Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 595 — Grady Judd fan
Az eddigi ellenfeleik a 7. (holtverseny), 20. (szintén) és 30. (ugyancsak) helyen állnak sackek terén. A Cowboys az első.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
A baj az hogy a Lions eleve nem is egy futó csapat,ellenben az eddigi ellenfeleinkkel,sőt inkább mondanám azt hogy a legjobb Pass Offenseel amivel eddig szembe kellett néznünk.Nekem egyáltalán nincs jó előérzetem,CJ egy matchup nightmare számunkra,az offense dadog,sérültek stb,ezzel szemben a Detroit most full sebességben van,veretlenek és nagyon sok éve most lehet talán egy igazán jó csaptuk ergo baszott motiváltak.Én bizony meglepődnék ha ezt behúznánk.Bár az is igaz hogy a bye után Brady ellen sem lesz könnyebb,de akkor legalább a sérültek nagy része (remélhetőleg) visszatér.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 867 — Pfizer & Moderna fan
na akkor én már előre tekintek:

1 Stafford ha egészséges igen jó irányító. Megatronra minimum 2 ember fog kelleni,de így is fog Td-t szerezni. (amit nem bánnók annyira mert benne van a fantasy foci csapatomba 😊 )
Ellenben a futó játékukat megfogjuk ölni,és Stafford is igen sokat lesz a földön Ware és Spencer jó voltából.

2 Futásban szerintem egy közepeset fogunk hozni(80yard).
Romonak viszont megint nem lesz sok ideje, Fal közepe nem elég erős, és ott fog jönni Suh..

összességében, egy szoros meccsre számítók . tipp: egy FG-vel jobbak leszünk😊

több mint 14 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
Na jó, részemről téma gurult, mert úgy látom csúnya összeesküvés zajlik Amerika Csapata ellen, semmi szükség rá, hogy még én is kötekedjek...nexion218
Ne dramatizáld el a dolgot, ha visszaolvasol beláthatod, hogy a Cowboys szurkolók közül senki nem veri a pultot. Annak sincs sok értelme, hogy minket teszel felelőssé a történtek miatt. Az igazság az, hogy mi Pannoniában vagyunk és még az Újvilágban sem tudják pontosan mi történt és könnyen elképzelhető, hogy nem is fogják. Értehtő hogy le akarod zárni a témát, de ha már felhoztad a nyerni tudást, akkor érdemesebb ezen a szálon elvarrni a dolgot. Senki nem számított könnyű meccsre, alaposan megizassztotta a 'Skins a Cowboyst, mi itthoni szurkolók jobban tesszük, ha ennyivel beérjük és lássuk majd a visszavágót!

Itt van egy Orakpo riport részlet. Igazat kell adni neki, Romo túlsztárolásával kapcsolatban. Ahogy az első hét után minden anti-drukkere rajta csámcsogott, azóta a "hívői" úgy álltották feje tetejére a históriáját, élen a firkászok szégyenével, Steve Wyche-csal. Amint Romonak ismét lesz egy szarabb napja, megint sokkban lesz az amerikai plebejus réteg akik az emlegetett majoméhoz hasonló cikkeknek hitelt adnak.gyeek
ja kérem, hát ignorálni kell az ilyen majmokat, mint Sztivi...
yahoo sportson van egy hasonló idióta, Krisz Cséznek hívják, olyan ordas baromságokat szokott írni, hogy ihaj, egyébként megmarad a tök triviális dolgok saját elméletként történő hangoztatásánál.
és az a legszebb az egészben, hogy nem marad meg egy sportnál, hanem mindenben ír a kis édes...
több mint 14 éve
Csak tegnap értem a végére, több részletben, a Cowboys - Redskins meccsnek. Csak annyit akarok mondani, hogy bár nem játszott igazán jól, de minden tiszteletem Romo-é. Ilyen állapotban odaállni a rohanó hústornyok elé! Bár néha nagyon nehezen állt fel, kereste az útirányt, meg a levegőt, de hősiesen végig csinálta.garrett27
azt is hozzá kell tenni, hogy a Skins védők korrekten tolták, nem nagyon kockáztatták a QB hitet, ha az egy lépéses határ körül voltak, pedig lett volna lehetősége Landrynek, Fletchernek is.
több mint 14 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 681 — Seahawks fan
Csak tegnap értem a végére, több részletben, a Cowboys - Redskins meccsnek. Csak annyit akarok mondani, hogy bár nem játszott igazán jól, de minden tiszteletem Romo-é. Ilyen állapotban odaállni a rohanó hústornyok elé! Bár néha nagyon nehezen állt fel, kereste az útirányt, meg a levegőt, de hősiesen végig csinálta.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Pedig valószínű a Lions ellen rossz napja lesz... 😊 Mindettől függetlenül azért az érdemeit sem szabadna vitatni, nem sokan álltak volna oda ilyen állapotban. Pláne annak fényében, hogy Cutler féle hozzáállás is létezik.
több mint 14 éve
Na jó, részemről téma gurult, mert úgy látom csúnya összeesküvés zajlik Amerika Csapata ellen, semmi szükség rá, hogy még én is kötekedjek...nexion218
Ne dramatizáld el a dolgot, ha visszaolvasol beláthatod, hogy a Cowboys szurkolók közül senki nem veri a pultot. Annak sincs sok értelme, hogy minket teszel felelőssé a történtek miatt. Az igazság az, hogy mi Pannoniában vagyunk és még az Újvilágban sem tudják pontosan mi történt és könnyen elképzelhető, hogy nem is fogják. Értehtő hogy le akarod zárni a témát, de ha már felhoztad a nyerni tudást, akkor érdemesebb ezen a szálon elvarrni a dolgot. Senki nem számított könnyű meccsre, alaposan megizassztotta a 'Skins a Cowboyst, mi itthoni szurkolók jobban tesszük, ha ennyivel beérjük és lássuk majd a visszavágót!

