NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 14 éve
ezt nem tudom elhinni...nem néztem (még) utána, de könnyen el tudom képzelni. mint ahogy támadásban is top 5 vagyunk szerintem.
jól láttam hogy 4. vagyunk a passz elleni védekezésben??????beltazor
a probléma a turnover margin környékén lehet, majd szervezünk oda egy expedíciót, hgy megvizsgáljuk.
szerk: megnéztem. holtversenyben a 29. helyen állunk turnover marginban, -5-tel.
több mint 14 éve
ezt nem tudom elhinni...jól láttam hogy 4. vagyunk a passz elleni védekezésben??????
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nfl-a-jatekostarsak-szerint-owens-a-legtulertekeltebb-2049639mondjuk sokat elmond a listáról, hogy Owens 14%-al tudott első, míg Romo 9-el második lenni. Szóval meglehetősen megoszlottak azok a szavazatok. Elég nevetséges lista.
Romo második hely...beltazor
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem Dez. LEsz 😀 nyilatkozatait én sem bírom: őőőőőő u nóóvv
több mint 14 éve
Váu, Antal Imre riborn. 😐kíváncsi lennék nálatok ki a kedvenc, a csapatból.Egyértelműen Barron 😀tenorx
Tehát a kérdésem: Ki a kedvenc játékosotok a csapatból? 😊
Nekem Ware 😊beltazor
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Dez buta szegény 😀 majd megtanul nyilatkozni. 😊Nekem nincsen konkrét kedvencem sok játékost kedvelek jobban a többieknél. Wittent, Waret, Rattlifet, Austint, Dezt is birom.BleviNa Dezt én valamiért nem birom,teljesen meg vagyok vele elégedve mint játékos és igazából nem lehet rá szavam kussol és csinálja a dolgát,de valamiért egyszerűen nem birom végignézni egy interjúját sem,van egy stílusa.Tudom a mi kutyánk kölyke ő is de valamiért akkor is irritál.Bennettel dettó ugyan ez a helyzet.Cowboykarcsi
Bennett meg .... Aggie 😀 ennyi
több mint 14 éve
Nekem nincsen konkrét kedvencem sok játékost kedvelek jobban a többieknél. Wittent, Waret, Rattlifet, Austint, Dezt is birom.BleviNa Dezt én valamiért nem birom,teljesen meg vagyok vele elégedve mint játékos és igazából nem lehet rá szavam kussol és csinálja a dolgát,de valamiért egyszerűen nem birom végignézni egy interjúját sem,van egy stílusa.Tudom a mi kutyánk kölyke ő is de valamiért akkor is irritál.Bennettel dettó ugyan ez a helyzet.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Nekem nincsen konkrét kedvencem sok játékost kedvelek jobban a többieknél. Wittent, Waret, Rattlifet, Austint, Dezt is birom.
több mint 14 éve
kíváncsi lennék nálatok ki a kedvenc, a csapatból.Na az én választottam Witten,számomra ő A DALLAS COWBOY.A liga legjobbja a posztján,kiváló csapatember,vezér a pályán és azon kívül is,igazi kemény melós,meghal a pályán a csapatért,félholtan is megcsinálja az elkapásit,ráadásul ezeket általában a legkiélezettebb helyzetekben húzza be.Ja és szerető férj és apa,semmi off the field baromság.
Nekem Ware 😊beltazor
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
a cowboys betiltotta a játékosoknak a TDék utáni ünneplést...ezzel együt nekem kimondottan tetszett amikor Austin és Bryant kezetráztak,nagyon elegáns és ritka megoldás,lehetne ez a védjegyünk 😀 (a "150 yard büntetés/meccs"-en kívül)
több mint 14 éve
kíváncsi lennék nálatok ki a kedvenc, a csapatból.Egyértelműen Barron 😀
Nekem Ware 😊beltazor
több mint 14 éve
kíváncsi lennék nálatok ki a kedvenc, a csapatból. Tehát a kérdésem: Ki a kedvenc játékosotok a csapatból? 😊
Nekem Ware 😊
több mint 14 éve
AMúgy rájöttem mi a gáz. gyeek a hibás mindenért egy meccset nyertünk amikor volt tippjáték 😀, nincs tippjáték=zakó 😉
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nfl-a-jatekostarsak-szerint-owens-a-legtulertekeltebb-2049639Olvastam más topicban ott is irtam, ez annak szól h Ő a Cowboys irányítója kb 20 rosszabb kezdő irányító van nála.
Romo második hely...beltazor
Nálam asszonyt nem érdekli annyira, (eddig egyiket sem igazán hatotta meg) néha megkérdi mizu hogy állunk azt ennyi. Ő is laikus. 😊😉
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nfl-a-jatekostarsak-szerint-owens-a-legtulertekeltebb-2049639 Romo második hely...
több mint 14 éve
A dilettánst a bennem lakó hímsoviniszta mondatta velem és általánosságban értendő (házimunka most nem érdekel). 😛szerintem használd inkább a "laikus" kifejezést.egyébként baszki lassan olyan lesz ez a topic, mint egy nők lapja café párkapcsolati tanácsadó 😀slowmotionEzek szerint azt is jól ismered. 😀 Amúgy rekreációs csevelynek megfelel két kínzó vasárnap között. Eddig két barátnőnek kellett elszenvednie a focirajongásomat, egyiknek sem lett kedvenc sportja azóta (mondjuk alapvetően nem néztek sportot). Mindenesetre meg sem fordult a fejükben, hogy a Cowboyson kívül másnak drukkoljanak a maguk csendes módján. Egy dilettáns asszony szorkoljon csak az ura csapatának. 😛gyeek
a dilettáns olyan hülye érzetet kelt, én speciel eleve csak olyanokra használom, akik meg vannak győződva róla, hogy értenek valamihez, aztán meg teljesen sötétek valójában.
