Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
In throwing for 242 yards, Kitna now has 29,238 passing yards for his career to pass Brad Johnson (29,054) for 38th all-time. viszont egy meccsen többet dobott, mint Brad egész tehenész-karrierje alatt 😊
több mint 13 éve
Mondhatni szokásos idei szoros zakó. Törpe seggrágó örülhet végre mutatott ellenünk valamit.ügyesen tartottuk magunkat, hogy aztán egy-két bosszantó egyéni hiba miatt kiszívjunk.
Aki látta írjon bővebben.Blevi
az elején nekünk ment a futás, nekik nem, a végén pont fordítva.
Ogletree mutatott pár hajmeresztő dolgot kick return-ben, szerintem még nem volt olyan, hogy valaki büntetés nélkül a saját 10 yardoson belülről induljon kickoff return után.
Spencer megzörgetett pár csontot, Vick-nél páran csöngettek, Witten egy állat (nem mellékesen 1 TD kell neki a karriercsúcs beállításához), egy INT azért mert elcsúszott a cutback-en Roy, meg egy INT mert felpattant Austin kezén a labda.
ja igen, Felix megszerezte első rushing TD-jét idén, és Kitna jobban fut, mint Vick 😊
szóval fogható meccset sikerült veszíteni, de legalább nálunk nem sérült meg senki. vasárnap ilyen játékkal nagyon meg lehet ütni a Skinst, de akkor jobban kell figyelni Moss-ra, mint most Jacksonnal tettük.
több mint 13 éve
Mondhatni szokásos idei szoros zakó. Törpe seggrágó örülhet végre mutatott ellenünk valamit.Spoiler:
Aki látta írjon bővebben.Blevi
Akkor annyit hadd írjak, hogy D-Jax nem lett a kedvencetek s nem csodálom én kérek elnézést érte bár inkább sztem bohóckodás akart lenni, mint nagyképűség. Calviné már húzósabb volt az nagyon nem tetszett semmi szükség nem volt rá, Reid le is cseszte. Ha majd látod tudni fogod miről beszélek. Ő érte még inkább elnézést kérek. Amúgy ti is megnyerhettétek volna sztem ha Romo játszik lehet meg is nyeritek bár ő nem biztos, hogy megfutja azt a 4. 9-t Kitna amit megfutott. Azért azt nem bánjuk ha az utolsó fordulóban már a jobb draftcetliért hajtotok de nem hiszem, hogy ennyivel megúsznánk 😛 S ne is ezért nyerjünk. Garett szimpatikusnak tűnik lehet meg kéne tartanotok még egy évre, van benne lehetőség.
üdv
több mint 13 éve
Mondhatni szokásos idei szoros zakó. Törpe seggrágó örülhet végre mutatott ellenünk valamit.Aki látta írjon bővebben.
több mint 13 éve
Jogos a két észrevétel. Dallas mérlegét nem tudom miért írtam el, remélem bejön azért jóslat. bízhatunknál meg beragadt a t, word meg így se húzta alá gondolom.Készült egy beharangozó ellenetek, ha valakit érdekelne: http://philly.blog.hu/2010/12/10/week_14_at_cowboyste amúgy a jövőbe látsz, vagy mi?
Egyébként, ha esetleg valaki elejét elolvassa, írja már meg, a történelmi bevezetőben mennyi marhaságot írtam?deny79
- a Boyz csoportmérlege 1-3 >>> lehet, ha vasárnap éjszaka kikapunk. Skins 0-1, Giants 1-1.
- "Miben bízhattunk?" - ez most visszatekintő? akkor áruld már el pls, hogy milyen meccs volt, ha nagyon csúnya, akkor meg sem nézem 😉slowmotion
de köszi az észrevételeket.
Egyébként történelmi bevezetőben nincs tévedés? Mert gondolom azért első két döntőt sokan látták már, én meg csak ice bowl-t, másikról egy jó 15 perces videót csak.
több mint 13 éve
Készült egy beharangozó ellenetek, ha valakit érdekelne: http://philly.blog.hu/2010/12/10/week_14_at_cowboyste amúgy a jövőbe látsz, vagy mi?
