de a másik kettő most lebukott mekkora síkok.
http://www.dallascowboys.com/news/news.cfm?id=EF06ABCE-D355-AB3F-E41BFD5E6ACB518E
Egyikre sem mondanám h hűha. :/Blevi
Egyébiránt: mielőtt valaki külsős jönne Dez legújabb hírével beelőzök. 😛 Egy ékszerkereskedő 200+k dollárra perli a srácot. Takaréskoskodás a lockout alatt a'la Dez Bryant. 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
"Érdekes"..http://www.dallascowboys.com/news/news.cfm?id=EF06ABCE-D355-AB3F-E41BFD5E6ACB518E
Egyikre sem mondanám h hűha. :/
több mint 13 éve
Amúgy lehet hogy én kombinálom túl a dolgot de nem lehet hogy ez az egész csak a többi csapat megtévesztésére megy JJ részéről?Ha tényleg érdeklődik 2 csapat a 1/9ünkért azt miért árulná el hetekkel a draft előtt?CowboykarcsiAzért h feljebb srófolja az árakat, hátha több csapat is kedvet kap a feltradehez így ugye több ajánlat közül válogathat.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Amúgy lehet hogy én kombinálom túl a dolgot de nem lehet hogy ez az egész csak a többi csapat megtévesztésére megy JJ részéről?Ha tényleg érdeklődik 2 csapat a 1/9ünkért azt miért árulná el hetekkel a draft előtt?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
JJt álltólag megkeresték már a 9. pickért érdeklődve. Remek.Eagles oldalakon is ezeszer kihangsúlyozták a héten, hogy a Cowboys nagyon le akar menni az 1/9-ről. (+Reid elvileg belezúgott a Hercegbe, szóval jelenleg simán benne van, hogy mi kerestük meg Jerry-t.)
http://www.truebluefanclub.com/blogs/rob_phillips.cfm?plckController=Blog&plckBlogPage=BlogViewPost&userid=e062d34a-fb8f-4a56-ba5a-fb802447d7f5&plckPostId=Blog%3ae062d34a-fb8f-4a56-ba5a-fb802447d7f5Post%3a078cc2d0-9aef-4b6b-b59d-592f7f8a6a46&plckScript=blogScript&plckElementId=blogDestgyeek
több mint 13 éve
JJt álltólag megkeresték már a 9. pickért érdeklődve. Remek.Phily blogban olvastam, hogy Amukamáért felakarnak jönni.. és elvileg velünk akarják a tradet összehozni.... remélem nem fogjuk oda adni....
http://www.truebluefanclub.com/blogs/rob_phillips.cfm?plckController=Blog&plckBlogPage=BlogViewPost&userid=e062d34a-fb8f-4a56-ba5a-fb802447d7f5&plckPostId=Blog%3ae062d34a-fb8f-4a56-ba5a-fb802447d7f5Post%3a078cc2d0-9aef-4b6b-b59d-592f7f8a6a46&plckScript=blogScript&plckElementId=blogDestgyeek
több mint 13 éve
Nem is állítottam hogy nem az.Csak szerintem óriási LOL ez a történet amibe Bryant keveredett,nem lesz ettől se több se kevesebb csak azt mutatja hogy azért nem egy IQ fighter a srác.Mondjuk nem is azért szeretjük.Ahogy Deny is irta ittasan vezetett(helyesebben szerinte nem)és most erről megy a húzavona.ä Bryant ügg;Kb arról szól a cikk hogy állítólag Bryantet és három ismerősét kitiltották ebből a dallas parkból mert tulságosan leengedve hordták a nadrágjaikat és kilógott az alsónadrágjuk,és amikor egy civil rendőr felszólította őket hogy húzzák fel a nadrágjaikat Bryant obszcén szavak kíséretével elutasította azt,majd ez után kivezették őket és ki is tiltották a helyről.CowboykarcsiMcCann cimboráját tartóztatták le, aztán mikor el akarta kérni a cuccait a rendőröktől és nem kapta kiverte a hisztit ezért a rendőrök őt is lefogták.
Akárcsak a Bryant ügy ez is egy adag lepkefing. A holtszezon idén hosszabb lesz, szóval a játékosok is többet fognak kocsmába járni, fel lehet készülni még pár ilyen műbalhéra...gyeek
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
JJt álltólag megkeresték már a 9. pickért érdeklődve. Remek. http://www.truebluefanclub.com/blogs/rob_phillips.cfm?plckController=Blog&plckBlogPage=BlogViewPost&userid=e062d34a-fb8f-4a56-ba5a-fb802447d7f5&plckPostId=Blog%3ae062d34a-fb8f-4a56-ba5a-fb802447d7f5Post%3a078cc2d0-9aef-4b6b-b59d-592f7f8a6a46&plckScript=blogScript&plckElementId=blogDest
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
Ahogy Deny is irta ittasan vezetett(helyesebben szerinte nem)és most erről megy a húzavona.ä Bryant ügg;Kb arról szól a cikk hogy állítólag Bryantet és három ismerősét kitiltották ebből a dallas parkból mert tulságosan leengedve hordták a nadrágjaikat és kilógott az alsónadrágjuk,és amikor egy civil rendőr felszólította őket hogy húzzák fel a nadrágjaikat Bryant obszcén szavak kíséretével elutasította azt,majd ez után kivezették őket és ki is tiltották a helyről.CowboykarcsiMcCann cimboráját tartóztatták le, aztán mikor el akarta kérni a cuccait a rendőröktől és nem kapta kiverte a hisztit ezért a rendőrök őt is lefogták.
