Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ezt meg a humor rovatba, egy kis faragóricsi:
mi semleges drukkerekiktriad az eredménykövetőben
gyeek
Szerintem a semleges drukkerek jól szórakoztak a meccsen. Nekem édesmindegy volt; hogy ki nyer. Nagyott játszott Kitna kiválása után a Cowboys. Ha megnyerik; maximálisan megérdemelték volna a győzelmet!
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Módosítva korábbi kijelentésem, miszerint Williams maradhat, arra az álláspontra jutottam, hogy az elmúlt pár hét indiszponált töketlenkedését beszámítva, nem kell még paycut mellett sem.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Szórakoztató meccsé kerekedett. McGee az utolsó (előtti) dobására megvillantotta azt amit elvárhatunk tőle, bevállalósan megeresztett egy precíz bombát Austinnak. Szép volt. 4th15nél aki nem fogja meg az 5. körös újonc QBt passzát az magára vessen. Buehler bevágta kétszer is messziről, nem tudok rá nagyon haragudni. Draft hely így még jól alakulhat... 😊

Ezt meg a humor rovatba, egy kis faragóricsi:
mi semleges drukkerekiktriad az eredménykövetőben

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
NA ma egy nagy arányú győzelmet vagy egy vereséget néznék szívesen. Az első esetben örülhetnénk sok pontnak, a másodikban kedvezőbb draft helynek.

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
meg jelenleg azon kívül hogy fiatalabb én nem tudnék olyan indokot mondani hogy miért is lenne jobb nekünk mint Romo.Egy tehetséges ifjú titán de ugyan úgy lehet még bust is mint ahogy a lions megmentője.Én abszolút Romo mellett vagyok.

Royhoz még;szerintem bele menne a paycutba,nem hiszem hogy ezek után bármelyik csapatól is remélhetne akárcsak fele ekkora dellát is,ráadásul most hirtelen nem is nagyon ugrik be olyan contender csapat akik WR needjük lenne(ha van is ilyen nem hiszem hogy Royt keresik meg először)szal erre
"hogy ha ti nem fizettek meg,majd meg fizet más" dologra nem nagyon bazírozhat.Azt meg azért ő is tudja hogy ha rendet raknak a védelemben és a fejekben,akkor ez egy bajnok esélyes csapat,és elvileg ugye ő ide nem a pénzért hanem egy bajnoki gyűrűért jött.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Blevi 8 356 — Lions & Cowboys fan
Sok válasz érkezett a kérdéseimre 😊
Persze Roy jó volt, de nem 8 milláért, én arra gondoltam hogy ha nem megy bele a paycutba akkor vsz nem maradhat 3. számú WR-t meg draftolni is lehet.
Barber sztem év végén elképzelhető hogy megy. De nem nagyon kapunk érte semmit vsz.

Stafford pletyka érdekes, de nem tudom mi lenne a cserealap? Romo évek óta jó. Szegény Staff is sérülékeny ez a fal semmivel sem tudná jobban megvédeni mint a detroiti. Tény hogy jobb célpontjai lennének. Inkább több jobb, mert Megatronnál nem nagyon van jobb, de a többiek azért jobbak, mint a Lionsnál a hasonló poszton. Dez, Austin, Roy ha marad, Witten, Philips is jónak néz ki.
Sztem is csak kacsa amúgy.
több mint 13 éve
Lenne egy kérdésem. Tudom,hogy néhány Cowboys fan követi a Lions történéseit,hátha tud valaki valamit.
Amcsi Lions fórumokon egyre jobban terjed a pletyka,hogy Jerry Jones (ugye ő a tulajotok?) trade-elni akar Staffordért.
Nekem ez megmosolygtatóan vicces pletyka szint,de mivel egyre több szó esik róla gondoltam megkérdezem hátha olvastatok róla valamit.
Namostakkormilehet? 😀Bazzani
A legcsekélyebb utalást sem lehetett hallani Cowboys olalról, bár én tekintve az átlagos amerikai focidrukker tájékozottságát és Madden-rációját hanyagolom a külföldi fórumokat. Szerintem ez kacsa (bár nem bánnám ha nyélbe ütnének egy ilyen cserét).

