Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Scandrick vissza tud majd térni bye után?És Sensi?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/user/94jgA csapat összes idei meccse egyben és egyebek.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
2-2 vel megyünk bye-ra úgy hogy simán 4-0 is lehetne. Hihetetlen chokerek vagyunk.De ugyanígy 0-4 is. Szóval ez a 2-2 teljesen reális. Messze a PO-tól.
Blevi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
jah igen és a másik érdekes dolog:a 3. Romo pick-et a sérülésnek köszönhetjük. A labda jó helyre ment csak elfogyott a végéra belőle az erő.
én biztosra veszem, hogy egy egészséges Romo-nál ez egy pontos passz, vagy megkockáztatom, hogy az első negyedben is jó lett volna, de így sérülten, 45p játék után.....

több mint 14 éve
még nem hagynám ki az SS gondot Sens, kiesésével jött Chung, aki elég maki volt

több mint 14 éve
Nekem valahogy 27-3-nál sem voltak (teljesen) jó érzéseim, ami a (nem olyan távoli) múlt eseményei miatt lehettek - mi képesek voltunk egy agyonnyert meccset is szorosra hozni / elveszíteni. Egyszerűen képtelenek vagyunk gyilkolni az órát, hogy egy 4-posession game-et meg tudjunk tartani...igen, aztán elfogyott az erő a támadófalból. meg az ellenfélnek is sikerült némi önbizalmat kölcsönözni.
A nagyszünet után kaptunk egy esélyt, TD-t csináltunk, majd azonnal lezavartuk a Lions-O-t a pályáról. Ekkor kellett volna elkezdeni ölni az órát, futni, screen-passzokkal haladni (állítólag k..ra tudjuk, erre alkalmas az O-line, mert gyorsak, ehhez képest nem emlékszem egyetlen ilyenre sem...) - ehelyett dobattuk TR-val a hosszú és kockázatos passzokat - amiből ugye az incomplete setén az óra sem fut....
Amikor elkezdtünk futni, akkor azért összejöttek a 1st down-ok, ment is lefelé az óra, csak a gond az volt, hogy a MI OFFENSünk szerzett a Lionsnak 2 TD-t. Érdemes volna megnézni, hogy hány percet töltöttek fent a pályán a 3. negyedben... Ha ezt 27-3-nál kezdjük el, akkor egészen egyszerűen nem lett volna ideje az ellenfélnek utolérni + ugye nem csináljuk ki magunkat morálisan... A D-n is egyre nagyobb volt a nyomás (úgy tartani a meccset, hogy fel sem mész a pályára...) és kizárt volt, hogy 100 yard körül hozza le a derbyt a Lions. A két Megatron TD benne volt a meccsben, én eleve ezzel számoltam. De hogy az első félidőben 100 alatt tartjuk őket, az nem volt benne a pakliban - ehhez képest a pályára sem nagyon találtak fel. Aztán amikor a győztes drive-ra jöttek fel és mutatták Stafford arcán a kaján vigyort, akkor már tudtam, hogy baj lesz - és odatettük CJ-t 1on1-ra.....
Pedig a rookie O-line igazán szépen tartotta a félelmetes D-linet, hihetetlen stat volt a szünet közelében a pass rush: 12 dropback, 0-0-0 sack-hit-hurry. Vagyis TR közelébe sem jutott Suh & Co.
A végső összeomlásra a legszebb példa és egészen jelképes mozdulatsor a legutolsó play-ek egyikében Tyron hanyattboritása volt -abban benne volt az egész 2. félidő: fejreálltunk mint a jancsiszeg...
Jól fog jönni a bye week: tudnak pihenni a sérültek, tudunk dolgozni a lelkeken, talán meglephetjük a NE-t (ez a max optimista verzió, de miért ne 😛 ) és a TV-m is meg fog maradni, mert nem ba....m ki az ötödikről idegességemben.... :mad: :mad: :mad:
😀VIZILÓ
több mint 14 éve
random gondolatok:1, még most sem értem, 27-3-nál, 1st&10-nél minek dobással kezdtünk. van 28 perc a meccsből, kezdjük el futtatni az órát. az ok, hogy addig nem igazán tudta levédekezni a passzt a Lions, de szerintem +24-nél simán lehet Dez foglalkoztatását takarékra fogni. Choice végül nem tolta rosszul, amúgy is kellenének a snapek, Murray szintén alig volt fent szerintem, neki is kell a tapasztalat. nem b+, hadd fusson Dez, igaz kicsit fáj a lába, de kit érdekel? azt hiszem, hiába Tony meg Miles meg Dez meg Garrett, én azért elég konzervatív vagyok továbbra is.
