NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 14 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
más
Collins kapott egy ötvenest a ligától a Roy elleni torpedótámadásért. bár a lottón jönnének be így a tippjeim.
MM persze jött a szokásos bang-bang play faszsággal, satöbbi satöbbi satöbbi. gondolom ő se így értette, amikor azt mondta a játékosoknak, hogy használják a fejüket.
több mint 14 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
OFF
na mi jött a levelesládikómba ma reggel? ez:
"Big Sale on Replica Jerseys, Dallas Cowboys Outerware Just In Time For Fall" - azaz a nagy bukásra még épp időben megrendelheted a ruházati cikkekekt? 😉

ON
na. ez tipikusan az a döntés, ami nem döntés. ez egy valami, ami a külvilágnak szól, de igazából semmit nem old meg. lényegében annyi, hogy ha a HC ki lesz rúgva, akkor logikusan az assistant HC lesz a megbízott utódja. ennek ellenére nem hinném, hogy Garrett marad január után is, mert ha a first team offense megcsinál 400 yardot meccsenként (megcsinál), akkor az az OC sara, ha a redzone-ba nem tud pontot érő játékokat kreálni.

nem hinném, hogy a támadójáték látványosabb lesz, lévén Garrett eddig is OC/Asst. HC volt, Wade gyanítom semmit nem szólt bele a támadásba, max hogy negyedikre nekimegyünk-e.
DC szerintem nagy valószínűséggel Campo lesz, he of the 15-33 record, az egyetlen gond, hogy DC eddig csak nálunk volt (5 évet) meg a Browns-nál (két évet), és emlékeim szerint mindkét csapat 4-3-as defense-t tolt.

OFF2
még mindig nem nyitja meg a munkahelyi gépem a hivatalos oldalt, helyette valami szar jön be. tegnap este otthon valami bejött, de csak azt írták, technikai nehézségek voltak. amire következtetni tudok:
1, már készül a dizájn a hírek tálalására
2, szar a gépem.

valaki meg tudná nézni a hivatalos oldal IP-címét, és el tudná küldeni? előre is megköszönném.
ON2

szóval itt a defensive coaching staff az, aki az állásáért játszik, offense-ből szerintem mindenki megy a vérbe a szezon végén (talán Skip Peete (RB coach) maradhatna, kérdés, mennyire verik rá, hogy a szarul teljesítő fal miatt a RB-jeink sem virítanak túl sokat - emögött a fal mögött szerintem CJ2K sem tolna semmi kiemelkedőt, legalábbis ezzel a playcalling-gal nem). szóval Campo is megy majd év végén, mert nemcsak a secondary szar, de Spencer és Spears is megsérült, a Giants gyakorlatilag dönthet, hogy 250 yardot fut ellenük, vagy 350-et passzol, vagy egyszerre mindkettőt.

nálam az a valószínű szcenárió, hogy JJ hoz ide egy tényleg értelmes, és véresszájú HC-t, illetve megpróbálnak szerezni egy jó nevű DC-t. Capers (GB), Nolan (Fins?) megszerezhető a megfelelő áron, kérdés, mennyire egyezik a sémájuk a mi állományunkkal.

de egy 1-15-ös szezon sem elérhetetlen, a talán legnyerhetőbb meccsünk 2 hét múlva a Lions elleni, tehát ott fogunk a legnagyobbat szopni. (btw az megvan, hogy per pillanat 4 védekező falemberünk van? ha jól emlékszem, akkor 2 DT és 2 DE tolta a GB-meccs negyedik negyedét állítólag. atommá leszünk alázva vasárnap, hacsak a futójáték nem éled fel - na az meg olyan sansztalan, mint a hogy 10-6-ra végzünk idén.)

na ennél rosszabb ne legyen...

