Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Hétvégén nem játszik ellenünk Vick és a kisköcsög sem.Blevihasonló népszerűségnek örvendenek felénk is 😂
több mint 13 éve
Pont erre gondoltam, az aljas Reid így akarja gyengíteni a Cowboys draftpozícióját. 😛Hétvégén nem játszik ellenünk Vick és a kisköcsög sem.Blevipedig nagyon ki kéne kapni.... :/ Amukamara-t bukhatjuk a meccsen......beltazor
Érkezett Buehlernek egy kis kompetíció Kris Brown személyében.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Hétvégén nem játszik ellenünk Vick és a kisköcsög sem.Blevipedig nagyon ki kéne kapni.... :/ Amukamara-t bukhatjuk a meccsen......
több mint 13 éve
Hétvégén nem játszik ellenünk Vick és a kisköcsög sem.
több mint 13 éve
de legalább nem tetették hidegre McBriart, mint két éve a Cards ellenHolley meg Lee váltották el magukatCowboykarcsién mondjuk OL-ra nem szavaztam, DL-ba meg nem tudom, kit tettem, asszem Suh-t meg Sedrick Ellist. a többi 3 spílert én is megtámogattam 😊Ware jó volt idén is mindig a QB arcában volt, ami nem tetszett tőle hogy néha elhibázta a sack-et, de top 3 OLB liga szinten is. Wittenre kb rossz szavunk sem lehet idén sem, legbiztosabb célpont a csapatban. All Pro vsz. McBriar ligaszinten is jó statokat produkált a blokkolt puntnál a falban váltotta el magát valaki, tisztán ugrottak rá.Blevi
Ware OLB-ben az NFC-ben akkor is sima kezdő, ha a csapatok kötelezően 4-3-at játszanak.
Witten idén a legjobb idényt tolja NFL-szinten TE-k között (aki megelőzhette volna, az kisérült - Gates, Dallas Clark).
McBriar dettó, ha nincs az a blokkolt punt már nem is tudom, ki ellen, akkor simán első lenne a ligában lényegi mutatókban.
slowmotion
több mint 13 éve
Holley meg Lee váltották el magukatWare jó volt idén is mindig a QB arcában volt, ami nem tetszett tőle hogy néha elhibázta a sack-et, de top 3 OLB liga szinten is. Wittenre kb rossz szavunk sem lehet idén sem, legbiztosabb célpont a csapatban. All Pro vsz. McBriar ligaszinten is jó statokat produkált a blokkolt puntnál a falban váltotta el magát valaki, tisztán ugrottak rá.Bleviel sem hiszem a pro bowl szavazást 5játékosból 5 kezdő (punter-t is kezdőnek vesszem).én mondjuk OL-ra nem szavaztam, DL-ba meg nem tudom, kit tettem, asszem Suh-t meg Sedrick Ellist. a többi 3 spílert én is megtámogattam 😊
Wittent, McBriar, Ware-t megértem, de nekem nem tűnt fel hogy Gurode és Ratliff olyan jók lettek volna.
Ratliffről írna valaki egy kicsit, őt nem igazából tudom hova sorolni..beltazor
Ware OLB-ben az NFC-ben akkor is sima kezdő, ha a csapatok kötelezően 4-3-at játszanak.
Witten idén a legjobb idényt tolja NFL-szinten TE-k között (aki megelőzhette volna, az kisérült - Gates, Dallas Clark).
