Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
egyébként gondoltam érdekességképpen megjegyzem, hogy az AFC-ben most megy a Kohászok-Hollók meccs, ahol a két rúgó Billy 'The Meadowlands Killer' Cundiff és Shaun 'Understudy' Suisham.Suisham ki is hagyta a félidei FGt
és a nyertes esetleg még akár Nick 'Hero to Zero' Folk ellen is bizonyíthat jövő héten.
kis ex-tehenész osztálytalálkozó 😊slowmotion
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
egyébként gondoltam érdekességképpen megjegyzem, hogy az AFC-ben most megy a Kohászok-Hollók meccs, ahol a két rúgó Billy 'The Meadowlands Killer' Cundiff és Shaun 'Understudy' Suisham.és a nyertes esetleg még akár Nick 'Hero to Zero' Folk ellen is bizonyíthat jövő héten.
kis ex-tehenész osztálytalálkozó 😊
több mint 13 éve
Teintve, hogy a támadásuk erősen hagyatkozott a futójátékra és ennek ellenére is általában az ellenfelek birtokolták többet a labdát, a Browns védelme gondolom egész szezon alatt terhelés alatt volt. A játékos állomány jobb mindkét oldalon Dallasban, adott, hogy megint top10es védelem álljon össze Ryannel.Hát én meg ezt találtamIgen pont ezt mondom én is,hogy attól még hogy Ryan nem biztos hogy ért annyira a Dhez mint Rex meg mnt anno Buddy.De mindegy ha jo akkor szerződtessük én örülnék neki,de akkor azért mert jó D coord nem pedig azért mert jó nevű családból jön,ennyit akartam csupán mondani.Cowboykarcsiidén még ő volt a clevland def koordinátora?
ha igen nem lehet annyira rossz... a 13. legkevesebb pontot kapták és a védő statok nem rosszak....beltazor
The Browns finished 15th in offensive points allowed with 19.4 per game and 22nd in yards allowed with 350.1 per game during the 2010 season.
Azért ez nem valami nagy szám,az utolsó 4-5 meccsen kb mi is hoztuk ezt idén...Cowboykarcsi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
a vicc az, hogy a wikipedián már úgy van fenn, mint DC of the DC 😊
több mint 13 éve
Vsz a mi front7-ünk jobb nevekből áll meg úgy az egész védelem is. Vsz Ő nem rossz szakember. majd a Browns topicban érdemes érdeklődni.Hát én meg ezt találtamIgen pont ezt mondom én is,hogy attól még hogy Ryan nem biztos hogy ért annyira a Dhez mint Rex meg mnt anno Buddy.De mindegy ha jo akkor szerződtessük én örülnék neki,de akkor azért mert jó D coord nem pedig azért mert jó nevű családból jön,ennyit akartam csupán mondani.Cowboykarcsiidén még ő volt a clevland def koordinátora?
ha igen nem lehet annyira rossz... a 13. legkevesebb pontot kapták és a védő statok nem rosszak....beltazor
The Browns finished 15th in offensive points allowed with 19.4 per game and 22nd in yards allowed with 350.1 per game during the 2010 season.
Azért ez nem valami nagy szám,az utolsó 4-5 meccsen kb mi is hoztuk ezt idén...Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Hát én meg ezt találtamidén még ő volt a clevland def koordinátora?Ryan vér, kell Dallasba minimum for the hell of it! Wade Phillipsnek nagy neve van, mégis egy bokánfosott bagázs volt a D idén. Amúgy a Brownsban sosem a védelemmel voltak gondok amíg ő regnált az élén. Jelen állás szerint mindjárt kész a szerződése.Igen pont ezt mondom én is,hogy attól még hogy Ryan nem biztos hogy ért annyira a Dhez mint Rex meg mnt anno Buddy.De mindegy ha jo akkor szerződtessük én örülnék neki,de akkor azért mert jó D coord nem pedig azért mert jó nevű családból jön,ennyit akartam csupán mondani.Cowboykarcsi
Itt meg egy összefoglaló cikk Spagnolától:
http://www.dallascowboys.com/news/editorial.cfm?id=86D90BEF-DFC2-3C76-5299BCD77C241B07
Kulcs mondata: "What the &%$# happened?" Kalandos szezon volt az biztos. De remélem több ilyen nem lesz. 😊gyeek
Azért ez nem valami nagy szám,az utolsó 4-5 meccsen kb mi is hoztuk ezt idén...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
idén még ő volt a clevland def koordinátora?Igen pont ezt mondom én is,hogy attól még hogy Ryan nem biztos hogy ért annyira a Dhez mint Rex meg mnt anno Buddy.De mindegy ha jo akkor szerződtessük én örülnék neki,de akkor azért mert jó D coord nem pedig azért mert jó nevű családból jön,ennyit akartam csupán mondani.CowboykarcsiDe a jó nevet leszámítva szakemberként is megállja a helyét?Nem ismerem a Browns körüli dolgokat de amennyire én tudom azért nem volt valami világverő a D a barnáknál,csak azért mert a jó családból jön ne kapja meg az állást.CowboykarcsiRyan vér, kell Dallasba minimum for the hell of it! Wade Phillipsnek nagy neve van, mégis egy bokánfosott bagázs volt a D idén. Amúgy a Brownsban sosem a védelemmel voltak gondok amíg ő regnált az élén. Jelen állás szerint mindjárt kész a szerződése.
