Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
1/9: Prince Amukamara, CB (Nebraska)2/8: Rahim Moore, FS (UCLA)
3/7: Orlando Franklin, OT (Miami)
4/13: Stephen Schilling, OG (Michigan)
5/12: Alex Green, RB (Hawaii)
6/11: Brandon Bair, DE (Oregon)
7/18: Dane Sanzenbacher, WR (Ohio State)
Na nézzük:
1st round, nem vagyok a "Herceg" nagykövete, nem is csípem annyira. Cam Jordant szerettem volna, de kiment az 5! helyen. Top DT sem maradt, ezért hát a nem éppen erős Secondaryt erősítettem.
2nd round, Rajna elvitte Martez Wilsont előttem, őt szerettem volna igazából és mivel már az egésznapos sörtermésem is dolgozott az agyamban, elvittem Moore-t. Nagy hülyeséget nem csináltam vele, secondary megerősítve.
3rd round, itt már o falba akartam mindenféleképpen húzni, Franklint vittem, savat nem kaptam érte. Erős csapatból jön, szerintem jó Tackle lehet a ligában.
4th round, hát itt már kaptam savat. William Rackleyt akartam vinni, előttem kicsivel kiment, a listámon meg nem volt olyan OG akit kurva nagy reach nélkül ne tudtam volna húzni. Biztos jobbat húzok józanon.
5th round, Green led the country with 8,2 yard/carry. és 1200 yard futás egy passz orientált csapatban, ahol nagyon-nagyon régen volt utoljára ilyen teljesítményt felmutató RB. Illene ide. Erő és gyorsaság egyben
6th round, sztem elmegy 6.körösnek. Lehet, hogy udfa lesz, de ha vki ad neki esélyt, akkor szerintem benne van, hogy alkosson valamit. Elkötelezett emberke, aki még ha 26éves is, segíthet a csapatnak
7th round, nem Dane-t akartam, de sztem ő jobb ennél a 7.körnél és mindenképpen slot wr-t akartam itt már. 112 elkapás, 18td 3 szezon alatt, 1800 yard mellett. Biztos célpontja volt Pryornak. Itt szerintem steal. Ha ő nem lett volna itt elérhető, akkor scotty mcknightot vittem volna.
értékelés: lehetett volna jobb, ebben biztos vagyok. Tavalyi A- draftot nem sikerült megismételni, de ha azt nézem, hogy nagyon sok needet befedtem, viszont jobban is kijöhettem volna talán a dolgokból, adok magamnak egy B osztályzatot. Bowl.hu blogon pedig majd meg lehet nézni az ottani értékelést.
Remélem annyira nem lett rossz!
köszönet gyeeknek!
JT Daniels fan
több mint 13 éve
kit/kiket szeretnétek a draftról mindenképpen?Én inkább "mit"-re cserélném a kit: TRADE DOWN. Az egyetlen kit Peterson de hozzá meg felfele kellene nyúlni ami nem egyszerű és költséges is.
szerintem Rahim Moore, FS, lenne a legfontosabb megszerezni.beltazor
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
kit/kiket szeretnétek a draftról mindenképpen? szerintem Rahim Moore, FS, lenne a legfontosabb megszerezni.
több mint 13 éve
Interjúztatjuk Newtont 😀, innen már csak egy lépés a leendő Pryor-pick és a Romo-mezem megy a levesbe 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Javaslom a photobucket.com-ot, ingyenes, gyors, egyszerű. Várjuk az eredményt! 😊Gyula,Sziasztok!
egyébként csak annyi, hogy vissza ne merj jönni 2 terabyte fénykép nélkül...
azt ugye érzed, hogy az itteni kis közösségből Te vagy az első, aki beléphetett A Szentélybe? 😀slowmotion
Hát basszus beléptem - és a hideg futkosott (és futkos most is, ha eszembe jut) a hátamon.
