Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
10-ben vagyunk...
Na most örüljünk, vagy búslakodjunk??????? 😊 😕
The draft order for the first 20 selections of the 2011 NFL draft have been determined.

1. Panthers -- 2-14
2. Broncos -- 4-12
3. Bills -- 4-12
4. Bengals -- 4-12
5. Cardinals -- 5-11
6. Browns -- 5-11
7. 49ers -- 6-10
8. Titans -- 6-10
9. Cowboys -- 6-10
10. Redskins -- 6-10
11. Texans -- 6-10
12. Vikings -- 6-10
13. Lions -- 6-10
14. Dolphins -- 7-9
15. Rams -- 8-8
16. Jaguars -- 8-8
17. Patriots (from Raiders) -- 8-8
18. Chargers -- 9-7
19. Giants -- 10-6
20. Buccaneers -- 10-6

Mondjuk a Rams 8-8at nem annyira értem....VIZILÓ
mármermérnem?
gondolom a strength of win vagy strength of schedule segített nekik

szerk: egyébként azon gondolkodtam, mikor választottunk utoljára ilyen magasan. szerintem Newman volt az utolsó, akit első nyolcban választottunk (nincs kedvem utánanézni, de asszem úgy volt, hogy Roy Can't Cover Williams volt talán 2002-ben az 1/6, Newman meg 2003-ban az 1/5. azóta Demarcus is csak karcolta a top 10-et, ha minden igaz)slowmotion
Mert a Rams is 7-9 -re fejezte a szezont...😊VIZILÓ
most esett le nekem is, amikor a 7-9-es Seahawks-ról láttam egy cikk címét 😊
de akkor is 14. vagy 15. helyen választanak, nem?
több mint 13 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
ááááá 13helyig estünk vissza..... ha kikaptunk volna akkor az 5. helyről pick-elhetünk volna...beltazor
10-ben vagyunk...
The draft order for the first 20 selections of the 2011 NFL draft have been determined.

1. Panthers -- 2-14
2. Broncos -- 4-12
3. Bills -- 4-12
4. Bengals -- 4-12
5. Cardinals -- 5-11
6. Browns -- 5-11
7. 49ers -- 6-10
8. Titans -- 6-10
9. Cowboys -- 6-10
10. Redskins -- 6-10
11. Texans -- 6-10
12. Vikings -- 6-10
13. Lions -- 6-10
14. Dolphins -- 7-9
15. Rams -- 8-8
16. Jaguars -- 8-8
18. Chargers -- 9-7
19. Giants -- 10-6
20. Buccaneers -- 10-6

mármermérnem?

szerk: egyébként azon gondolkodtam, mikor választottunk utoljára ilyen magasan. szerintem Newman volt az utolsó, akit első nyolcban választottunk (nincs kedvem utánanézni, de asszem úgy volt, hogy Roy Can't Cover Williams volt talán 2002-ben az 1/6, Newman meg 2003-ban az 1/5. azóta Demarcus is csak karcolta a top 10-et, ha minden igaz)slowmotion
Mert a Rams is 7-9 -re fejezte a szezont...😊
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
13 helyett a nfl.com-ról szedtem de akkor hülyeség.

9.hellyel nem reménytelen amukamra.... ha nem őt választjuk akkor talán Costanzo-t.

szerintetek mit adnának egy Roy Williemsért? fizuja brutál magas.... de ebben az évben mutatót is valamit...

emellett Colombotól hogy lehetne megszabadulni? csak a cut jöhet számításba?

több mint 13 éve
ááááá 13helyig estünk vissza..... ha kikaptunk volna akkor az 5. helyről pick-elhetünk volna...beltazor
10-ben vagyunk...