http://www.dallascowboys.com/news/editorial.cfm?id=86D90BEF-DFC2-3C76-5299BCD77C241B07
Kulcs mondata: "What the &%$# happened?" Kalandos szezon volt az biztos. De remélem több ilyen nem lesz. 😊gyeek
ha igen nem lehet annyira rossz... a 13. legkevesebb pontot kapták és a védő statok nem rosszak....
több mint 13 éve
Igen pont ezt mondom én is,hogy attól még hogy Ryan nem biztos hogy ért annyira a Dhez mint Rex meg mnt anno Buddy.De mindegy ha jo akkor szerződtessük én örülnék neki,de akkor azért mert jó D coord nem pedig azért mert jó nevű családból jön,ennyit akartam csupán mondani.Ryan vér, kell Dallasba minimum for the hell of it! Wade Phillipsnek nagy neve van, mégis egy bokánfosott bagázs volt a D idén. Amúgy a Brownsban sosem a védelemmel voltak gondok amíg ő regnált az élén. Jelen állás szerint mindjárt kész a szerződése.Manusky meg a Chargersé lett. Remélem Rob Ryant be tuja húzni JJ, már csak az apja miatt is. 😛gyeekDe a jó nevet leszámítva szakemberként is megállja a helyét?Nem ismerem a Browns körüli dolgokat de amennyire én tudom azért nem volt valami világverő a D a barnáknál,csak azért mert a jó családból jön ne kapja meg az állást.Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Én örülmék ha jönne Ryan, nem volt rossz az Browns D.
több mint 13 éve
Ryan vér, kell Dallasba minimum for the hell of it! Wade Phillipsnek nagy neve van, mégis egy bokánfosott bagázs volt a D idén. Amúgy a Brownsban sosem a védelemmel voltak gondok amíg ő regnált az élén. Jelen állás szerint mindjárt kész a szerződése.Manusky meg a Chargersé lett. Remélem Rob Ryant be tuja húzni JJ, már csak az apja miatt is. 😛gyeekDe a jó nevet leszámítva szakemberként is megállja a helyét?Nem ismerem a Browns körüli dolgokat de amennyire én tudom azért nem volt valami világverő a D a barnáknál,csak azért mert a jó családból jön ne kapja meg az állást.Cowboykarcsi
Kulcs mondata: "What the &%$# happened?" Kalandos szezon volt az biztos. De remélem több ilyen nem lesz. 😊
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
Manusky meg a Chargersé lett. Remélem Rob Ryant be tuja húzni JJ, már csak az apja miatt is. 😛gyeekDe a jó nevet leszámítva szakemberként is megállja a helyét?Nem ismerem a Browns körüli dolgokat de amennyire én tudom azért nem volt valami világverő a D a barnáknál,csak azért mert a jó családból jön ne kapja meg az állást.
több mint 13 éve
Manusky meg a Chargersé lett. Remélem Rob Ryant be tuja húzni JJ, már csak az apja miatt is. 😛
több mint 13 éve
Pasqualoni meg megy a Uconnra HCnek
több mint 13 éve
Nagyon sok idő + FA időszak van a draftig. Bármi lehet valamit megoldhatunk FA piacon is, félek hogy JJ elszáll és bekínál Asomuaghanak valami kövéret, draft előtt egy héttel ráérünk gondolkozni, ezen addig lesz egy combine meg egy senior bowl is. Messze még a draft.Ja és Rob Ryan jön interjúra.
több mint 13 éve
Ha Peterson nem lesz meg (ami nagy kár lenne) akkor még ott van Prince Amukamara 😊patf1ahogy nézegettem a mockokat még amukamara sem lesz meg
ez esetben trade le és ott a legjobb OT-t bekel húzni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha Peterson nem lesz meg (ami nagy kár lenne) akkor még ott van Prince Amukamara 😊
több mint 13 éve
több helyen is mást olvastam, és már nem tudom melyik az igaz.Nekünk milyen pickjeink vannak?
eddig így tudtam: 1db/1kör 1db/2kör 1db/3kör 1db/4kör 1db/5kör 2db/6kör 2db/7kör
több mint 13 éve
Két hét távollét után visszatérek. Visszaolvastam mindent. 9. pick lett végül. Mindent leírtatok már ezzel kapcsolatban végülis rendben van.
