NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 14 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Eddig úgy tudtam, hogy Bill Cowher Carolina-i származású, és inkább ott került szóba a neve, nem is egyszer. Elnézve, hogy Rick Fox pozíciója milyen jelenleg, azt gondoltam a Panthers-nél inkább sanszos.N-Drew
Cowher pennsylvaniai származású, egyetemre járt Észak-Karolinába, ha nem tévedek, és jelenleg is ott lakik. Idén nyáron elhunyt a felesége, úgyhogy lehet hogy már kevesebb dolog köti oda, így lehet hogy más helyet is elvállalna.
Gondolom John Fox-ra gondoltál. Rick Foxot igen utáltam a Lakersben 😊 .BleedingGreen
Lusta disznó voltam pontosan utánanézni a dolgoknak, de arra biztosan emlékeztem, hogy Cowher-nek van kötődése Carolina államhoz (hogy a kettő közül melyikhez, azt nem). Köszi a felhomályosítást! Amúgy valóban John Fox-ra gondoltam, és ami azt illeti van köze a Lakers-hez, hogy elírtam a nevét 😉

De, hogy ne csak offoljak, tényleg az lehet a gond majd a Cowboys-nál, hogy Jerry Jones nem az a típus, aki hagyna bármilyen jó vezetőedzőt a saját feje után menni. Még a saját egyetemi cimborájával Jimmy Johnson-nal sem tudott kijönni, pedig nyert a csapatával két gyűrűt egymás után.

több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Én nem vagyok benne a Cowboys ügyeiben, de egy texasi csapatnak, ahol a foci vallás, életforma...nem egy texasi edző kéne?Amadeus91
Pont most tettek ki egy texas-i edzőt... 😉

több mint 14 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Én nem vagyok benne a Cowboys ügyeiben, de egy texasi csapatnak, ahol a foci vallás, életforma...nem egy texasi edző kéne?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
én ilyen pletykákban nem vagyok otthon, de miért pont Chicag-oooh? hideg van, nem dolgozott ott, nem is játszott ott, nem ott született, és nem oda járt egyetemre.
mindez Dallasban is adott, csak Texasban minden nagyobb, és jobb az idő 😀slowmotion
...mert nyiltkozta:
+szereti a várost (a minden nagyobb az esetek 99% ban működik kivéve NY, LA, Chi Illinois),
+szereti azt a típusú labdajátékot, amelyet a Bears képvisel. (és, ami rettenetesen távol van attól, amit Big D képvisel)

...ja és Landry az egyik legnagyobb ikonja... szerinted?Helmut Zimmer
Eddig úgy tudtam, hogy Bill Cowher Carolina-i származású, és inkább ott került szóba a neve, nem is egyszer. Elnézve, hogy Rick Fox pozíciója milyen jelenleg, azt gondoltam a Panthers-nél inkább sanszos.N-Drew
Cowher pennsylvaniai származású, egyetemre járt Észak-Karolinába, ha nem tévedek, és jelenleg is ott lakik. Idén nyáron elhunyt a felesége, úgyhogy lehet hogy már kevesebb dolog köti oda, így lehet hogy más helyet is elvállalna.
Gondolom John Fox-ra gondoltál. Rick Foxot igen utáltam a Lakersben 😊 .

több mint 14 éve
Blevi 8 355 — Lions & Cowboys fan
Jerry akkor döntene a legjobban, ha idehozná Gruden és hagyná dolgozni. Sőt a legeslegjobb az lenne ha Ő már csak, élvezné a nyugdíjas életet. Úgyis minden bizonytalan most a következő szezon miatt szóval ki tudja mi lesz itt.
több mint 14 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Cowhernél nyílt titok, hogy a Soldier felé vezet az útja. Billick is vídia keménységű pali (kár, hogy számomra ő az antifootball földi helytartója)Helmut Zimmer
én ilyen pletykákban nem vagyok otthon, de miért pont Chicag-oooh? hideg van, nem dolgozott ott, nem is játszott ott, nem ott született, és nem oda járt egyetemre.
mindez Dallasban is adott, csak Texasban minden nagyobb, és jobb az idő 😀slowmotion
...mert nyiltkozta:
+szereti a várost (a minden nagyobb az esetek 99% ban működik kivéve NY, LA, Chi Illinois),
+szereti azt a típusú labdajátékot, amelyet a Bears képvisel. (és, ami rettenetesen távol van attól, amit Big D képvisel)

