NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 14 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Ha elmaradna a kövi idény, akkor 2x draftolhatnánk arról a helyről amit ebben az évben elértünk?

több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
lehet paraszt kérdés, de mit vártok a jövő hetitől prime time gametől ellenünk? van esély rá, hogy McGee lesz a kezdő QB?Hurka
Nem,Kitna fog játszani.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Grudenek én nagyon örülnék,mennyi az esély szerintetek hogy meg tudjuk szerezni?Másik amin gondolkodtam az védelem.Gondolom maradunk a 3-4nél,mivel ehhez jó az ember anyag és egyébként sem azért szar most a D szerintem mert rossz játékosok alkotják.Na szoval akkor ugye kéne egy kordinátor aki ért a 3-4es védelmekhez.Nekem Romeo Crennel jutott az eszebe,ha jól tudom ő most munka nélküli,nem váltotta meg a világot a Brownsal mint HC,de a Patsnél azért nagyon faja kis védelmet rakott össze még anno sokat segítettek a 3 bajnoki cím megszerzésében.Vélemények?Cowboykarcsi
Crennel a Chiefs def koordinátora.

Ami a vezetőedző kérdést illeti: nem tűnik kézenfekvő megoldásnak Jason Garrett? Vagy évközben kirúgja Jerry Jones Phillipset, és megnézi mire megy az utolsó 8 meccsen Garett, hogy érdemes-e vele folytatni hosszútávon?DoM
Akkor vissza az egész ezt nem tudtam.Egyébként valószínüleg nem fog megtörténni,JJ megmondta hogy nem hisz az év közbeni edzőváltásban szal ha innentől minden meccset bukunk akkor is WP marad év végéig,nem hiszem hogy fog kapni lehetőséget utánna meg már Garrett.Vagy legalábbis remélem hogy nem.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
lehet paraszt kérdés, de mit vártok a jövő hetitől prime time gametől ellenünk? van esély rá, hogy McGee lesz a kezdő QB?
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Grudenek én nagyon örülnék,mennyi az esély szerintetek hogy meg tudjuk szerezni?Másik amin gondolkodtam az védelem.Gondolom maradunk a 3-4nél,mivel ehhez jó az ember anyag és egyébként sem azért szar most a D szerintem mert rossz játékosok alkotják.Na szoval akkor ugye kéne egy kordinátor aki ért a 3-4es védelmekhez.Nekem Romeo Crennel jutott az eszebe,ha jól tudom ő most munka nélküli,nem váltotta meg a világot a Brownsal mint HC,de a Patsnél azért nagyon faja kis védelmet rakott össze még anno sokat segítettek a 3 bajnoki cím megszerzésében.Vélemények?Cowboykarcsi
Crennel a Chiefs def koordinátora.

Ami a vezetőedző kérdést illeti: nem tűnik kézenfekvő megoldásnak Jason Garrett? Vagy évközben kirúgja Jerry Jones Phillipset, és megnézi mire megy az utolsó 8 meccsen Garett, hogy érdemes-e vele folytatni hosszútávon?
több mint 14 éve
Grudenek én nagyon örülnék,mennyi az esély szerintetek hogy meg tudjuk szerezni?Másik amin gondolkodtam az védelem.Gondolom maradunk a 3-4nél,mivel ehhez jó az ember anyag és egyébként sem azért szar most a D szerintem mert rossz játékosok alkotják.Na szoval akkor ugye kéne egy kordinátor aki ért a 3-4es védelmekhez.Nekem Romeo Crennel jutott az eszebe,ha jól tudom ő most munka nélküli,nem váltotta meg a világot a Brownsal mint HC,de a Patsnél azért nagyon faja kis védelmet rakott össze még anno sokat segítettek a 3 bajnoki cím megszerzésében.Vélemények?

több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bc0e2d/article/cowboys-jones-has-no-plans-to-change-coaches-midseason?module=HP_headlines

Marad év végégig. Hosszú szezon lesz...
Jövő héten Green Bay idegenben...Blevi
Most akartam linkelni. Meccs után nekiálltam nézni egy filmet, arra gondoltam miután vége WP és/vagy Garrett kirúgásának hírét látom majd. Nem jött be. 😊 A vicces a mai leszereplésben, hogy ha megnézzük, a Jags vitathatóan a leggyengébb csapat volt az eddigiek közül, és most érezte a Dallas elékrezettnek az időt, hogy totális csődöt mondjon. A helyzet játék terén már nem lehet rosszabb (remélem), ha mégis JJ kénytelen lesz meggondolni magát, szóval innentől win-win szituációban vagyunk! 😀

Iktriad te miért nem örülsz a győzelemnek inkább ahelyett, hogy a dallasi siralomház csapatunk topikját bombázod blockbuster közhelyekkel? Oké, kurvanagy zagértő vagy és biztos ismered a Cowgirlst kívül-belül mert láttad három meccsüket, de hagyj meg minket, vak és tudatlan laikusokat a magunk balgaságainak végre.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
asszem gondolkozhatunk kit választunk round1 pick 1 ben 😐patf1
DeMarcus Love, DeAndre McDaniel közülük kéne valakit választani első körben...

több mint 14 éve
Blevi 8 355 — Lions & Cowboys fan
Sajnos ezt a csapatot tényleg Philips és Garett visszatartja. Nagyon jó játékosok; akik nem képesek 1 csapatot alkotni jelenleg.
Amúgy tartom amit írtam a Buffalo topicba: A Bills a Baltimore-t és a Kansas-t is megizzasztotta az elmúlt 2 héten. A Dallas ezzel szemben egyre mélyebb válságban van.

