Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
ja, egyébként most néztem, már matematikailag sincs esélyünk a playoff-ba jutni.a legjobb csoportmásodik a Saints, őket nem is hozhatjuk már be (min. 9-7 vs max 8-8).
másik legjobb csoportmásodik a Packers, akik ütöttek minket, az egymás elleni miatt szívtunk.
csak csoportgyőzelemmel lehetne playoff, de nálunk van két 8-4-es csapat, akik még játszanak egymás ellen (egyiküknek meglesz a minimum 9-7).
innen már csak a spoiler szerep marad, meg az, hogy lehetőség szerint senki se szenvedjen nálunk következő szezonra áthúzódó sérülést.
több mint 13 éve
Szerintem ahogy magunkat ismerem a siker receptje nálatok Witten lesz meg ha nem adjátok el a labdát. Jah és a 3down-kra és a büntijeinkre is alapozhattok. Úgy hogy biztatom a Giants fanokat is jók a kilátások. Bízom benne csak a kilátások azok, a meccsen majd másképp lesz 😊Hát hogyan fogjátok így nekünk megverni a Sasokat, ráadásul kétszer is!vadibandimi csak egyre gyúrunk, a vasárnapi hazai meccsre.
a siker receptje egyébként Roy Williams 10 rec 150 yard 3 TD lesz, meg megint futunk 200 yardot 😊slowmotion
több mint 13 éve
Hát hogyan fogjátok így nekünk megverni a Sasokat, ráadásul kétszer is!vadibandimi csak egyre gyúrunk, a vasárnapi hazai meccsre.
a siker receptje egyébként Roy Williams 10 rec 150 yard 3 TD lesz, meg megint futunk 200 yardot 😊
több mint 13 éve
Hát hogyan fogjátok így nekünk megverni a Sasokat, ráadásul kétszer is!
több mint 13 éve
VIZILÓ
243
A gond az, hogy az a szerencsétlen pufi nem tehet róla, tette a dolgát, mégha ez ilyen szerencsétlenül is jött össze.Már írtam, de Theisman career-ending lábtörésére emlékeztet Dez sérülése. Egész évben próbálkoztak kiütni, most annak a bokára hasaló dagadt gecinek sikerült (lehet nem csak) a szezonját elintéznie. Nem tudok örülni a győzelemnek egyáltalán.gyeekBár nem emlékszem pontosan de szerintem Theismannak nem a bokája tört el hanem gyakorlatilag a lábszárcsontja tört szilánkosra(helyesebben ketté,gyakorlatilag félbehajtotta Taylor),én is inkább TO sérüléséhez hasonlítanám,és ő abból fel tudott úgy épülni hogy újra a régi volt pedig sokkal öregebb volt Bryantnél.Nem tudom,próbálok bizakodva hozzá állni.Cowboykarcsi
Beleborzongok. (Az a lábfeje ami kilátszik az alatt a szarházi 150 kiloja alatt.)gyeek
Inkább azon kellene elgondolkozni, amit már itteni hozzászólók is pedzegettek, hogy vajon van-e értelme az egyik legnagyobb ígéretünk egészségét kockáztatni egy-egy jól sikerült visszahordásért???
És mindezt egy olyan szezonban, amely kb. az 5.-ik héten már elúszott... Ott van egy-két előbb felsorolt szintén ügyes fiatal, akiknek értéke azért jóval alacsonyabb (a jövőt tekintve mindenképp) és akik szintén használhatóak a return-öknél.
Most meg izgulhatunk, hogy rendbejön-e a srác és jövőre változatlanul hatátékony elkapó lehet.
Engen csak az zavar (de az nagyon), hogy kint azért feltehetően jobban hozzáértő és egészen bizonyosan nagyobb tapasztalattal bíró emberek követnek el ilyen hibák - idén igen nagy számban és egyszerre többet is. Mondjuk abban bízhatunk, hogy ezzel néhány szezonra előre "ellövik a puskaport"...😊
több mint 13 éve
én magunkat is hibáztatom kicsit! Ne küldjünk visszahordani ilyen jó játékost. A Punt még ok, de kickből nem kéne.... Jövő héten remélem Holley viszi vissza! Ogletree-re most kíváncsi leszek, megmutathatja ha tud valamit.beltazorjövő héten szerintem Ogletree viszi vissza a labdákat. csinált már ilyen, nem nagy ügy.
Holley-t nem kéne még KR-be is bedobni, ott van az összes coverage team-ben (gyakorlatilag a legjobb gunner a csapatban), return-t más is tud.