McBriar dettó, ha nincs az a blokkolt punt már nem is tudom, ki ellen, akkor simán első lenne a ligában lényegi mutatókban.
slowmotion
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Ware jó volt idén is mindig a QB arcában volt, ami nem tetszett tőle hogy néha elhibázta a sack-et, de top 3 OLB liga szinten is. Wittenre kb rossz szavunk sem lehet idén sem, legbiztosabb célpont a csapatban. All Pro vsz. McBriar ligaszinten is jó statokat produkált a blokkolt puntnál a falban váltotta el magát valaki, tisztán ugrottak rá.el sem hiszem a pro bowl szavazást 5játékosból 5 kezdő (punter-t is kezdőnek vesszem).én mondjuk OL-ra nem szavaztam, DL-ba meg nem tudom, kit tettem, asszem Suh-t meg Sedrick Ellist. a többi 3 spílert én is megtámogattam 😊
Wittent, McBriar, Ware-t megértem, de nekem nem tűnt fel hogy Gurode és Ratliff olyan jók lettek volna.
slowmotion
több mint 13 éve
el sem hiszem a pro bowl szavazást 5játékosból 5 kezdő (punter-t is kezdőnek vesszem).én mondjuk OL-ra nem szavaztam, DL-ba meg nem tudom, kit tettem, asszem Suh-t meg Sedrick Ellist. a többi 3 spílert én is megtámogattam 😊
azt nézem, hogy mennyiben találtam el a spílereket (csak NFC-re szavaztam)
QB - 3/3
RB - 3/3
FB - 1/1
WR - 3/4 (DeSean-t spec teamernek jelöltem, hogy Fitz beleférjen)
TE - 1/2 (Gonzo helyett Vernon Davis, de az egy állat, így érthető 😀)
DE - 2/3 asszem (Tuck, Abraham tuti, Peppers-ben nem vagyok biztos)
DT - 1/2 (Suh oké, de Ellis ment Ratliff vagy Justin Smith helyett)
OLB - itt mennyit kellett jelölni? Ware, Matthews OK, Briggs-t nem tudom
ILB - 1/2 (Willis alap, Urlacher helyett London Flecher ment)
CB - passz, szerintem egy se ment, névre nem akartam voksolni, talán Asante-ra ment egy voks, de ő meg hajlamos a látványra menni az eredményesség helyett
FS, SS - 0/3 már nem is tudom, kit szavaztam
K - 0/1, valszeg ha a Cards nem állna ilyen szarul, akkor nem Akers jut be, hanem Feely
P - 1/1 Matt for president 😊 de csak Demarcus után 😀 😀 😀
KR - 0/1 v 1/1 nem emlékszem Hesterre. ha rá szavaztam, akkor DeSean ment spec teamernek.
több mint 13 éve
Mindenképpen eddigi leggyengébb szezonját hozza Ratlif ez biztos,én is kedvelem de az idei teljesítményéért nem jár pro bowl.Gurode egy átlagos megbizható C,nem csinál semmi nagy gondot,de nem is kiemelkedő(igazából spearshez tudnám hasonlitani a Dlineban)de nála is van egyértelmüen van jobb C az NFCben nem is egy.Witen,McBriar,Ware trio viszont megérdemli,legjobbak között vannak az NFCben(Witten liga szinten is).el sem hiszem a pro bowl szavazást 5játékosból 5 kezdő (punter-t is kezdőnek vesszem).Gurode-t évek óta stabilan ott van én nem tudom miért. Ware Witten és McBriar egész évben stabil és nagyon jó játékot mutatott. Ratliff egyik személyes kedvencem. Nem egy prototypus Nt, de vsz a D-line is vastagon benne van az idei szenvedésben.
azért grat nekikBlevi
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
el sem hiszem a pro bowl szavazást 5játékosból 5 kezdő (punter-t is kezdőnek vesszem).Gurode-t évek óta stabilan ott van én nem tudom miért. Ware Witten és McBriar egész évben stabil és nagyon jó játékot mutatott. Ratliff egyik személyes kedvencem. Nem egy prototypus Nt, de vsz a D-line is vastagon benne van az idei szenvedésben.
azért grat nekik
több mint 13 éve
el sem hiszem a pro bowl szavazást 5játékosból 5 kezdő (punter-t is kezdőnek vesszem).Wittent, McBriar, Ware-t megértem, de nekem nem tűnt fel hogy Gurode és Ratliff olyan jók lettek volna.