Akárcsak a Bryant ügy ez is egy adag lepkefing. A holtszezon idén hosszabb lesz, szóval a játékosok is többet fognak kocsmába járni, fel lehet készülni még pár ilyen műbalhéra...
több mint 13 éve
köszi a segítséget 😀Ahogy Deny is irta ittasan vezetett(helyesebben szerinte nem)és most erről megy a húzavona.ä Bryant ügg;Kb arról szól a cikk hogy állítólag Bryantet és három ismerősét kitiltották ebből a dallas parkból mert tulságosan leengedve hordták a nadrágjaikat és kilógott az alsónadrágjuk,és amikor egy civil rendőr felszólította őket hogy húzzák fel a nadrágjaikat Bryant obszcén szavak kíséretével elutasította azt,majd ez után kivezették őket és ki is tiltották a helyről.Cowboykarcsihttp://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ee6d44/article/bryant-wasnt-me-in-the-wrong-in-ejection-from-dallas-mall?module=HP_headlinesa weblap fordító igen érdekesen fordította le 😀 nem is értettem meg 😀
😂Cowboykarcsi
McCann most börtönben van? valami zűrje volt a rendőrséggel.....beltazor
több mint 13 éve
Ahogy Deny is irta ittasan vezetett(helyesebben szerinte nem)és most erről megy a húzavona.ä Bryant ügg;Kb arról szól a cikk hogy állítólag Bryantet és három ismerősét kitiltották ebből a dallas parkból mert tulságosan leengedve hordták a nadrágjaikat és kilógott az alsónadrágjuk,és amikor egy civil rendőr felszólította őket hogy húzzák fel a nadrágjaikat Bryant obszcén szavak kíséretével elutasította azt,majd ez után kivezették őket és ki is tiltották a helyről.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ee6d44/article/bryant-wasnt-me-in-the-wrong-in-ejection-from-dallas-mall?module=HP_headlinesa weblap fordító igen érdekesen fordította le 😀 nem is értettem meg 😀
😂Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Asszem tárgyalása lesz csak, de nincs börtönben, várhatólag nem is lesz.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ee6d44/article/bryant-wasnt-me-in-the-wrong-in-ejection-from-dallas-mall?module=HP_headlinesa weblap fordító igen érdekesen fordította le 😀 nem is értettem meg 😀
😂Cowboykarcsi
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ee6d44/article/bryant-wasnt-me-in-the-wrong-in-ejection-from-dallas-mall?module=HP_headlinesa weblap fordító igen érdekesen fordította le 😀 nem is értettem meg 😀
😂Cowboykarcsi
McCann most börtönben van? valami zűrje volt a rendőrséggel.....
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ee6d44/article/bryant-wasnt-me-in-the-wrong-in-ejection-from-dallas-mall?module=HP_headlines😂
több mint 13 éve
Nem mondtam hogy nem jobb,csak hogy nem fényévekkel 😉Szerintem Clarknal is jobb, mert jobban blokkol. Sot, szerintem jelenleg a legjobb TE a ligaban. Nagyon valoszinu a HOF tagsaga is, hacsak nem szed ossze valami sulyos serulest. Ami nagyon hianyzik nala, az a SB gyozelem, pedig ha valaki, akkor o megerdemelne! (Atyaeg, miket irok.....ideje aludni)lotus86Nem az a lényeg, görgess lejjebb. Lesz ott még pár név.Ja,elnézést,valóban nem görgettem lejjebb,valóban érdekes,főleg amit Wittenről írnak.4 TE választottak előtte és Dallas Clarkot leszámítva mindegyiknél fényévekkel jobb.Cowboykarcsi
Szerintem jó, hogy el lehet olvasni a scouting reportot, összehasonlíthatja az ember honnan jött X és hova tarthat.gyeek
több mint 13 éve
Köszi Lotus! 😂
több mint 13 éve
Szerintem Clarknal is jobb, mert jobban blokkol. Sot, szerintem jelenleg a legjobb TE a ligaban. Nagyon valoszinu a HOF tagsaga is, hacsak nem szed ossze valami sulyos serulest. Ami nagyon hianyzik nala, az a SB gyozelem, pedig ha valaki, akkor o megerdemelne! (Atyaeg, miket irok.....ideje aludni)Ja,elnézést,valóban nem görgettem lejjebb,valóban érdekes,főleg amit Wittenről írnak.4 TE választottak előtte és Dallas Clarkot leszámítva mindegyiknél fényévekkel jobb.CowboykarcsiSensabough-ról szóló résszel nagyon nem értek egyet."Sensabaugh has demonstrated a number of times this season that hitting is not his forte, and is not particularly instinctive when it comes to finding the ball" Az egyetlen ember a secondaryböl aki nem gyártott misstackle-ket az Sensi volt,illetve az 5 interception csapat legjobb volt idén és levédekezett passzokban is egész jó volt.Nem nehéz kutyaütőket találni a secondaryből idén,erre betalálják az egy játékost aki értékelhetően produkált,hát nem tudom nekem kicsit fura...Nem az a lényeg, görgess lejjebb. Lesz ott még pár név.
