Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 14 éve
akinek van türelme megnézni mégegyser ezt a gusztustalanságot az számolja már meg hány kibaszott screen play nyomtunk!!!!!!!!! nevetséges gecc. ha nem volt 15 akkor egy sem. csak tudnám kit akartunk velük átverni, mert normális passzjátékunk alig volt, inkább számítottak már erre...Noda10tizenötöt. plusz volt egy, amit Gronko elejtett.
gondolom kb ez volt az a kompromisszum, amit meg kellett kötni, hogy Romo túlélje a meccset.
több mint 14 éve
nnna.egyre nagyobb az esélye, hogy januárban ne kelljen vasárnap esténként szívrohamot kapnom.
megint sikerült úgy kikapni, hogy másfélszer több yardot csináltunk (nem, nem 150-100 lett, hanem 300-200).
tök jó, mert még mindig van esély a playoff-ra, csak most már lényegében az a minimum, hogy a hátralevő öt meccset csont nélkül kell hozni.
Bryant-nek gratula, mert szar bokával is meglett ez első rec TD, egyébként 100 yard alatt maradtunk, már ami a büntetéseket illeti.
az a szerencséje a ligának, hogy a Cowboys-szurkolók vérmérséklete nincs ott a Crvena Zvezda- meg Millwall-szurkolók szintjén, különben holnap délig legkésőbb felgyújtanák a gecibe a liga épületét.
egyébként remélem, innentől már nem akar egy bíró sem belenyúlni egy fasz ítélettel a meccsbe, mi meg nyerjünk inkább meccsenként 8 Field Goal megszerzésével, mert különben stabilan kapjuk majd a 15 yardot, ha meglátják a kezünkben a labdát.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akinek van türelme megnézni mégegyser ezt a gusztustalanságot az számolja már meg hány kibaszott screen play nyomtunk!!!!!!!!! nevetséges gecc. ha nem volt 15 akkor egy sem. csak tudnám kit akartunk velük átverni, mert normális passzjátékunk alig volt, inkább számítottak már erre...
több mint 14 éve
ezra
5
igen, 22:15-től.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ugye a meccs ma este lesz?
több mint 14 éve
Na három expert közül csak Joe Theisman választott minket győztesnek,Sharpe és Billick a Vikesot.Ezt csak azért irom le mert amikor legutoljára ugyanebben a felállásban voltak akkor is Theismannak lett igaza,igaz akkor pont ellenünk fogadott egyedüliként a Skins ellen év elején.Reméljük most is igaza lesz 😊CowboykarcsiNem meglepő módon a Skinsre tesz mindig, ez kétszer bejött neki.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Na három expert közül csak Joe Theisman választott minket győztesnek,Sharpe és Billick a Vikesot.Ezt csak azért irom le mert amikor legutoljára ugyanebben a felállásban voltak akkor is Theismannak lett igaza,igaz akkor pont ellenünk fogadott egyedüliként a Skins ellen év elején.Reméljük most is igaza lesz 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
??? :o ez még ugy is nagyon erős hogy smile-t tettél elé.Hát te tudod...én minden meccsre fölényes győzelmet tippelek 😊 ma jobbak leszünk 14-21 ponttal 😊beltazorHétvégén egyébként zacskóval számolok. Így legalább kellemes meglepetés érhet csak.BleviWelcome to the club. 😊
Todd Archer a Dallas Morning Newstól is zakót tippel amúgy.gyeek
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
én minden meccsre fölényes győzelmet tippelek 😊 ma jobbak leszünk 14-21 ponttal 😊Hétvégén egyébként zacskóval számolok. Így legalább kellemes meglepetés érhet csak.BleviWelcome to the club. 😊
Todd Archer a Dallas Morning Newstól is zakót tippel amúgy.gyeek
több mint 14 éve
Hétvégén egyébként zacskóval számolok. Így legalább kellemes meglepetés érhet csak.BleviWelcome to the club. 😊
Todd Archer a Dallas Morning Newstól is zakót tippel amúgy.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 14 éve
Na ezt a Brewster dolgot sem értem. Első éve itt lehet visszahozzuk. Hétvégén egyébként zacskóval számolok. Így legalább kellemes meglepetés érhet csak. Mindegy majd lesz vmi...:rolleyes:
több mint 14 éve
Mindenki azt mondja milyen rosszak vagyunk pedig eddig remek volt a passz D úg hogy a védő falunk közel akkor nyomást sem gyakorol a QBra mint tavaly.Minnesotai meccsre gondolva megnéztem: és a Vikings elég jól védekezik passz ellen. Mi meg ugye passzból élünk 😊 Lehet hogy most több szerepet fog kapni a Felix és Barber?beltazorAkkor valamit nagyon elnéztél😊 A legrosszabb egység a secondary a Vikingsnél. Főleg most, hogy Griffin kidőlt egész szezonra.Pálca
Viszont Austinra nem tudom kit fogunk rakni, bár ha Mosson Jenkins lesz akkor olyan nagy gond nem lehet majd Austinnal. 😛 😀
Érdekes meccs lesz sok fog múlni a falakon , de azért ettől függetlenül nem a futással fogtok valszeg nyerni ha nyertek.
