Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
A draft game értékelése Höritől:
http://bowlhu.blog.hu/2011/03/17/mock_draft_jatek_ertekeles
7 db jobb, 2 db hasonló szintű és 22 db gyengébb draft Höri szerint 😊 érdemes végigolvasni!

JT Daniels fan
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Ki fogja élőben nézni a draftot? én az 1-3kört tuti. 😊
tavalyi nagyon tetszett, Dez örömkönnyei 😊

több mint 13 éve
Blevi 8 356 — Lions & Cowboys fan
Csak azért dobtam be Millert mert nekem szimpatikus.
Eljátszana Ő itt sokmindent, vsz az egyik legjobb elérhető játékos a classban.
Valószínű hogy nem csúszik le 9.-ig csak elgondolkoztam hogy mi lenne ha.
A sokak által emlegetett letréd lenne a legjobb mert aki nekünk kellhet és bent van 9.-re az nem biztos h megéri azt a picket.

Ja és Jerry nem húz OT-t első körben 😛
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
az nfl.com mockjaiban folyamatosan OT-t írnak nekünk. komolyan mondom ha azt húzzunk 1/9 elsírom magam......beltazor
Van egy fasza LTje a csapatnak, erre Colombo hanyatlása miatt hozatnának 1/9re még egyet, luxus lenne. Én a DE húzásnak sem örülnék, tekintve mennyi babér terem egy 3-4es endnek. Marad Racionális picknek a CB (Peterson, Amukamara) és a LB (Miller) meg az a néhány drabális srác aki DT/NT/De poszton egyaránt meg tudná állni a helyét, de szerintem akkor már inkább le trade. Nem egy jó hely idén ez az 1/9 a csapatnak sajna.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
az nfl.com mockjaiban folyamatosan OT-t írnak nekünk. komolyan mondom ha azt húzzunk 1/9 elsírom magam......

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Troy Bergeron (WR), aki a 2010-es szezont a Cowboys PS-én, majd aláírt egy éves reserve/future contractot januárban csatlakozott a Cleveland Gladiators aréna foci csapathoz. Egyébként ő már korábban is játszott ott, 2006-ban NFL-ben Falcon volt, majd 2 év AFL Georgia Forca és Columbus Lions csapataiban, aztán újra Falcon lett, PS-ben játszott is, majd kirakták.
több mint 13 éve
én azért is vagyok Amukamra mellett, mert ő tud játszani FS-t is és így nyugodtabban lehet várni a 2. kört 😊

Rahim Moore-t szerintem kihúzzák előttünk, úgy hogy valami OT féleség fog jönni 2. körben...

több mint 13 éve
Miller akkora spíler szerintem, hogy a csapat csak jól járhat vele. Nem is kell feltétlenül a szélen játszatni, mérete és képessége alapján olyan univerzális, hogy jó szerintem középen is. Olyan gyors ráadásul, hogy nickelben és dimeban simán ki tud érni a szélre szinte azonnal, ezzel évekre meg is oldódna annak a felállásnak a személyi kérdése. Esély nincs sok rá hogy Dallasban landol, de Peterson mellett ő még az aki szerintem azonnal akkorát tudna dobni a csapaton mint Dez tette tavaly.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Elkalandoztam kissé a gondolattal Von Millerrel kapcsolatban.
Egy interjú vele:
http://www.draftcountdown.com/interviews/Von-Miller/Von-Miller.php

Scott Wright: Do you have a favorite team growing up?
Von Miller: I’m from Dallas. All I can say is "I’m from Dallas".

Iszonyatosan nincs szükségünk rá de Spencer szerzije ha jól tudom jövőre lejár. JJ szereti a hazai srácokat, szóval elképzelhető. Én nem bánnám.Blevi
sztem Ware mellé nem kell még egy első körös olb pick, főleg, hogy érte fel kell menni, mert kb van 5% esély arra, hogy lecsússzon a 9.helyig, plusz vki még ekkor is betradeelhet mondjuk a 8.helyre érte
Dareus, Unfairley, Cameron Jordan vagy Amukamara szerintem égetőbb hiányposztra érkezhetne és itt 50%ukért nem is kell picket ellőni
viszont ha bent van még 9.helyen, éppenséggel el lehet gondolkodni rajta, de én nem vinném el őtHabi
+1
Jó nekünk Spencer,én nagyon meglepődnék ha nem hosszabbítanánk vele,megvannak a backupok is(ráadásul nem is backup playakat szoktak 1/9re húzni)talán BPA alapon el lehetne hozzni de csak akkor ha tényleg nem lenne más ember már bent aki tényleg need lenne.De talán ebben az esetben meg jobb lenne inkább letradeelni.Nagyon szép dolog hogy szimpatizál a csapattal de nem sok értelme lenne behúzni.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Egy interjú vele:

Iszonyatosan nincs szükségünk rá de Spencer szerzije ha jól tudom jövőre lejár. JJ szereti a hazai srácokat, szóval elképzelhető. Én nem bánnám.Blevi
sztem Ware mellé nem kell még egy első körös olb pick, főleg, hogy érte fel kell menni, mert kb van 5% esély arra, hogy lecsússzon a 9.helyig, plusz vki még ekkor is betradeelhet mondjuk a 8.helyre érte
Dareus, Unfairley, Cameron Jordan vagy Amukamara szerintem égetőbb hiányposztra érkezhetne és itt 50%ukért nem is kell picket ellőni
viszont ha bent van még 9.helyen, éppenséggel el lehet gondolkodni rajta, de én nem vinném el őt