Ricsi szerint az egyébként nem túl ódon (=vadiúj) Wembley-t sem lehet ehhez a stadionhoz hasonlítani, annyival nagyobb, modernebb, szebb. - Hangsúlyozom: Ricsi a hardcore KC-fan, aki egész héten ütött-vágott...! 😊 😊 😊
Fénykép készült persze rengeteg. A stadionról és a media center-ben is gazdagon. Megpróbálom rendszerezni és valamilyen vállalható formába összerakni, aztán találni neki valami kezelhető helyet (erre jöhet javaslat...)
Egy ameriaki újságíró beszélgetett a szállodánkban Steelers-fanokkal és Ő a következőket állította:
"I've been to thousands of stadiums all around the world but this is the biggest, the most modern, simply THE BEST!"VIZILÓ
Rob Ryan első interjúja Dallasban. Ha hihetünk neki, akkor Buddy Ryan nagy Cowboys fan lett. Priceless! 😀
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
http://walterfootball.com/freeagents2011OT.phpÉn idegenkedem akármelyik játékosra kijelenteni hogy elit 1 jó év után,de valóban jól játszott,csak ez maradjon is így még pár évig.
teljesen egyetértek, szerintem is liga elit OT lett Free!beltazor
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
aha.http://walterfootball.com/freeagents2011OT.phpKicsit sokat büntették, de valóban jó volt. Mondjuk Flohoz képest 5* 😀szaba
azért én megnézném, hogy a Free-Flo tackle kettőssel mennyivel ment volna rosszabbul, mint a Free-Colombo kettőssel.
így utólag lehet, hogy Flo-t kellett volna megtartani. ő legalább egész életében Cowboy volt - egészen tavaszig.
több mint 13 éve
szaba
10 549
http://walterfootball.com/freeagents2011OT.phpKicsit sokat büntették, de valóban jó volt. Mondjuk Flohoz képest 5* 😀
több mint 13 éve
http://walterfootball.com/freeagents2011OT.phpteljesen egyetértek, szerintem is liga elit OT lett Free!
több mint 13 éve
VIZILÓ
243
Gyula,Sziasztok!
egyébként csak annyi, hogy vissza ne merj jönni 2 terabyte fénykép nélkül...
azt ugye érzed, hogy az itteni kis közösségből Te vagy az első, aki beléphetett A Szentélybe? 😀slowmotion
Hát basszus beléptem - és a hideg futkosott (és futkos most is, ha eszembe jut) a hátamon.
Ricsi szerint az egyébként nem túl ódon (=vadiúj) Wembley-t sem lehet ehhez a stadionhoz hasonlítani, annyival nagyobb, modernebb, szebb. - Hangsúlyozom: Ricsi a hardcore KC-fan, aki egész héten ütött-vágott...! 😊 😊 😊
Fénykép készült persze rengeteg. A stadionról és a media center-ben is gazdagon. Megpróbálom rendszerezni és valamilyen vállalható formába összerakni, aztán találni neki valami kezelhető helyet (erre jöhet javaslat...)
Egy ameriaki újságíró beszélgetett a szállodánkban Steelers-fanokkal és Ő a következőket állította:
"I've been to thousands of stadiums all around the world but this is the biggest, the most modern, simply THE BEST!"
több mint 13 éve
Felszedtétek waiver listáról Mike Balogun, LB-t.deny79Na, neki érdekes a sztorija. Soha nem játszott középsuliban, JUCO-ból szedte fel az Oklahoma, aztán a tavalyi draft előtt kiderült, hogy egy évvel a 21. születésnapja után, még 2005-ben félprofi meccset játszott a NAFL-ben szereplő Maryland Maraudersben. A Sooners eltiltotta és huzavona indult, hogy egyáltalán mehet-e a draftra. Aztán UDFA-ként kelt el.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Felszedtétek waiver listáról Mike Balogun, LB-t.
