NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 14 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
a magyar közvetítés fele arról szólt hogy nem gondolták volna hogy 2 INT után ekkorát javul Manning. tényleg jól játszott, de nem is az abszolút szarból kellett visszajönnie, mert mindkettő INT drop pass-ból lett, szóval nem csak az ő hibája volt. Romot sajnálom, jó meccs lehetett volna ha nem sérül meg. 2005 óta nézek NFL-t, az idei szezon nagy tanulsága (nekem) hogy az OL a legfontosabb csapatrészvittore
igazából azon gondolkoztam meccs közben, hogy bekapcsolom a gépet korábban, és beírom, hogy Eli 2 INT-je kiköpött ugyanolyan volt, mint idén Romo-nak 7-ből 4: felpattan a labda az elkapóról, aztán pont áll ott valaki. ebből bőven vissza lehet jönni, mert ezt még inkább el tudja könyvelni a másik hibájának.

ha úúúúúúúzni meg áááááááázni akarnának, akkor inkább a 2007/5. heti MNF említésre méltó, na ott Romo tényleg ordas nagyokat hibázott (és ráadásul ötöt), és onnan jött vissza. na AZ komoly visszajövetel, ráadásul a meccs végén.

kicsit azért tényleg üt, hogy a meccs előtt bejátszották, hogy 2006-ban pont a Giants ellen vált elsőszámú irányítóvá Romo, az is így szezon elején volt (6. hét ha jól emlékszem), azért durva, hogy majdnem napra pontosan négy évvel később meg hosszú időre partvonalra kerül :/
több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
a magyar közvetítés fele arról szólt hogy nem gondolták volna hogy 2 INT után ekkorát javul Manning. tényleg jól játszott, de nem is az abszolút szarból kellett visszajönnie, mert mindkettő INT drop pass-ból lett, szóval nem csak az ő hibája volt. Romot sajnálom, jó meccs lehetett volna ha nem sérül meg. 2005 óta nézek NFL-t, az idei szezon nagy tanulsága (nekem) hogy az OL a legfontosabb csapatrész
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez egy fiatal irányító srác a Wolvesból...
több mint 14 éve
kitalálom ki volt bent: Olivér?Noda10
nem, de nemtom hogy hívták.
nem a Hollai volt, nem is Víziló, meg nem a Bears-es csávó (fájdalom, nem ugrik be a keresztneve).
az Általános témák / Sport tv közvetítések alatt valaki belinkelte a csávó twitteres oldalát, na ott meg tudod nézni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kitalálom ki volt bent: Olivér?
több mint 14 éve
részben válasz a korábbiakra, részben új észrevétel:
- McGee-t szerintem hagyjuk még érlelődni, Romo-nál bevált. jövő héten nézzük meg, mit tud Kitna elejétől végéig, aztán meglátjuk. már persze ha túléli a meccset.
- sajnos a Giants falának önbizalmát visszaadta a Bears OL, nekünk egyetlen kihagyás elég volt, hogy a meccset eldöntsék. a meccs MVP-je - akárhogy is nézem - Boley, mert egész lényegében változtatott a mérkőzés menetén.
- Romo 5/7, 39 yard, 1TD. ha hozzátesszük, hogy a két incomplete passzból az egyik TD lehetett volna, a másik meg egy kulcsfontosságú FD, akkor sírhatnékom támad.
- szvsz csak a második drop volt Austiné. az elsőnél egy tizeddel előbb dobta el a labdát Romo, mint ahogy azt Austin elkaphatta volna. még az utolsó cut-ot csinálta Austin, amikor már repült a disznóbőr. ha öt centivel lejjebb megy a passz, vagy Austin fél yarddal messzebb van, akkor ez olyan catch, hogy ihaj, talán még TD is lehetett volna. így sajnos semmi sem lett.
- bírói döntéseket majd Víziló kolléga elmagyarázza. a ball spot necces volt, de talán az első érintés pillanatában még a vonalon túl volt Manningham lába, forward progress miatt talán megadható volt, de elég véleményes szitu.
- jövőre kell egy atom safety vagy egy nagydarab CB. nem tudtuk megfogni Brittet, Nicks-et, és Sidney Rice csak azért nem alkotott ellenünk, mert sérült.
- szerintem egyébként a Jenkins ellen fújt DPI neccesebb volt, szerintem már viszketett a bírók tenyere, dobhatnékjuk volt, lefújták, ennyi. láttunk már súlyosabb esetet is zászló nélkül.
- sajnos a plusz hármas turnover ennyit jelentett, túl későn kezdett el pörögni Kitna, addigra a védelem benyelte a TD-okat.
- valamit ki kell találni a futásra, mert ez így nagyon nem lesz jó. Choice harmadik meccse nem kap labdát, így viszont luxus a gameday rosteren tartani.