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
1. Roy-t meg egy hatodik körös jogot adunk cserébe egy első. egy harmadik és egy hetedik körösért. tuti vétel, detroiti vevők előnyben 😊
slowmotion
Hm. Mayhew nem ilyen adakozó nálunk.
Mégha Roy vissza is jönne,amit nem tartok valószinűnek,akkor sem adnánk érte nagy árat.
Lehúznánk Titeket amennyire csak lehet. 😉

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Lenne egy kérdésem. Tudom,hogy néhány Cowboys fan követi a Lions történéseit,hátha tud valaki valamit.
Amcsi Lions fórumokon egyre jobban terjed a pletyka,hogy Jerry Jones (ugye ő a tulajotok?) trade-elni akar Staffordért.
Nekem ez megmosolygtatóan vicces pletyka szint,de mivel egyre több szó esik róla gondoltam megkérdezem hátha olvastatok róla valamit.
Namostakkormilehet? 😀

több mint 13 éve
Boldog Karácsony kívánok minden Dallas drukkernek! 😊

több mint 13 éve
Feldobok pár témát amikkel kapcsolatban kíváncsi vagyok a véleményekre.
1. Roy Williams jövője
2. 30 pontot termelünk átlagban/meccs, szerintetek Garrett maradhat év végén, és ha igen ki elképzelhető mint DC?
3. Draft/FABlevi
1) Miles,Dez és... ki legyen a harmadik? Hurd? Roy jól produkált Romo alatt, de JJ őt is szépen megkente. Ha bármelyik kezdő kidőlne simán beugrhat a kezdőbe és a szerződése miatt sem fog rinyálni. 😊
2) Pasqualoni átfaragta a védelmet év közben, nem egyzserű az átállás. A turnoverek elkezdtek csepegni, szóval szerintem marad ő DCnek, Garrettnek meg innen csúnyán kell sorozatban bukfenceznie hogy elbukja a posztját.
3) Szerződés nélküliek: Free, Spears, Bowen, Hatcher, Sensabaugh aki hirtelen eszembe jut. Free, Sensabaugh és Bowen marad szerintem, Spears kérdéses, Hatcher megy. Bár ez esetben a DL is hiányposzttá válna a drafton a vékonyka epth miatt. Szóval majd április után meglátjuk. Corner poszton jó lenne egy klasszikus aggresszív első napos draft JJ módra, Dez behúzása és az hogy most kicsit közelebb van a top5höz kedvet csinálhat neki.

Egyetértek 1-3kört nem fognak megadni érte, többiért meg nem érdemes.....
De ha adnának egy 2.kört akkor gyorsan meg kell egyezni 😊beltazor
Nem érted. 😊 Barberért SZART SEM adnának. Már az mák volt, hogy Craytont elvitték egy 7. körösért, de a Librarian max ingyen kell annak aki lát még benne valami fantáziát. Egyszerűen túl sok a fizetése és jobbak a "backupjai", ezért nem lesz maradása.

több mint 13 éve
1kör: Peterson és Amukamara sajnos nem fog összejönni, vagy csak szerencsével.
Így vagy húzzunk egy jó DT-t vagy Daniel McDaniel-t(ez kicsit korai lenne top10ben).beltazor
DeAndre McDaniel az.
Ő speciel nem top10-es tehetség. Eric Berry-n kívül nem éri meg erre a posztra annyit költeni.Wicks
Van már egy DeMarcus a csapatban, az elég is. Nem kell ide több nyomi ál-arisztokratizáló fantáziátlan keresztnév. 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Így vagy húzzunk egy jó DT-t vagy Daniel McDaniel-t(ez kicsit korai lenne top10ben).beltazor
DeAndre McDaniel az.
Ő speciel nem top10-es tehetség. Eric Berry-n kívül nem éri meg erre a posztra annyit költeni.
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
1. Roy Williams jövője
2. 30 pontot termelünk átlagban/meccs, szerintetek Garrett maradhat év végén, és ha igen ki elképzelhető mint DC?
3. Draft/FABlevi
1. Roy-t meg egy hatodik körös jogot adunk cserébe egy első. egy harmadik és egy hetedik körösért. tuti vétel, detroiti vevők előnyben 😊
2. korai kérdés. először legyen szezon, aztán majd meglátjuk. én attól félek, hogy ha ő marad a HC, akkor a támadósort erősítjük inkább, pedig szerintem a védelem teljesít magához képest gyengébben.
3. ez is korai kérdés, és összefügg az előzővel. attól függ, milyen felfogású ember lesz a HC, ha egyáltalán lesz idény.