Itt van egy Orakpo riport részlet. Igazat kell adni neki, Romo túlsztárolásával kapcsolatban. Ahogy az első hét után minden anti-drukkere rajta csámcsogott, azóta a "hívői" úgy álltották feje tetejére a históriáját, élen a firkászok szégyenével, Steve Wyche-csal. Amint Romonak ismét lesz egy szarabb napja, megint sokkban lesz az amerikai plebejus réteg akik az emlegetett majoméhoz hasonló cikkeknek hitelt adnak.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 14 éve
Abban megegyezhetünk, hogy a játékvezetés nagyon szar volt. Legalább annyit nálunk is elnéztek, nem vethetünk egymás szemére semmit. Én csak azt tartom furcsának, hogy ez az egész "csalás" csak Costára volt hatással, egyedül őt zavarta. Különben lett volna pár offside is. Vagy a legnyugodtabb, legfegyelmezettebb o-line ellen játszottunk 😛 Costa csak magyarázza a bizonyítványt. Túl van ragozva a dolog, mi vesztettünk, Ti nyertetek és kész.
több mint 14 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
Na jó, részemről téma gurult, mert úgy látom csúnya összeesküvés zajlik Amerika Csapata ellen, semmi szükség rá, hogy még én is kötekedjek...

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
na most ezek után csodálkozol, hogy nem vett észre semmit a bírói kar? akár volt zavarás a D részéről, akár nem, ezek hétfőn akkor sem vették volna észre, ha melléjük áll egy védő, és mikrofonon keresztül mondja a hangszórókba

egyébként Garrett is mondta, hogy nem várnak semmi reakciót a ligától, csak szóltak, hogy figyelni kellene rá, ha esetleg...
emlékeim szerint egyébként egyszer volt ilyen büntetés, talán az isteni Peyton elleni dolgokért fújták beslowmotion
nem akartam már hozzászólni ehhez, de szerintem pontosan ez miatt nem volt tiszta/korrekt, ilyen/ehhez hasonló nyilatkozatokat adni, akárkitől is. És maximálisan azon csodálkozom, hogy wash FO részéről, nem érkezett valami szaftos kritika erre, lehet tudnak ?méltón? veszteni?
Inkább csak véleményes volt a dolog, de innen minden esetre magyarázkodásnak tűnik.
Nexionnak plusz 1, de lehet hogy az már tényleg nem fér bele, hogy valaki, elolvasva/esetleg írva a nagyon informatív magyar cikket az esetről, bizonyos megnyilvánulásokat tesz! Pontosan Wyatt faszkodására gondolok 😉

