Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha a Panthers elkapót visz,én befosok 😀Newman
Vagy tradelik Clausent és jön Luck, vagy Greent vagy DT-t visznek majd, én úgy gondolom, ezek a nagy needjeik, semmi hülyeséget nem látok a WR draftban, Greent vélik Moss óta a 2. legjobb WR prospectnek, Megatron volt az első.Stez
Nem kizárt,de miért húznának WR-t,ha azt sem tudják,hogy milyenek lennének egy normális irányítóval,lesz egy TC-nyi idejük összeszokni Clausennel...ha pedig Jimmynek nem sikerül felvennie az NFL ritmusát,azon Green se segítene sokat szerintem.Ellenben a D-line közepe siralmas,futás ellen rossz,passz ellen meg szar,DE-ben rendbe vannak,Johnson jó,Brown nem,de szerintem jövőre fellép a helyére Hardy és,ha hoznak egy normális DT-t (Fairley),akkor brutál fal lenne,mind futás,mind passz ellen.Newman
Majd kiderül mi lesz, de szerintem DT-t 1/1-re nem húznak, az pedig nem feltétlenül igaz, hogy Green nem lenne Clausen segítségére.. De a DT is ugyanúgy jogos pick.

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Top3ra tippeled? Legyen igazad! 😊gyeek
Vagy tradelik Clausent és jön Luck, vagy Greent vagy DT-t visznek majd, én úgy gondolom, ezek a nagy needjeik, semmi hülyeséget nem látok a WR draftban, Greent vélik Moss óta a 2. legjobb WR prospectnek, Megatron volt az első.Stez
Nem kizárt,de miért húznának WR-t,ha azt sem tudják,hogy milyenek lennének egy normális irányítóval,lesz egy TC-nyi idejük összeszokni Clausennel...ha pedig Jimmynek nem sikerül felvennie az NFL ritmusát,azon Green se segítene sokat szerintem.Ellenben a D-line közepe siralmas,futás ellen rossz,passz ellen meg szar,DE-ben rendbe vannak,Johnson jó,Brown nem,de szerintem jövőre fellép a helyére Hardy és,ha hoznak egy normális DT-t (Fairley),akkor brutál fal lenne,mind futás,mind passz ellen.

több mint 13 éve
AJ GreenStez
Vagy tradelik Clausent és jön Luck, vagy Greent vagy DT-t visznek majd, én úgy gondolom, ezek a nagy needjeik, semmi hülyeséget nem látok a WR draftban, Greent vélik Moss óta a 2. legjobb WR prospectnek, Megatron volt az első. Tehát nem egy szar emberről van szó.. Smitty pedig nagyon messze van a jó szezontól.

több mint 13 éve
AJ GreenStez
Ha a Panthers elkapót visz,én befosok 😀

több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
sztem sem kéne játszania + Kitna nem egy tragédia!

szerk: draftra már van is elképzelésem 😊 nevek nélkül: 1:CB 2😮G 3:FS 4:LBbeltazor
szerintem meg játszhatna.
az sosem jön rosszul, ha a kezdő irányító össze tud csiszolódni a többiekkel, márpedig a Romo-Dez duó eddig nem kapott túl sok lehetőséget.
az sem lenne rossz, ha mondjuk Austin kicsit több labdát kapna, mégiscsak egy 9 milliós elsőszámú WR, nem kéne, hogy az első olyan szezonjában, amikor magasak az elvárások, a szezon felében ne kapjon labdát. nem akarom, hogy eltűnjön az önbizalma.

Kitna meg jövőre is csak második számú irányító lesz, ahhoz meg már most több, mint eleget gyakorolt.

azt meg felesleges ugye mondanom is, hogy vannak meccsek, amik többet számítanak a draftpozíciónál.
a Skins-t meg KELL vernünk (még rágondolni is rossz arra, hogy söpörhetnek idén), meg az Eagles-t is legalább egyszer. nálam ez a két győzelem jobban számít, mint az 1/1.slowmotion
Egy Eagles elleni győzelem kellene, hogy jövőre megint dühből játszanak. 😊

A draft még majd' fél év, de megkockáztatom, hogy a "riválisok" közül a Cardinalsnak quarterbackre lesz égető szüksége, a Billsnek és Lionsnak tacklere. A jelen állás szerinti 1/1 aspiránssal gondban vagyok, mert Gross elég jó LT és még van benne pár év, Williams (és Stewart) szerintem még mindig tud futni, Clausennek meg benőhet a feje lágya jövőre, szóval az utolsó top draft poszt a CB marad, bár örülnék ha egy Panthers drukker rámcáfolna. 😀gyeek
Lions biztos hogy elviszi Petersont 😕 de nekünk még ott marad Amukamara 😊
2körben Marcus Cannon és akkor jó első 1-2kör lenne.