2, kíváncsi vagyok, hányszor futottunk goal line szituban 5-ös, 6-os résben vagy attól kifelé.
na jó, az elmúlet időben egyszer, a Jets ellen, abból csak egy TD-t szereztünk. odaérünk egy yardra, és vagy középen futunk, vagy középen. persze ez nem lenne baj, ha nem az alulméretezett és bevallottan gyenge középső falunk felé futnánk, akik még a cigarettacsikket sem tudják elnyomni, nemhogy a DL-t. ja igen, Felix kb az egyik leggyorsabb játékos a pályán, simán lehagyja a LB-eket, de csak szóltam.
3, Hatcher nagyon hiányzik, a meccs végére elfogyott a pass rush
4, Ogletree-nek nagyjából vége, ha Miles és Dez felépül, akkor nem fog bekerülni a csapatba sem meccsnapokon. Miles-Dez-Robinson az első három WR, Harris KR-PR, Holley ST.
5, a sérültek pihenjenek, az OL dolgozzon a szünet alatt.
6, Bailey a 21 yardos rettenet óta 11/11, na ez jó. remélem, még jó ideig nem sérül le. ellenben kickoff-ban csak 3/6 volt a mutatója, ráadásul a három rövid az endzone-t is alig érte el. második K kereten tartása luxus, megadni a lehetőséget a returnre öngyilkosság.
több mint 14 éve
Nekem valahogy 27-3-nál sem voltak (teljesen) jó érzéseim, ami a (nem olyan távoli) múlt eseményei miatt lehettek - mi képesek voltunk egy agyonnyert meccset is szorosra hozni / elveszíteni. Egyszerűen képtelenek vagyunk gyilkolni az órát, hogy egy 4-posession game-et meg tudjunk tartani...A nagyszünet után kaptunk egy esélyt, TD-t csináltunk, majd azonnal lezavartuk a Lions-O-t a pályáról. Ekkor kellett volna elkezdeni ölni az órát, futni, screen-passzokkal haladni (állítólag k..ra tudjuk, erre alkalmas az O-line, mert gyorsak, ehhez képest nem emlékszem egyetlen ilyenre sem...) - ehelyett dobattuk TR-val a hosszú és kockázatos passzokat - amiből ugye az incomplete setén az óra sem fut....
Amikor elkezdtünk futni, akkor azért összejöttek a 1st down-ok, ment is lefelé az óra, csak a gond az volt, hogy a MI OFFENSünk szerzett a Lionsnak 2 TD-t. Érdemes volna megnézni, hogy hány percet töltöttek fent a pályán a 3. negyedben... Ha ezt 27-3-nál kezdjük el, akkor egészen egyszerűen nem lett volna ideje az ellenfélnek utolérni + ugye nem csináljuk ki magunkat morálisan... A D-n is egyre nagyobb volt a nyomás (úgy tartani a meccset, hogy fel sem mész a pályára...) és kizárt volt, hogy 100 yard körül hozza le a derbyt a Lions. A két Megatron TD benne volt a meccsben, én eleve ezzel számoltam. De hogy az első félidőben 100 alatt tartjuk őket, az nem volt benne a pakliban - ehhez képest a pályára sem nagyon találtak fel. Aztán amikor a győztes drive-ra jöttek fel és mutatták Stafford arcán a kaján vigyort, akkor már tudtam, hogy baj lesz - és odatettük CJ-t 1on1-ra.....
Pedig a rookie O-line igazán szépen tartotta a félelmetes D-linet, hihetetlen stat volt a szünet közelében a pass rush: 12 dropback, 0-0-0 sack-hit-hurry. Vagyis TR közelébe sem jutott Suh & Co.
A végső összeomlásra a legszebb példa és egészen jelképes mozdulatsor a legutolsó play-ek egyikében Tyron hanyattboritása volt -abban benne volt az egész 2. félidő: fejreálltunk mint a jancsiszeg...