1. Panthers -- 2-14
2. Broncos -- 4-12
3. Bills -- 4-12
4. Bengals -- 4-12
5. Cardinals -- 5-11
6. Browns -- 5-11
7. 49ers -- 6-10
8. Titans -- 6-10
9. Cowboys -- 6-10
10. Redskins -- 6-10
11. Texans -- 6-10
12. Vikings -- 6-10
13. Lions -- 6-10
14. Dolphins -- 7-9
15. Rams -- 8-8
16. Jaguars -- 8-8
18. Chargers -- 9-7
19. Giants -- 10-6
20. Buccaneers -- 10-6

mármermérnem?

szerk: egyébként azon gondolkodtam, mikor választottunk utoljára ilyen magasan. szerintem Newman volt az utolsó, akit első nyolcban választottunk (nincs kedvem utánanézni, de asszem úgy volt, hogy Roy Can't Cover Williams volt talán 2002-ben az 1/6, Newman meg 2003-ban az 1/5. azóta Demarcus is csak karcolta a top 10-et, ha minden igaz)
több mint 13 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
10-ben vagyunk...

1. Panthers -- 2-14
2. Broncos -- 4-12
3. Bills -- 4-12
4. Bengals -- 4-12
5. Cardinals -- 5-11
6. Browns -- 5-11
7. 49ers -- 6-10
8. Titans -- 6-10
9. Cowboys -- 6-10
10. Redskins -- 6-10
11. Texans -- 6-10
12. Vikings -- 6-10
13. Lions -- 6-10
14. Dolphins -- 7-9
15. Rams -- 8-8
16. Jaguars -- 8-8
18. Chargers -- 9-7
19. Giants -- 10-6
20. Buccaneers -- 10-6

Mondjuk a Rams 8-8at nem annyira értem....
több mint 13 éve
ááááá 13helyig estünk vissza..... ha kikaptunk volna akkor az 5. helyről pick-elhetünk volna...

több mint 13 éve
ja igen, ez lemaradt:
- szerettem volna, ha Barber értelmes mennyiségű labdát kap, mert úgyis ki fogják tenni.
ennek személy szerint nem nagyon örülök, szerintem csak a fizetése magas, de rosszabb játékos nem lett. ami változott, hogy a szerződést egy olyan szezon után kapta, ahol LOS után 2 yarddal találkozott először védővel, és egy olyan után fogják felbontani, ahol a LOS előtt már átlag két-három védővel kellett megküzdenie.

egy tavalyi-tavalyelőtti teljesítményt hozó fallal jó eséllyel lett volna egy 1000+, egy 6-700+ meg egy 3-400+ yardos futónk. így meg Felix épphogy hozta a 800-at, Choice ~250, Barber ~370 yard. pedig Barberben is van még üzemanyag, azt a Cards elleni TD-je is mutatja.
több mint 13 éve
a meccsről, plusz-mínuszban, ahogy jönnek a gondolatok:

+++++++++++ Witten 1000+ yard, 9 TD, mert megérdemli
+++++++ Austin 1000+ yard, elvileg ő is megérdemli, de azért jár a rosszpont a szezonbeli dropjaiért
-------- ez a védelem... kell egy-két új ember, az biztos
- McGee b+... pont olyan mint Vick, csak lassabb, gyengébb és pontatlanabb. ja igen, a mezszámuk azonos, biztos ezért került szereptévesztésbe. azért a végére rászóltak, hogy van egy Witten is a pályán. még épp időben.
+ Ware 3 sack, 1 TD, mondjuk ez az éve a majdnem-sackekről szólt
- Spencer mindig a szezon végén kezd el játszani. csak az a baj, hogy tavaly ez az utolsó 10 meccset jelentette, idén az utolsó hármat. nem mindegy.
+ nem söpört az Eagles. ez jó.
- utolsók lettünk a csoportban asszem. ez nem tetszik. (elkezdtem nézni a tie-breaking szabályokat, szerintem a strength of win miatt lettünk gyengébbek)