több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
AJ GreenStez
Top3ra tippeled? Legyen igazad! 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve

szerk: draftra már van is elképzelésem 😊 nevek nélkül: 1:CB 2😮G 3:FS 4:LBbeltazor
az sosem jön rosszul, ha a kezdő irányító össze tud csiszolódni a többiekkel, márpedig a Romo-Dez duó eddig nem kapott túl sok lehetőséget.
az sem lenne rossz, ha mondjuk Austin kicsit több labdát kapna, mégiscsak egy 9 milliós elsőszámú WR, nem kéne, hogy az első olyan szezonjában, amikor magasak az elvárások, a szezon felében ne kapjon labdát. nem akarom, hogy eltűnjön az önbizalma.

Kitna meg jövőre is csak második számú irányító lesz, ahhoz meg már most több, mint eleget gyakorolt.

azt meg felesleges ugye mondanom is, hogy vannak meccsek, amik többet számítanak a draftpozíciónál.
a Skins-t meg KELL vernünk (még rágondolni is rossz arra, hogy söpörhetnek idén), meg az Eagles-t is legalább egyszer. nálam ez a két győzelem jobban számít, mint az 1/1.slowmotion

A draft még majd' fél év, de megkockáztatom, hogy a "riválisok" közül a Cardinalsnak quarterbackre lesz égető szüksége, a Billsnek és Lionsnak tacklere. A jelen állás szerinti 1/1 aspiránssal gondban vagyok, mert Gross elég jó LT és még van benne pár év, Williams (és Stewart) szerintem még mindig tud futni, Clausennek meg benőhet a feje lágya jövőre, szóval az utolsó top draft poszt a CB marad, bár örülnék ha egy Panthers drukker rámcáfolna. 😀gyeek
AJ Green

több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Én nem játszatnám már idén,csak elesünk a jobb draft pozícióktól cserébe mégjobban összetöretjük a franchise QB-t.Cowboykarcsi

A draft még majd' fél év, de megkockáztatom, hogy a "riválisok" közül a Cardinalsnak quarterbackre lesz égető szüksége, a Billsnek és Lionsnak tacklere. A jelen állás szerinti 1/1 aspiránssal gondban vagyok, mert Gross elég jó LT és még van benne pár év, Williams (és Stewart) szerintem még mindig tud futni, Clausennek meg benőhet a feje lágya jövőre, szóval az utolsó top draft poszt a CB marad, bár örülnék ha egy Panthers drukker rámcáfolna. 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Én nem játszatnám már idén,csak elesünk a jobb draft pozícióktól cserébe mégjobban összetöretjük a franchise QB-t.Cowboykarcsi

Ez oké csak mondjuk akkor is ezt mondanád ha az eagles ellen kap egy olyat Romo hogy sose lesz a régi de legalább megvertük a skins és a eaglest...Persze ebben a sportban mindig benne van ez a lehetőség csak szerintem nem mindegy hogy ezt egy rájátszásért vívott harcban kockáztatod meg,vagy egy elszállt szezonban csak hogy az ősi riválisokat megverjük.Romonak meg Bryantnek meg lesz egy egész TCje összeszokni,nem hiszem hogy ezzel gond lenne.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 637 — Cowboys fan
egy kis Romo

Romo (broken collarbone) did some throwing at the beginning of Monday's practice, ESPN.com reports.
Romo is expected to be sidelined for at least two more games, but if he heals up in time, the hope is that he'll see some game action before the end of the season. With the Cowboys all but eliminated from the playoff picture however, the team has no need to rush Romo back.Newman

a Skins-t meg KELL vernünk (még rágondolni is rossz arra, hogy söpörhetnek idén), meg az Eagles-t is legalább egyszer. nálam ez a két győzelem jobban számít, mint az 1/1.
több mint 13 éve
egy kis Romo

Romo (broken collarbone) did some throwing at the beginning of Monday's practice, ESPN.com reports.
Romo is expected to be sidelined for at least two more games, but if he heals up in time, the hope is that he'll see some game action before the end of the season. With the Cowboys all but eliminated from the playoff picture however, the team has no need to rush Romo back.Newman

szerk: draftra már van is elképzelésem 😊 nevek nélkül: 1:CB 2😮G 3:FS 4:LB

több mint 13 éve
egy kis Romo

Én nem játszatnám már idén,csak elesünk a jobb draft pozícióktól cserébe mégjobban összetöretjük a franchise QB-t.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
egy kis Romo

Romo is expected to be sidelined for at least two more games, but if he heals up in time, the hope is that he'll see some game action before the end of the season. With the Cowboys all but eliminated from the playoff picture however, the team has no need to rush Romo back.