Ratliffről írna valaki egy kicsit, őt nem igazából tudom hova sorolni..
több mint 13 éve
egyelőre a 22:15-ös slotba tolták el a vasárnapi meccset a 19:00-ásból. király. legalább még sokáig fent is kell maradni, hogy lássuk a csapatot szenvedni a fagyban.
több mint 13 éve
Nem bánnám már ha kinyalunk csak ne nagyon. Jó draftpozi lehet meg Petersont is behúzhatjuk.Nekem Vick semleges felőlem játszogathat, de a kis törpe seggarcot valaki nagyo-nagyon b***a meg jövő héten, én ezt várom már csak a szezontól.
Jenkins ha olvasod akkor ezért cserébe elnézek egy párat az idei fasságaidból 😀
több mint 13 éve
Chris Greisen irányítót leigazoltátok az utolsó hétre. 34 éves, utoljára 2001ben játszott éles találkozón, az akkori rájátszásos Cardinals rosterén volt. Egyébként 99ben a 7. körben draftolta az Arizona. Azóta aréna focizott, meg UFL-ben is volt.deny79ő csak töltelék lesz, majd McGee végigtolja a meccset. Iggles meg ne szarozzon vele, mert majd jól összetörjük Májkölvikk bácsit, aztán megint nem lesz meg a Lombardijuk.
több mint 13 éve
na, csak ismétlésben és a harmadik negyed közepétől láttam a meccset.kérdések:
1, Kitna mi a faszomban sérült meg? meghúzódott, miközben a pick sixeket kergette? (még ha a második nem is az övé volt)
2, a bírók azért elmehetnek a halál véreres f***ára, az olyan INT-ek közül, mint amit Bradie James csinált, tízből kilencet megadnak. ha itt most nem fújjűk be a hazai pályát, akkor a Cards összeroppan, hogy jövő ilyenkorra nem áll fel belőle.
3, persze azt nem mondom, hogy a győzelmet megérdemeltük volna, mert az extra pointot illik berúgni. viszont Buehler annyira telibe találta a lécet, hogy majdnem kidőlt a kapu 😊
4, ja igen, missed XP, majd ótvar kickoff. nem a legjobb három perce volt Buehler életének.
5, meg nem érdemeltük volna meg a győzelmet, mert az a csapat, aki 4&15-nél Larry Fitzgeraldra nem állít embert, az menjen el fát vágni Kanadába, vagy induljon a középiskolás bajnokságban. Fitz-re nem volt ember, pfff...
szerk: +1, Feely-re szavaztam a Pro Bowl-szavazáson, mert ő rúg idén a legjobban. de ha tudom, hogy a két utolsót berúgja, akkor inkább a vudubabáját kezdem el szurkálni...
+2, Jags kapja be, most asszem az Eagles-t ütni kéne, hogy ne legyünk utolsók a csoportban :/
több mint 13 éve
Chris Greisen irányítót leigazoltátok az utolsó hétre. 34 éves, utoljára 2001ben játszott éles találkozón, az akkori rájátszásos Cardinals rosterén volt. Egyébként 99ben a 7. körben draftolta az Arizona. Azóta aréna focizott, meg UFL-ben is volt.
több mint 13 éve
Bírom a sokatmondó játékos interjúk címeit. Valahogy most szikráját sem lehet észrevenni az optimizmsnak bennük. Íme a felhozatal:Stephen McGee: Dream Come True, Almost (szerintem mindenki őt sajnálja)
David Buehler: I Feel Bad For Stephen (neki lehet a legszarabb)
Jon Kitna: Abdominal Strain (ezzel még játszhat)
Jason Witten: This One Hurts (nekünk is 😊 )
Miles Austin: Good Plays, Bad Plays (szívbetegeknek nem ajánlott)
Keith Brooking: Finishing The Season (na mégegy...)