Bryant IR, az a kérdés, kit kellene felhozni a scout team-ből. én a secondary mellett döntenék, de nem tudom, mennyire férne be a két CB bármelyike a csapatba jobban, mint mondjuk egy támadó falember.
ennek ellenére a tegnapi meccsen Scandrick, Jenkins és Sensabaugh is megsérült, McCann és Newman sérülten játszott. nagyon vékony jégen táncol a secondary, ráadásul idén a játék sem megy annyira nekik...
több mint 13 éve
én magunkat is hibáztatom kicsit! Ne küldjünk visszahordani ilyen jó játékost. A Punt még ok, de kickből nem kéne.... Jövő héten remélem Holley viszi vissza! Ogletree-re most kíváncsi leszek, megmutathatja ha tud valamit.
több mint 13 éve
Már írtam, de Theisman career-ending lábtörésére emlékeztet Dez sérülése. Egész évben próbálkoztak kiütni, most annak a bokára hasaló dagadt gecinek sikerült (lehet nem csak) a szezonját elintéznie. Nem tudok örülni a győzelemnek egyáltalán.gyeekBár nem emlékszem pontosan de szerintem Theismannak nem a bokája tört el hanem gyakorlatilag a lábszárcsontja tört szilánkosra(helyesebben ketté,gyakorlatilag félbehajtotta Taylor),én is inkább TO sérüléséhez hasonlítanám,és ő abból fel tudott úgy épülni hogy újra a régi volt pedig sokkal öregebb volt Bryantnél.Nem tudom,próbálok bizakodva hozzá állni.Cowboykarcsi
Beleborzongok. (Az a lábfeje ami kilátszik az alatt a szarházi 150 kiloja alatt.)
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Dez 😥
fractured ankle, tuti IRslowmotion
Sajnos Bryant eltörte a bokáját[Fegyelem Gergő, fegyelem!]
http://www.macsfootballblog.com/2010/12/report-cowboys-wr-dez-bryant-has-broken.htmliktriad
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
Uhh, ez a Dez Bryant sérülés nagyon szarul hangzik, baromi jó a srác, remélem tökéletesen fel fog épülni!Amúgy gratulálok és köszönjük!
több mint 13 éve
Már írtam, de Theisman career-ending lábtörésére emlékeztet Dez sérülése. Egész évben próbálkoztak kiütni, most annak a bokára hasaló dagadt gecinek sikerült (lehet nem csak) a szezonját elintéznie. Nem tudok örülni a győzelemnek egyáltalán.gyeekBár nem emlékszem pontosan de szerintem Theismannak nem a bokája tört el hanem gyakorlatilag a lábszárcsontja tört szilánkosra(helyesebben ketté,gyakorlatilag félbehajtotta Taylor),én is inkább TO sérüléséhez hasonlítanám,és ő abból fel tudott úgy épülni hogy újra a régi volt pedig sokkal öregebb volt Bryantnél.Nem tudom,próbálok bizakodva hozzá állni.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Jobbulást Bryant-nek!Nagyon jó játékos! Sajnálom, ami vele történt 😕
több mint 13 éve
Sajnos Bryant eltörte a bokájáthttp://www.macsfootballblog.com/2010/12/report-cowboys-wr-dez-bryant-has-broken.html
több mint 13 éve
Hát gratulálok nektek nagy W-volt s nagyon elégedett leszek ha egy W-t összehozunk ellenetek. Deznek mielőbbi gyógyulást!
több mint 13 éve
Már írtam, de Theisman career-ending lábtörésére emlékeztet Dez sérülése. Egész évben próbálkoztak kiütni, most annak a bokára hasaló dagadt gecinek sikerült (lehet nem csak) a szezonját elintéznie. Nem tudok örülni a győzelemnek egyáltalán.
több mint 13 éve
Dez 😥fractured ankle, tuti IR, remélem a mozgékonyságán nem csökkent 😕
amúgy a meccs a múlt csütörtökinek a szöges ellentéte volt.