szerk: tévedtem, Pasqualoni lesz a DC (gondolom a D-line mellé pluszban). nem mintha nem lenne elég baja a saját embereivel is...
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
emékezzetek rá hogy mondom: Hirtelen kurva jók lesznek a támaádsaink s jó lesz a playbook. Garettnek érdekében állt hogy Philipset kirúgják. Mostantól majd teljesít. Olyan nincs, hogy valaki első két évében zseniális OC, aztán meg a playek 80%-a screen passz két három év múlva. Anno istenítettük Garettet. Ez lesz hamarosanNoda10
Én ebben nem hiszek.Szerintem egyszerűen annyi történt hogy ahogy Helmut is említette kb ugyan azt játszuk három éve,és egyszerűen kiismert minket mindenki,amig Romo játszott ő ezt valamennyire tudta ellensulyozni hiszen ő mindig is eléggé improvizatív volt,a legnagyobb playei mind ilyenek voltak,az ilyenre meg ugye elég nehéz készülni.A mi lesz most a védelem kérdésre;nem hiszem hogy az elmúlt két meccsen nyújtott teljesítménynél lehet rosszabb kb mintha én hivta volna a D playeket... ugyhogy ezen nem kell aggódni.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Garrettnek lett melegítva az ágy 2007 óta, most kap egy esélyt. Ha a csapat elkezd nyerni akkor valószínűleg (sajnos) maradni fog HC. Ha nem, akkor JJ mossa kezeit, hogy megkapta a lehetőséget, de nem élt vele és végre tiszta lappal indulhat a csapat. Én is sajnálom Phillipset mert mint szakember nagyon jó, emberileg is, az olyan pöcsfejű játékosok mint Jenkins vagy Bennett az aki beleszart a palacsintájába és a sok balfaszkodás elindította az egész csapatot a lejtőn.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Én is ezt prognosztizálom!!!

Amúgy, szerintem Garrett nem rossz srác, csak baromi frusztrált... én csípem...nem ugyanzt nyomatja, mint a liga fele! Bár igaz utóbbi évben kicsit sok a flare out! :/

De az igaz, hogy kicsit one trick pony lett az egész csapat... az elmúlt 2 évben.
Bár azt hiszem ezt nem így mondják, hanem úgy, hogy a támadójáték nagyon érzékeny a futó, és a támadójáték megfelelő egyensúlyára.... és hogy a védelem visszaszerezze a labdákat. 😊

Big D-ben normálisnak maradni az már önmagában nem kicsi érdem. Én azt mondom, hogy ha te Cowboys sztár vagy, az a világ királysága. C Ronaldo még nem voltam, igaz Romo sem, de nem lehet nagy különbség.Helmut Zimmer
Védelmet Te hogy látod Ők sem akartak?Blevi
Én erről még a boldogult NFL.hun dumáltam Briaval, és tán Gyeek-valvel.
Az a 3-4, amit Ti nyomtok, az távolról sem ugyanaz, mint a Steelersé, a Patsé (volt Seymour idejében), ezek a csapatok a Fairbanks-Bulluogh rendszert tolják .
Ti a Bum által hekkelt un. point overhaul rendszert használtok.
A Ti rendszereteknek vannak előnyei, és persze hátrányai. Nem kell zseniket húzni, sőt nagyon gondolkodni sem kell a srácoknak ebben a rendszerben, mindenkinek azt a szakmunkát kell pontosan elvégeznie, amivel megbízták!
Viszont ebből fakad egyik komoly hátránya, mivel talán ez az egyik legfinomabb gépezet, aminek szerintem egy achillesi sarka van mindenkinek meg kell csinálnia a feladatát. Nincs balakolás, mert nehéz javítani. Ehhez képest misstackle hegyek! Sajnos az egyik csapatrész összeomlása ennek következtében teljes összeomláshoz vezet! Rá lehet fogni a rendszerre, de nem ott van a gond, hanem a srácok fejében. Elképesztően rossz egész évben a DB sor. Ezeknek hívatsz bármit....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
JJ Garettet kiteszi év végen és jön majd egy új arc. Most Wade-t mindenképp ki kellett tenni, mert ez már durva volt, de már tavaly is meg kellett volna ezt lépni, hogy ez a tutyi-mutyi balfék távozzon! Szerintem most a legjobb döntés ez volt JJ részéről. Egy esetben marad Garett, ha PO közelbe kerülünk... De ennek hm...esélye nem sok! 😀))
több mint 14 éve
Blevi 8 355 — Lions & Cowboys fan
Nekem ez azért kicsit undi, hogy azért dolgozzon h odakerüljön....
Mindegy is legyen Ő a következő SB-t nyerő Cowboy HC.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Amúgy, szerintem Garrett nem rossz srác, csak baromi frusztrált... én csípem...nem ugyanzt nyomatja, mint a liga fele! Bár igaz utóbbi évben kicsit sok a flare out! :/

De az igaz, hogy kicsit one trick pony lett az egész csapat... az elmúlt 2 évben.
Bár azt hiszem ezt nem így mondják, hanem úgy, hogy a támadójáték nagyon érzékeny a futó, és a támadójáték megfelelő egyensúlyára.... és hogy a védelem visszaszerezze a labdákat. 😊

