Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Na sikerült 1 ponttal megverni a eagles második sorát ugy hogy nálunk full kezdők játszottak....McGee viszont most is helyt állt,azért az nagyon epic lett volna hogy ha 7-13as vereséggel kezdtük és 7-13as vereséggel zártuk volna az évet.Összességében örülök Garrettnek,mondjuk az is igaz hogy kurva sok dolga lesz az offseasonban.A védelmet úgy ahogy van megformálni vagy csinálni vele valamit mert pl amit ma is csinált ellenünk ilyen Chad Hall szintű elkapú tálentumok a kritikán aluli.Mind egy,majd meglássuk.Go cowboys!Ja meg arra leszek kíváncsi kik fognak repülni a játékosok közül mert fognak egy páran erre nagyobb összeggel is fogadnék.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Nem hiszem hogy e miatt bukott WP mint edző.ne csináljon két melót egyszerre. Wade-nél sem jött be.csak akkor fogok örülni, ha jön egy OC is, és Garrett csak a HC-feladatokkal lesz elfoglalva.Nem DCre gonoltál?OC miért kéne,láthatjuk hogy ha kell elő tud rukkolni ismét jó PCal Garrett is,ugyan úgy ahogy Wade ugye meg HC és D coord volt egy személyben.A védelem nagy gáz,szerintem oda kell mindenképpen új edző.Garrett HC+OC és kell még valaki védelmi koordinátornak.Cowboykarcsi
addig ez a döntés számomra valahol a rossz és a szar között van.slowmotion
aki sokat markol, keveset fog.slowmotion
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
ne csináljon két melót egyszerre. Wade-nél sem jött be.Nem DCre gonoltál?OC miért kéne,láthatjuk hogy ha kell elő tud rukkolni ismét jó PCal Garrett is,ugyan úgy ahogy Wade ugye meg HC és D coord volt egy személyben.A védelem nagy gáz,szerintem oda kell mindenképpen új edző.Garrett HC+OC és kell még valaki védelmi koordinátornak.Cowboykarcsinfl főstorycsak akkor fogok örülni, ha jön egy OC is, és Garrett csak a HC-feladatokkal lesz elfoglalva.
Garrett now full-time coach in Dallas - LombardiNewman
aki sokat markol, keveset fog.
több mint 14 éve
Nem DCre gonoltál?OC miért kéne,láthatjuk hogy ha kell elő tud rukkolni ismét jó PCal Garrett is,ugyan úgy ahogy Wade ugye meg HC és D coord volt egy személyben.A védelem nagy gáz,szerintem oda kell mindenképpen új edző.Garrett HC+OC és kell még valaki védelmi koordinátornak.nfl főstorycsak akkor fogok örülni, ha jön egy OC is, és Garrett csak a HC-feladatokkal lesz elfoglalva.
több mint 14 éve
Szinte senki normális játékosunk nem játszikHétvégén nem játszik ellenünk Vick és a kisköcsög sem.BleviMinek játszana?
Semmi tétje már ennek a meccsnek.Janek
Inactives: RB McCoy, RT Justice, WR Jackson, DE Cole, LB Bradley, DT Laws, CB Samuel and QB Vick
több mint 14 éve
csak akkor fogok örülni, ha jön egy OC isslowmotionPaul Chryst lehet a befutó
aki nézte tegnap a Rose Bowlt, annak ismernie kell

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
nfl főstorycsak akkor fogok örülni, ha jön egy OC is, és Garrett csak a HC-feladatokkal lesz elfoglalva.
addig ez a döntés számomra valahol a rossz és a szar között van.
több mint 14 éve
nfl főstoryGarrett now full-time coach in Dallas - Lombardi

több mint 14 éve
Hétvégén nem játszik ellenünk Vick és a kisköcsög sem.BleviMinek játszana?
Semmi tétje már ennek a meccsnek.

több mint 14 éve
győzelem esetén akár a 13. helyig is vissza csúszhatunk a drafton, vereség esetén és másik meccsek alakulásától függően még top 5-ben is lehetünk...