a tegnapi közvetítéshez annyit, hogy Ricsit ismerjük, de ez a csávó mellette katasztrofális volt. ha tudatosan mondta, amit mondott, akkor vagy nem gondolkozik, vagy szimplán hülye.
1. Romo nem túlértékelt játékos. az, hogy 350 agyhalott játékos szubjektíven mit szavaz meg, az nem alap arra, hogy olyan kijelentéseket tegyünk, amilyeneket. hallgassák meg Grudent, aki többet ért az egész játékhoz, mint a két magyar meg a másik két amerikai mikiegér, valszeg az életbe nem fog ilyet mondani Romo-ról.
2. valamikor a második negyed közepén kihozták azt, hogy a Giants kb 170 yardot támadott, a Dallas úgy 35-50 között, erre a csávó benyögi, hogy hát a támadósor szar.
KÖNYÖRGÖM! négy drive-unk volt addig. ha beleszakadunk sem tudtunk volna többet csinálni 120 yardnál, és akkor kb 28-7 lett volna az eredmény. 3 turnoverből csináltunk 13 pontot, ebből ugye a harmadikban egy hideg kezű irányító haladt 29 lehetséges yardból ötöt. volt egy drive valóban, ahol Austin egy dedós szintű passzt nem tudott elkapni a 30 yardoson (az ugye már FG-távolság), aztán ennyi. semmi baj nem lett volna az égvilágon, ha Gronkowski nem lép el a helyéről, és nem szopatja magát meg a csapatot a halálba abban az egy play-ben. akkor most valszeg arról beszélnénk, hogy mekkora meccs volt, és jó eséllyel örülnénk annak, hogy csak egy vereséggel van többünk, mint a csoportelsőnek. nem, csak beszéljünk faszságokat, mert annyira jól hangzanak. OMFG...

kurva bosszús vagyok, mert abszolút fogható meccs volt a tegnapi, végre kis szerencsénk is volt, végre nem csináltunk szabálytalanságokat, és egyetlen másodpercnyi kihagyás az összpontosításban hazavágta a szezont. innentől mindenki a becsületéért játszik, remélem nem szakad össze a csapat. most legalább van opciónk csereirányítóban, nem úgy, mint két éve. azért úgy 3-5 meccset még hozni kellene idén. ne menjünk az 1/1-re, mert az GÁZ. ennek a csapatnak Kitnával is kötelező hoznia legalább 5-11-es mérleget.
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
szezon végén ki lesz FA a csapatból? kinek fog lejárnia szerződése?beltazor
Kosier, Spears, Hatcher, Bowen, Sensabaugh aki hirtelen eszembe jut.gyeek
Kosier kivételével igazából én mindegyiket megtartanám,és őt is csak a sérülékenysége miatt nem.Spears abszolut jó DE,Bowen talán még kezdő is lehetne,na jó talán Hatcher miatt nem fájna a szívem,Sensi meg az egyetlen sure tackler DB a rosteren.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Na innentől kezdve akkor nem kell aggódni a meccsekeért,tisztán a játék szeretete miatt nézhetjük majd 😀 :/ 😕 McGee bevetését én is támogatom egyébként nem tudom mikor lenne rá lehetősége ha nem idén.én egyébként olyan 5-11 és 7-9 között saccolom a idei mérlegünket,és akármennyire is fáj ezt mondani innentől igazából inkább az első variáció lenne jó,mert egy 50 százalék körüli mérleggel egyebet nem érünk el mint hogy eldobjuk magunktól a legjobb drafthelyeket.Szerintem idén még hagyják Wadeet,aztán a szezon végén szépen elbúcsúzunk,kíváncsi vagyok kit hoznak majd ide.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Blevi 8 355 — Lions & Cowboys fan
Idén minden elbaszódik, ez hihetetlen. Romo nélkül esélyünk nem lehetett. Kitna legalább el nem adta. Dez kurva jó ez az egyetlen ami vígasztal. Védelem...pff semmi sem működik.