több mint 14 éve
valszeg Jenkins fog menni Moss-ra... a formáját látva félek :/beltazorEgyfajta kapaszkodóként;emlékszem 2008ban volt egy ilyen meccse Newmannek a skins ellen a 4dik héten,kb úgy szopatta széjjel Moss mint a múlthéten Britt Jenkinst(mondjuk azt hozzá kell tenni hogy T-New sérülésből tért akkor vissza).Na most akkor ez után Newman szépen össze szedte magát és azt hiszem mondhatom hogy azóta nem is nagyon volt olyan meccs ahol igazán panaszkodhatunk rá,bízunk benne hogy Jenkins is hasonlóan jól jön ki karrierje legszarabb meccséből.De én is fosok egyébként kurvára...
több mint 14 éve
valszeg Jenkins fog menni Moss-ra... a formáját látva félek :/
több mint 14 éve
waived = elbocsátva, ergo Brewster munkanélküli. Holley valószínűleg Ogletree helyett lesz az aktív rosteren, főleg spec teamben, de egy-két passz játékra is felvihetik a ha szükség van rá (5. WR), pláne hogy Dezt alaposan amortizálják meccsről-meccsre. A Vikes 6. helyezése passz ellen pedig csalóka, ellenfeleik általában pontelőnyben játszanak és inkább futtatják a labdát. Itt vannak a passzolt yardok: Saints: 27/36 - 237, Dolphins 9/15 - 114, Lions 29/43 237, Jets 21/44 191. Ezek közül a meccsek közül a Dolhins és a Jets futott (jóval) 100 yard felett. A secondary ráadásul sérüléssekkel van hátráltatva.
Ami miatt lehet aggódni Mosson kívül a babona: a Cowboys utoljára '95ben nyert a Metrodomeban. 😊
több mint 14 éve
6. legkevesebb yardot kaptátok passzból. én erre alapoztam 😊Minnesotai meccsre gondolva megnéztem: és a Vikings elég jól védekezik passz ellen. Mi meg ugye passzból élünk 😊 Lehet hogy most több szerepet fog kapni a Felix és Barber?beltazorAkkor valamit nagyon elnéztél😊 A legrosszabb egység a secondary a Vikingsnél. Főleg most, hogy Griffin kidőlt egész szezonra.Pálca
több mint 14 éve
Minnesotai meccsre gondolva megnéztem: és a Vikings elég jól védekezik passz ellen. Mi meg ugye passzból élünk 😊 Lehet hogy most több szerepet fog kapni a Felix és Barber?beltazorAkkor valamit nagyon elnéztél😊 A legrosszabb egység a secondary a Vikingsnél. Főleg most, hogy Griffin kidőlt egész szezonra.
több mint 14 éve
Minnesotai meccsre gondolva megnéztem: és a Vikings elég jól védekezik passz ellen. Mi meg ugye passzból élünk 😊 Lehet hogy most több szerepet fog kapni a Felix és Barber?
több mint 14 éve
Newsflash: Brewster waived. Jesse Holley signed. 😊gyeekBrewster-t mindenki dicsérte, én reméltem hogy kap valamennyi játék lehetőséget.... gondolom Holley csak a spec teamba megy..
több mint 14 éve
sztem mindenki fog játszani.beltazorJa lehet, a kérdés hogyan. 😊
több mint 14 éve
Injury report:sztem mindenki fog játszani.
