Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Radway lábát törte Rayner nem lesz rugó. Kb ennyit lehet elmondani. Jövő héten kezdődik 😊Bleviaz egyetlen pozitívum, hogy így nem kell azon taktikázni, hogy Radwayt hogy tartsuk a csapatnál, nem fogja senki sem elvinni, amíg nem egészséges - akkor meg mi is PS-be tudjuk emelni.
Rayner, Graham, pfff... persze, tudom, egyik csapat szemete a másik aranya, na de a többszörösen kitett rúgókkal minek sz*rakodni? legalább Buehler touchback-re tudja tenni a disznóbőrt kirúgásnál, az is valami. ötvenen belül meg majd dupla vagy semmi alapon mindig TD-re megyünk... :/
több mint 14 éve
Radway lábát törte Rayner nem lesz rugó. Kb ennyit lehet elmondani. Jövő héten kezdődik 😊
több mint 14 éve
Kai Forbath és Carter ment a NFI listára (non-football injury), így 80 fős lett a roster. Carter helyét az 53as listámon vagy Olshansky vagy Mario Butler veszi át.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Nem tudom, hogy változik-e a dolog, de jelen állás szerint Nagy Bill a kezdő LG. 😊gyeekezt látva kicsit elbaltáztuk a draftot... lefelé kellett volna tradelni és jó sok 2. 3. 4.körös picket szerezni.

több mint 14 éve
Nem tudom, hogy változik-e a dolog, de jelen állás szerint Nagy Bill a kezdő LG. 😊
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 14 éve
Dave Rayner aláírt 😀 5 kicker a rosteren 😀
több mint 14 éve
Én,ha javítunk a tavalyi mutatón(6-10) és láthatóan haladunk tovább,előre azon az úton amit Red lefektetett,nos,én már elégedett leszek.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Secondaryben Jenkinstől nagy javulást várok és azt, hogy Scandrick mutat valamit a megelőlegezett bizalomért cserébe. Sensabaugh underrated. WR-ek miatt nem aggódnék. Egyrészt van 2 jó és 1 elit TE a rosteren, másrészt állítólag Murray ki lesz próbálva a slotba mozgatva, Felixszel a pályán.
több mint 14 éve
gyeek köszi a roster, így kicsit jobban át látom... 😊védelmet egy közepesre várom, főleg az értékelhetetlen secondery miatt.
támadókat még meg tippelni sem tudom, főleg az o fallon múlik minden.... WR sort azért vékonynak érzem.
viszont van egy kiváló edzőnk 😊

több mint 14 éve
Lehet érkezik az 5. kicker David Rayner személyében.
több mint 14 éve
Akkor most megkísérlek egy 53at. 😊QB: Romo, Kitna, McGee
RB: Jones, Murray, Choice, Chapas
WR: Austin, Bryant, Ogletree, Harris, Holley
TE: Witten, Bennett, Phillips, Rucker
C: Costa, Kowalski
G: Kosier, Nagy, Holland, Arkin
T: Free, Smith, Young
ILB: James, Lee, Brooking, [NFI-Carter], Cummings
OLB: Ware, Spencer, Butler, Albright
CB: Newman, Jenkins, Scandrick, Ball, McCann, [1)b Butler]
S: Sensabaugh, Elam, Owusu-Ansah, Church, McCray
NT: Ratliff, Brent
DE: Spears, Coleman, Hatcher, Lissemore, [1)a Olshansky]
P: McBriar
K: Buehler
LS: Ladouceur
-- Offensive tackle pozíció gyakorlatilag depth nélküli.
-- Olshansky nálam cut. Coleman Ryan embere, rotációnak Hatcher és Lissemore jó lesz.
-- Hollandot a tapasztalata miatt meg fogják tartani szerintem, hacsak képetelen lesz az elkövetkezendő pár napban gatyába rázódni.
-- Alex Albright edzőtáborban és preseason meccseken is jobb volt Brandoon Wiliamsnél.
-- RB poszton Miller és Tanner nem mutatott eleget ahhoz, hogy Choicet kiszorítsa. **Fullbacknek végül betettem Chapast**
több mint 14 éve
Annyira nem fáj a szívem Gurodeért,az elmult kb 2 évben nem is értetem mire lett PB.Az hagyján hogy Costa gyakorlatilag kiszorította TC alatt,de az is elárul valamit hogy Kowalskival sem volt rosszabb a csapat mint vele(még akkor is ha csak Pre meccs volt).Egyébként meg nem ártott már elkezdeni megfiatalítani a falat.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
sorminta 😊Amúgy szerintem nem hiányposzt a fal, fiatalítottunk akár be is jöhet. Az tény hogy iszonyat tapasztalatlan falunk lesz idén.
több mint 14 éve
60-61-62: Kowalski-Nagy-Arkin
több mint 14 éve
:SGurodeot kitették. Nem kellett senkinek az 5 millás idei fizetésével.gyeekFasza, érdekes lesz idén.
Nagyon ujjáépítés szaga van ennek. :/Blevi
akkor szozon kezdet előtt van 3 nagy hiány posztunk: G, C, CB

több mint 14 éve
Gurodeot kitették. Nem kellett senkinek az 5 millás idei fizetésével.gyeekFasza, érdekes lesz idén.
Nagyon ujjáépítés szaga van ennek. :/
több mint 14 éve
Gurodeot kitették. Nem kellett senkinek az 5 millás idei fizetésével.
több mint 14 éve
http://www.dallascowboys.com/news/news.cfm?id=0EB6199A-D12A-A5A2-606843D48459257ANa szóval nem voltam hétvégén valaki írhatna néhány sort a meccsről részemre 😊 Kösz előre is.
Érdekes ez a cikk, és már máshol is olvastam, hogyha nem megy bele a pay cut-ba akkor nem biztos h számolunk vele.
Elkezdődik a fal nagyon durva fiatalítása. Kosier lesz a legidősebb (persze ameddig egészséges).
Ez a Kowalski gyerek milyen volt?
Lassan lehet 53-at tippelni.
több mint 14 éve
ez a premeccs semvolt az igazi. :/ de legalább a cserék jók😊

több mint 14 éve
L Davist lehet hogy vissza kéne igazolni? ilyenkor hogy működik? A régi fizetését kell adnunk vagy amit ajánlunk?beltazorAzt ajánl a csapat, amit akar - persze vet. minimumot figyelembe véve.
több mint 14 éve
L Davist lehet hogy vissza kéne igazolni? ilyenkor hogy működik? A régi fizetését kell adnunk vagy amit ajánlunk?

több mint 14 éve
Nagy Bill centert is tud játszani.
több mint 14 éve
Costa out for 2-4 weeks.pedig nagyon jól nyomta eddig ő volt az idei TC meglepetése attol sem állt messze hogy kiszorítsa Gurode-t a kezdő C posztról.Hát így nem fogja,sőt back up C jelenleg nincs ezzel.
több mint 14 éve
Most egy kicsit Raiders fannak érzem magam... 😐 Az oké, hogy JJ a szenilitás biztos jeleit mutatja mert a 70et tapossa, de a fiának még nem kéne.
több mint 14 éve
Hosszabbítottunk Scandrickel 5 év 26 millio