elsődleges cél: a maradék két meccset megnyerni
másodlagos cél: Witten, Austin 1000 yard fölé segítése
minden további mellékes.
több mint 13 éve
1. Roy Williams jövője
3. Draft/FABlevi
Ebben az évben szerintem jó volt Roy, de nem biztos hogy elég a maradásához.
Garrett mindenféleképp maradjon sztem jól végzi munkáját.

Na a Draftra van ám elképzelésem 😊 (nagyon rövidítve)

Így vagy húzzunk egy jó DT-t vagy Daniel McDaniel-t(ez kicsit korai lenne top10ben)
VAGY lejjebb tradelünk ami sztem nem rossz ötlet.
2.kör egy OG tudnék elképzelni vagy egy SS. OG-nél a favoritom Cannon de elfogult vok 😊

Tovább még nem részletezem 😊

Visszont Barbert oda adnám egy draft cetliért.beltazor
Jelenleg nem tudom mit tudnánk kierőszakolni akárkiből is Barberért cserében.Ne feledjük hogy amit mi innen a monitorok elől a meccseken látunk vagyis hogy messze nem olyan már MB mint azelőtt nos ezt látja a többi csapat is.Nagyon kiismerték az évek során ki kell lőni a lábát és kész leviszi az első védő,ő ugye amúgy se volt sose ez a ugri bugri fajta RB.Ráadásul pont a stílusánál fogva elég sokat sérült én amióta kezdő nem is emlékszem mikor játszott utoljára teljesen egészségesen.Fáj ezt kimondani mert nagy kedvenc volt de sajna szerintem ennyi volt a barbárban,a régi rendszerben használva lehet ugye jó lenne még de egyrészt ahhoz túl van fizetve,másrészt lassan ott tartunk hogy TCtől veszi el a lehetőséget.Cowboykarcsi
Egyetértek 1-3kört nem fognak megadni érte, többiért meg nem érdemes.....
De ha adnának egy 2.kört akkor gyorsan meg kell egyezni 😊

több mint 13 éve
1. Roy Williams jövője
3. Draft/FABlevi

Így vagy húzzunk egy jó DT-t vagy Daniel McDaniel-t(ez kicsit korai lenne top10ben)
2.kör egy OG tudnék elképzelni vagy egy SS. OG-nél a favoritom Cannon de elfogult vok 😊

Visszont Barbert oda adnám egy draft cetliért.beltazor
Jelenleg nem tudom mit tudnánk kierőszakolni akárkiből is Barberért cserében.Ne feledjük hogy amit mi innen a monitorok elől a meccseken látunk vagyis hogy messze nem olyan már MB mint azelőtt nos ezt látja a többi csapat is.Nagyon kiismerték az évek során ki kell lőni a lábát és kész leviszi az első védő,ő ugye amúgy se volt sose ez a ugri bugri fajta RB.Ráadásul pont a stílusánál fogva elég sokat sérült én amióta kezdő nem is emlékszem mikor játszott utoljára teljesen egészségesen.Fáj ezt kimondani mert nagy kedvenc volt de sajna szerintem ennyi volt a barbárban,a régi rendszerben használva lehet ugye jó lenne még de egyrészt ahhoz túl van fizetve,másrészt lassan ott tartunk hogy TCtől veszi el a lehetőséget.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
1. Roy Williams jövője
3. Draft/FABlevi
1.Nem tudom pontosan ugye ha jól tudom ha lesz szezon jövőre lesz uj CBA is,gondolom akkor fognak valamit buherálni az ö szerződésével is.Ez esetben hátha el tudjuk passzolni valahova,de egyébként idén már határozottabban jobb mint tavaly,persze még így is iszonyat túl van fizetve,de egy visszafogottabb kontraktussal én megtartanám.
2.Az alatta elért 4-2 azért magáért beszél,jó csapatok ellen,és a két vereség is abszolút vállalható,a regnáló bajnok és az NFC egyik legjobb csapata ellen.Másrészt nagyon szöget ütött a fejemben amit még Noda mondott még a kinevezésénél,hol voltak ezek a playek amíg Wade alatt volt OC Garrett?Azért felettébb érdekes hogy most milyen látványosan feljavult az offense...Mondjuk az a mentségére szólhat hogy a RZ offense ugyan olyan szar még most is.Mindegy végül is ha tényleg alá is vágott WPnek egyrészt ez sosem derül ki másrészt attól még beválhat mint HC.Ha marad Garrett egy DC akkor is mindenképp kell mert borzalom a védelem.
3.Mivel nem nézek egyetemi focit nem tudom idén sem hogy kik jönnek a draftra,akárhogy is DB mindenképp kéne főképp safety Ball nem megoldás asszem idén ez kiderült,nyilván FAn is igy kéne mozogni de ezt sem tudom most így fejből hogy lesz e valami nagyobb nevű CB vagy S FA.