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Egy interjú vele:

Iszonyatosan nincs szükségünk rá de Spencer szerzije ha jól tudom jövőre lejár. JJ szereti a hazai srácokat, szóval elképzelhető. Én nem bánnám.
több mint 13 éve
A végére még Cowboys fan leszel... 😛gyeek
a stadiont, az elkapó sort és Ware-t csípem nagyon 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Hú, ennek nagyon rossz mellékzöngéje van, inkább nem is mondom hol hallottam hasonlót. 😀gyeek
Nem vagyok jobbikos(ha jól tudom Vona mondta ezt hogy mindenki jobbikos csak van aki még nem tud róla) de ez most ide nagyon ültCowboykarcsi
Hát ha már feszegeted, akkor elárulom. A Vonásat nem hallottam, de valaki elmesélhetné neki is... 😀 Én egy homokos fazontól hallottam, gondolom nem nehéz kitalálni milyen kontextusban. 😂gyeek
😂 😂
Én ezt pedig frankón Vonátol hallottam.Akkor ezt el lehetne mesélni egy két elvakult rajongójának hogy honnan és kitől merít szeretett vezérük 😊

Na de OFF vége.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Mindenki Cowboys fan...Csak van aki még nem tud rólaCowboykarcsi
Hú, ennek nagyon rossz mellékzöngéje van, inkább nem is mondom hol hallottam hasonlót. 😀gyeek
Nem vagyok jobbikos(ha jól tudom Vona mondta ezt hogy mindenki jobbikos csak van aki még nem tud róla) de ez most ide nagyon ültCowboykarcsi
Hát ha már feszegeted, akkor elárulom. A Vonásat nem hallottam, de valaki elmesélhetné neki is... 😀 Én egy homokos fazontól hallottam, gondolom nem nehéz kitalálni milyen kontextusban. 😂

több mint 13 éve
Nem vagyok jobbikos(ha jól tudom Vona mondta ezt hogy mindenki jobbikos csak van aki még nem tud róla) de ez most ide nagyon ült

több mint 13 éve
Hú, ennek nagyon rossz mellékzöngéje van, inkább nem is mondom hol hallottam hasonlót. 😀

több mint 13 éve
Mindenki Cowboys fan...Csak van aki még nem tud róla

több mint 13 éve
A végére még Cowboys fan leszel... 😛

több mint 13 éve
Amugy ez mi volt?Valami draft játék itt a siteon?De hogy hogy te csináltad Habi,tudtommal te Pats drukker vagy nem?Cowboykarcsi
játék volt persze. egyéb játékok között megtalálod, most nem linkelek mert sietek.
Tavaly nem volt "GM" nálatok és elvállaltam. top5 draft sikeredett akkor. Idén el szerettem volna vinni kedvenc csapatomat (igen Pats), de már nem volt szabad. Kis gondolkodás után és mert még mindig nem volt "GM" Dallasban folytattam a tavalyit.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Amugy ez mi volt?Valami draft játék itt a siteon?De hogy hogy te csináltad Habi,tudtommal te Pats drukker vagy nem?Cowboykarcsi
Tavaly is ő csinálta már. 😊

http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=1247

több mint 13 éve
Amugy ez mi volt?Valami draft játék itt a siteon?De hogy hogy te csináltad Habi,tudtommal te Pats drukker vagy nem?

több mint 13 éve
Jó lett Habi! Lesz idén 2. menet? Lehet rosszul emlékszem de mintha tavaly lett volna. Mindenesetre egy ilyennel kiegyeznék áprilisban, plusz egy ILB. 😉 Amúgy azért a Schilling gyerekért miért oltottak?gyeek
Shilling lehet, hogy kicsit korai választásnak minősül. Mondjuk néztem pár sorrendet, azok szerint a helyén húztam, de én hallgatok TTT, Höri és JJ véleményére. Amit még nem tudok, de ha meglesz a szöveges értékelés akkor mindenképpen beírom.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
http://www.dallascowboys.com/news/news.cfm?id=9C6AE411-C925-BA2A-B7028235EB97D90D

Bár teljesen felesleges lépés lenne kinézem JJ-ből.
HABI féle draft nekem is tetszik. +1 😉
több mint 13 éve
Jó lett Habi! Lesz idén 2. menet? Lehet rosszul emlékszem de mintha tavaly lett volna. Mindenesetre egy ilyennel kiegyeznék áprilisban, plusz egy ILB. 😉 Amúgy azért a Schilling gyerekért miért oltottak?

több mint 13 éve
Sanzenbacher 7. kör közepén.... 😊 Szerintem eléggé steal. Igen sokat láttam játszani, nagyon megbízható WR, csak nem gyors. Ha nem is lesz elit WR, stabilan a ligában lesz sztem, és nem reserveként 😛 és IRL előbb el is fog kelni 😊 De ha lett volna Cards pick a 7. körben nem tudtad volna behúzni... 😀fetomy
sztem Sanzenbacher nagyon sok helyen jelenthet pluszt, olyan lesz mint Shipley a Bengalsban. Sebesség talán az egyetlen negatívum, Scotty McKnight kicsit gyorsabb nála, de Sanz sokkal megbízhatóbb. IRL sztem is sokkal előbb el fog menni (1 kör minimum), szóval mindenképpen jól jártam, hogy nem volt választásod 7.körben 😀

JT Daniels fan