Jól fog jönni a bye week: tudnak pihenni a sérültek, tudunk dolgozni a lelkeken, talán meglephetjük a NE-t (ez a max optimista verzió, de miért ne 😛 ) és a TV-m is meg fog maradni, mert nem ba....m ki az ötödikről idegességemben.... :mad: :mad: :mad:
😀
több mint 14 éve
27-3 után 30-34, avagy miért nem fogunk soha egy büdös PO-meccset nyerni.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
Bakker a Giants meg bemákolja ... Ha playoffot akarunk akkor a maradék 5 csoportmeccsből 4et minimum hozni kell sztem. és a másik 7ből is legalább 5öt. Nincsenek jó érzéseim ezzel kapcsolatban. Mindegy 7. forduló után meglátjuk mi a helyzet. Most egy hét pihi aztán pats... Az sem lesz kellemes idegenben.
több mint 14 éve
Folk, Barbie. Két lebőgött játékos, akik beszopatták a Cowboyst. Igazi köcsögök. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
a mai meccs legnagyobb pozitívuma: végre megkaptuk az első holdingot, most már tudjuk, hogy ezzel sem csak minket lehet büntetni.27-3 után atomjaira esett a stream, szóval szerencsém volt, mert élvezni csak a meccs szebbik felét lehetett...
több mint 14 éve
No comment!ne izélj, neked legalább az egyik csapatod nyert 😊
Lófasz mindenki seggébe de főleg Tony ezt megint te basztad el.Blevi
több mint 14 éve
Sírunk egymás vállán ??? 😀Ha megnézitek az eagles-t szerintem kifejezetten jol alltokkzol2-2 vel megyünk bye-ra úgy hogy simán 4-0 is lehetne. Hihetetlen chokerek vagyunk.BleviEz ugyan ilyen simán lehetne 0-4, vagy 1-3 is, nézd így a 2-2-t és már is nem leszel olyan szomorú. A chokerkedésre pedig megint csak azt tudom mondani, hogy jobb egy erős csapat ellen elbukni így egy meccset, (mégha az uccsó Int-nél lehet még én is rárepültem volna Romo bordájára,de már megbocsátottam neki) mint egy sima meccset elkbukni, valahogy kevésbé fájó.
És még inkább öröm az ürömben, hogy a philly szenved, és a másik két csoportrivális se a Super Bowl esélyes kategóriába sorolható.
Jövő héten bye week, ekkor kipiheni magát mindenki, aztán NE, ami nagyon nehéz lesz majd jön 7 könnyebb meccs (ha az Eagles nem szedi össze magát), majd az utolsó 4 lesz újra kemény (ezeken fog eldőlni a PO szerintem), de én valahogy én azt érzem, hogy meglehet az a PO. 😉
U.I. : Romo-t nem szídni (meccs közben én is szídtam, de már higadtan nem), az előző két hét után megérdemli, hogy elnézzük neki ezt a meccset (hisz mind a kettőt buktuk volna ha nem vállalja sérülten). 😉Jughead
több mint 14 éve
Sztem ma túlvállalta magát de mindegy, van egy jó védelmünk. Csoportmeccseken múlik az idei PO. Jó a 2-2 persze. Nekem főleg hogy Lions 4-0, de azért, két csúnya meltdown volt. Megbocsájtunk Romonak persze nincs más választás, de remélem Garett kicsit azért megmaszírozza aa búráját..
több mint 14 éve
Ha megnézitek az eagles-t szerintem kifejezetten jol alltok2-2 vel megyünk bye-ra úgy hogy simán 4-0 is lehetne. Hihetetlen chokerek vagyunk.BleviEz ugyan ilyen simán lehetne 0-4, vagy 1-3 is, nézd így a 2-2-t és már is nem leszel olyan szomorú. A chokerkedésre pedig megint csak azt tudom mondani, hogy jobb egy erős csapat ellen elbukni így egy meccset, (mégha az uccsó Int-nél lehet még én is rárepültem volna Romo bordájára,de már megbocsátottam neki) mint egy sima meccset elkbukni, valahogy kevésbé fájó.
És még inkább öröm az ürömben, hogy a philly szenved, és a másik két csoportrivális se a Super Bowl esélyes kategóriába sorolható.