Egyébként, ha esetleg valaki elejét elolvassa, írja már meg, a történelmi bevezetőben mennyi marhaságot írtam?deny79
- a Boyz csoportmérlege 1-3 >>> lehet, ha vasárnap éjszaka kikapunk. Skins 0-1, Giants 1-1.
- "Miben bízhattunk?" - ez most visszatekintő? akkor áruld már el pls, hogy milyen meccs volt, ha nagyon csúnya, akkor meg sem nézem 😉
több mint 13 éve
Készült egy beharangozó ellenetek, ha valakit érdekelne: http://philly.blog.hu/2010/12/10/week_14_at_cowboysén végig olvastam 😊 a végén lévő jutalmat csomagolva postázod? 😊
több mint 13 éve
Készült egy beharangozó ellenetek, ha valakit érdekelne: http://philly.blog.hu/2010/12/10/week_14_at_cowboysEgyébként, ha esetleg valaki elejét elolvassa, írja már meg, a történelmi bevezetőben mennyi marhaságot írtam?
több mint 13 éve
Kenwim Cummings, LB-t leigazoltáttok a Jets PS-éből. Dez Bryant helyén kerül fel a rosterre. Cummings 2 előszezont tolt végig a Jets-ben, de mindig csak PS-es maradt. Idén volt aktív 3 meccsen, és októberben már újra PS-re ment, azalatt semmi statisztikai számot nem hozott.
több mint 13 éve
3. körös játékostól jó teljesítmény 😊 5. TE volt akit kihúztak 😊Jason Witten assured Tuesday that his high-ankle sprain would be "fine" this week.ami a legszebb, hogy a hosszú goal line-szitu elején sérült meg (második v harmadik play), és a leverage-es büntetés után ő kapta el a TD-t.
"It was banged up pretty good in the game, but typical Witten, he goes out and he comes right back in and continues to get through the ballgame," interim coach Jason Garrett said. "It was certainly sore this morning, but he always gives you the thumbs up." Witten never misses games, so we'll expect to see him out there against the Eagles. Check back later in the week to make sure he can still move effectively.gyeek
nagy harcos.slowmotion
több mint 13 éve
Jason Witten assured Tuesday that his high-ankle sprain would be "fine" this week.ami a legszebb, hogy a hosszú goal line-szitu elején sérült meg (második v harmadik play), és a leverage-es büntetés után ő kapta el a TD-t.
"It was banged up pretty good in the game, but typical Witten, he goes out and he comes right back in and continues to get through the ballgame," interim coach Jason Garrett said. "It was certainly sore this morning, but he always gives you the thumbs up." Witten never misses games, so we'll expect to see him out there against the Eagles. Check back later in the week to make sure he can still move effectively.gyeek
nagy harcos.
több mint 13 éve
Jason Witten assured Tuesday that his high-ankle sprain would be "fine" this week.Mondhat akárki akármit,nekem a legjobb TE a ligában.
"It was banged up pretty good in the game, but typical Witten, he goes out and he comes right back in and continues to get through the ballgame," interim coach Jason Garrett said. "It was certainly sore this morning, but he always gives you the thumbs up." Witten never misses games, so we'll expect to see him out there against the Eagles. Check back later in the week to make sure he can still move effectively.
Ezt csak azért, hogy felidézzem milyen állati jó játékos is Witten. Lehet vitázni miért Gonzalez vagy Gates a legjobb, idén Witten a stabilitásával kerekedik a többi tight end fölé. All Pro szint.gyeek
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Jason Witten assured Tuesday that his high-ankle sprain would be "fine" this week."It was banged up pretty good in the game, but typical Witten, he goes out and he comes right back in and continues to get through the ballgame," interim coach Jason Garrett said. "It was certainly sore this morning, but he always gives you the thumbs up." Witten never misses games, so we'll expect to see him out there against the Eagles. Check back later in the week to make sure he can still move effectively.