Big D-ben normálisnak maradni az már önmagában nem kicsi érdem. Én azt mondom, hogy ha te Cowboys sztár vagy, az a világ királysága. C Ronaldo még nem voltam, igaz Romo sem, de nem lehet nagy különbség.Helmut Zimmer
Védelmet Te hogy látod Ők sem akartak?Blevi
a védelem inkompetenciájában jött ki Philips puhakezűsége. Elkényelmesedtek, megérezték, hogy nem lesznek igazi lecseszések, konzekvenciák, a pozícióedző meg ugye mit dumáljon, ha A DC nem szól. Ha most valami hevesebb arc szól rájuk sztem össze fogják kapni magukat... Csak hát ugye Kitna a QB, sokat nem lehet csinálni...
több mint 14 éve

Védelmet Te hogy látod Ők sem akartak?
több mint 14 éve
Én is ezt prognosztizálom, már Garrett kirugását!!!

Big D-ben normálisnak maradni az már önmagában nem kicsi érdem. Én azt mondom, hogy ha te Cowboys sztár vagy, az a világ királysága. C Ronaldo még nem voltam, igaz Romo sem, de nem lehet nagy különbség.

Noda, lehet, hoyg Garrett Yago, de ezt egy öltöző előtt nem lehet titokban tartani... Edzőbuktatás ezen formája után max gimnáziumi csapatot edzhetne ... szerintem!
több mint 14 éve
emékezzetek rá hogy mondom: Hirtelen kurva jók lesznek a támaádsaink s jó lesz a playbook. Garettnek érdekében állt hogy Philipset kirúgják. Mostantól majd teljesít. Olyan nincs, hogy valaki első két évében zseniális OC, aztán meg a playek 80%-a screen passz két három év múlva. Anno istenítettük Garettet. Ez lesz hamarosanNoda10
Mondjuk ez is hasonló összesküvés elmélet amit én is elkezdtem gyártani. Kérdés a D# mitől tré akkor? Ahhoz neki semmi köze. Érdekes hetek várnak ránk :/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
emékezzetek rá hogy mondom: Hirtelen kurva jók lesznek a támaádsaink s jó lesz a playbook. Garettnek érdekében állt hogy Philipset kirúgják. Mostantól majd teljesít. Olyan nincs, hogy valaki első két évében zseniális OC, aztán meg a playek 80%-a screen passz két három év múlva. Anno istenítettük Garettet. Ez lesz hamarosan
több mint 14 éve
Isteni a kép az nfl.com főoldalán.

Az kelmény lesz, amikor Garrett elkezd rendet tenni az öltözőben. Patakokban fog folyani a játékosok könnye a röhogéstől, amikor "mukimaki" nekiáll keménykedni... Remélem nem ezt az utat választja.

D ez most megint egy igazi furcsa/vérgÄci döntés volt... szerintem!
Garrett évek óta mindig benne van a kalapban, mint a jövő egyik vezetőedző prospectje. Most kapott egy teljesen padló Cowboyst, ahol valszeg Singletary tudna rendet rakni (csak kár, hogy a derék Szamurájt egy picit zavarják a pályán folyó történések a tisztánlátásban, nem úgy, mint Garrettet, aki sejti mi az ábra, csak éppen nem volt XXXX a harmadikon pro bowl részvétele).
Most ezt a motiválós szép feladatot megkapta ez a meglejetősen felkészült, de nem tudom mennyire "kemény" srác ... hát nem tudom...

Kicsit az jut eszembe, amit Lauda mondott: ha Ferrarival győzöl zseni vagy, ha vesztesz idióta. A Cowboyssal, kicsit hasonló az érzésem. Itt lehet a legnagyobbat bukni, és a legnagyobb hőssé lenni.

Persze aztán lehet, hogy Garrettnek van egy rettenetesen pőre arca, amit én még nem láttam, mindenesetre szorítok neki!Helmut Zimmer
Nem tudom nem hiszek ebben vsz neki sincs karizmája. Vsz OC-nak is alkalmatlan sokszor. Nézzük az idei teljesen impotens futójátékot, vagy a O#fal teljes idei csődjét.
Nem tudom mennyire felkészült ezt Te vsz jobban átlátod, de én nem látom benne a tüzet. Nem hiszem h bármi jobb lenne ettől, szükséges volt, max fejben lehet rendbe rakja a csapatot. :/

Vsz JJ őt is ki akarja kúrni év végén.
több mint 14 éve
Isteni a kép az nfl.com főoldalán.