Jövő héten bye week, ekkor kipiheni magát mindenki, aztán NE, ami nagyon nehéz lesz majd jön 7 könnyebb meccs (ha az Eagles nem szedi össze magát), majd az utolsó 4 lesz újra kemény (ezeken fog eldőlni a PO szerintem), de én valahogy én azt érzem, hogy meglehet az a PO. 😉
U.I. : Romo-t nem szídni (meccs közben én is szídtam, de már higadtan nem), az előző két hét után megérdemli, hogy elnézzük neki ezt a meccset (hisz mind a kettőt buktuk volna ha nem vállalja sérülten). 😉Jughead
több mint 14 éve
2-2 vel megyünk bye-ra úgy hogy simán 4-0 is lehetne. Hihetetlen chokerek vagyunk.BleviEz ugyan ilyen simán lehetne 0-4, vagy 1-3 is, nézd így a 2-2-t és már is nem leszel olyan szomorú. A chokerkedésre pedig megint csak azt tudom mondani, hogy jobb egy erős csapat ellen elbukni így egy meccset, (mégha az uccsó Int-nél lehet még én is rárepültem volna Romo bordájára,de már megbocsátottam neki) mint egy sima meccset elkbukni, valahogy kevésbé fájó.
Jövő héten bye week, ekkor kipiheni magát mindenki, aztán NE, ami nagyon nehéz lesz majd jön 7 könnyebb meccs (ha az Eagles nem szedi össze magát), majd az utolsó 4 lesz újra kemény (ezeken fog eldőlni a PO szerintem), de valahogy én azt érzem, hogy meglehet az a PO. 😉
U.I. : Romo-t nem szídni (meccs közben én is szídtam, de már higadtan nem), az előző két hét után megérdemli, hogy elnézzük neki ezt a meccset (hisz mind a kettőt buktuk volna ha nem vállalja sérülten). 😉
több mint 14 éve
Agyon nyert meccset sikerült Romonak, elveszteni. 3. picken besírtam

több mint 14 éve
2-2 vel megyünk bye-ra úgy hogy simán 4-0 is lehetne. Hihetetlen chokerek vagyunk.450 szerzett yard. 😀 ÁÁÁ nem lehet erre mit mondani.
több mint 14 éve
azért Felixet is dicsérjétek majd meg... 😊
több mint 14 éve
same old same old 'boys
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
No comment!Lófasz mindenki seggébe de főleg Tony ezt megint te basztad el.
több mint 14 éve
Nesze, amerikai első számú szennylapján... http://www.nfl.com/news/story/09000d5d822a3137/article/romo-accuses-redskins-defenders-of-cheating-on-snap-countabban sem vagyok biztos, hogy a helyi lapnak ezt nyilatkozta. keringtek ugyanis ilyen információk, de hogy ki és mikor mondta... hátszóval valahogy be kellett illesztenie kis hazánk kettes számú szennylapjának, egyszerűbb volt erre fogni.slowmotion@Nexion: Beszélsz veszteni és nyerni tudásról miközben le "kis oldalbordásozod" Romot és leamatőrözöd a csapatot?Így van. Nem is azért kapta a szurkálódást, mert kikaptunk, hanem a "másfél nappal azután, hogy nyertünk, rákiabálom a vesztes csapatra, hogy csalt" hozzáállásért. Őszintém mondom neked, ha mindez fordítva történt volna, azaz mi nyerünk és utána rátok fogja Sexy, hogy csaltatok, ugyanúgy zavarna! Sokkal szimpatikusabb hozzáállás az, hogy nyertetek és a többi nem érdekel...nexion218
gyeek
Ha tényleg így volt, akkor kapja be a kis geci, de remélem, hogy akkor ez egy egyszeri eset volt 😊
Pontosan Wyatt faszkodására gondolok 😉sapkaEz aztán kemény faszkodás 😀

több mint 14 éve
Részben arra reagáltam. Egyszerű a képlet: előbb kell a pass rushnak Staffhoz érnie mint a labdának Calvinhez, mert fix hogy a secondary nem fogja őt levédeni.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Az eddigi ellenfeleik a 7. (holtverseny), 20. (szintén) és 30. (ugyancsak) helyen állnak sackek terén. A Cowboys az első.gyeekHa ezzel az én hszemre reagáltál,nem értem mire akarsz rávilágítani.