több mint 14 éve
remélem, hétvégén nem lesz kolbászból a kerítés az utálatoséknál...jöjjön Barber, és fussa szét őket 😀
több mint 14 éve
Hétvégén nem játszik ellenünk Vick és a kisköcsög sem.Blevihasonló népszerűségnek örvendenek felénk is 😂
több mint 14 éve
Pont erre gondoltam, az aljas Reid így akarja gyengíteni a Cowboys draftpozícióját. 😛Hétvégén nem játszik ellenünk Vick és a kisköcsög sem.Blevipedig nagyon ki kéne kapni.... :/ Amukamara-t bukhatjuk a meccsen......beltazor
Érkezett Buehlernek egy kis kompetíció Kris Brown személyében.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Hétvégén nem játszik ellenünk Vick és a kisköcsög sem.Blevipedig nagyon ki kéne kapni.... :/ Amukamara-t bukhatjuk a meccsen......

több mint 14 éve
Hétvégén nem játszik ellenünk Vick és a kisköcsög sem.
több mint 14 éve
de legalább nem tetették hidegre McBriart, mint két éve a Cards ellenHolley meg Lee váltották el magukatCowboykarcsién mondjuk OL-ra nem szavaztam, DL-ba meg nem tudom, kit tettem, asszem Suh-t meg Sedrick Ellist. a többi 3 spílert én is megtámogattam 😊Ware jó volt idén is mindig a QB arcában volt, ami nem tetszett tőle hogy néha elhibázta a sack-et, de top 3 OLB liga szinten is. Wittenre kb rossz szavunk sem lehet idén sem, legbiztosabb célpont a csapatban. All Pro vsz. McBriar ligaszinten is jó statokat produkált a blokkolt puntnál a falban váltotta el magát valaki, tisztán ugrottak rá.Blevi
Ware OLB-ben az NFC-ben akkor is sima kezdő, ha a csapatok kötelezően 4-3-at játszanak.
Witten idén a legjobb idényt tolja NFL-szinten TE-k között (aki megelőzhette volna, az kisérült - Gates, Dallas Clark).
McBriar dettó, ha nincs az a blokkolt punt már nem is tudom, ki ellen, akkor simán első lenne a ligában lényegi mutatókban.
slowmotion
több mint 14 éve
Holley meg Lee váltották el magukatWare jó volt idén is mindig a QB arcában volt, ami nem tetszett tőle hogy néha elhibázta a sack-et, de top 3 OLB liga szinten is. Wittenre kb rossz szavunk sem lehet idén sem, legbiztosabb célpont a csapatban. All Pro vsz. McBriar ligaszinten is jó statokat produkált a blokkolt puntnál a falban váltotta el magát valaki, tisztán ugrottak rá.Bleviel sem hiszem a pro bowl szavazást 5játékosból 5 kezdő (punter-t is kezdőnek vesszem).én mondjuk OL-ra nem szavaztam, DL-ba meg nem tudom, kit tettem, asszem Suh-t meg Sedrick Ellist. a többi 3 spílert én is megtámogattam 😊
Wittent, McBriar, Ware-t megértem, de nekem nem tűnt fel hogy Gurode és Ratliff olyan jók lettek volna.
Ratliffről írna valaki egy kicsit, őt nem igazából tudom hova sorolni..beltazor
Ware OLB-ben az NFC-ben akkor is sima kezdő, ha a csapatok kötelezően 4-3-at játszanak.
Witten idén a legjobb idényt tolja NFL-szinten TE-k között (aki megelőzhette volna, az kisérült - Gates, Dallas Clark).
McBriar dettó, ha nincs az a blokkolt punt már nem is tudom, ki ellen, akkor simán első lenne a ligában lényegi mutatókban.
slowmotion
több mint 14 éve
Ware jó volt idén is mindig a QB arcában volt, ami nem tetszett tőle hogy néha elhibázta a sack-et, de top 3 OLB liga szinten is. Wittenre kb rossz szavunk sem lehet idén sem, legbiztosabb célpont a csapatban. All Pro vsz. McBriar ligaszinten is jó statokat produkált a blokkolt puntnál a falban váltotta el magát valaki, tisztán ugrottak rá.el sem hiszem a pro bowl szavazást 5játékosból 5 kezdő (punter-t is kezdőnek vesszem).én mondjuk OL-ra nem szavaztam, DL-ba meg nem tudom, kit tettem, asszem Suh-t meg Sedrick Ellist. a többi 3 spílert én is megtámogattam 😊
Wittent, McBriar, Ware-t megértem, de nekem nem tűnt fel hogy Gurode és Ratliff olyan jók lettek volna.
