NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 14 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Úgy tűnik nem csak a Dallas nfl csapatában jönnek a sérülések.. 2. meccs és Nowitzki bokájával gondok vannak.... Dallasi átok van ezen a szezonon?

több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Most olvastam a Chiefs topicban h Free 0 sack-et engedett idén. Olvasgattam a hozzászólásokat és én is egy jó S-t vagy egy CB-t választanék. Mit vártok hétvégén?Blevi
Ennél a csapatnál?Fogalmam sincs,a szoros győzelem/vereségtől a nagy zakó/verésig akármi benne van.Én már ugy tekintek a meccsekre mint a preseason meccsekre az eredménnyel annyira már nem foglalkozok inkább játékosonként figyelem a csapatot,csapatrészek teljesítményét.Leginkább most Kitnát fogom górcső alá venni,kiváncsi vagyok RWvel vajon újra rátalálnak e egymásra.Bryant idén eddig nagyon bíztató,a pályán nyújtott teljesítményével nem volt gondom,jelentm most már kezdem meg is kedvelni,remélem ezen héten is tartogat valami szemnek jóleső produktumot.A run'D sokat kellene hogy fejlődjön rátaláljon a régi önmagára MoJo ellen lehet gyakorolni.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Most olvastam a Chiefs topicban h Free 0 sack-et engedett idén. Olvasgattam a hozzászólásokat és én is egy jó S-t vagy egy CB-t választanék. Mit vártok hétvégén?Blevi
Nagyon-nagyon szoros meccsen vendég sikert 😀
több mint 14 éve
Blevi 8 355 — Lions & Cowboys fan
Most olvastam a Chiefs topicban h Free 0 sack-et engedett idén. Olvasgattam a hozzászólásokat és én is egy jó S-t vagy egy CB-t választanék. Mit vártok hétvégén?
több mint 14 éve
ezra Dallas Cowboys 5
Ezzel lehet nem leszek itt valami népszerű de én idén már nem játszatnám Romot akkor sem ha az egészségi állapota egyébként már engedné.Fölösleges a Franchise QBt összetöretni egy gajra ment szezon kedvéért játsszon csak Kitna,vagy ahogy itt többen is mondtuk már ki lehetne próbálni McGeet is,Tony meg pihenjen csak aztán majd vissza tér 2011ben(ha lesz szezon egyáltalán).Cowboykarcsi
egyetértek, felesleges lenne a frissen gyógyult vállával játszatni, főleg ha a szezonnak már úgyis kampó.
több mint 14 éve
egyébként JJ vehetne egy olyan túlnyomásos oxigénizét (ha még nincs neki), mint amit TO használt az Iggles döntős szezonjában. az volt az, amikor Roy (the original one) csinált egy horse collar-t, és eltört a lába, és állítólag ez az oxigénkamra meggyorsította a gyógyulást...slowmotion
Ezzel lehet nem leszek itt valami népszerű de én idén már nem játszatnám Romot akkor sem ha az egészségi állapota egyébként már engedné.Fölösleges a Franchise QBt összetöretni egy gajra ment szezon kedvéért játsszon csak Kitna,vagy ahogy itt többen is mondtuk már ki lehetne próbálni McGeet is,Tony meg pihenjen csak aztán majd vissza tér 2011ben(ha lesz szezon egyáltalán).

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
egyébként JJ vehetne egy olyan túlnyomásos oxigénizét (ha még nincs neki), mint amit TO használt az Iggles döntős szezonjában. az volt az, amikor Roy (the original one) csinált egy horse collar-t, és eltört a lába, és állítólag ez az oxigénkamra meggyorsította a gyógyulást...
több mint 14 éve
"I have offered to play quarterback on Sunday," Staubach said. "My arm is in good shape. I think I can help them without Tony out there. I don't know Kitna. He's a nice guy, though. But he's about my age, isn't he? He is a veteran good quarterback, but I'm a veteran quarterback, too. ... I want the Cowboys to get back on track. If I could help, I would get out there and do it."
Staubach játszani akar 😀

több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
NFL Sound FX, Romo. Kemény, első kérdése miután kiszállnak hozzá a dokik, hogy elkapta-e a labdát, aztán a dokinak egy collarbone tacklelel kell visszatartania, hogy ne menjen vissza a következő drivera.

