NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 14 éve
nektek bejön a hivatalos oldal?slowmotionnekem igen de biztos volt valami gubanc mert videok egyáltalán nincsenek,csak szöveges hirek-interjúk.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
nektek bejön a hivatalos oldal?
több mint 14 éve
Ez a kép... blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
a meccsen észre sem vettem, de most az összefoglalóban láttam, hogy Jenkins engedett egy TD-t.... ez nagyon feldühített... nem is tudom milyen büntetés lenne a legjobb neki
több mint 14 éve
egyébként most megpróbáltam fellépni a dc.com-ra. és valami tök funny oldal jött fel, mintha megszűnt volna a domain regisztráció érvényessége.lehet, hogy pár hacker szurkoló áll így bosszút? 😊
több mint 14 éve
Tegnapi közvetítés alatt fogalmazta meg Olivér jól a dolgokat:nem vagyok meggyőződve arról, hogy szezon közben tudnak kívülről hozni embereket, merthogy interview process meg Rooney Rule meg mi a faszom. pont ezért van az, hogy amikor edzőváltás van, akkor mindig belülről, interim HC-t neveznek ki.
egy olyan edző kéne, aki leüvölti a srácok fejét, aki ordibál egy kiadósat.
Mert fel kell rázni ezt a csapatot ebből a totális letargiából!
Szemmel láthatóan WP nem ez a fajta ember. A Gruden-Cowher kaliberű lelkesedés kellene ide, különben csak ülünk a slamasztikában... Kérdés mikor volna ésszerű ezt meglépni? Szerintem akár ma, mert akkor a hátralévő meccseken lehetne gyakorolni, meg egy-két sikeresebb meccsel a saját önbizalmunkat építgetni, nem pedig az ellenfelekét a következő szezonra...
Kíváncsi vagyok, hogy a nagyfőnök mikor határozza el magát erre - vagy majd Ő is egy papírzacsival fog ücsörögni a maradék meccseken? 😂VIZILÓ
a múltkor asszem már végignéztük, kiből lehetne válogatni IHC-ra. konkrétan senkiből, esetleg Joe D jöhetne talán szóba, de amíg az ő csoportja sem brillírozik,... a mésik vetülete a váltásnak, hogy akkor kell DC is, és nem HC-DC, mert az nem működik. és nem is HC-OC, mert a célszemély a kisebb felelősséghez sem tudott felnőni.
esetleg most már csak annyit lehet változtatni, hogy a fiatalokat jobban berotálni a rendszerbe (nem lecserélni a fél kezdőt, hanem mondjuk 50%-kal megemelni az eddigi játékterhelésüket), plusz most már bevállalósabb dolgokkal is lehetne próbálkozni.
ez a szezon kuka, igazából két hete az, de ma már 105%-ban ki lehet jelenteni, még ha _matematikai_ esély mutatkozik is a playoffra. innentől az eredménnyel már nem lehet megfogni az embereket, látványosan kell játszani, nem fiszem-faszom checkdown meg screen passzokat nyomni, hanem shotgun 3WR-TE-RB-ből tért ölelő átadásokkal kísérletezni, vagy play-action rollout-okat nyomatni "nehezebb" felállásokból.
a tegnapi 3RB-s figurát lehet még finomítani, csak nem Barbernek kell fullback-ben adni a labdát, hanem Jones-nak tailback-ben.
csak az a baj, hogy nem látom a fineszt az edzői stábban, mert ha ez nem jön be, akkor 1-15-ös koordinátori eredmény az nem túl jó ajánlólevél...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
JJ interjújából:When asked what areas needed to be improved, Jones wasn't sure where to start.
"I can't put my finger on it because I don't have enough fingers," he said.
Nagy duma... De először nézzen tükörbe és úgy mutogasson...
több mint 14 éve
VIZILÓ
243
Tegnapi közvetítés alatt fogalmazta meg Olivér jól a dolgokat:egy olyan edző kéne, aki leüvölti a srácok fejét, aki ordibál egy kiadósat.
Mert fel kell rázni ezt a csapatot ebből a totális letargiából!
Szemmel láthatóan WP nem ez a fajta ember. A Gruden-Cowher kaliberű lelkesedés kellene ide, különben csak ülünk a slamasztikában... Kérdés mikor volna ésszerű ezt meglépni? Szerintem akár ma, mert akkor a hátralévő meccseken lehetne gyakorolni, meg egy-két sikeresebb meccsel a saját önbizalmunkat építgetni, nem pedig az ellenfelekét a következő szezonra...