Ezt csak azért, hogy felidézzem milyen állati jó játékos is Witten. Lehet vitázni miért Gonzalez vagy Gates a legjobb, idén Witten a stabilitásával kerekedik a többi tight end fölé. All Pro szint.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
na mer aztám kitna olyan fene jól néz ki,kb mint freddy krugerigazából ezt azért írtam, mert én megvagyok elégedve Kitna teljesítményével. + sztem nem kéne Romot visszaküldeniMost láttam egy érdekes dolgot. 6 egész meccs alat Romo 1600 yardot passzolt míg Kitna 6meccs alatt 1700at.kiváló meglátás.
Kitna +120 futott yard +8INT
Romo +38 futott yard +7INT
na ki szeretné vissza Romot? 😀beltazor
esetleg még annyit lehetne hozzáfűzni, hogy:
1, kb ugyanazokat a statokat hozták, Kitnának 13-mal több passzkísérlete volt. Romo-nak mega rating-je jobb, plusz nála 2 INT volt saját hülyeség, a többi megpattanó labda.
2, futott yardok mondanának valamit, csak Romo-ra eleve készülnek, Kitnától meg senki sem várja a futást. lehet, hogy pont ezért megy neki
3, még a passzolt yardokhoz: Romo 5,25 meccsen játszott, Kitna 6,75-ön. és Kitna játszott olyan meccseken is, amikor amúgy működött a futás.
szerk: szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy a statisztikákban nem kell feltétlenül hinni. Romo jobb, hidd el.slowmotion
+ nem látom romo idegesítő fejét 😊beltazor
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
igazából ezt azért írtam, mert én megvagyok elégedve Kitna teljesítményével. + sztem nem kéne Romot visszaküldeniMost láttam egy érdekes dolgot. 6 egész meccs alat Romo 1600 yardot passzolt míg Kitna 6meccs alatt 1700at.kiváló meglátás.
1, kb ugyanazokat a statokat hozták, Kitnának 13-mal több passzkísérlete volt. Romo-nak mega rating-je jobb, plusz nála 2 INT volt saját hülyeség, a többi megpattanó labda.
2, futott yardok mondanának valamit, csak Romo-ra eleve készülnek, Kitnától meg senki sem várja a futást. lehet, hogy pont ezért megy neki
3, még a passzolt yardokhoz: Romo 5,25 meccsen játszott, Kitna 6,75-ön. és Kitna játszott olyan meccseken is, amikor amúgy működött a futás.
szerk: szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy a statisztikákban nem kell feltétlenül hinni. Romo jobb, hidd el.slowmotion
+ nem látom romo idegesítő fejét 😊
több mint 13 éve
Most láttam egy érdekes dolgot. 6 egész meccs alat Romo 1600 yardot passzolt míg Kitna 6meccs alatt 1700at.kiváló meglátás.
szerk: szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy a statisztikákban nem kell feltétlenül hinni. Romo jobb, hidd el.
több mint 13 éve
RIP az első Franchise quarterbackünk,sajnos az a 'boys még nem volt elég jó ahhoz hogy gyűrűt nyerjen,nem rajta múlt...http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cb03ad/article/former-cowboys-qb-mnf-personality-don-meredith-dies-at-72?module=HP_headlinesBleviRIPgyeek
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cb03ad/article/former-cowboys-qb-mnf-personality-don-meredith-dies-at-72?module=HP_headlinesBleviRIP
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
A gond az, hogy az a szerencsétlen pufi nem tehet róla, tette a dolgát, mégha ez ilyen szerencsétlenül is jött össze.A Bears Hesterrel hordat vissza, a Browns Cribbsszel amikor szükség van rá. Az volt. DeSean Jackson szintén szokott puntot visszahordani. "Pufi" akcióját pedig személy szerint egyértelműen ártó szándékúnak vélem.