A másik négy emberkeével nagyjából egyetértek bár én Olshanskyval is meg voltam elégedve.Cowboykarcsi
Szerintem jó, hogy el lehet olvasni a scouting reportot, összehasonlíthatja az ember honnan jött X és hova tarthat.gyeek
több mint 13 éve
Bryan McCann CB tagadja, hogy ittas lett volna, amikor letartoztatták, ahogy ő mondja, számára fontos a neve és megbecsülése, így alig várja, hogy bíróságon is bizonyíthassa ezt. http://cowboysblog.dallasnews.com/archives/2011/03/cowboys-db-mccann-denies-intox.html
több mint 13 éve
Ja,elnézést,valóban nem görgettem lejjebb,valóban érdekes,főleg amit Wittenről írnak.4 TE választottak előtte és Dallas Clarkot leszámítva mindegyiknél fényévekkel jobb.Sensabough-ról szóló résszel nagyon nem értek egyet."Sensabaugh has demonstrated a number of times this season that hitting is not his forte, and is not particularly instinctive when it comes to finding the ball" Az egyetlen ember a secondaryböl aki nem gyártott misstackle-ket az Sensi volt,illetve az 5 interception csapat legjobb volt idén és levédekezett passzokban is egész jó volt.Nem nehéz kutyaütőket találni a secondaryből idén,erre betalálják az egy játékost aki értékelhetően produkált,hát nem tudom nekem kicsit fura...Nem az a lényeg, görgess lejjebb. Lesz ott még pár név.
A másik négy emberkeével nagyjából egyetértek bár én Olshanskyval is meg voltam elégedve.Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Sensabough-ról szóló résszel nagyon nem értek egyet."Sensabaugh has demonstrated a number of times this season that hitting is not his forte, and is not particularly instinctive when it comes to finding the ball" Az egyetlen ember a secondaryböl aki nem gyártott misstackle-ket az Sensi volt,illetve az 5 interception csapat legjobb volt idén és levédekezett passzokban is egész jó volt.Nem nehéz kutyaütőket találni a secondaryből idén,erre betalálják az egy játékost aki értékelhetően produkált,hát nem tudom nekem kicsit fura...Nem az a lényeg, görgess lejjebb. Lesz ott még pár név.
Szerintem jó, hogy el lehet olvasni a scouting reportot, összehasonlíthatja az ember honnan jött X és hova tarthat.
több mint 13 éve
Sensabough-ról szóló résszel nagyon nem értek egyet."Sensabaugh has demonstrated a number of times this season that hitting is not his forte, and is not particularly instinctive when it comes to finding the ball" Az egyetlen ember a secondaryböl aki nem gyártott misstackle-ket az Sensi volt,illetve az 5 interception csapat legjobb volt idén és levédekezett passzokban is egész jó volt.Nem nehéz kutyaütőket találni a secondaryből idén,erre betalálják az egy játékost aki értékelhetően produkált,hát nem tudom nekem kicsit fura...A másik négy emberkeével nagyjából egyetértek bár én Olshanskyval is meg voltam elégedve.
több mint 13 éve
Itt egy cikksorozat ami szerintem sokkal jobb mint a dc.com-os léhűtőké. 😊http://www.dallasnews.com/sports/dallas-cowboys/headlines/20110216-sturm_s-cowboys-analysis-miles-austin-poised-for-big-2011.ece
több mint 13 éve
A draft game értékelése Höritől:Épp most néztem és jöttem volna gratulálni, gondoltam elsőként. 😀 Megtisztelnéd szerintem kompániánkat, ha jövőre is te terveznéd a mockot.
http://bowlhu.blog.hu/2011/03/17/mock_draft_jatek_ertekeles
7 db jobb, 2 db hasonló szintű és 22 db gyengébb draft Höri szerint 😊 érdemes végigolvasni!Habi