több mint 13 éve
http://www.mockingthedraft.com/2011/2/8/1983011/4-round-mock-draft na ezt szerintem aláírnánk 😊
több mint 13 éve
Az öreg is szépen dekorált veterán edző, szóval nem hiszem hogy lesz minőségi romlás.kár, sokak szerint az edzői karból ő értett a legjobban a munkájához :/slowmotionmiért, mi van Juraszekkel?slowmotion[....]Woicik[...]was also with the Cowboys early in the tenure of Joe Juraszek, the team's current strength and conditioning coach who is currently on a medical leave of absence.Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Megvan az új WR coach is: Jimmy Robinson. Korábban 5 évig dolgozott ugyanebben a beosztásban a Packers-nél, de egyébként is 21 éves NFL edzői tapasztalattal bír, illetve játékos is volt korábban a profik között elkapóként. Anno még Jason Garrett csere QB volt, amikor Robinson az elkapók edzője volt ugyanannál a csapatnál.
több mint 13 éve
Tulajdonképpen van értelme ennek a sok edzőnek?? Majd Garett megmondja hogy hány kör futás azt jó van.... 😉beltazorAzért ez nem így működik.A kondíciós edző is nagyon fontos munka kör.Ugye az offseasonban a játékosok fizikális formába hozásáért illetve év közben a formában tartásáért is ő felel.Neki kell összeállítani a játékosok edzés programját.Arról nem is beszélve hogy bizony a kondíciós edzőknek nagyon nagy szerepe van abban hogy egy csapaton mennyire lesz úrrá a sérülés hullám a szezon alatt.Sőt abban is nagy szerepe van ennek hogy egy csapat mennyire bírja a 4dik negyedeket ami szintén az erőnlétre (is) visszavezethető.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
kár, sokak szerint az edzői karból ő értett a legjobban a munkájához :/[....]Woicik[...]was also with the Cowboys early in the tenure of Joe Juraszek, the team's current strength and conditioning coach who is currently on a medical leave of absence.CowboykarcsiBrian Baker ujj Dline edző.Illetve szemezünk Mike Woicikel,aki a pats kondíciós edzője.Ugyan erre a beosztásra kerülne nálunk is.Cowboykarcsimiért, mi van Juraszekkel?slowmotion
több mint 13 éve
Tulajdonképpen van értelme ennek a sok edzőnek?? Majd Garett megmondja hogy hány kör futás azt jó van.... 😉
több mint 13 éve
[....]Woicik[...]was also with the Cowboys early in the tenure of Joe Juraszek, the team's current strength and conditioning coach who is currently on a medical leave of absence.Brian Baker ujj Dline edző.Illetve szemezünk Mike Woicikel,aki a pats kondíciós edzője.Ugyan erre a beosztásra kerülne nálunk is.Cowboykarcsimiért, mi van Juraszekkel?slowmotion
több mint 13 éve
egyébként meg 1000 😊
több mint 13 éve
Brian Baker ujj Dline edző.Illetve szemezünk Mike Woicikel,aki a pats kondíciós edzője.Ugyan erre a beosztásra kerülne nálunk is.Cowboykarcsimiért, mi van Juraszekkel?
több mint 13 éve
Brian Baker ujj Dline edző.Illetve szemezünk Mike Woicikel,aki a pats kondíciós edzője.Ugyan erre a beosztásra kerülne nálunk is.
több mint 13 éve
A legtöbb mockban hozzánk Cameron Jordan, (DE) -t írják. ez érdekes...beltazorEgy ilyen magas pickre 3-4 DE-t húzni rizikós... ennyi erővel Spears vagy Bowen újraigazolása jobb megoldás. Vagy létrejöhetne a régi szóbeszéd, hogy DT érkezik és Ratliff megy a bal szélre.
több mint 13 éve
A legtöbb mockban hozzánk Cameron Jordan, (DE) -t írják. ez érdekes...