NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 14 éve
Én ha már mindenképpen mondani akarok valamit amivel nem vagyok megelégedve akkor az a passz elleni védekezése,tudom egy 3-4es ILBnek nem is ez az elsődleges feladata de ettől még idén e téren James kifejezetten szar.Mondjuk sose nem is volt ez az erőssége de idén kimondottan gyenge.A keménységével nekem nincsen gondom,nem tudok pontos számot mondani de szerintem van annyi tackle-je mint Fletchernek,vagy legalábbis ott körül mozog.Szerintem ha megkérdeznénk mondjuk a csoport riválisok támadóit hogy melyik linebackerünktől kapták a legkeményebb ütéseket az elmúlt években a legtöbbjük vagy Ware-t vagy James-t mondaná.Szerintem.Szerintem lehetne keményebb is, nem egy London Fletcher akitől fosnak a támadók.gyeekIdén sajna alig közelíti meg James tavalyi vagy tavalyelőtti formáját. A védelem gerincét alkotja, és a védelem idén bűzlik.gyeekPicit több a misstackle nála is de amúgy szerintem teljesen rendben van,nem miatta olyan szar a D amilyen.Cowboykarcsi
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Szerintem lehetne keményebb is, nem egy London Fletcher akitől fosnak a támadók.Picit több a misstackle nála is de amúgy szerintem teljesen rendben van,nem miatta olyan szar a D amilyen.Cowboykarcsimég a meccshez;azért az nem volt semmi amit Jákob kapott Jamestől a 4dik és rövidnél,nekem egyébként is az egyik kedvencem szerintem a liga egyik legalulértékeltebb ILBje kevés elismerést kap pedig nagyon fontos a csapatnak mind a pályán mind az öltözőben.Szerintem amúgy az volta kulcs momentum,utána már megállítottuk a gmen összes próbálkozását.CowboykarcsiIdén sajna alig közelíti meg James tavalyi vagy tavalyelőtti formáját. A védelem gerincét alkotja, és a védelem idén bűzlik.gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Picit több a misstackle nála is de amúgy szerintem teljesen rendben van,nem miatta olyan szar a D amilyen.még a meccshez;azért az nem volt semmi amit Jákob kapott Jamestől a 4dik és rövidnél,nekem egyébként is az egyik kedvencem szerintem a liga egyik legalulértékeltebb ILBje kevés elismerést kap pedig nagyon fontos a csapatnak mind a pályán mind az öltözőben.Szerintem amúgy az volta kulcs momentum,utána már megállítottuk a gmen összes próbálkozását.CowboykarcsiIdén sajna alig közelíti meg James tavalyi vagy tavalyelőtti formáját. A védelem gerincét alkotja, és a védelem idén bűzlik.gyeek
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
milyen jó már hogy otthon 0-4-el állunk
több mint 14 éve
még a meccshez;azért az nem volt semmi amit Jákob kapott Jamestől a 4dik és rövidnél,nekem egyébként is az egyik kedvencem szerintem a liga egyik legalulértékeltebb ILBje kevés elismerést kap pedig nagyon fontos a csapatnak mind a pályán mind az öltözőben.Szerintem amúgy az volta kulcs momentum,utána már megállítottuk a gmen összes próbálkozását.CowboykarcsiIdén sajna alig közelíti meg James tavalyi vagy tavalyelőtti formáját. A védelem gerincét alkotja, és a védelem idén bűzlik.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 14 éve
még a meccshez;azért az nem volt semmi amit Jákob kapott Jamestől a 4dik és rövidnél,nekem egyébként is az egyik kedvencem szerintem a liga egyik legalulértékeltebb ILBje kevés elismerést kap pedig nagyon fontos a csapatnak mind a pályán mind az öltözőben.Szerintem amúgy az volta kulcs momentum,utána már megállítottuk a gmen összes próbálkozását.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó volt látni. Jó volt látni végre egy kis őrületet a pályán és az oldalvonalon is! Ez hiányzott nekem! Ha minden jól megy a továbbiakban nem hinném, hogy JJ hoz valaki mást...HCnek, de ki tudja, majd az idő eldönti. Mindenesetre grat a fiúknak! Szép volt.
több mint 14 éve
Ti most arra mentek, hogy PO már úgyse lesz, de legalább szarabb helyről draftoljunk? 😛Pedig nem lett volna rossz PP ide.