Jerry Jones: Angry (ajjaj)
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
meg lehet a drafton az 5. hely. Ehhez kéne egy Detroit, Houston, és 49ers győzelem.
több mint 13 éve
Sajnáltam a Cowboyst mert McGee megérdemelte volna a TD passza gyönyörű volt . Idén 3 vagy 4 boys meccset láttam Jenkins annyira minősíthetetlen szar hogy már Paymaht idézte nálunk. 😀Egyébként nem értem a D playhívásotokat sem 4 és 15 nél nem ráállítani Fitzre egy embert hogy legalább ott legyen mellette baromság... Igazából azért volt esélyetek mert a D-teket csak a Cards O múlta alul.
50 éves alakulatoknak nem jön össze a szezon 😕
több mint 13 éve
Büler baszd meg amíg nem tudod megtanulni hogy kell berúgni az extra pontot addig én meg nem tanulom meg hogy kell leírni a neved.McGee szerintem is jól helyt állt,Ware tudnám még mondani hogy jó volt az egész meccsen,meg Witten,kár hogy karrierje közel legjobb idényét egy ennyire szar csapatban játssza le,ja meg nem tudom Kitna pályára lép e még idén de ha nem akkor én szeretném nagyon megköszönni neki az idei játékát mindent megtett a csapatért,és ami nem mellékes jól is játszott az interceptionjeinek meg kb a 80 százalékát a WReknek köszöntheti(akárcsak Romo)kimondottan megkedveltem.Jaja Ő is elmehet a susnyásba. remélem valaki az offseasonban picsán rúgdalja mert ez nagyon kevés. Volt most is egy két jó megmozdulása de a TD előtt amit művelt, az minősíthetetlen, meg az egész secondary 4&15nél.... idegesítő.
Blevi akkor én is mondok egy nevet,Mike Jenkins,elhúzhatna ő is mondjuk aréna focizni vagy nem tudom,de lassan eljut oda hogy nem NFL szint amit csinál.Hozzáteszem nekem nagyon nagy kedvencem volt tavaly.Cowboykarcsi
Ja és ez Olivérgyerek egy balfasz, ennyi hülyeséget össszehordani TV-ben omfg
több mint 13 éve
COLOMBO takarodjon el innen jó messzire már tavaly is utáltam háttal akar a bamba majma blokkolni...BleviFelröhögtem, amikor azt a playt lassították vissza... 😊
Szerintem a Dallas magát verte meg. Ha nem engednek a Cardsnak 14 pont előnnyel kezdeni, simán meglehetett volna.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Büler baszd meg amíg nem tudod megtanulni hogy kell berúgni az extra pontot addig én meg nem tanulom meg hogy kell leírni a neved.McGee szerintem is jól helyt állt,Ware tudnám még mondani hogy jó volt az egész meccsen,meg Witten,kár hogy karrierje közel legjobb idényét egy ennyire szar csapatban játssza le,ja meg nem tudom Kitna pályára lép e még idén de ha nem akkor én szeretném nagyon megköszönni neki az idei játékát mindent megtett a csapatért,és ami nem mellékes jól is játszott az interceptionjeinek meg kb a 80 százalékát a WReknek köszöntheti(akárcsak Romo)kimondottan megkedveltem.Blevi akkor én is mondok egy nevet,Mike Jenkins,elhúzhatna ő is mondjuk aréna focizni vagy nem tudom,de lassan eljut oda hogy nem NFL szint amit csinál.Hozzáteszem nekem nagyon nagy kedvencem volt tavaly.
több mint 13 éve
Jó meccs volt az xp kihagyása után tudtam h kinyalunk de ez a védelem egy FOS 4&15re beszopunk egy 26 yardos playt.NO COMMENT. Van egy két ember akit jövőre nem akarok a csapatnál tudni. COLOMBO takarodjon el innen jó messzire már tavaly is utáltam háttal akar a bamba majma blokkolni...
Buehlert sajnálom de az Xp-t be kell varrni lehet neki ez ennyi volt 😕, bár adnék neki még egy évet. McGee egész jó volt a futás ment, de ismét picsánrúgtuk magunkat.
több mint 13 éve
Érdekes volt a végjáték az biztos.Az extra pontot azért illik berúgni