- Garrett maradt örülök neki mert év végére egész pofás lett az O# Romo nélkül, kell mellé egy jó és határozott DC és ok lesz.
Az Eagles már kiesett a PO-ból szóval innen hátradőlés van 😀, nekem már mindegy ki nyer csak ne a Vasas legyen.
Draftra kell készülni. 9 pickel vsz el lehet hozni akár Peterson is. Akik előttünk vannak és veszélyesek ebből a szempontból a Denver (1/2-re nem húznak CB-t van nagyobb bajuk is) 49ers és Tenesse. Lecsúszhat vsz 9ig Peterson ha mákunk van, de trade is van a világon. Én nem vagyok nagy híve Nigéria hercegének, sok nálam jobban hozzáértő sem. De még iszonyat messze van a draft. FA időszak is előttünk áll. FA lesz pld Nmadi Asomuagha is de bármekkora játékos is remélem JJ észnél lesz.
Colombo takarítsák el innen nagyon messzire könyörgöm nekem más kérésem nincs. Tegyék redbe ezt a szutyok falat és rendben lesz. Free sztem rendben volt idén, nem miatta volt olyan a fal amilyen, hanem a jobb oldal miatt. Davis is mehet felőlem. Sajnos bármennyire kedvelem Barbert Ő is menni fog vsz. Van itt need bőven, de ez egy PO esélyes csapat.
több mint 13 éve
Nekem is,főleg hogy tavaly az egyik kedvencem volt.Én még Scandricket is betenném Jenkins és Ball elé. Nehéz pozció a slot corner, mégis év közben nem középről szopta a csapat a nagy játékokat... Jenkins meg remélem nem kezd el sírni, hogy idén sok covert kellett játszania és nem ez az ő fő erőssége, mert egy első körös draft picknek coverben sem szabad akkora balfasznak lennie mint ő volt néhányszor. Nekem ő az év legnagyobb csalódása (egyéneket tekintve).gyeekBallt megverték, Hamlin oda sem ért. 😊gyeekIgen ebben is lehet valami,de engem valahogy Ball egyáltalán nem győzött meg,a 2-3 Intjét leszámítva nekem mindig az a érzésem vele kapcsolatban hogy állandóan késve ér oda,nincs jó chemistry a többi DBvel(mondjuk ez nem csak az ö hibája)ráadásul ő is szerti gyártani a misstackleöket.Nem tudom mit láttak benne a TC alatt hogy ennyire biztak benne közben kiderült hogy egy backup S semmi több.
Egyébként próbáltam valamiféle erősorrendet felállítani a DBek között.
Sensabough
Newman
Ball
Jenkins
többiek
És Sensi kb azzal a legjobb DB a csapatban hogy sure tackler,de nem is egy ball hawker és nem is egy cover zseni.Egy jó secondaryben kb egy közepes/erős átlagos szintet képviselne.Na ez az ami sok minden elárul a helyzetünkről ezen a csapatrészen.Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Én még Scandricket is betenném Jenkins és Ball elé. Nehéz pozció a slot corner, mégis év közben nem középről szopta a csapat a nagy játékokat... Jenkins meg remélem nem kezd el sírni, hogy idén sok covert kellett játszania és nem ez az ő fő erőssége, mert egy első körös draft picknek coverben sem szabad akkora balfasznak lennie mint ő volt néhányszor. Nekem ő az év legnagyobb csalódása (egyéneket tekintve).Igen ebben is lehet valami,de engem valahogy Ball egyáltalán nem győzött meg,a 2-3 Intjét leszámítva nekem mindig az a érzésem vele kapcsolatban hogy állandóan késve ér oda,nincs jó chemistry a többi DBvel(mondjuk ez nem csak az ö hibája)ráadásul ő is szerti gyártani a misstackleöket.Nem tudom mit láttak benne a TC alatt hogy ennyire biztak benne közben kiderült hogy egy backup S semmi több.Hamlint nem verték meg annyiszor passz ellen mint Ballt szvsz,Ball idén több intet szerzett ez viszont tény.CowboykarcsiBallt megverték, Hamlin oda sem ért. 😊gyeek
Sensabough
Newman
Ball
Jenkins
többiek