0 (mint semleges, értitek) nem tudom, hányadik helyen draftolunk majd, 7 csapat áll 6-10-zel, plusz ha a Rams nyer, akkor a Seahawks lesz a nyolcadik. Detroit, Minnesota utánunk húz, mert jobb a konferencia-eredményük. Seahawks-nak is, szóval ők is mögöttünk lesznek.
asszem az 1/10-nél nem jöhetünk később semmiképp sem.slowmotion
szerintem a redskins az utolsó mert rosszabb a csoportban elért eredményebeltazor
igaz, valami ok folytán nekem a 2-3 plusz egy vereség 3-3-ra jött ki 😊
akkor max 11. helyen draftolunk, és a csoportutolsó hely miatti mínusz értelemszerűen visszavonvaslowmotion
viszont a sport csatornán mi vagyunk az utolsók... nem tudom hogy lehet-e hinni magyar csatornának....

több mint 13 éve

+++++++ Austin 1000+ yard, elvileg ő is megérdemli, de azért jár a rosszpont a szezonbeli dropjaiért
- McGee b+... pont olyan mint Vick, csak lassabb, gyengébb és pontatlanabb. ja igen, a mezszámuk azonos, biztos ezért került szereptévesztésbe. azért a végére rászóltak, hogy van egy Witten is a pályán. még épp időben.
- Spencer mindig a szezon végén kezd el játszani. csak az a baj, hogy tavaly ez az utolsó 10 meccset jelentette, idén az utolsó hármat. nem mindegy.
- utolsók lettünk a csoportban asszem. ez nem tetszik. (elkezdtem nézni a tie-breaking szabályokat, szerintem a strength of win miatt lettünk gyengébbek)

0 (mint semleges, értitek) nem tudom, hányadik helyen draftolunk majd, 7 csapat áll 6-10-zel, plusz ha a Rams nyer, akkor a Seahawks lesz a nyolcadik. Detroit, Minnesota utánunk húz, mert jobb a konferencia-eredményük. Seahawks-nak is, szóval ők is mögöttünk lesznek.
szerintem a redskins az utolsó mert rosszabb a csoportban elért eredményebeltazor
igaz, valami ok folytán nekem a 2-3 plusz egy vereség 3-3-ra jött ki 😊
akkor max 11. helyen draftolunk, és a csoportutolsó hely miatti mínusz értelemszerűen visszavonva
több mint 13 éve

szerintem a redskins az utolsó mert rosszabb a csoportban elért eredménye

több mint 13 éve

asszem az 1/10-nél nem jöhetünk később semmiképp sem.
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
nekem vegyesek az érzéseim

1örülök hogy az eaglestől nem kaptun ki 2szer.
2. így visszont elestünk amukamratól (ha veszítünk 5. helyről draftolhatunk volna)
3 wittenek meg lett az 1000y 😊
4 ware lett a sack király 😀beltazor
A gond az utolsó kettővel(illetve nem gond)az hogy az ö teljesítményük évről évre konstans kiemelkedő nem rajtuk múlnak a szezonjaink,csak egyszer nőne már fel melléjük egy brigád akik nem 1 évig nyújtanak kiemelkedőt hanem 4-5-6 évig mint Ware és Witten.Most őszintén mondjunk még ilyen srácokat a csapatból.Erősen kell gondolkodni ugye?De oké nyilván nem lehet egy csapatban minden poszton korszakos játékos de még "csak" solid megbízható teljesítményt nyújtóakat is nehéz találni.Ja meg az hogy az egyik évbe szarok vagyunk(lásd 2008)mindenki temet minket stb,összekapja magát a csapat mutat egy kicsit abból hogy igazából mire is lenne képes(lásd tavaly),ettől aztán megint mindenki SB esélyesnek tart minket ezt el is hisszük és megint jön a pofára esés(lásd idén).Ezt is nagyon unom már.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Nem DCre gonoltál?OC miért kéne,láthatjuk hogy ha kell elő tud rukkolni ismét jó PCal Garrett is,ugyan úgy ahogy Wade ugye meg HC és D coord volt egy személyben.A védelem nagy gáz,szerintem oda kell mindenképpen új edző.Garrett HC+OC és kell még valaki védelmi koordinátornak.Cowboykarcsi
ne csináljon két melót egyszerre. Wade-nél sem jött be.
aki sokat markol, keveset fog.slowmotion
Nem hiszem hogy e miatt bukott WP mint edző.Cowboykarcsi
valóban, de nekem az a tisztább, ha van egy ember, aki motivál meg irányt mutat egész meccsen, meg van 2 koordinátor, aki a playcallinggal van elfoglalva.
így elveszik meccsenként egy embernyi munkamennyiség.