több mint 14 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 637 — Cowboys fan
Igazából minden tiszteletem a Cowboys-é, csak a saját büszkeségükért küzdeni is nehéz, és tisztelendő dolog. Saját véleményem az, hogy nem érdemelte volna ki a Dallas a győzelmet, igen csúnya nagy mákok kellettek ehhez a comebackhez. Ettől függetlenül tartom, hogy tisztelem a csapatot, Kitna előtt is le a kalappal, ennyire jól egy csapatában sem játszott 😊

Grat a meccshez, ma kijött nekünk a lépés a végére.Gyurma Pappa
mester, ennek így se füle, se farka.
ha a Tehenészek az ordas mákok miatt nem érdemelték volna meg a győzelmet, akkor a Szentek meg azért nem, amit képesek voltak ennyit és ilyeneket balfaszkodni.
továbbmegyek, ha a mákok nem lennének szerves részei ennek a sportágnak, akkor mi legalább 5-6-ra állnánk (ha nem jobban), Ti meg kb 6-5-re, ha nem tévedek (vagy nem keverem a csapatotokat össze valaki mással).
ez van, Kitna ennyivel tud kevesebbet, mint Romo, most nem nekünk adott a gép.
ennyi.
több mint 14 éve
http://www.thedallascowboyshow.com/2010/11/27/tom-landry-nfl-man-hat-part-1/
Aki nem látta még nézze meg!Kötelező!

több mint 14 éve
Na most érkeztem haza,eddig csak a összefoglalót néztem meg,ez a alapján,egy meccs jutott eszembe,a tavalyi packers elleni,ugyanígy egy hosszú play után szedték ki a labdát RW kezéből,bár az a meccs elején volt ez meg a végén,de mind a kettő nagyon fontos volt,vagy lett volna...

Azért azt jó látni hogy a csapat egy 17-0ás első negyed után jött vissza akárhogy is.

több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 213 — Egyéb témák lakó
Ezt sztem már irtam valahol, de az érdemli meg aki több pontot szerez. A többi csak körítés.Blevi
Ezt elmentem 😊Gyurma Pappa
Az idei Lions és Cowboys meccsek megtanították nekem, mindegy hogy játszol, ha a végén a Te neved mellett szerepel több pont.Blevi
Saints előző két éve a SB idény előtt... semmiben nem volt más...

több mint 14 éve
Blevi 8 356 — Lions & Cowboys fan
Ezt sztem már irtam valahol, de az érdemli meg aki több pontot szerez. A többi csak körítés.Blevi
Ezt elmentem 😊Gyurma Pappa
Az idei Lions és Cowboys meccsek megtanították nekem, mindegy hogy játszol, ha a végén a Te neved mellett szerepel több pont.
több mint 14 éve
Ezt elmentem 😊

több mint 14 éve
Igazából minden tiszteletem a Cowboys-é, csak a saját büszkeségükért küzdeni is nehéz, és tisztelendő dolog. Saját véleményem az, hogy nem érdemelte volna ki a Dallas a győzelmet, igen csúnya nagy mákok kellettek ehhez a comebackhez. Ettől függetlenül tartom, hogy tisztelem a csapatot, Kitna előtt is le a kalappal, ennyire jól egy csapatában sem játszott 😊

Grat a meccshez, ma kijött nekünk a lépés a végére.Gyurma Pappa
Ezt sztem már irtam valahol, de az érdemli meg aki több pontot szerez. A többi csak körítés.
több mint 14 éve

Grat a meccshez, ma kijött nekünk a lépés a végére.

több mint 14 éve
Rushing ATT YDS TD LG
M. Austin 1 60 1 60T
F. Jones 13 44 0 10
J. Kitna 5 20 0 13
M. Barber 10 19 1 6
T. Choice 1 1 1 1T

na ezt érdemes megnézni, elemezni ... az RB-k nem a legjobbak...... mondjuk a fal sem a legjobb, de hogy Kitna többet fut mint Barber, igen vicces 😊

több mint 14 éve
én is elment aludni a félidőben, pedig eddig az összes meccset megnéztem élőben végig.

más oldal fórumán, azt feszegetik hogy RW ha lecsüccsen akkor kitudtuk volna térdelni a Saints....

ami jó hogy feltudtunk állni elég nagy hátrányból 😊

minden vereségnél arra kell gondolni, hogy jobb helyről draftolhatunk... így feldolgozhatóbb a vereség ténye 😊

több mint 14 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
...Szánalom ez a secondary..... :/Blevi
És nem csak az.... 😕
Összeszedjük magunkat és a végén megint jönnek azok a bosszantó balfaszoskodások, amivel agyonvertük magunkat mát a szezon elején is.......
Számomra pozitív és jó hír: a TV-nk túlélte a meccset.... 😛
több mint 14 éve
17-0 nál elmentem aludni, nem nagy baj mert csak megint felbasztam volna magam a végén.
Szánalom ez a secondary. :/