És Sensi kb azzal a legjobb DB a csapatban hogy sure tackler,de nem is egy ball hawker és nem is egy cover zseni.Egy jó secondaryben kb egy közepes/erős átlagos szintet képviselne.Na ez az ami sok minden elárul a helyzetünkről ezen a csapatrészen.Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Igen ebben is lehet valami,de engem valahogy Ball egyáltalán nem győzött meg,a 2-3 Intjét leszámítva nekem mindig az a érzésem vele kapcsolatban hogy állandóan késve ér oda,nincs jó chemistry a többi DBvel(mondjuk ez nem csak az ö hibája)ráadásul ő is szerti gyártani a misstackleöket.Nem tudom mit láttak benne a TC alatt hogy ennyire biztak benne közben kiderült hogy egy backup S semmi több.Ballt megverték, Hamlin oda sem ért. 😊gyeekJa. Ez visszadob kicsit előző off-seasonbe, amikor azért bírálta a Cowboyst a legtöbb zagértő, mert kitették Flot meg Hamlint. Az egyetlen dolog amit elszabtak, az hogy nem mentek Atogwéra, de még mindig tartom magam, hogy Ball volt olyan jó mint Hamlin és remélem ő is kap egy szerződést, remek backup.gyeekHamlint nem verték meg annyiszor passz ellen mint Ballt szvsz,Ball idén több intet szerzett ez viszont tény.Cowboykarcsi
Sensabough
Newman
Ball
Jenkins
többiek
És Sensi kb azzal a legjobb DB a csapatban hogy sure tackler,de nem is egy ball hawker és nem is egy cover zseni.Egy jó secondaryben kb egy közepes/erős átlagos szintet képviselne.Na ez az ami sok minden elárul a helyzetünkről ezen a csapatrészen.
több mint 13 éve
a FS gondokat szerintem a drafton fogjuk orvosolni. + CBBallt megverték, Hamlin oda sem ért. 😊gyeekJa. Ez visszadob kicsit előző off-seasonbe, amikor azért bírálta a Cowboyst a legtöbb zagértő, mert kitették Flot meg Hamlint. Az egyetlen dolog amit elszabtak, az hogy nem mentek Atogwéra, de még mindig tartom magam, hogy Ball volt olyan jó mint Hamlin és remélem ő is kap egy szerződést, remek backup.gyeekHamlint nem verték meg annyiszor passz ellen mint Ballt szvsz,Ball idén több intet szerzett ez viszont tény.Cowboykarcsi
a O falat pedig FA-ról kéne megoldani.
több mint 13 éve
Ballt megverték, Hamlin oda sem ért. 😊Hamlint nem verték meg annyiszor passz ellen mint Ballt szvsz,Ball idén több intet szerzett ez viszont tény.CowboykarcsiDoug Free mindenképpen meg kell tartani!beltazorJa. Ez visszadob kicsit előző off-seasonbe, amikor azért bírálta a Cowboyst a legtöbb zagértő, mert kitették Flot meg Hamlint. Az egyetlen dolog amit elszabtak, az hogy nem mentek Atogwéra, de még mindig tartom magam, hogy Ball volt olyan jó mint Hamlin és remélem ő is kap egy szerződést, remek backup.gyeek
több mint 13 éve
Hamlint nem verték meg annyiszor passz ellen mint Ballt szvsz,Ball idén több intet szerzett ez viszont tény.Ja. Ez visszadob kicsit előző off-seasonbe, amikor azért bírálta a Cowboyst a legtöbb zagértő, mert kitették Flot meg Hamlint. Az egyetlen dolog amit elszabtak, az hogy nem mentek Atogwéra, de még mindig tartom magam, hogy Ball volt olyan jó mint Hamlin és remélem ő is kap egy szerződést, remek backup.gyeekIdei free agentek a rosteren:Doug Free mindenképpen meg kell tartani!beltazor
http://www.star-telegram.com/2011/01/08/2754985/breaking-down-the-cowboys-free.html#
A cikk szerzője amúgy szerintem hülye. A DEk sorolásakor egyből a sackeket hozza fel.gyeek
több mint 13 éve
Ja. Ez visszadob kicsit előző off-seasonbe, amikor azért bírálta a Cowboyst a legtöbb zagértő, mert kitették Flot meg Hamlint. Az egyetlen dolog amit elszabtak, az hogy nem mentek Atogwéra, de még mindig tartom magam, hogy Ball volt olyan jó mint Hamlin és remélem ő is kap egy szerződést, remek backup.Idei free agentek a rosteren:Doug Free mindenképpen meg kell tartani!beltazor
http://www.star-telegram.com/2011/01/08/2754985/breaking-down-the-cowboys-free.html#
A cikk szerzője amúgy szerintem hülye. A DEk sorolásakor egyből a sackeket hozza fel.gyeek