nl cafét nem ismerem, csak hallomásból (asszony is csak kéthavonta egyszer téved oda, az átnevelő tábor valamennyire mégis sikeres volt 😉)slowmotion
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 14 éve
szerintem használd inkább a "laikus" kifejezést.egyébként baszki lassan olyan lesz ez a topic, mint egy nők lapja café párkapcsolati tanácsadó 😀slowmotionEzek szerint azt is jól ismered. 😀 Amúgy rekreációs csevelynek megfelel két kínzó vasárnap között. Eddig két barátnőnek kellett elszenvednie a focirajongásomat, egyiknek sem lett kedvenc sportja azóta (mondjuk alapvetően nem néztek sportot). Mindenesetre meg sem fordult a fejükben, hogy a Cowboyson kívül másnak drukkoljanak a maguk csendes módján. Egy dilettáns asszony szorkoljon csak az ura csapatának. 😛gyeek
a dilettáns olyan hülye érzetet kelt, én speciel eleve csak olyanokra használom, akik meg vannak győződva róla, hogy értenek valamihez, aztán meg teljesen sötétek valójában.
nl cafét nem ismerem, csak hallomásból (asszony is csak kéthavonta egyszer téved oda, az átnevelő tábor valamennyire mégis sikeres volt 😉)
több mint 14 éve
egyébként baszki lassan olyan lesz ez a topic, mint egy nők lapja café párkapcsolati tanácsadó 😀slowmotionEzek szerint azt is jól ismered. 😀 Amúgy rekreációs csevelynek megfelel két kínzó vasárnap között. Eddig két barátnőnek kellett elszenvednie a focirajongásomat, egyiknek sem lett kedvenc sportja azóta (mondjuk alapvetően nem néztek sportot). Mindenesetre meg sem fordult a fejükben, hogy a Cowboyson kívül másnak drukkoljanak a maguk csendes módján. Egy dilettáns asszony szorkoljon csak az ura csapatának. 😛
több mint 14 éve
egyébként baszki lassan olyan lesz ez a topic, mint egy nők lapja café párkapcsolati tanácsadó 😀
több mint 14 éve
Sajnos nálunk Becks legalább annyira érti a játékot, mint én, (Maddenben 47-42 ide) csak annyira szereti a Broncost, amennyire mondjuk Tibi.. . Az első dolog, amit kitett a kecóban a falra, az egy bekeretezett Elway mez volt. Baromi szórakoztató volt az első közös meccsnézésünk, Seahawks simán lezakózott az Invescon... De így legalább kaptam vacsorát. 😊 Talán a Ravens meccs volt, ami után mehettem vendéglőbe!Helmut Zimmerna most felfedted a kilétedet, Victoria 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Engem meg vasárnap hagyott el az asszony és együttlétünk alatt egy meccs megnézésére sem tudtam rávenni,én nyertem 😛 😀
több mint 14 éve
Sajnos nálunk Becks legalább annyira érti a játékot, mint én, (Maddenben 47-42 ide) csak annyira szereti a Broncost, amennyire mondjuk Tibi.. . Az első dolog, amit kitett a kecóban a falra, az egy bekeretezett Elway mez volt. Baromi szórakoztató volt az első közös meccsnézésünk, Seahawks simán lezakózott az Invescon... De így legalább kaptam vacsorát. 😊 Talán a Ravens meccs volt, ami után mehettem vendéglőbe!Csak mint kívülálló mondom, nálam nem volt sansza az asszonynak, ha kell vasalok, mosok, de ő Seahawks fan és kész! Ráadásul nem is kellett győzködnöm. Van már Seahawks pólója, zoknija, és még előttünk a Karácsony.nálunk valami majdnem hasonló, azzal a megkötéssel, hogy szegény még nem érti teljesen a játékot meg szerintem nem is nagyon akarja, a zúzás meg nem nagyon jön be neki.
Egyébként sajnáltam a Cowboyst, vasárnap nekik szurkoltam, mondjuk az is igaz, hogy ki nem állhatom a Vikingeket. A sok büntetésnek nagy ára volt, és már nem először.garrett27
szóval odáig eljutottunk, hogy ha bejön meccs közben, akkor megkérdezi, hogy hogy állUNK (nyilván mert tudja, hogy ha nem jól, akkor nem örülök, és ez valamilyen szinten rá is kihat), de ennyi.
pár éve igykeztem neki elmagyarázni a dolgokat egy, mind a kívülállók, mind a bennfentesek számára érdekes és szórakoztató mérkőzés segítségével (Boyz-Eagles 41-37, MNF talán a 2008-as második fordulóból), nem teljesen sikerült.
van ez így.slowmotion
több mint 14 éve
az még mindig odabasz, ahogy TO lefutja a védőket JJ touchdown-jánálhttp://www.youtube.com/watch?v=WF2VB_sCjN4tudu28imádtam ezt a videót. megvolt aviban, egy ideig gyűjtöttem a dallas vidiket, ez az elsők közt voltNoda10
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=WF2VB_sCjN4tudu28imádtam ezt a videót. megvolt aviban, egy ideig gyűjtöttem a dallas vidiket, ez az elsők közt volt