Eddig úgy tudtam, hogy Bill Cowher Carolina-i származású, és inkább ott került szóba a neve, nem is egyszer. Elnézve, hogy Rick Fox pozíciója milyen jelenleg, azt gondoltam a Panthers-nél inkább sanszos.

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
...mert nyiltkozta:

JJ szeret és mer költeni (fizetésre és játékosra is), és ugyanazokat a baromságokat kisujjból és jobban tolja, amit a Macik menedzsmentje (pl egy egész draft beáldozása egyetlen játékosért).
ja, és Arlingtonban nagyobb a kivetítő is

egyébként milyen típusú labdajátékra gondolsz? a "veressük agyon az irányítónkat"-típusúra?* 😉

*kérjük nem kihasználni, hogy Romo-nak eltört a kulcscsontja, az csak azért történt, mert túl jól csinálta a wrap upot Boley, és így egyből a vállára esett Romoslowmotion
Igen a JJ-Bears FO párhuzamban dologban igazad van!
Egyébként Cowher Chicagoba megy konkrétan tavaly merült fel először ( Texanst is mondogatták) Akkor nyilatkozta, hogy csak olyan helyre megy, ahol hagyják dolgozni, ahol van ideje építkezni.(Steelersnél volt 15 éve 😊 )
Megjegyzem Jeff Fish is többször elmondta, hogy az ő munkájának egyik alapvető feltétele,hogy hagyják dolgozni.

hát ennyi, a többi meg úgyis kiderül... Jim Mora jr. kell nektek, na az lenne csodaszép 😊Helmut Zimmer
Jah és akkor ő is tolhat egy PLAYOFFS?!t 😀
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
...mert nyiltkozta:

JJ szeret és mer költeni (fizetésre és játékosra is), és ugyanazokat a baromságokat kisujjból és jobban tolja, amit a Macik menedzsmentje (pl egy egész draft beáldozása egyetlen játékosért).

egyébként milyen típusú labdajátékra gondolsz? a "veressük agyon az irányítónkat"-típusúra?* 😉

*kérjük nem kihasználni, hogy Romo-nak eltört a kulcscsontja, az csak azért történt, mert túl jól csinálta a wrap upot Boley, és így egyből a vállára esett Romoslowmotion
Igen a JJ-Bears FO párhuzamban dologban igazad van!
Egyébként Cowher Chicagoba megy konkrétan tavaly merült fel először ( Texanst is mondogatták) Akkor nyilatkozta, hogy csak olyan helyre megy, ahol hagyják dolgozni, ahol van ideje építkezni.(Steelersnél volt 15 éve 😊 )
Megjegyzem Jeff Fish is többször elmondta, hogy az ő munkájának egyik alapvető feltétele,hogy hagyják dolgozni.

hát ennyi, a többi meg úgyis kiderül... Jim Mora jr. kell nektek, na az lenne csodaszép 😊
több mint 14 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
Cowhernél nyílt titok, hogy a Soldier felé vezet az útja. Billick is vídia keménységű pali (kár, hogy számomra ő az antifootball földi helytartója)Helmut Zimmer
...mert nyiltkozta:

*kérjük nem kihasználni, hogy Romo-nak eltört a kulcscsontja, az csak azért történt, mert túl jól csinálta a wrap upot Boley, és így egyből a vállára esett Romo
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Kérdés,hogy a Bears akar e váltani.
Ilyen tutiszuper szereplés mellett.

több mint 14 éve
...mert nyiltkozta:

...ja és Landry az egyik legnagyobb ikonja... szerinted?
több mint 14 éve
OFF"
ez még hatalmasabb, OMG 😀
http://rivals.yahoo.com/highschool/blog/prep_rally/post/Blocking-convoy-ruins-an-easy-fumble-return-touc?urn=highschool-282945
több mint 14 éve
OFF következik
ha már láttátok, akkor mindegy, ha nem, akkor nézzétek meg:
http://rivals.yahoo.com/highschool/blog/prep_rally/post/Video-The-middle-school-trick-play-that-gained-?urn=highschool-283434

hatalmas 😀
több mint 14 éve
mindez Dallasban is adott, csak Texasban minden nagyobb, és jobb az idő 😀
több mint 14 éve
Geronimo 151 — Kickoff
Gruden!
Szerintem borzasztóan jó szakember... Niners szurkolók bizakodnak is benne...

A Cowboys mindenkinek óriási kihívás, de egyben hatalmas csapda is.
Egy biztos!i JJ a feje tetejére is állhat akkor is azt tesz Gruden, amit akar. Nem mondom, hogy ő lesz a Seriffff, de JG behúzása JJ-nek is óriási kockázat.
Behúzna egy olyan faszit, akit nagyon megszerettek az emberek, mert új színt vitt a közvetítésekbe. Az ő esetleges kicsinálása, mártírrá tétele sokat árthat a Boysnak.
Akarhat JJ bármit (3-4 et pl), de csak akkor lesz, ha Gruden hisz benne.
Akarhat Spread o-t,-és durva az, hogy Gruden nagyon sokat tanulmányozta, és biztos hogy beépítette a rendszerébe-, de csak akkor lesz, ha Gruden úgy ítéli jónak.
JJ egy dolgot akarhat eredményt... de egy Jon Gruden kaliberű fenegyerek kezét nem kötheti meg. Ha JJ erre képes, akkor hajrá, ha nem, akkor inkább maradjon Fischernél.

egy dolgot ne felejtsetek el Grudennel kapcsolatban: ő még Al Davist is elküldte a k.rva anyjába, ha nem tetszett valami, nem is volt sokáig a Raidersnél, csak pont annyit, h kikapjank a PO-ban a Patstól.

A SF pedig reménykedhet, hiszen Chucky is a BW féle edzői iskola növendéke volt, még kis csicskaként bent aludt az irodában, hát ha elleshet valamit az öregtől 😉

több mint 14 éve
Gruden!
Szerintem borzasztóan jó szakember... Niners szurkolók bizakodnak is benne...

A Cowboys mindenkinek óriási kihívás, de egyben hatalmas csapda is.
Egy biztos!i JJ a feje tetejére is állhat akkor is azt tesz Gruden, amit akar. Nem mondom, hogy ő lesz a Seriffff, de JG behúzása JJ-nek is óriási kockázat.
Behúzna egy olyan faszit, akit nagyon megszerettek az emberek, mert új színt vitt a közvetítésekbe. Az ő esetleges kicsinálása, mártírrá tétele sokat árthat a Boysnak.
Akarhat JJ bármit (3-4 et pl), de csak akkor lesz, ha Gruden hisz benne.
Akarhat Spread o-t,-és durva az, hogy Gruden nagyon sokat tanulmányozta, és biztos hogy beépítette a rendszerébe-, de csak akkor lesz, ha Gruden úgy ítéli jónak.
JJ egy dolgot akarhat eredményt... de egy Jon Gruden kaliberű fenegyerek kezét nem kötheti meg. Ha JJ erre képes, akkor hajrá, ha nem, akkor inkább maradjon Fischernél.