Fejekete akarok a porba hullva látni. Kezdjen McGee azt mondom idén ugyis teljesen mindegy. Romoval ez a meccs meg lehetett volna, de ilyen elbaszott O# fal nem sok van a ligában.
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
szezon végén ki lesz FA a csapatból? kinek fog lejárnia szerződése?beltazor
Kosier, Spears, Hatcher, Bowen, Sensabaugh aki hirtelen eszembe jut.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Élő jegyzetelés, főleg (de nem kizárólag) ami nem jó:

-- Austin egyre több labdát ejt el. !!
-- Rohadt neces bírói döntés (ballspot).
-- Sok mistackle.
-- Zone cover hiánya. Az első két INT mázli.
-- McCray spec teamben állat, hatalmas volt a punt cover hátrapassza -- és ezt is elvették.

-- Pass protection sucks. Romo out.
-- Nem tetszik Jenkins magamutogatása egy sikertelen passz után.
-- Dez punt returnjénél rohadt jó érzésem volt. Mintha érezte volna, hogy most lilára szopatja a kékeket.
-- A játékosok nem érnek oda a labdához. Állandóan centik hiányoznak és az sokba kerül.
-- Jenkins pass interference. Agymosást neki! -- Aztán egyből belerohant Jacobsbe és megsérül. Bravó (barom).
-- A 2. Giants TDnél ismét csak pár centin múlt, hogy nem ütik el a labdát. Ez a 4. ilyen.
-- Jó hogy olyan sokat dicsérték Kitna megbízhatóságát, eddig 0.
-- A secondary átjáróház a félidő felé haladva.
-- "Tony Romo has fractured left clavicle... will not return." Bal kulcscsont. MOST ment el a szezon. -- Mindez egyidőben Witten fumble rulingjával.
-- Giants FGnél megint csak centik kellettek a blokkhoz. 5. ilyen. Holding, 53 yard, sima. Félidő 24-20 és a fájdalmas rész attól tartok csak most kezdődik.

-- Sensabaugh jó a tackleökkel. Kár hogy a labdára alig néz...
-- Iktriad "kék az ég, zöld a fű" elemzései odabasznak.
-- A támadás abszolut 0 (no change).
-- Montrae Holland lágyéksérülés. Érik az első körös belső falember a 1011es drafton.

-- Figyelmem lankad, de azt hiszem a 4. negyedben megvan az első first down Kitnával. -- Gratula Gurodenak, unnecessary roughness -15 yard.
-- Barber az első két drive óta nem volt pályán... szerencsére.
-- Beindult végül a Kitna-gőzhenger, két first down zsinórban. Bemelegedett talán? -- Nem.
-- Giants a saját 5öséről jön ki és szakít egy 10+t. Futás elleni védelem is elbaszódott idén.
-- Dezben van spiritusz, nagyon tetszik. A meccse vége felé egyedül tartja a lelket a csapatban.
-- Erősen Garbage time szagú támadás, de a 2 minute warningon belül végre látni valamit. -- Dez all day.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 14 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
szezon végén ki lesz FA a csapatból? kinek fog lejárnia szerződése?

több mint 14 éve
hát, der season ist geendet, vagy mi a faszt mondanának erre a krautok. fasza.slowmotion
sztem beendet.

1/1re rámenjünk?

több mint 14 éve
hát, der season ist geendet, vagy mi a faszt mondanának erre a krautok. fasza.
több mint 14 éve
Blevi 8 355 — Lions & Cowboys fan
Ma nyerni kell, da ha nem nyerünk sincs gáz mert akkor legalább nem kell tovább görcsölni 😊 meg izgulni minden hétvégén. 😛
Viccet félretéve nagy a tét ami jól és rosszul is elsülhet. Vagy nagyon odatesszük magunkat vagy megint picsán rúgjuk 😀

Nem tudom nézni ma a meccset mert holnap meló. Szurkolok a fiúknak.
Remélem lesz okunk örülni.
több mint 14 éve
na, az Iggles kikapott, ez kellett.