És igaz- Megmentettétek jack állását. Kiderül a bye week után mire megy a viszonylagos nyugalommal.iktriad
Ja csak kissé idegesítő minden topicban azt hogy mekkora szar csapat vagyunk, úgy hogy ezt az 1 aza egy meccset láttad tőlünk.Blevi
Titans és Giants elleni meccset is láttam. És ott is ugyanezekre a következtetésre jutottam!iktriad
Rendben.
Nem akarok itt meddő vitába belemenni de nem objektívan ítéled meg a dolgokat. Ezt betudom a győzelem miatti eufóriának. 😛
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jól van egyesek már a Buffalónál is gyengébbnek gondolnak minket. 😀
Kb ugyanott vagyunk amúgy.
WP takarodj.
HIhetetlen csalódott vagyok, ismét. Megmentettük JDR. (VSZ csak egy időre.)
Kiváncsi vagyok mi lesz itt a jövő héten jó lenne ha JJ belecsapna a lecsóba.Blevi
Sajnos ezt a csapatot tényleg Philips és Garett visszatartja. Nagyon jó játékosok; akik nem képesek 1 csapatot alkotni jelenleg.
Amúgy tartom amit írtam a Buffalo topicba: A Bills a Baltimore-t és a Kansas-t is megizzasztotta az elmúlt 2 héten. A Dallas ezzel szemben egyre mélyebb válságban van.

És igaz- Megmentettétek jack állását. Kiderül a bye week után mire megy a viszonylagos nyugalommal.iktriad
Ja csak kissé idegesítő minden topicban azt hogy mekkora szar csapat vagyunk, úgy hogy ezt az 1 aza egy meccset láttad tőlünk.Blevi
Titans és Giants elleni meccset is láttam. És ott is ugyanezekre a következtetésre jutottam!
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bc0e2d/article/cowboys-jones-has-no-plans-to-change-coaches-midseason?module=HP_headlines

Marad év végégig. Hosszú szezon lesz...
Jövő héten Green Bay idegenben...
több mint 14 éve
WP takarodj.
Kiváncsi vagyok mi lesz itt a jövő héten jó lenne ha JJ belecsapna a lecsóba.Blevi

Ja csak kissé idegesítő minden topicban azt olvasni hogy mekkora szar csapat vagyunk, úgy hogy ezt az 1 aza egy meccset láttad tőlünk.
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
WP takarodj.

És igaz- Megmentettétek JDR állását. Kiderül a bye week után mire megy a viszonylagos nyugalommal.
több mint 14 éve
WP takarodj.
Kiváncsi vagyok mi lesz itt a jövő héten jó lenne ha JJ belecsapna a lecsóba.
Szerk
Bocsánat a Bills fanoktól csak becsekkoltam a topicba aztán felhúztam magam kicsit.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
asszem gondolkozhatunk kit választunk round1 pick 1 ben 😐
több mint 14 éve
Hát reméljük ez volt az utolsó meccsün ezzel a coaching stuffal.Ha ezek után nem rakja ki WP-t JJ,akkor idén már tényleg hagyják végig nyomatni aztán tavasszal ujszelek fújnak majd.Bryant jó volt megint,van egy érzésem hogy ő lesz idén a mi egyetlen örömforrásunk...meg McBriar,igen,jó volt ő is.

több mint 14 éve
Sok sikert a továbbiakban Cowboys. Kivánok egy normális HC-t. Minnél előbb.....
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Gronkowski miután nagyban közben járt Romo jegeléséhez, le lett ültetve. Chandler, mint FB?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Kitna a kezdő QB?
Újra Roy-al egy kezdőben. 😀Bazzani
Hát igen úgy néz -ha az O# fal is úgy gondolja- év végéig ő lesz.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Kitna a kezdő QB?
Újra Roy-al egy kezdőben. 😀

több mint 14 éve
Cowboys inactives: G Kyle Kosier, G Montrae Holland, DE Jason Hatcher, QB Tony Romo, FB Chris Gronkowski, LB Jason Williams, WR Kevin Ogletree, OT Jermey Parnell
több mint 14 éve
Ha az O-linera gondolsz akkor
Free-Costa-Gurode-Davis-Colombo. Ha jól tudom
több mint 14 éve
Valaki megtudná mondani hogy, hogy fog kinézni a fal?

több mint 14 éve
Úgy tűnik nem csak a Dallas nfl csapatában jönnek a sérülések.. 2. meccs és Nowitzki bokájával gondok vannak.... Dallasi átok van ezen a szezonon?beltazor
aha, miközben a Rangers épp world seriest játszik 😛JJ Tiller
na valami pozitívum 😊

több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Úgy tűnik nem csak a Dallas nfl csapatában jönnek a sérülések.. 2. meccs és Nowitzki bokájával gondok vannak.... Dallasi átok van ezen a szezonon?beltazor
aha, miközben a Rangers épp world seriest játszik 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal