NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Istenem ez után a nap után annyira jól esne ha megvernénk a giants,hiú ábránd ugye?na hátha...

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Brwester-t nem kéne kipróbálni???? Legalább egy keveset hagy játsszon!

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
OFF
Ha jól emlékszem boxolt már nálunk Pacman,és akkor nyert is,hát meglátjuk mi lesz Margarito ellen,azért a mostani felkészülése nem volt az igazi,és néhány nyilatkozatból úgy is érzem hogy nagyképű kicsit a kisember,nehogy ráfázzon magasra felért már innen lehet jó nagyot esni...Cowboykarcsi
OFF
Jól emlékszel, akkor is nyert ahogy most is. Nyilatkozatokat nem hallottam, egy show műsorban láttam, ott nagyon rendes volt, de mondjuk neki van mire nagyképűnek lenni ha az volt. Télleg gázos volt a felkészülése de behozta magát, Margaritonál viszont elba***ták a forma hegyezést, de mindenesetre nagy szó, hogy kihúzta talpon 😊
ONBuchek8
http://sports.espn.go.com/dallas/news/story?id=5804295&campaign=rss&source=twitter&ex_cid=Twitter_espn_5804295
Itt a cikk a nyilatkozatokkal.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OFF
Ha jól emlékszem boxolt már nálunk Pacman,és akkor nyert is,hát meglátjuk mi lesz Margarito ellen,azért a mostani felkészülése nem volt az igazi,és néhány nyilatkozatból úgy is érzem hogy nagyképű kicsit a kisember,nehogy ráfázzon magasra felért már innen lehet jó nagyot esni...Cowboykarcsi
OFF
Jól emlékszel, akkor is nyert ahogy most is. Nyilatkozatokat nem hallottam, egy show műsorban láttam, ott nagyon rendes volt, de mondjuk neki van mire nagyképűnek lenni ha az volt. Télleg gázos volt a felkészülése de behozta magát, Margaritonál viszont elba***ták a forma hegyezést, de mindenesetre nagy szó, hogy kihúzta talpon 😊
ON
több mint 14 éve
OFF:
http://www.nemzetisport.hu/okolvivas/pacquiao-nyolcadik-sulycsoportjaban-is-vb-cimre-hajt-2052589/
Azt hiszem ennek a meccsnek a ti stadionotok a legmegfelelőbb hely 😀
ONBuchek8
OFF
Ha jól emlékszem boxolt már nálunk Pacman,és akkor nyert is,hát meglátjuk mi lesz Margarito ellen,azért a mostani felkészülése nem volt az igazi,és néhány nyilatkozatból úgy is érzem hogy nagyképű kicsit a kisember,nehogy ráfázzon magasra felért már innen lehet jó nagyot esni...

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OFF:
http://www.nemzetisport.hu/okolvivas/pacquiao-nyolcadik-sulycsoportjaban-is-vb-cimre-hajt-2052589/
Azt hiszem ennek a meccsnek a ti stadionotok a legmegfelelőbb hely 😀
ON
több mint 14 éve
Blevi 8 355 — Lions & Cowboys fan
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81c11981/article/jones-i-had-super-bowlwinning-coaches-solicit-this-job?module=HP_headlines2col
több mint 14 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
egyébként kiraktuk Hodge-ot is. tényleg nem volt szerencsénk azzal a drafttal...slowmotion
Butler is akkor jött nem?Mert ha igen akkor kb ő az egyetlen aki bevált,vagy mondjuk úgy hogy van benne potenciál.A többieknél még eddig se nagyon jutottunk el.Cowboykarcsi
3/69 Jason Williams (LB Western Illinois) - cut
3/75 Robert Brewster (T Ball State - cut, most DAL PS
4/101 Stephen McGee (QB Texas A&M) - 3. számú QB
4/110 Victor Butler (DE Oregon State) - OLB, első csere
4/120 Brandon Williams (DE Texas Tech) - OLB, második csere
5/143 DeAngelo Smith (DB Cincinnati) - cut, most CLE PS
5/166 Mike Hamlin (DB Clemson) - cut, most JAX PS
5/172 David Buehler (K USC) - kezdő K
6/197 Stephen Hodge (LB TCU) - cut
6/208 John Phillips (TE Virginia) - TE, első csere, most IR
7/227 Mike Mickens (CB Cincinnati )- cut, egy ideig CFL volt, ahol csapattársa volt... Ken-Yon Rambónak (nem is értem, ilyen névvel miért nem tartottuk meg anno) 😊
7/229 Manuel Johnson (WR Oklahoma) - DAL PS

dőlt betű: már nincs a csapatnál
sima szöveg: practice squad, vagy még nem lépett pályára tétmeccsen
vastag betű: 53-as rosteren vagy IR-en van, és tétmeccsen már pályára lépett

vastag betűvel szedetteket részletezve:
Butler - általában Spencer helyett jön fel, tavaly asszem 3 sack-je, volt, ebből egy McNabb-en 😀
Brandon Williams - nagy ritkán a defense-ben is helyet kap asszem, de eddig semmi kiemelkedő, hangsúly a "nagy ritkán" jelzőn
Buehler - az egyetlen kezdő a két évvcel ezelőtti draft-ból, most már egész pofásan rúg, megkockáztatnám hogy megnyugodott a rázós év eleji kezdés óta
Phillips - ha többet bírt volna a térde egy negyednyi preseason-nél, akkor most a második számú TE lenne. az ő sérülése volt az első az idei szopások sorában.
több mint 14 éve
egyébként kiraktuk Hodge-ot is. tényleg nem volt szerencsénk azzal a drafttal...slowmotion
Butler is akkor jött nem?Mert ha igen akkor kb ő az egyetlen aki bevált,vagy mondjuk úgy hogy van benne potenciál.A többieknél még eddig se nagyon jutottunk el.

több mint 14 éve
egyébként kiraktuk Hodge-ot is. tényleg nem volt szerencsénk azzal a drafttal...
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
szerk: hogy lettem én Lions/Boys fan ????beltazor
Szerintem összekevertek Blevivel. 😊

A mock draft sorrendje pedig tökéletes. Úgy hallom egyelőre nincs olyan elit safety ami a top 5be belefér, egy corner pedig látva Jenkins méylrepülését biztosítéknak is és fejlesztésnek is jó. 2 körös safety még mindig jó prospect, ugyanúgy ahogy a 3. körös G/C is kezdő kvalitás még. És ezekre a posztokra mind kell a kezdő utánpótlás.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
DC.com főöldalán egy cikk képen Garrett a címe RED DAWN 😂 😂
több mint 14 éve
Mi ez a nagy Jenkins utálat? Csak szar, vagy gyökér is?szaba
csak szar. de idén eléggé az.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Mi ez a nagy Jenkins utálat? Csak szar, vagy gyökér is?
több mint 14 éve
nézegettem mockdraftokat az interneten és találtam egyet ami megtetszett:
round1😛atrick Peterson, CB, LSU
round2😀eunta Williams, FS, North Carolina
round3:Marcus Cannon, G, TCU

még korai, de nekem tetszett 😊

NYG ellen nem sokban reménykedhetünk, de remélem 300passzolt yard fölé jutunk, és Dez-nek lesznek szép elkapásai.

szerk: hogy lettem én Lions/Boys fan ????

több mint 14 éve
More Cowboys problems. RT @espnnfl Dallas Cowboys place Marcus Spears, Akwasi Owusu-Ansah on IR: http://es.pn/cClcsideny79
The club signed Jeremy Clark and Jimmy Saddler-McQueen
2 DE Saddlet-McQuenn itt töltötte az égész TC-t tehát ismeri a csapatot. Másik emberke nem tudom kicsoda.Blevi
Ex-Giants játékos. Garrett mondta, hogy culture change... 😀 Jimmy Saddler-McQueent mintha egy hete (vagy kettő) egy másik csapat rosterém láttam volna, egy ilyen nevet nem tévesztek el. 😛 Nem tudom hogy került ide ilyen gyorsan...