Kíváncsi vagyok, hogy a nagyfőnök mikor határozza el magát erre - vagy majd Ő is egy papírzacsival fog ücsörögni a maradék meccseken? 😂
több mint 14 éve
Nem néztem meg a meccset,és őszintén szólva még az összefoglalót se nagyon van kedvem átfutni.Az előző heti produktum is ugye már az addigi szezon mélypontja volt.Úgy spekuláltam hogy kétféle folytatása lehet a szezonnak;vagy a csapat a múltheti gödörből végre elindul felfelé és akkor mondjuk hátha össze tud hozni a csapat egy 50%körüli mérleget,vagy az lesz ami végül is megtörtént,hogy a csapat még inkább elássa magát.Van egy pszichológiai határvonal amit ha elérsz egyszerűen már tényleg semmi nem sikerül,a legalapabb dolgok sem amik egyébként becsukott szemmel álmodból felkeltve is mennek.Mert egyszerűen nincs már egy csöppnyi önbizalmad sem és ebből következik egy még súlyosabb dolog,hogy motiváció sem,mert ha a legalapabb dolgokat is elkúrod és úgy érzed hogy elfelejtettél játszani akkor bizony elég nehéz motiváltnak maradni.Itt tart most ez a csapat,én most fogadok akárkivel hogy 1-15 lesz ez a szezon,nincs olyan csapat a ligában akit megverne ez a banda.És ezen az állapoton csak gyökeres környezet(értsd edző stáb) és morális változás segíthet. Nem olyan nagy cucc ez egyébként,megcsináljuk amit a dolphins csinált meg a 2007es szezonról a 2008asra.Csak fordítva...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de kurváa idegesít, hogy Irvin állandóan ordibál az NFL Network stúdióban
több mint 14 éve
ezen kívül tényleg annyi öröm van a szezonban, hogy Dez még esélyes az ORoY-re, de mondjuk ahhoz szerintem kellene Romo is.a meccsről nem mondanék semmit, még az is elbaszódott, ami nem baszódhatott volna el, kb 10 másodperc miatt szívtunk a félidő előtt 7 pontot.
plusz megsérült Spears is, komolyan mondom, ez már a vicc kategória. még jó, hogy már a harmadik héten kinyírtuk a nyeretlen szezont. egyelőre esélyesek vagyunk az 1/2-es draft pick-re, de a Bills-nél látok esélyt arra, hogy előbb-utóbb lehagynak...
több mint 14 éve
Tényleg ilyen szarok vagyunk 😂távol álljon tőlem, hogy elbasszam a reggeledet, de sajnos még nyolc meccs van hátra 😕
Ez a csapat olyan mélyen van hogy azt elmondani nem lehet.
Motiváció nélkül nem lehet. A Packersnek kellett a győzelem tettek is érte, lagymatagok vagyunk.
Pozitívum Dez. Ja és LEGNAGYOBB + az hogy már csak 7 forduló van hátra.
Virtuális zacsi a fejemen szezon végéig...Blevi
tök vicces, pont most olvasom a Focilázt, és annak az eleje is az, hogy az Arsenal meccseit mekkora kín volt végigszenvedni, mégis mindig mindenki ott volt a meccsen 😊
akkor nekünk úgy 40 év múlva lehet?
több mint 14 éve
én már csak annyit várok a szezontól, hogy megverjük az eaglest 😊 az mindig jó dolog 😊 Jenkins most is hihetetlenül gyenge volt, és úgy mosolygott mint a tejbetök, Ball egyszerűen nem tudom mit művel, szinte sosincs akció közelben......
és a nap kérdése: Nekünk egyáltalán van o-fallunk? mert én nem vettem észre.
több mint 14 éve
Tényleg ilyen szarok vagyunk 😂Ez a csapat olyan mélyen van hogy azt elmondani nem lehet.
Motiváció nélkül nem lehet. A Packersnek kellett a győzelem tettek is érte, lagymatagok vagyunk.
Pozitívum Dez. Ja és LEGNAGYOBB + az hogy már csak 7 forduló van hátra.
Virtuális zacsi a fejemen szezon végéig...
több mint 14 éve
The Horror...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
aztán én sem fogok ám fogadni.kicsit OFF, de ha a kedvenc csapataim az este folyamán hasonló eredményeket hoznak, mint az eddigiek ezen a hétvégén, akkor esetleg hajlandó leszek megtenni a Tehenész-sikert viszonylag nagyobb összeggel. azért olyan csak nem lehet, hogy egyszerre kap ki minden csapatom...slowmotionNekem a múlt heti elég volt, megnézem a Lionst azt kész.
Holnap amúgy is meló, meg nincs kedvem a szokásos Green Bay-i szenvedést nézni.