slowmotion
több mint 14 éve
el sem hiszem a pro bowl szavazást 5játékosból 5 kezdő (punter-t is kezdőnek vesszem).én mondjuk OL-ra nem szavaztam, DL-ba meg nem tudom, kit tettem, asszem Suh-t meg Sedrick Ellist. a többi 3 spílert én is megtámogattam 😊
azt nézem, hogy mennyiben találtam el a spílereket (csak NFC-re szavaztam)
QB - 3/3
RB - 3/3
FB - 1/1
WR - 3/4 (DeSean-t spec teamernek jelöltem, hogy Fitz beleférjen)
TE - 1/2 (Gonzo helyett Vernon Davis, de az egy állat, így érthető 😀)
DE - 2/3 asszem (Tuck, Abraham tuti, Peppers-ben nem vagyok biztos)
DT - 1/2 (Suh oké, de Ellis ment Ratliff vagy Justin Smith helyett)
OLB - itt mennyit kellett jelölni? Ware, Matthews OK, Briggs-t nem tudom
ILB - 1/2 (Willis alap, Urlacher helyett London Flecher ment)
CB - passz, szerintem egy se ment, névre nem akartam voksolni, talán Asante-ra ment egy voks, de ő meg hajlamos a látványra menni az eredményesség helyett
FS, SS - 0/3 már nem is tudom, kit szavaztam
K - 0/1, valszeg ha a Cards nem állna ilyen szarul, akkor nem Akers jut be, hanem Feely
P - 1/1 Matt for president 😊 de csak Demarcus után 😀 😀 😀
KR - 0/1 v 1/1 nem emlékszem Hesterre. ha rá szavaztam, akkor DeSean ment spec teamernek.
több mint 14 éve
Mindenképpen eddigi leggyengébb szezonját hozza Ratlif ez biztos,én is kedvelem de az idei teljesítményéért nem jár pro bowl.Gurode egy átlagos megbizható C,nem csinál semmi nagy gondot,de nem is kiemelkedő(igazából spearshez tudnám hasonlitani a Dlineban)de nála is van egyértelmüen van jobb C az NFCben nem is egy.Witen,McBriar,Ware trio viszont megérdemli,legjobbak között vannak az NFCben(Witten liga szinten is).el sem hiszem a pro bowl szavazást 5játékosból 5 kezdő (punter-t is kezdőnek vesszem).Gurode-t évek óta stabilan ott van én nem tudom miért. Ware Witten és McBriar egész évben stabil és nagyon jó játékot mutatott. Ratliff egyik személyes kedvencem. Nem egy prototypus Nt, de vsz a D-line is vastagon benne van az idei szenvedésben.
azért grat nekikBlevi
több mint 14 éve
el sem hiszem a pro bowl szavazást 5játékosból 5 kezdő (punter-t is kezdőnek vesszem).Gurode-t évek óta stabilan ott van én nem tudom miért. Ware Witten és McBriar egész évben stabil és nagyon jó játékot mutatott. Ratliff egyik személyes kedvencem. Nem egy prototypus Nt, de vsz a D-line is vastagon benne van az idei szenvedésben.
azért grat nekik
több mint 14 éve
el sem hiszem a pro bowl szavazást 5játékosból 5 kezdő (punter-t is kezdőnek vesszem).Wittent, McBriar, Ware-t megértem, de nekem nem tűnt fel hogy Gurode és Ratliff olyan jók lettek volna.
Ratliffről írna valaki egy kicsit, őt nem igazából tudom hova sorolni..

több mint 14 éve
egyelőre a 22:15-ös slotba tolták el a vasárnapi meccset a 19:00-ásból. király. legalább még sokáig fent is kell maradni, hogy lássuk a csapatot szenvedni a fagyban.
több mint 14 éve
Nem bánnám már ha kinyalunk csak ne nagyon. Jó draftpozi lehet meg Petersont is behúzhatjuk.Nekem Vick semleges felőlem játszogathat, de a kis törpe seggarcot valaki nagyo-nagyon b***a meg jövő héten, én ezt várom már csak a szezontól.
Jenkins ha olvasod akkor ezért cserébe elnézek egy párat az idei fasságaidból 😀
több mint 14 éve
Chris Greisen irányítót leigazoltátok az utolsó hétre. 34 éves, utoljára 2001ben játszott éles találkozón, az akkori rájátszásos Cardinals rosterén volt. Egyébként 99ben a 7. körben draftolta az Arizona. Azóta aréna focizott, meg UFL-ben is volt.deny79ő csak töltelék lesz, majd McGee végigtolja a meccset. Iggles meg ne szarozzon vele, mert majd jól összetörjük Májkölvikk bácsit, aztán megint nem lesz meg a Lombardijuk.