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 14 éve
More Cowboys problems. RT @espnnfl Dallas Cowboys place Marcus Spears, Akwasi Owusu-Ansah on IR: http://es.pn/cClcsideny79
The club signed Jeremy Clark and Jimmy Saddler-McQueen
2 DE Saddlet-McQuenn itt töltötte az égész TC-t tehát ismeri a csapatot. Másik emberke nem tudom kicsoda.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
More Cowboys problems. RT @espnnfl Dallas Cowboys place Marcus Spears, Akwasi Owusu-Ansah on IR: http://es.pn/cClcsi
több mint 14 éve
Back to reality. 😊

Lissemore, Spears -> 4-6 hét

(Máshol Spearst már lerták a szezonra.)gyeek
kérdés, hogy Garrett mennyire számít Spears-re. szerintem bőven belefér nála, hogy nem teszi Spears-t IR-re, és ha szerencséje van, és alsó határos a sérülés, akkor a sérüléstől számított 5 hét múlva már játszhatna az Eagles majd a Skins ellen, mindkét meccs hazai pályán lenne.
ugyanez a helyzet Romóval is, az Iggles elleni meccs a sérüléstől számított 6 hét 6 nap, ráadásul nem is a dobóválla sérült.
nyolc meccset kap Garrett, de reálisan az a két meccs a legfontosabb (illetve ha hozzávesszük az utána következő @ Cards meccset is, akkor az a három).

kivéve persze, ha Jerry mint GM úgy dönt, hogy menjenek IR-re mindketten.

szerk: Lissemore szerintem esélyesebb az IR-re, nem kezdő játékos, ráadásul a high ankle sprain-ből felépülőknél a szezon maradék felében általában van teljesítmény-visszaesés.
több mint 14 éve
Back to reality. 😊

Lissemore, Spears -> 4-6 hét

(Máshol Spearst már lerták a szezonra.)

több mint 14 éve
Jerry akkor döntene a legjobban, ha idehozná Gruden és hagyná dolgozni. Sőt a legeslegjobb az lenne ha Ő már csak, élvezné a nyugdíjas életet. Úgyis minden bizonytalan most a következő szezon miatt szóval ki tudja mi lesz itt.Blevi
én mondjuk akár még Bobby Petrino-ra (Razorbacks HC) is mernék tippelni, ha anno nem fülét-farkát behúzva szaladt volna vissza az NCAA-be. JJ-nek köztudott Arkansas-imádata van.
na mindegy. egyelőre azzal főzünk, amink van, aztán februárra úgyis kiderül minden.

szerk: az is, hogy lesz szezon. nemcsak a tulajdonosok nem engedhetnek meg egy játék nélküli szezont, de a játékosok sem.slowmotion
ha nem lenne szezon akkor 2x draftolhatnánk a 2. helyről? 😊

több mint 14 éve
Jerry akkor döntene a legjobban, ha idehozná Gruden és hagyná dolgozni. Sőt a legeslegjobb az lenne ha Ő már csak, élvezné a nyugdíjas életet. Úgyis minden bizonytalan most a következő szezon miatt szóval ki tudja mi lesz itt.Blevi
én mondjuk akár még Bobby Petrino-ra (Razorbacks HC) is mernék tippelni, ha anno nem fülét-farkát behúzva szaladt volna vissza az NCAA-be. JJ-nek köztudott Arkansas-imádata van.
na mindegy. egyelőre azzal főzünk, amink van, aztán februárra úgyis kiderül minden.

szerk: az is, hogy lesz szezon. nemcsak a tulajdonosok nem engedhetnek meg egy játék nélküli szezont, de a játékosok sem.
több mint 14 éve
Gondolom John Fox-ra gondoltál. Rick Foxot igen utáltam a Lakersben 😊 .BleedingGreen
akarsz róla beszélni?
szerintem sokkal hülyébben nézett ki zöld-fehérben, lóherével 😀
több mint 14 éve
Jim Mora jr. kell nektek, na az lenne csodaszép 😊Helmut Zimmer
én Lovie Smith-re gondoltam, de JJ szerintem nem fog feka vezetőedzőt kinevezni, max Tony Dungy-t 😊
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Na akkor kis film pl.:az edzői kommunikációról, bocs, ha ismeritek! (Gruden is hallható benne)
Szerintem kedves... 😊
http://www.youtube.com/watch?v=UCe7ZbYSS_A&feature=related