P.s.: Dallas fan lakótársam annyira bízott a Dallas győzelemben, hogy beígért húzóra fél liter vodkát, ha összejön 😂 (De csak rohadt sok sör lett belőle, mert nem akarjuk, hogy meghaljon 😀 )
több mint 14 éve
az egyébként megvan, hogy amikor totál sötétség volt a stadionban, akkor pont a Candlestick Parkba kapcsoltak? 😀
több mint 14 éve
amit még a meccshez mondanék, hogy a rendes playek vannak híva, akkor Kitna nem dobál INT-ket (1még belefér) mind 2. számú irányító sztem OK.
több mint 14 éve
igen tudom, meg ott van még Bradford is, na ja. meg tudjuk, hogy irányítók eleve több labdát kapnak, mint a WR-ek. meg azt is, hogy nem szeretnek minket a ligánál.ja és Dez Bryant for ORoY 😀slowmotionerre még a tampás Mike Williams is ácsingózik, meg lassan Colt McCoy isNoda10
de akkor is olyan jó érzés leírni 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ja és Dez Bryant for ORoY 😀slowmotionerre még a tampás Mike Williams is ácsingózik, meg lassan Colt McCoy is
több mint 14 éve
Nagy árat (egy fél szezont) fizettünk azért, hogy Garrett megbuktassa Wade-et, lassan fog kifizetődni. De azért elkezdődött, grat a srácoknak.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
egyébként majdnem beelőzött a Bills az 1/1-es pick elkerüléséért, de aztán a Giants másként gondolta...
több mint 14 éve
Hihetetlen ami történt. Amikor Sensabaugh és Newman összeveszett szerintem nagy szükség volt Garrettre, hogy ott helyben rápirítson a játékosokra és kibékítse őket. Ball is benne volt a békítésben, az onnantól az interceptionéig terjedő pár perc karrierje legjobbja. Szüksége volt a csapatnak azokra a nagy játékokra, nem mind Garrett ami történt, de ha ez az irány tartható, akkor sajna elbukhatjuk a top5 draft picket. 😛
több mint 14 éve
ja és Dez Bryant for ORoY 😀
több mint 14 éve
Istenem ez után a nap után annyira jól esne ha megvernénk a giants,hiú ábránd ugye?na hátha...CowboykarcsiNa akkor végül is be lett tömve a szám,kitudja meddig erre tudunk.
több mint 14 éve
Na életjelek,mondjuk a formámat mutatja hogy a stream kibaszott velem és gyakorlatilag az utolsó 4 percet csak game centeren követtem.Bryant egy állat.
több mint 14 éve
offens jó volt, defens sem volt tragikus 480yard de 2intazért valahol jó, hogy nem volt Smith, mert simán szétkaptak volna minket.
dez nagyon jó
viszont én egész szezon végéig hangoztatni fogom hogy Petersont meg kell szereznünk 😊beltazor
egyébként meg kapja be Garrett, hogy a mindenáron TD-t akart tolni időt húzó first down helyett.
egyébként mindennel elégedett vagyok, Jenkins sérülése remélem nem túl komoly, jövő héten jön Calvin Johnson és Jahvid Best, hááát...
több mint 14 éve
Popye
20
Háromból kettő bejött 😊 :Istenem ez után a nap után annyira jól esne ha megvernénk a giants,hiú ábránd ugye?na hátha...Cowboykarcsiaz.
ha Coughlin game plan-je annyi, hogy "futunk, amíg a seggükön nem veszik a levegőt", akkor félidőre eldőlt a meccs. ha passzolnak is, akkor az első negyed végére.
remélem, teljesülnek a következők:
- szerzünk legalább 10 pontot;
- max 20 lesz a különbség;
- nem sérül meg kezdő.
ennyivel már elégedett lennék.slowmotion
- szereztünk legalább 10 pontot
- 13 pont különbség lett
több mint 14 éve
offens jó volt, defens sem volt tragikus 480yard de 2intdez nagyon jó
viszont én egész szezon végéig hangoztatni fogom hogy Petersont meg kell szereznünk 😊
több mint 14 éve
Istenem ez után a nap után annyira jól esne ha megvernénk a giants,hiú ábránd ugye?na hátha...Cowboykarcsiaz.
ha Coughlin game plan-je annyi, hogy "futunk, amíg a seggükön nem veszik a levegőt", akkor félidőre eldőlt a meccs. ha passzolnak is, akkor az első negyed végére.
remélem, teljesülnek a következők:
- szerzünk legalább 10 pontot; meglett
- max 20 lesz a különbség; ez is
- nem sérül meg kezdő. hát, ha Jenkins nem számít annak...
ennyivel már elégedett lennék.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha Jenkinsben van valami, akkor annak most kell kijönnie. Rengetegett kapott ezen a héten amiatt a tackle nélküli play miatt, gondolom most mindent meg akar mutatni
több mint 14 éve
Brwester-t nem kéne kipróbálni???? Legalább egy keveset hagy játsszon!beltazorPS-ben van jelenleg..
Sztem csoda kéne ahhoz hogy ma nyerjünk. A védelem gáz ...