Cowhernél nyílt titok, hogy a Soldier felé vezet az útja. Billick is vídia keménységű pali (kár, hogy számomra ő az antifootball földi helytartója)
több mint 14 éve
Nálam még mindig Gruden mondjuk a favorit, és nem elsősorban a szakértelme miatt. Ha Chuckyt felbasszák, akkor céklavörösre vált a feje színe és orkán erejű hang (és lehellet) áradatot zúdít a csalódást okozó játékos arcába, point blank. Egy Jenkinsnek egy ilyen edző kell, nem olyan aki a saját felelősségére bízza a dolgot... Ugyanakkor nem egy vadállat alapjáraton és a személyisége alapvetően motiváló tényező.

Ezt meg csak szórakozás céljából:
http://www.nfl.com/nflnetwork/story?id=09000d5d811179d7&template=with-video-with-comments&confirm=truegyeek
miért, Cowher pl nem ilyen? 😀
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Nálam még mindig Gruden mondjuk a favorit, és nem elsősorban a szakértelme miatt. Ha Chuckyt felbasszák, akkor céklavörösre vált a feje színe és orkán erejű hang (és lehellet) áradatot zúdít a csalódást okozó játékos arcába, point blank. Egy Jenkinsnek egy ilyen edző kell, nem olyan aki a saját felelősségére bízza a dolgot... Ugyanakkor nem egy vadállat alapjáraton és a személyisége alapvetően motiváló tényező.

Ezt meg csak szórakozás céljából:
http://www.nfl.com/nflnetwork/story?id=09000d5d811179d7&template=with-video-with-comments&confirm=true

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
OFF:

TO-nak nem megy rosszul a Bengalsban, és tegnap Roy is csinált egy INT-et.Noda10
egyik elküldésének sem örültem. ez van. mondjuk komoly, hogy egyszerre tették őket ki innen, és egy év szünet után megint együtt játszanak 😊
több mint 14 éve
Jeff Fishernek év végén asszem opcionálisan lejár a szerződése. Ő sem lenne rossz HC...gyeek
igen, plusz Fox is eljön a Panthers-től, meg még néhány ilyen biztos lesz.
Fisher szerintem egyébként nem megy máshova, egyelőre egész jól megy a szekér, akkor meg minek váltani? gondolom már így is jó pár éve az egész család Nashville környékén él, úgy azért nehéz elszakadni onnan.
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Jeff Fishernek év végén asszem opcionálisan lejár a szerződése. Ő sem lenne rossz HC...gyeek
És ha jól tudom JJ jóban is van vele.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Jeff Fishernek év végén asszem opcionálisan lejár a szerződése. Ő sem lenne rossz HC...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
OFF
nálam az a valószínű szcenárió, hogy JJ hoz ide egy tényleg értelmes, és véresszájú HC-t, illetve megpróbálnak szerezni egy jó nevű DC-t. Capers (GB), Nolan (Fins?) megszerezhető a megfelelő áron, kérdés, mennyire egyezik a sémájuk a mi állományunkkal.slowmotion
Capers-t elengedné a GB ilyen defense teljesítmény után?MarioAna
sokan azt se hitték volna, hogy Nolan-t elengedik Denverből, annyira látványosan összerakta tavaly a védekezésüket. és lám...
egyébként azon gondolkodom, nem Capers volt-e, akit defensive consultant-nak akartunk szerződtetni két éve az offseason-ben, asszem de.
egyébként ha adnánk neki egy DC/AHC posztot, akkor lehet, hogy jönne. ki tudja.
mondom, a nagyobb hangsúly a séma megfelelőségén van.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OFF:

TO-nak nem megy rosszul a Bengalsban, és tegnap Roy is csinált egy INT-et.
több mint 14 éve
MarioAna 1 997
OFF
nálam az a valószínű szcenárió, hogy JJ hoz ide egy tényleg értelmes, és véresszájú HC-t, illetve megpróbálnak szerezni egy jó nevű DC-t. Capers (GB), Nolan (Fins?) megszerezhető a megfelelő áron, kérdés, mennyire egyezik a sémájuk a mi állományunkkal.slowmotion
Capers-t elengedné a GB ilyen defense teljesítmény után?

Burrow > Luck valaha is