Én is erre alapoztam első fordulóban 😀. HOgy az összes kedvenc csapatom nem szívhat. 😊
Pedig deBlevi
az összes csapat, aminek a divatszurkolója vagyok 15-20 éve, az nyert. olasz is, spanyol is, meg a Pool is, de annak durván örültem.
mondjuk lehet, hogy amiatt nem megy most a Tehenészeknek. majd végiggondolom.
több mint 14 éve
kicsit OFF, de ha a kedvenc csapataim az este folyamán hasonló eredményeket hoznak, mint az eddigiek ezen a hétvégén, akkor esetleg hajlandó leszek megtenni a Tehenész-sikert viszonylag nagyobb összeggel. azért olyan csak nem lehet, hogy egyszerre kap ki minden csapatom...slowmotionNekem a múlt heti elég volt, megnézem a Lionst azt kész.
Holnap amúgy is meló, meg nincs kedvem a szokásos Green Bay-i szenvedést nézni.
Én is erre alapoztam első fordulóban 😀. HOgy az összes kedvenc csapatom nem szívhat. 😊
Pedig de
több mint 14 éve
kicsit OFF, de ha a kedvenc csapataim az este folyamán hasonló eredményeket hoznak, mint az eddigiek ezen a hétvégén, akkor esetleg hajlandó leszek megtenni a Tehenész-sikert viszonylag nagyobb összeggel. azért olyan csak nem lehet, hogy egyszerre kap ki minden csapatom...
több mint 14 éve
csak egy, és még abban sincs semmi konkrét. nem is lesz valszeg.Meg voltak off the field problémák isCowboykarcsikét kérdésem lenne. Romo mikor tér vissza legközelebb?sztem már Romo nem fog játszani ebben az évben.
éss.. Chris Gronkowskiról mi a véleményetek? és Deon Andersonnal mi volt a baj? (ha volt már ez a kérdés elnézést kérek érte.)
Előre is köszönöm a választ. 😊Token5
Anderson meg sérülékeny, és idősebb mint Chris, ezért volt a váltásbeltazor
több mint 14 éve
Meg voltak off the field problémák iskét kérdésem lenne. Romo mikor tér vissza legközelebb?sztem már Romo nem fog játszani ebben az évben.
éss.. Chris Gronkowskiról mi a véleményetek? és Deon Andersonnal mi volt a baj? (ha volt már ez a kérdés elnézést kérek érte.)
Anderson meg sérülékeny, és idősebb mint Chris, ezért volt a váltásbeltazor
több mint 14 éve
két kérdésem lenne. Romo mikor tér vissza legközelebb?sztem már Romo nem fog játszani ebben az évben.
Anderson meg sérülékeny, és idősebb mint Chris, ezért volt a váltás
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
két kérdésem lenne. Romo mikor tér vissza legközelebb?éss.. Chris Gronkowskiról mi a véleményetek? és Deon Andersonnal mi volt a baj? (ha volt már ez a kérdés elnézést kérek érte.)
Előre is köszönöm a választ. 😊
több mint 14 éve
Nem kell ezen ennyit rugózni,ha nyerünk is,ott vagyunk ahol a part szakad.RW nagyon optimista ezért szeretjük. 😊http://blogs.nfl.com/2010/11/05/playoffs-williams-believes-cowboys-can-do-it/?module=HP_headlinesannyi logika lenne benne, hogy idén eddig fordított alapállásban toljuk, lehet h most annyira esélytelenek vagyunk, hogy pont azért nyerünk😊
😂 😂 😂
Roy idén jó vagy ezért nem szólok be, de hétvégén ha nem nyalunk ki GB-ben, az a világ csodája lenne számomra.Blevi
egyébként komoly esélyünk is van, mindössze az kell a győzelemhez, hogy félidőig az összes Packer QB megsérüljön. bár minket még egy punter is röhögve dobna szét...slowmotion
több mint 14 éve
http://blogs.nfl.com/2010/11/05/playoffs-williams-believes-cowboys-can-do-it/?module=HP_headlinesannyi logika lenne benne, hogy idén eddig fordított alapállásban toljuk, lehet h most annyira esélytelenek vagyunk, hogy pont azért nyerünk😊
😂 😂 😂
Roy idén jó vagy ezért nem szólok be, de hétvégén ha nem nyalunk ki GB-ben, az a világ csodája lenne számomra.Blevi
egyébként komoly esélyünk is van, mindössze az kell a győzelemhez, hogy félidőig az összes Packer QB megsérüljön. bár minket még egy punter is röhögve dobna szét...
több mint 14 éve
am Kitna passzolta a legtöbb yardot az előző fordulóban....