Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
egyébként tegnap azon gondolkodtam, hogy mi lett volna, ha Flo-t tartjuk meg, áttesszük RT-be (úgyis a bal fülére süket, hátha nem lett volna annyi false start-ja), LT-be meg mehet Free. mondjuk komoly lett volna a fal jobb oldala, Leo 360+, Flo 350+, kicsit az utolsó bajnokcsapat falára hajazott volna (Erik Williams-szel, Nate Newtonnal be Big LA-vel)sajnos az idei drafton nem olyan jó az T felhozatal. nincs domináns játékos :/beltazorjelenleg mely posztok szorulnak leginkább erősítésre?Az G talán (szerintem) nem akkora,én mindenképpen elé helyezném a CB és a S pozíciót is.Davis is szar volt magához képest de a fő probléma meglátásom szerint Colombo,egyfolytában megverték és run blockingban is nagyon gyenge volt,ha az ő helyére valahogy érkezik egy normális RT Davissel sem lesz gond szvsz.Cowboykarcsi
hova kell új ember?
sztem:
OT OG CB FS DTbeltazor
több mint 13 éve
ahasajnos a jets kiesett 😕 így én is a packersnek fogok drukkolni.beltazorNa nem tudom ki hogy van vele de én a Packersnek fogok drukkolni.Nyert már a Steelers eleget,ráadásul pont nálunk szerezzék meg a 7diket....És a Packerst én amugy is kedvelem Driver a legnagyobb nemcowboy játékos a szemeben.Cowboykarcsihát ha már mindenáron kell választani, akkor legyen a Pacskerz, mert akkor 6-6 Lombardival állna mindkét csapat, tehát egy éven belül hozható lenne a különbségslowmotion
hát akkor nézzük, hogy kik voltak a négy között:
- Steelers: már unom, hogy állandóan győznek, nehogymá' meglegyen a hetedik
- Jets: már unom, hogy mindenkit leigazolnak, nehogymá' megvehessék a Lombardit
- Pacskerz: nemszeretem a Lambeau Field-i népséget. a legnyilvánvalóbb szabálytalanságon is úgy hörögnek, mintha fingjuk se lenne a szabályokról. plusz mi se nyerni járunk oda. meg nehogymá' meglegyen a hatodik
- Bears: Örlákkör biztos megérdemelné, meg Dzsúliusz is tutira,... de nehogymá' Kátlernek SB-győzelem, az a pussy kisírta magát Denverből, vazze
szóval ez volt a felhozatal. melyik kezembe harapjak? 😊
több mint 13 éve
sajnos az idei drafton nem olyan jó az T felhozatal. nincs domináns játékos :/jelenleg mely posztok szorulnak leginkább erősítésre?Az G talán (szerintem) nem akkora,én mindenképpen elé helyezném a CB és a S pozíciót is.Davis is szar volt magához képest de a fő probléma meglátásom szerint Colombo,egyfolytában megverték és run blockingban is nagyon gyenge volt,ha az ő helyére valahogy érkezik egy normális RT Davissel sem lesz gond szvsz.Cowboykarcsi
hova kell új ember?
sztem:
OT OG CB FS DTbeltazor
több mint 13 éve
sajnos a jets kiesett 😕 így én is a packersnek fogok drukkolni.Na nem tudom ki hogy van vele de én a Packersnek fogok drukkolni.Nyert már a Steelers eleget,ráadásul pont nálunk szerezzék meg a 7diket....És a Packerst én amugy is kedvelem Driver a legnagyobb nemcowboy játékos a szemeben.Cowboykarcsihát ha már mindenáron kell választani, akkor legyen a Pacskerz, mert akkor 6-6 Lombardival állna mindkét csapat, tehát egy éven belül hozható lenne a különbségslowmotion
több mint 13 éve
Na nem tudom ki hogy van vele de én a Packersnek fogok drukkolni.Nyert már a Steelers eleget,ráadásul pont nálunk szerezzék meg a 7diket....És a Packerst én amugy is kedvelem Driver a legnagyobb nemcowboy játékos a szemeben.Cowboykarcsihát ha már mindenáron kell választani, akkor legyen a Pacskerz, mert akkor 6-6 Lombardival állna mindkét csapat, tehát egy éven belül hozható lenne a különbség
több mint 13 éve
1szer a Giantsnek úgy öt perc erejéig én is drukkoltam, attól a ponttól, hogy Eli kiszabadult és indította az SB-győztes drive-ot 😊Nálam csak egy az a három,szégyelem is magam de annak idején én még a Giantsnek is drukkoltam,és szerintem a Washingtonnak is tudnék.Az Eaglesnek nem,semmilyen körülmények között.CowboykarcsiNa nem tudom ki hogy van vele de én a Packersnek fogok drukkolni.Nyert már a Steelers eleget,ráadásul pont nálunk szerezzék meg a 7diket....És a Packerst én amugy is kedvelem Driver a legnagyobb nemcowboy játékos a szemeben.CowboykarcsiGo Packers! A Cowboys után a No.2 csapatom. Mondjuk a Super Bowlban mindig az NFC-csapatnak drukkolok, három jelentős kivétellel 😛Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Nálam csak egy az a három,szégyelem is magam de annak idején én még a Giantsnek is drukkoltam,és szerintem a Washingtonnak is tudnék.Az Eaglesnek nem,semmilyen körülmények között.Na nem tudom ki hogy van vele de én a Packersnek fogok drukkolni.Nyert már a Steelers eleget,ráadásul pont nálunk szerezzék meg a 7diket....És a Packerst én amugy is kedvelem Driver a legnagyobb nemcowboy játékos a szemeben.CowboykarcsiGo Packers! A Cowboys után a No.2 csapatom. Mondjuk a Super Bowlban mindig az NFC-csapatnak drukkolok, három jelentős kivétellel 😛Dzsokijuing
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Na nem tudom ki hogy van vele de én a Packersnek fogok drukkolni.Nyert már a Steelers eleget,ráadásul pont nálunk szerezzék meg a 7diket....És a Packerst én amugy is kedvelem Driver a legnagyobb nemcowboy játékos a szemeben.CowboykarcsiGo Packers! A Cowboys után a No.2 csapatom. Mondjuk a Super Bowlban mindig az NFC-csapatnak drukkolok, három jelentős kivétellel 😛
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Na nem tudom ki hogy van vele de én a Packersnek fogok drukkolni.Nyert már a Steelers eleget,ráadásul pont nálunk szerezzék meg a 7diket....És a Packerst én amugy is kedvelem Driver a legnagyobb nemcowboy játékos a szemeben.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
jelenleg mely posztok szorulnak leginkább erősítésre?Az G talán (szerintem) nem akkora,én mindenképpen elé helyezném a CB és a S pozíciót is.Davis is szar volt magához képest de a fő probléma meglátásom szerint Colombo,egyfolytában megverték és run blockingban is nagyon gyenge volt,ha az ő helyére valahogy érkezik egy normális RT Davissel sem lesz gond szvsz.