Most látom, nagyon a kulcscsontra jár az agyam, horse collar helyett collarbonet mondtam. Meghagyom azért... 😛

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Én egy valaminek tudok örülni, hogy már csak 0.5 sack-nyire van Ware a lista vezető Matthewstől 😊 Remélem Ware megnyeri a listát 😊beltazor
az a baj, hogy a Bears önbizalomnövelő kurzust tartott a Giants DL-nak, szerintem Osi lesz a legesélyesebb a címre.
Matthews erősen kezdett (6 sack/2 meccs), aztán meg nyilván nem segített neki, hogy megsérült, elvileg 1,5+ meccset ki is hagyott emiatt.
több mint 14 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Én egy valaminek tudok örülni, hogy már csak 0.5 sack-nyire van Ware a lista vezető Matthewstől 😊 Remélem Ware megnyeri a listát 😊

több mint 14 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
Jó lenne, ha egy kemény edző leüvöltené a haját.gyeek
Majd Wade ... :/ Bevallom nem tudok vele kapcsolatban elfogulatlanul írni mert már legalább 2 éve azt várom mikor küldi el Jerry,de engem már egyenesen zavar amit művel a pálya szélén,ha van valami jó play örülni tud de egyébként semmi,a sok felesleges szabálytalanság után is csak sunnyog,szét teszi a karját és ennyi,más edző már rég elrendezte volna Jenkist is,szarni se merne elmenni anélkül ,hogy ne mormolná el "nem csinálok több PI-t".
Nem tudom JJ miért bízik ennyire benne,fogalma sincs, de Romo sérülése kapóra jött neki,így valószínűleg nem fogja kirúgni most sem.brp
Nekem WP riadt és tehetetlen tekintete "tetszik" leginkább... Kb. annyira tudja feltüzelni a játékosait ezzel a tekintettel, mint egy monoton hangon igét hirdető pap.. (elnézést kérek minden hívő olvasótól, semmi bántó szándék nincs-csak összehasonlítás)
A másik, ami tetszik és már kínunkban röhögünk ezen otthon, az valamilyen hiba utáni kis gesztus, ami leginkább Nacsa Olivér Lagzi Lajcsi-parádiáiban látható (Ejj, a kutya fáját! -mozdulat ici-pici kis ugrással/rugózással...) :o :o :o

Igaza van gyeek-nak: azért legalább egy kis leba...ás elférne a hibázóknak, mert egy(kétesértékű) statisztikában magabiztosan ligaelsők vagyunk: bünti + bünti-yard... Ennek meg pont a 3-7- ponttal elvesztett meccsek az árai, ami szemmel láthatóan k... sokba kerül...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne, ha egy kemény edző leüvöltené a haját.gyeek
Majd Wade ... :/ Bevallom nem tudok vele kapcsolatban elfogulatlanul írni mert már legalább 2 éve azt várom mikor küldi el Jerry,de engem már egyenesen zavar amit művel a pálya szélén,ha van valami jó play örülni tud de egyébként semmi,a sok felesleges szabálytalanság után is csak sunnyog,szét teszi a karját és ennyi,más edző már rég elrendezte volna Jenkist is,szarni se merne elmenni anélkül ,hogy ne mormolná el "nem csinálok több PI-t".
Nem tudom JJ miért bízik ennyire benne,fogalma sincs, de Romo sérülése kapóra jött neki,így valószínűleg nem fogja kirúgni most sem.
több mint 14 éve
Hollandról mi hír?slowmotion
"Serious grion strain." Ha jól emlékszem.gyeek
kircsimircsi.
nem akarjuk reaktiválni big LA-t?slowmotion
39 évesen?Azért nem hiszem hogy vállalná.

több mint 14 éve
nem akarjuk reaktiválni big LA-t?slowmotion
Vagy JJ hozathatna a Húsvét szigeterkről egy szobrot.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 14 éve
Amúgy Jason Hatcher is kidőlt kb egy hónapra.gyeek
"Serious grion strain." Ha jól emlékszem.gyeek
kircsimircsi.
nem akarjuk reaktiválni big LA-t?
több mint 14 éve
"Serious grion strain." Ha jól emlékszem.

több mint 14 éve
Hollandról mi hír?
több mint 14 éve
Amúgy Jason Hatcher is kidőlt kb egy hónapra.

több mint 14 éve
egyébként még egy gondolat (kettő) a hétfői (keddi) meccshez, aztán részemről oké:

-titeket nem kísértett a múlt? négy éve, amikor Romo beszállt Bledsoe helyett, a legelső passzkísérlete felpattant egy játékoson, az egyik védő elkapta, és asszem TD is lett belőle. idén Kitna beállt Romo helyett, és az első passza beleakadt egy védőbe... aztán leesett a földre. nem kicsit paráztam.