mivel a csoport eleje továbbra is csak 2 vereséggel gyűjtött kevesebbet, mint mi (és ez pont a Giants), ezért még mindig áll a lehetőség a playoffra😊

viszont a mai meccs (és innentől az összes csoportmeccs) élet-halál kérdése. névleg: ha ma vesztünk, akkor inkább jöjjenek a fiatalok.
nem tudom, hogy nézem-e, tavaly nem jött be(:/), meg persze idén is már négyszer.
több mint 14 éve
Craytonnak hány labdát kell elkapni ahhoz, hogy 6körös legyen a pick? 40?beltazor
7. kör lesz az.

több mint 14 éve
Craytonnak hány labdát kell elkapni ahhoz, hogy 6körös legyen a pick? 40?

több mint 14 éve
Azon gondolkodom hogy a MNFet szándékosan nem nézem meg élőben,eddig csak azon a meccsen nyertünk amit élőben nem néztem meg,a Giants ellen meg amúgy is nagyon szarul megy mostanában ugye tavaly is O-2,és tőlük nyaltuk be a legtöbb pontot egy meccsen(33),és a két meccs alatt engedett pont/yard mennyiség is naygon szar volt(64 pont meg valami 700 offense yard).Vereség lesz ez szerintem,nagyon nem érzem most a csapaton hogy nyerjenek.Szóval el kell a jó karma szerintem kedden az ismétlést fogom megnézni,úgyse megyek be az egyetemre.Cowboykarcsi
Szóval mindenki láthatja, hogy a szurkolók megtesznek mindent a győzelemért. 😊

több mint 14 éve
Azon gondolkodom hogy a MNFet szándékosan nem nézem meg élőben,eddig csak azon a meccsen nyertünk amit élőben nem néztem meg,a Giants ellen meg amúgy is nagyon szarul megy mostanában ugye tavaly is O-2,és tőlük nyaltuk be a legtöbb pontot egy meccsen(33),és a két meccs alatt engedett pont/yard mennyiség is naygon szar volt(64 pont meg valami 700 offense yard).Vereség lesz ez szerintem,nagyon nem érzem most a csapaton hogy nyerjenek.Szóval el kell a jó karma szerintem kedden az ismétlést fogom megnézni,úgyse megyek be az egyetemre.

több mint 14 éve
Emmitt Smith - # 28 from Top 100 Greatest Players
http://www.youtube.com/watch?v=wLiC3wYr0fA

Bob Lilly - # 26 from Top 100 Greatest Players
http://www.youtube.com/watch?v=2QK0OGVgV98Szabler
Köszönjük!Az külön tetszett hogy Smithről Johnston beszélt.

több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Emmitt Smith - # 28 from Top 100 Greatest Players
http://www.youtube.com/watch?v=wLiC3wYr0fA

Bob Lilly - # 26 from Top 100 Greatest Players
http://www.youtube.com/watch?v=2QK0OGVgV98

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Stephen Hodge, LB ment IR-re. http://cowboysblog.dallasnews.com/archives/2010/10/stephen-hodge-has-knee-surgery.htmldeny79
hát ez nem jó hír. szerintem ezzel vége is a Tehenész-pályafutásának.
kicsit Petermanre emlékeztet, akit jó magasan draftoltunk, aztán nem volt egy hét, ahol végig egészséges tudott volna maradni.
meg volt az a safety gyerek is pár éve a Ball State-ről (valami franciás neve volt), aki egész jól mozgott, de aztán mf knee surgery, és végül el is tanácsolták a versenysporttól a térde miatt.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Stephen Hodge, LB ment IR-re. http://cowboysblog.dallasnews.com/archives/2010/10/stephen-hodge-has-knee-surgery.html
több mint 14 éve
Nekem Dez. LEsz 😀 nyilatkozatait én sem bírom: őőőőőő u nóóvvNoda10
Azért a Yes Sir / No Sir nem hallható a mai méretes egojú játékosoktól valami gyakran... gondolom a yardon fordul elő néha. 😀

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nfl-a-jatekostarsak-szerint-owens-a-legtulertekeltebb-2049639

Romo második hely...beltazor
mondjuk sokat elmond a listáról, hogy Owens 14%-al tudott első, míg Romo 9-el második lenni. Szóval meglehetősen megoszlottak azok a szavazatok. Elég nevetséges lista.Noda10
Egy-két játékos kb annyit tud a ligáról mint én a krikett vbről. Hiába kérdeztek úgyond bennfenteseket, attól azok még majdnem ugyanolyan síkok mint a szurkerek. Arról nem is beszélve, hogy ez inkább provokáció.