plusz több szem többet lát.
több mint 13 éve
nekem vegyesek az érzéseim

1örülök hogy az eaglestől nem kaptun ki 2szer.
2. így visszont elestünk amukamratól (ha veszítünk 5. helyről draftolhatunk volna)
3 wittenek meg lett az 1000y 😊
4 ware lett a sack király 😀

több mint 13 éve
Na sikerült 1 ponttal megverni a eagles második sorát ugy hogy nálunk full kezdők játszottak....McGee viszont most is helyt állt,azért az nagyon epic lett volna hogy ha 7-13as vereséggel kezdtük és 7-13as vereséggel zártuk volna az évet.Összességében örülök Garrettnek,mondjuk az is igaz hogy kurva sok dolga lesz az offseasonban.A védelmet úgy ahogy van megformálni vagy csinálni vele valamit mert pl amit ma is csinált ellenünk ilyen Chad Hall szintű elkapú tálentumok a kritikán aluli.Mind egy,majd meglássuk.Go cowboys!

Ja meg arra leszek kíváncsi kik fognak repülni a játékosok közül mert fognak egy páran erre nagyobb összeggel is fogadnék.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
csak akkor fogok örülni, ha jön egy OC is, és Garrett csak a HC-feladatokkal lesz elfoglalva.
addig ez a döntés számomra valahol a rossz és a szar között van.slowmotion
Nem DCre gonoltál?OC miért kéne,láthatjuk hogy ha kell elő tud rukkolni ismét jó PCal Garrett is,ugyan úgy ahogy Wade ugye meg HC és D coord volt egy személyben.A védelem nagy gáz,szerintem oda kell mindenképpen új edző.Garrett HC+OC és kell még valaki védelmi koordinátornak.Cowboykarcsi
aki sokat markol, keveset fog.slowmotion
Nem hiszem hogy e miatt bukott WP mint edző.

több mint 13 éve
nfl főstory

Garrett now full-time coach in Dallas - LombardiNewman
csak akkor fogok örülni, ha jön egy OC is, és Garrett csak a HC-feladatokkal lesz elfoglalva.
aki sokat markol, keveset fog.
több mint 13 éve
nfl főstory

Nem DCre gonoltál?OC miért kéne,láthatjuk hogy ha kell elő tud rukkolni ismét jó PCal Garrett is,ugyan úgy ahogy Wade ugye meg HC és D coord volt egy személyben.A védelem nagy gáz,szerintem oda kell mindenképpen új edző.Garrett HC+OC és kell még valaki védelmi koordinátornak.

több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Hétvégén nem játszik ellenünk Vick és a kisköcsög sem.Blevi
Minek játszana?

Semmi tétje már ennek a meccsnek.Janek
Szinte senki normális játékosunk nem játszik

Inactives: RB McCoy, RT Justice, WR Jackson, DE Cole, LB Bradley, DT Laws, CB Samuel and QB Vick
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
csak akkor fogok örülni, ha jön egy OC isslowmotion
Paul Chryst lehet a befutó
aki nézte tegnap a Rose Bowlt, annak ismernie kell

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
nfl főstory

addig ez a döntés számomra valahol a rossz és a szar között van.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
nfl főstory

Garrett now full-time coach in Dallas - Lombardi

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Hétvégén nem játszik ellenünk Vick és a kisköcsög sem.Blevi
Minek játszana?

Semmi tétje már ennek a meccsnek.

több mint 13 éve
győzelem esetén akár a 13. helyig is vissza csúszhatunk a drafton, vereség esetén és másik meccsek alakulásától függően még top 5-ben is lehetünk...

több mint 13 éve
remélem, hétvégén nem lesz kolbászból a kerítés az utálatoséknál...
jöjjön Barber, és fussa szét őket 😀