-azok után, amilyen pass interference-eket befújtak Jenkins-re (most, meg egy héttel ezelőttig), nyugodtan bedobhattak volna egy zászlót annál a play-nél, amikor Kitna eldobta a sikertelen passzt a negyedik kísérletre (asszem a negyedik negyed elején). Austin csinált egy stop&go-t, a védő nem mozdult a labdára, de pont sikerült feltartania a támadót. akár szándékos volt, akár nem, ez is volt annyira szabálytalan, mint Jenkins határvonalon mozgó megoldásai, főleg mert az 5 yardos zónán túl történt meg (6 yardnál, na ja)slowmotion
Ha volt is valami deja vu-m akkor az Brad Johnson miatt volt. Szerencsére Kitna mégnem tart ott úgy látszik. Jenkinsszel meg már tele a hócipőm. Hiába védeném meg, a Cowboys akkor is benyelné a zsíros yardokat a PI miatt. Bezzeg hogy hadonászik egy elronott passz után is. Néha az égvilágon semmi köze a játékhoz, de ő jelez... Jó lenne, ha egy kemény edző leüvöltené a haját.

több mint 14 éve
egyébként még egy gondolat (kettő) a hétfői (keddi) meccshez, aztán részemről oké:

-titeket nem kísértett a múlt? négy éve, amikor Romo beszállt Bledsoe helyett, a legelső passzkísérlete felpattant egy játékoson, az egyik védő elkapta, és asszem TD is lett belőle. idén Kitna beállt Romo helyett, és az első passza beleakadt egy védőbe... aztán leesett a földre. nem kicsit paráztam.

-azok után, amilyen pass interference-eket befújtak Jenkins-re (most, meg egy héttel ezelőttig), nyugodtan bedobhattak volna egy zászlót annál a play-nél, amikor Kitna eldobta a sikertelen passzt a negyedik kísérletre (asszem a negyedik negyed elején). Austin csinált egy stop&go-t, a védő nem mozdult a labdára, de pont sikerült feltartania a támadót. akár szándékos volt, akár nem, ez is volt annyira szabálytalan, mint Jenkins határvonalon mozgó megoldásai, főleg mert az 5 yardos zónán túl történt meg (6 yardnál, na ja)
több mint 14 éve
Nem tudom volt-eWitchdoctor
Volt. De a hangok azt mondják csak parasztkodni toldad be a képed. 😉

több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Nem tudom volt-e, Romo-nak 6-8 hetet írnak, tehát PO-ra pont visszatérhet... 😛

több mint 14 éve
Szóljunk Terrell Owens szüleinek.Noda10
ők már öregek ehhez. viszont visszahozhatnánk TO-t, mellécsapnánk valami nagymellű, jóseggű feka bulát, és összefektetnénk őket.
sikeres gyermeknemzésért bonus kikötve a szerződésben, feltéve, hogy T betűs keresztnevet adnak neki, pl Terell 2, Tamara, stb 😀slowmotion
Venus/Serena Williamst, de ez már eugenetika. 😊vadibandi
hát asszem az maga lenne a világvége... viszont ha mondjuk QB lenne a kölökből, akkor olyanokat nyögne minden passz után, hogy rossz lenne hallgatni 😀
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
A védelembe egy TO gyáros játékos kéne,mindegy hogy S,CB,LB csak kénének a labdaszerzések mert nagyon vékony így ez,tavaly még elment mert ugye kevés pontot engedett a D(valami 16 körüli átlag volt)de ez már így nem megy hogy huszon meg harminc pontokat kapunk és labdaszerzések sincsenek.Cowboykarcsi
Szóljunk Terrell Owens szüleinek.Noda10
ők már öregek ehhez. viszont visszahozhatnánk TO-t, mellécsapnánk valami nagymellű, jóseggű feka bulát, és összefektetnénk őket.
sikeres gyermeknemzésért bonus kikötve a szerződésben, feltéve, hogy T betűs keresztnevet adnak neki, pl Terell 2, Tamara, stb 😀slowmotion
Venus/Serena Williamst, de ez már eugenetika. 😊