több mint 13 éve
1. Roy Williams jövője
3. Draft/FABlevi

Visszont Barbert oda adnám egy draft cetliért.

több mint 13 éve
1. Roy Williams jövője
3. Draft/FA
több mint 13 éve
Romo IR-re került ma.deny79
végre 😊 azért örülök mert így látom még 2x Kitnát. Megkedveltem a meccsek alatt!

Romonak is jó, mert végre mehet a golf tornára 😊beltazor
aha, törött kulcscsonttal tényleg lehet golfozni
nem tudom, mennyire volt értelme a lépésnek, harmadik QB-t úgysem hozunk, gyanítom...
csak akkor lenne jó, ha a helyére olyan kerülne be a csapatba, aki a gameday 45 fős listára felkerül, de olyan meg szvsz nincs a practice squad-ben.

na mindegy.slowmotion
Nem tudom minek tököltek vele, sztem ha úgy hozná a szükség tudna játszani csak értelme nincs.
több mint 13 éve
végre 😊 azért örülök mert így látom még 2x Kitnát. Megkedveltem a meccsek alatt!

Romonak is jó, mert végre mehet a golf tornára 😊beltazor
aha, törött kulcscsonttal tényleg lehet golfozni
nem tudom, mennyire volt értelme a lépésnek, harmadik QB-t úgysem hozunk, gyanítom...
csak akkor lenne jó, ha a helyére olyan kerülne be a csapatba, aki a gameday 45 fős listára felkerül, de olyan meg szvsz nincs a practice squad-ben.

na mindegy.
több mint 13 éve

Romonak is jó, mert végre mehet a golf tornára 😊

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Romo IR-re került ma.
több mint 13 éve
Védelem,védelem,védelem,két sack az utolsó előtti driveból meg a Newman pick,ennyi a pozitívum,a többi ÉRTÉKELHETETLEN FOS!

Ja és ugye Sensi és Lee agyrázkódást kapott nem tudom játszhatnak e a jövőhéten,remélem igen,egyrészt mivel Lee a legbiztatóbb rookienk Bryant után Sensaboughn kivül meg senki nem tud tackle-t csinálni a secondaryből.Cowboykarcsi
😊
még jó, hogy Lee a legbíztatóbb rookie Bryant után, végülis a második legmagasabb draft pick volt a csapatban 😊

annyira egyébként nem félek attól, hogy ne játszanának, idén mindkettőnek ez volt az első agyrázkódása, szerintem simán jók lesznek.
az mondjuk kicsit feszesebbé teszi az egészet, hogy szombaton lesz a meccs (nem is fogom látni emiatt, basszus)
több mint 13 éve
Védelem,védelem,védelem,két sack az utolsó előtti driveból meg a Newman pick,ennyi a pozitívum,a többi ÉRTÉKELHETETLEN FOS!

Ja és ugye Sensi és Lee agyrázkódást kapott nem tudom játszhatnak e a jövőhéten,remélem igen,egyrészt mivel Lee a legbiztatóbb rookienk Bryant után Sensaboughn kivül meg senki nem tud tackle-t csinálni a secondaryből.