Inkább azon kellene elgondolkozni, amit már itteni hozzászólók is pedzegettek, hogy vajon van-e értelme az egyik legnagyobb ígéretünk egészségét kockáztatni egy-egy jól sikerült visszahordásért???
És mindezt egy olyan szezonban, amely kb. az 5.-ik héten már elúszott... Ott van egy-két előbb felsorolt szintén ügyes fiatal, akiknek értéke azért jóval alacsonyabb (a jövőt tekintve mindenképp) és akik szintén használhatóak a return-öknél.
Most meg izgulhatunk, hogy rendbejön-e a srác és jövőre változatlanul hatátékony elkapó lehet.
Engen csak az zavar (de az nagyon), hogy kint azért feltehetően jobban hozzáértő és egészen bizonyosan nagyobb tapasztalattal bíró emberek követnek el ilyen hibák - idén igen nagy számban és egyszerre többet is. Mondjuk abban bízhatunk, hogy ezzel néhány szezonra előre "ellövik a puskaport"...😊VIZILÓ
Ma műtik Dez lábát, szóval ez nem egy "sima" törés. Tényleg remélem fel tud épülni rendesen.
Nem kérdés. Örülök, hogy Kitna ilyen jól beválik és menti a mundérbecsületet, de Romo jobb.Most láttam egy érdekes dolgot. 6 egész meccs alat Romo 1600 yardot passzolt míg Kitna 6meccs alatt 1700at.én.jövőre.Cowboykarcsi
Egyéb észrevételek.
-- Choice jött, látott, futott 100 yardot. Jobb formában volt mint Felix és Barbert már meg sem említeném.
-- McBriar az egyik névtelen hőse a tegnapi meccsnek, az a bomba puntja a hosszabbtásban biztos mélységet adott avédelemnek. Ennek ellenére a spec team átlag alatt szerepelt (blocked punt TD, Dez 85 yardosa nullázva, ismét egy kihagyott FG)
-- Lee nem csak a 2 INTjével és a TDjével hívta fel megára a figyelmet, de keményen és hatásosan is játszott azokon kívül is. Kivéve a blocked puntnál, ahol rosszul zártak össze Holleyval, Lee meg elindult idő előtt a reciever felé.
-- Pasqualoni alatt sokkal jobban megy a zone cover.
-- Lehet aggódni a sok sérült miatt (Scandrick, Brooking, Sensabaugh, Witten -- utóbbi miatt nem félek hogy nem fog játszani az Eagles ellen).
(-- Dez 😕 😕 😕 )
több mint 13 éve
ja, egyébként most néztem, már matematikailag sincs esélyünk a playoff-ba jutni.Meg hogy ne legyetek csoportutolsók. Nagyon meglepne amúgy, ha azok lennétek.
a legjobb csoportmásodik a Saints, őket nem is hozhatjuk már be (min. 9-7 vs max 8-8).
másik legjobb csoportmásodik a Packers, akik ütöttek minket, az egymás elleni miatt szívtunk.
csak csoportgyőzelemmel lehetne playoff, de nálunk van két 8-4-es csapat, akik még játszanak egymás ellen (egyiküknek meglesz a minimum 9-7).
innen már csak a spoiler szerep marad, meg az, hogy lehetőség szerint senki se szenvedjen nálunk következő szezonra áthúzódó sérülést.slowmotion
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
Most láttam egy érdekes dolgot. 6 egész meccs alat Romo 1600 yardot passzolt míg Kitna 6meccs alatt 1700at.Romo lát 30yardon túlra is 😛
több mint 13 éve
Most láttam egy érdekes dolgot. 6 egész meccs alat Romo 1600 yardot passzolt míg Kitna 6meccs alatt 1700at.én.jövőre.
több mint 13 éve
Most láttam egy érdekes dolgot. 6 egész meccs alat Romo 1600 yardot passzolt míg Kitna 6meccs alatt 1700at. Kitna +120 futott yard +8INT
na ki szeretné vissza Romot? 😀