S Alan Ball - Full participation; probable
TE Martellus Bennett - Full participation; probable
WR Dez Bryant - Did not participate; questionable
FB Chris Gronkowski - Full participation; probable
C Andre Gurode - Limited participation; probable
LB Bradie James - Full participation; probable
DE Igor Olshansky - Full participation; probablegyeek
több mint 14 éve
Injury report: S Alan Ball - Full participation; probable
TE Martellus Bennett - Full participation; probable
WR Dez Bryant - Did not participate; questionable
FB Chris Gronkowski - Full participation; probable
C Andre Gurode - Limited participation; probable
LB Bradie James - Full participation; probable
DE Igor Olshansky - Full participation; probable
több mint 14 éve
Newsflash: Brewster waived. Jesse Holley signed. 😊
több mint 14 éve
Értem csak mert olyan voltmár hogy Sanyi bearses meccsen volt benn,meg Oliver is csinált már NY meccset.Mindegy végül is.Alapfelállás, hogy nem ér "saját kedvenc" csapat meccsére menni. Ez gondolom csak akkor fog változni, ha ötből négyen nem érnek rá és nincs más megoldás. Gondolom Ricsi kivétel a KC-vel, de eddig annyira gyengék voltak, hogy senki sem volt kívánics rájuk...Parádés hír, van még ilyen?... 😕OFF:Nem lehet ezt előre tudni,nem lesz olyan 'boys meccs amin Te leszel benn?Vagy az ilyet direkt próbálják kerülni és csak akkor dolgozik "érintett" szakkom ha más nem ér rá?Cowboykarcsi
Remélem nincs, mint ahogy azt is remélem, hogy Brett nagyapó sem most fog megtáltosodni! Letudta az összes jelentős mérföldkövet (TD, passzolt yard...), most kicsit pihengethetne - mondjuk a sok-sok sack után a földön fekve... 😀
Sajnos azért nyugodt nem vagyok, de reménykedek az utolsó pillanatig!VIZILÓ
Ismerve Galuskát mostantól meg kitolásból nem teszi majd be őket.... 😀 😀 😀VIZILÓ
több mint 14 éve
VIZILÓ
243
Alapfelállás, hogy nem ér "saját kedvenc" csapat meccsére menni. Ez gondolom csak akkor fog változni, ha ötből négyen nem érnek rá és nincs más megoldás. Gondolom Ricsi kivétel a KC-vel, de eddig annyira gyengék voltak, hogy senki sem volt kívánics rájuk...OFF:Nem lehet ezt előre tudni,nem lesz olyan 'boys meccs amin Te leszel benn?Vagy az ilyet direkt próbálják kerülni és csak akkor dolgozik "érintett" szakkom ha más nem ér rá?CowboykarcsiNewsflash: Gurode a mai edzésen térdsérülést szenvedett. Elsődleges backupje Kosier, akinek a helyére valószínűleg Holland fog beugrani.gyeekParádés hír, van még ilyen?... 😕
Remélem nincs, mint ahogy azt is remélem, hogy Brett nagyapó sem most fog megtáltosodni! Letudta az összes jelentős mérföldkövet (TD, passzolt yard...), most kicsit pihengethetne - mondjuk a sok-sok sack után a földön fekve... 😀
Sajnos azért nyugodt nem vagyok, de reménykedek az utolsó pillanatig!VIZILÓ
Ismerve Galuskát mostantól meg kitolásból nem teszi majd be őket.... 😀 😀 😀