ja igen, így viszont, hogy nincs Dez, szerintem Romo-t sem kell visszahozni. kb az lett volna a legfőbb indok mellette, hogy összeszokhasson Dez-zel. na jövő nyárig csak playstation-ön játszhatnak együtt...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na ez nagyon rendben van 😊 külön öröm Lee és Choice játéka, Kitna nem dobott INT-t 😊nyertünk, néhol jók is voltunk, de Dez bokatörés. Űrlény TO ebből a 7. meccs után esett ki és épphogy visszajött a super bowlra, szóval Dez tuti IR
ami rossz: elég sok sérülést szedtünk össze :S Dez valszeg IR 😕beltazor
több mint 13 éve
Hatalmas grat az offensenek és főleg Kitnanak,nagyon jók voltak,és persze a D is csinált 4 Intet de mondjuk meg lehetett volna ezt nyerni a rendes játékidő alatt(meg Jenkins az utolsó intet előkészitő deflectionön kivül semmi értelmeset nem csinál katasztrófa az idén) 😛 De nem gecizek mint csapat nagyon szép teljesítményt hoztak a srácok.Gratula még Garretnek,Leenek 2 pick PM ellen nem semmi.Ja igen Dez remélem rendbe jön.Most olvasom Nodát hát akkor majd jövőre...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
na ez nagyon rendben van 😊 külön öröm Lee és Choice játéka, Kitna nem dobott INT-t 😊ami rossz: elég sok sérülést szedtünk össze :S Dez valszeg IR 😕
több mint 13 éve
Kis érdekesség(én legalábbis nem tudtam)Witten és Manning egészen jóban vannak,tudják egymás telefon számát meg ilyenek,még akkor komáltak össze amikor PM meglátogatta a volt suliját és Wittenre nagy hatással volt(ha jól tudom mindketten a tennessere jártak),még azzal is poénkodtak hogy miért nem intézte el hogy az indy draftolja ugyis ő dönt ott mindenről 😀 Aztán persze a kérdésre hogy elcserélné e Romot Manningre rendkívül diplomatikusan válaszolt 😊
több mint 13 éve
Több mock-ot is olvasva arra jutottam, hogy még 2 győzelem belefér. Egyik az eagles ellen kellene, a másik jöhetne ma is. 😊beltazorHát ha két győzelmet lehetne még választani én inkább egy eagles-skins duót mondanék.Az hogy ha a coltstól kikapunk engem jelen állás szerint nem igen rázna meg,egyrészt mert még csak nem is ebben a konferenciában játszanak,másrészt mert tőlük aha 8-3al állnánk és nem 3-8al akkor sem lenne gáz kikapni,viszont azt nem nagyon bírná a gyomrom ha mondjuk a skins verne minket oda vissza.
több mint 13 éve
Több mock-ot is olvasva arra jutottam, hogy még 2 győzelem belefér. Egyik az eagles ellen kellene, a másik jöhetne ma is. 😊
több mint 13 éve
Scott Chandler távozott a csapatból, a Bills már le is szerződtedte. Helyére érkezett a PSből Martin Rucker, szintén TE.
több mint 13 éve
Az DEZ volt 😊Vagy tradelik Clausent és jön Luck, vagy Greent vagy DT-t visznek majd, én úgy gondolom, ezek a nagy needjeik, semmi hülyeséget nem látok a WR draftban, Greent vélik Moss óta a 2. legjobb WR prospectnek, Megatron volt az első. Tehát nem egy szar emberről van szó.. Smitty pedig nagyon messze van a jó szezontól.StezTop3ra tippeled? Legyen igazad! 😊gyeekHa a Panthers elkapót visz,én befosok 😀Newman
több mint 13 éve
Azt írtam,hogy nem nagyon 😛 Mert A.J. zseni,tény,de indokoltabb lenne a DT szvsz,majd kiderül valóban.... 😊Majd kiderül mi lesz, de szerintem DT-t 1/1-re nem húznak, az pedig nem feltétlenül igaz, hogy Green nem lenne Clausen segítségére.. De a DT is ugyanúgy jogos pick.StezVagy tradelik Clausent és jön Luck, vagy Greent vagy DT-t visznek majd, én úgy gondolom, ezek a nagy needjeik, semmi hülyeséget nem látok a WR draftban, Greent vélik Moss óta a 2. legjobb WR prospectnek, Megatron volt az első.StezNem kizárt,de miért húznának WR-t,ha azt sem tudják,hogy milyenek lennének egy normális irányítóval,lesz egy TC-nyi idejük összeszokni Clausennel...ha pedig Jimmynek nem sikerül felvennie az NFL ritmusát,azon Green se segítene sokat szerintem.Ellenben a D-line közepe siralmas,futás ellen rossz,passz ellen meg szar,DE-ben rendbe vannak,Johnson jó,Brown nem,de szerintem jövőre fellép a helyére Hardy és,ha hoznak egy normális DT-t (Fairley),akkor brutál fal lenne,mind futás,mind passz ellen.Newman