Az kelmény lesz, amikor Garrett elkezd rendet tenni az öltözőben. Patakokban fog folyani a játékosok könnye a röhogéstől, amikor "mukimaki" nekiáll keménykedni... Remélem nem ezt az utat választja.

D ez most megint egy igazi furcsa/vérgÄci döntés volt... szerintem!
Garrett évek óta mindig benne van a kalapban, mint a jövő egyik vezetőedző prospectje. Most kapott egy teljesen padló Cowboyst, ahol valszeg Singletary tudna rendet rakni (csak kár, hogy a derék Szamurájt egy picit zavarják a pályán folyó történések a tisztánlátásban, nem úgy, mint Garrettet, aki sejti mi az ábra, csak éppen nem volt XXXX a harmadikon pro bowl részvétele).
Most ezt a motiválós szép feladatot megkapta ez a meglejetősen felkészült, de nem tudom mennyire "kemény" srác ... hát nem tudom...

Kicsit az jut eszembe, amit Lauda mondott: ha Ferrarival győzöl zseni vagy, ha vesztesz idióta. A Cowboyssal, kicsit hasonló az érzésem. Itt lehet a legnagyobbat bukni, és a legnagyobb hőssé lenni.

Persze aztán lehet, hogy Garrettnek van egy rettenetesen pőre arca, amit én még nem láttam, mindenesetre szorítok neki!
több mint 14 éve
JJ már többet árt mint használ már sajnos, de ezt most meg kellett lépni.
ÖRÖM BODOTTÁ, de Garrett lesz a HC, nem tudom sírjak, vagy nevessek.
Ki fogja hívni a def playeket én???? 😀😀😀Blevi
Majd itt fórumon összedobunk egy Def playbookot. Aztán skypon hívjuk a playeket.beltazor
Első felindulás után...
Nem volt jobb megoldás ezt Slow már leírta ma. Szóval vagy Garrett, vagy DeCamillis lehetett volna a HC. CSak a félig komolytalan kérdésem komoly is valahol mert nincs DC-nk. Mondjuk ezt is lehet házon belül megoldani, de nem tudom ezen a téren kinek milyen tapasztalata van. Slow jobban tudja ezeket a dolgokat.
több mint 14 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Ki fogja hívni a def playeket én???? 😀😀😀Blevi
Majd itt fórumon összedobunk egy Def playbookot. Aztán skypon hívjuk a playeket.

több mint 14 éve
Ki fogja hívni a def playeket én???? 😀😀😀
több mint 14 éve
Én sajnálom Philipset, ugyanolyan gyűrött kisöreg, mint nálunk Gailey!

Phillips remélem hazajön DC-nek, nagy szükség lenne a tudására Buffaloban!

Jonesről nekem mindig az Atletico régi tulaja jutott az eszembe, aki szünetben lement a kispadhoz kirúgta az edzőt, majd nekiállt cserélni 😊 😕
Tuna sem bírta...
több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Wade kirúgvaatapapa
Garrett a helyén. 😀 Minden megoldva...

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Wade kirúgvaatapapa
Hoppá!Jó döntés...sztem senki sem fog könnyeket hullatni érte.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Wade kirúgva

több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Ez a kép...

gyeek
Ha másért nem is, hát már az ilyen fejekért is meg kellene válnotok Wade-től. OK, hogy nem minden edző ugrál gesztikulálva az oldalvonal mellett, de ilyen letargikus képeket vágni a játékosok előtt (még ha érthető okból is) az biztos nem segít a csapaton. Legalább sírjon, mint nálunk Vermeil. Ennél még az is jobb.

több mint 14 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Ez a kép...

gyeek
Kötelező aki még nem látta 😀
http://search.espn.go.com/drew-litton/video/6Blevi
ez brutálisan jóóóó 😀😀😀😀

több mint 14 éve
Ez a kép...

gyeek
Kötelező aki még nem látta 😀
http://search.espn.go.com/drew-litton/video/6
több mint 14 éve
Ejj megnáztem az összefoglalót facepalm parádé. A második INT-nél olyan elbaszott passz blokkolás volt konkrétan 2 ember ment blokkolatlanul Kitnára. Ráadásul slow is rávílágított a fájdalmas tényre még 8 hét....
Amúgy összeesküvés elmélet 1: egy csapat nem felejt el játszani egyik évről a másikra. A másik hogy nem lehetnek ennyire motiválatlanok. Illetve ennyire fos playek sem lehetnek. Ez mind edzői gárda. Ezek a jáékosok nem tudnak a HC-jukért játszani vsz...
Teljes tisztítás kell.

Nekem is valami hülyeség jön be a dc.com-on.