hova kell új ember?
sztem:
OT OG CB FS DTbeltazor
több mint 13 éve
jelenleg mely posztok szorulnak leginkább erősítésre? hova kell új ember?
sztem:
OT OG CB FS DT
több mint 13 éve
LB edző Reggie Herring követi Wadet Houstonba.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81dcb36e/article/ryan-officially-joins-cowboys-staff-as-defensive-coordinator?module=HP_headlines
több mint 13 éve
Last week, The Sporting News named Cowboys TE Jason Witten and WR Dez Bryant to their All-Pro and All-Rookie team, respectively.This week, Pro Football Weekly and the Professional Football Writers of America (PFWA) made the same picks.
Witten became the fastest tight end to 600 career catches and topped 90 for the third time in his eight-year career.
Bryant missed the final four games with a fractured fibula, but still had 45 catches (one shy of Bob Hayes' rookie record) for 561 yards and 8 total touchdowns (two punt returns).
Grat mindkettőnek
több mint 13 éve
Sebii
3 536
Idén sok Browns meccset láttam és szerintem jól jártatok Ryannel nagyon jó szakember. Egy eléggé gyenge emberanyagból egy egész jó kis D-t rakott össze idén Clevelandben. Itt a jó anyag adott neki, nem fog csalódást okozni.
több mint 13 éve
Crayton okoskodik:http://cowboysblog.dallasnews.com/archives/2011/01/ex-cowboys-wr-patrick-crayton.html
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
Na most ezzel az emberanyaggal megmutathatja, h valójában milyen DC...RolniA Radiers szerint jó, megpróbálták volna visszavinni. 😊
több mint 13 éve
Na most ezzel az emberanyaggal megmutathatja, h valójában milyen DC...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Schefter írta twitteren onnan tudomFucuigen meg a liga honlapján is fent van,de a csapat site-on még mindig aza pár nappal ezelőtti cikk van fenn amibe latolgatják hogy nagyon valószínű hogy Ryan lesz a DC
több mint 13 éve
Schefter írta twitteren onnan tudom
több mint 13 éve
Legtöbbször naprakész azért,én általában onnan informálódok.dc.com-on mi van fent, de komolyan?slowmotionmár tudtak valamit 😊Hmm,érdekes hogy a dc.com-on viszont nincs semmi.Mind1.Én egy kicsit szkeptikus vagyok vele de ha jönnek majd az eredmények a védelemtől én leszek az első aki mellé áll.Go Cowboys!Cowboykarcsi
Hivatalos hogy Ryan lett a DCFucu
több mint 13 éve
dc.com-on mi van fent, de komolyan?Hmm,érdekes hogy a dc.com-on viszont nincs semmi.Mind1.Én egy kicsit szkeptikus vagyok vele de ha jönnek majd az eredmények a védelemtől én leszek az első aki mellé áll.Go Cowboys!Cowboykarcsia vicc az, hogy a wikipedián már úgy van fenn, mint DC of the DC 😊slowmotionmár tudtak valamit 😊
több mint 13 éve
Hmm,érdekes hogy a dc.com-on viszont nincs semmi.Mind1.Én egy kicsit szkeptikus vagyok vele de ha jönnek majd az eredmények a védelemtől én leszek az első aki mellé áll.Go Cowboys!a vicc az, hogy a wikipedián már úgy van fenn, mint DC of the DC 😊slowmotionmár tudtak valamit 😊
több mint 13 éve
a vicc az, hogy a wikipedián már úgy van fenn, mint DC of the DC 😊slowmotionmár tudtak valamit 😊
Hivatalos hogy Ryan lett a DC
több mint 13 éve
na szeresük Buhlert? 😊egyébként gondoltam érdekességképpen megjegyzem, hogy az AFC-ben most megy a Kohászok-Hollók meccs, ahol a két rúgó Billy 'The Meadowlands Killer' Cundiff és Shaun 'Understudy' Suisham.Suisham ki is hagyta a félidei FGtCowboykarcsi
és a nyertes esetleg még akár Nick 'Hero to Zero' Folk ellen is bizonyíthat jövő héten.
kis ex-tehenész osztálytalálkozó 😊slowmotion