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
amúgy szerintem szar a védelmünk, vagy csak sorban az NFL első, második és harmadik számú tackle-jei ellen játszottunk, mert 118 passzjáték alatt valahogy egyetlen egyszer sem fújtak az ellenfélre holdingot.
Ware, Ratliff és Spencer öregszik, nincs mese.
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-dallas-centere-a-fovarosi-vedok-hamis-hivasai-miatt-kapkodott-2096762?
Ha tényleg így volt, akkor kapja be a kis geci, de remélem, hogy akkor ez egy egyszeri eset volt 😊Wyatt
hogy mivaaan? Biztosan én vagyok eltévedve, de mióta is van benne a szabálykönyvben, hogy a védőknek full kussban kell lenni a meccsen???
bocs az offértsapka
A snap countot védő oldalról bekiabálni tényleg tiltja a szabály... De ugyanúgy, ahogy veszíteni tudni kell, nyerni is meg kell tanulni... Mert ha még mi nyertünk volna és azért sír a kis oldalbordás, hogy ezen ment el a meccs, de nem... a Dallas NYERT! Ne haragudjatok srácok, de ez erősen amatőr szagú... Arról nem beszélve, hogy a bírók se állnak sokkal messzebb a dolgoktól, tehát ha annyira nyilvánvaló lett volna, akkor hallják és zászló. Elég beszédes, hogy a "bűnös" Costa maga is azt mondta, hogy egyszerűen neki kell jobban figyelnie Tony hangjára... "Costa, however, said he just has to do a better job."nexion218
te most komolyan azt mondod, hogy a bírói csapatnak kellett volna észrevennie? figyelj, listázok:
1, többszörös le nem fújt, de teljesen nyilvánvaló holding
2, visszafújt sack, helyette defensive holding Atogwén, amikor 4 yardra voltunk az endzone-tól (mondjuk a tévé kéoernyőjére nem fért ki, mert még a jó öreg hagyományos tévét nyúzzuk)
3, unnecessary roughness Ball-on az utolsó előtti WAS drive-ban (sisak nem volt, csak torzó, abból meg Robinson is kapott egyet az oldalvonal mellett Landry-től, szóval kicsit nem volt konzekvens a játékvezetés)
4, tackle Ware-en a bíró szeme előtt (szerintem pont Hochuli volt az)
5, facemask Deangela ellen, ami szerintem pont nem volt szándékos, nem ragadta meg a rácsot, és nem annál fogva rántotta le

na most ezek után csodálkozol, hogy nem vett észre semmit a bírói kar? akár volt zavarás a D részéről, akár nem, ezek hétfőn akkor sem vették volna észre, ha melléjük áll egy védő, és mikrofonon keresztül mondja a hangszórókba

egyébként Garrett is mondta, hogy nem várnak semmi reakciót a ligától, csak szóltak, hogy figyelni kellene rá, ha esetleg...
emlékeim szerint egyébként egyszer volt ilyen büntetés, talán az isteni Peyton elleni dolgokért fújták be
több mint 14 éve
@Nexion: Beszélsz veszteni és nyerni tudásról miközben le "kis oldalbordásozod" Romot és leamatőrözöd a csapatot?

gyeek
Így van. Nem is azért kapta a szurkálódást, mert kikaptunk, hanem a "másfél nappal azután, hogy nyertünk, rákiabálom a vesztes csapatra, hogy csalt" hozzáállásért. Őszintém mondom neked, ha mindez fordítva történt volna, azaz mi nyerünk és utána rátok fogja Sexy, hogy csaltatok, ugyanúgy zavarna! Sokkal szimpatikusabb hozzáállás az, hogy nyertetek és a többi nem érdekel...nexion218
abban sem vagyok biztos, hogy a helyi lapnak ezt nyilatkozta. keringtek ugyanis ilyen információk, de hogy ki és mikor mondta... hátszóval valahogy be kellett illesztenie kis hazánk kettes számú szennylapjának, egyszerűbb volt erre fogni.slowmotion
lesz még egy Was-Dal mérkőzés, ezért nem mindegy mi is történt ott.

több mint 14 éve
@Nexion: Beszélsz veszteni és nyerni tudásról miközben le "kis oldalbordásozod" Romot és leamatőrözöd a csapatot?

gyeek
Így van. Nem is azért kapta a szurkálódást, mert kikaptunk, hanem a "másfél nappal azután, hogy nyertünk, rákiabálom a vesztes csapatra, hogy csalt" hozzáállásért. Őszintém mondom neked, ha mindez fordítva történt volna, azaz mi nyerünk és utána rátok fogja Sexy, hogy csaltatok, ugyanúgy zavarna! Sokkal szimpatikusabb hozzáállás az, hogy nyertetek és a többi nem érdekel...nexion218
abban sem vagyok biztos, hogy a helyi lapnak ezt nyilatkozta. keringtek ugyanis ilyen információk, de hogy ki és mikor mondta... hátszóval valahogy be kellett illesztenie kis hazánk kettes számú szennylapjának, egyszerűbb volt erre fogni.
több mint 14 éve

gyeek
Így van. Nem is azért kapta a szurkálódást, mert kikaptunk, hanem a "másfél nappal azután, hogy nyertünk, rákiabálom a vesztes csapatra, hogy csalt" hozzáállásért. Őszintém mondom neked, ha mindez fordítva történt volna, azaz mi nyerünk és utána rátok fogja Sexy, hogy csaltatok, ugyanúgy zavarna! Sokkal szimpatikusabb hozzáállás az, hogy nyertetek és a többi nem érdekel...

több mint 14 éve

Romo korábban soha, értsd -SOHA- nem gyanusítgatta az ellenfeleket okkal vagy alaptalanul, tökmindegy. Igazából mivel nyert a Cowboys engem sem izgat a dolog túlzottan, de sose árt tiszta vizet önteni a pohárba.

Itt pedig Garrett hozzáállása:
"We haven't gotten a clarification with them yet, and to be honest with you, that's not something we're overly concerned about," Garrett said. "We need to be able to handle that situation, and we'll do a better job of that going forward. A lot of times there's noise at the line of scrimmage, and we just need to be able to decipher what's our noise and what's their noise."

több mint 14 éve
Ez csak egy válasz a Hall féle pofázásra. Pedig a felé dobott passzok nemesebb bosszú volt.
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-dallas-centere-a-fovarosi-vedok-hamis-hivasai-miatt-kapkodott-2096762?
Ha tényleg így volt, akkor kapja be a kis geci, de remélem, hogy akkor ez egy egyszeri eset volt 😊Wyatt
hogy mivaaan? Biztosan én vagyok eltévedve, de mióta is van benne a szabálykönyvben, hogy a védőknek full kussban kell lenni a meccsen???
bocs az offértsapka
A snap countot védő oldalról bekiabálni tényleg tiltja a szabály... De ugyanúgy, ahogy veszíteni tudni kell, nyerni is meg kell tanulni... Mert ha még mi nyertünk volna és azért sír a kis oldalbordás, hogy ezen ment el a meccs, de nem... a Dallas NYERT! Ne haragudjatok srácok, de ez erősen amatőr szagú... Arról nem beszélve, hogy a bírók se állnak sokkal messzebb a dolgoktól, tehát ha annyira nyilvánvaló lett volna, akkor hallják és zászló. Elég beszédes, hogy a "bűnös" Costa maga is azt mondta, hogy egyszerűen neki kell jobban figyelnie Tony hangjára... "Costa, however, said he just has to do a better job."

több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
nem kell full kussban lenni,de beleszámolni az O snapcountjába és ezzel megzavarni a centert biztos nem lehet.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
bocs az offért

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Ja persze, jó kifogás 😀 .... Amúgy a teljes meccs online, akit érdekel, és amíg nem törlik...
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha tényleg így volt, akkor kapja be a kis geci, de remélem, hogy akkor ez egy egyszeri eset volt 😊

több mint 14 éve
Érdekes dolgot olvastam a mai Nemzeti Sportban.

A Skins védelmében volt 1 manus talán Bowen aki ugye 5 évig Cowboy volt. Na már most ugye hiába DE de biztos ismeri a snap indítási előtti szavakat amiket Romo mond Costának és lehet, hogy csoró Costának is elkezdte nyomni a sódert Bowen és szegény indította a lasztit holott Romo még nem oda figyelt. Nem felmenteni akarom, de lehet ez is zavarta...

Lehet hülyeséget írtam, de szerintem elképzelhető, hogy így próbálták megcoppatni a Dallas O-t.

SzerintetekThundersNFL
Azért a snap count a playbookkal együtt módosul, szóval ha Bowen zavarta Costát, nem azért, mert ismerte a műhelytitkokat. Csak szimplán sportszerűtlen bunkó volt, ha így történt.Dzsokijuing
amúgy Romo tényleg már vagy négy éve ordibálja a White 80-t (vagy legalábbis úgy hangzik)
több mint 14 éve
Érdekes dolgot olvastam a mai Nemzeti Sportban.

A Skins védelmében volt 1 manus talán Bowen aki ugye 5 évig Cowboy volt. Na már most ugye hiába DE de biztos ismeri a snap indítási előtti szavakat amiket Romo mond Costának és lehet, hogy csoró Costának is elkezdte nyomni a sódert Bowen és szegény indította a lasztit holott Romo még nem oda figyelt. Nem felmenteni akarom, de lehet ez is zavarta...

Lehet hülyeséget írtam, de szerintem elképzelhető, hogy így próbálták megcoppatni a Dallas O-t.

SzerintetekThundersNFL
Azért a snap count a playbookkal együtt módosul, szóval ha Bowen zavarta Costát, nem azért, mert ismerte a műhelytitkokat. Csak szimplán sportszerűtlen bunkó volt, ha így történt.Dzsokijuing
Azt se felejtsétek el, hogy amikor időben adta, akkor is többször eltalálta Romo hasát. Valami komoly gond volt ott..