Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Idei free agentek a rosteren:
http://www.star-telegram.com/2011/01/08/2754985/breaking-down-the-cowboys-free.html#

A cikk szerzője amúgy szerintem hülye. A DEk sorolásakor egyből a sackeket hozza fel.gyeek
Doug Free mindenképpen meg kell tartani!

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Cowboys talked to Stanford DC Vic Fangio, who most thought ticketed to SF with Jim Harbaugh. http://es.pn/dU6n9E
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Idei free agentek a rosteren:
http://www.star-telegram.com/2011/01/08/2754985/breaking-down-the-cowboys-free.html#

A cikk szerzője amúgy szerintem hülye. A DEk sorolásakor egyből a sackeket hozza fel.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Ray Sherman nagy valószínűséggel nem marad a csapattal,amúgy ha jól tudom rajta kívül minden pozíciós edzőnek érvényes kontraktusa van.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Aso lelépett Oaklandből.Szívesen látnám,Jenkins is biztos oda adná neki a 21es mezszámot.

Helyesebben lejárt a szerződése és nem valószínű hogy hosszabbítanak vele.Cowboykarcsi
nincs annyi pénz
meg különben is, most a Jets próbál összevásárolni bajnokcsapatot. nekünk szerintem a nadrágszíj meghúzása következik. (Aso évente 15 millát keresett. ennek a felét fizetné ki max Jerry egy CB-ért, de inkább még annyit sem).
egyébként meg lehet, hogy Jenkins a páratlan években páratlanul jó szezont fut. most fasza lesz, utána meg kölcsönadjuk valami riválisnak 😊
több mint 13 éve
Aso lelépett Oaklandből.Szívesen látnám,Jenkins is biztos oda adná neki a 21es mezszámot.

Helyesebben lejárt a szerződése és nem valószínű hogy hosszabbítanak vele.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Jetsnél is voltak idén hajmeresztő meccsei. olyanok, amik után Buehler innen repült volna.

a durva inkább az, hogy néztem a Seahawks-Saints meccset, hát nem vagyok biztos abban, hogy a mi védelmünk mindkét csapatnál rosszabb, sőt... a Saints D olyan playeket szopott be egy meccsen, ami nálunk általában ilyen "a szezon legrosszabb pillanatai"-összeállításban szokott szerepelni.

Gronkowski b+, így utólag még nagyobbnak tűnik a hibája, mint akkor :/slowmotion
Nekem Lynch futásánál szökkentek könnyek a szemembe,amikor még Barber csinált ilyeneket.... :/ De szép is voltCowboykarcsi
aha
nekem picit az utolsó meccs a Texas Stadiumban :/ (tudod, amikor kétszer visszahoztuk a meccset, amire kaptunk egy-egy bazi hosszú futott TD-t McGahee-től meg LeRon McClain-től. az utóbbi volt különösen fájó, 1 play 80+ yard, egy fullback-től...)

szerk: ja, Julius se volt egyszerű tegnap. a fumble-t nem nézve egész jó dolgokat csinált, kb mint első idényébenslowmotion
Ja,és McClain kb akkora stiffarmot küldött Hamlinre mint Lynch Porterre.

több mint 13 éve
Dallas mezben biztos kihagyta volna....beltazor
Jetsnél is voltak idén hajmeresztő meccsei. olyanok, amik után Buehler innen repült volna.

a durva inkább az, hogy néztem a Seahawks-Saints meccset, hát nem vagyok biztos abban, hogy a mi védelmünk mindkét csapatnál rosszabb, sőt... a Saints D olyan playeket szopott be egy meccsen, ami nálunk általában ilyen "a szezon legrosszabb pillanatai"-összeállításban szokott szerepelni.

Gronkowski b+, így utólag még nagyobbnak tűnik a hibája, mint akkor :/slowmotion
Nekem Lynch futásánál szökkentek könnyek a szemembe,amikor még Barber csinált ilyeneket.... :/ De szép is voltCowboykarcsi
aha
nekem picit az utolsó meccs a Texas Stadiumban :/ (tudod, amikor kétszer visszahoztuk a meccset, amire kaptunk egy-egy bazi hosszú futott TD-t McGahee-től meg LeRon McClain-től. az utóbbi volt különösen fájó, 1 play 80+ yard, egy fullback-től...)

szerk: ja, Julius se volt egyszerű tegnap. a fumble-t nem nézve egész jó dolgokat csinált, kb mint első idényében
több mint 13 éve
Ez úton szeretném megkövetni Nick Folkot.GW FG POban.Cowboykarcsi

Nekem Lynch futásánál szökkentek könnyek a szemembe,amikor még Barber csinált ilyeneket.... :/ De szép is volt

több mint 13 éve
Az biztos hogy sokat számított a légkör váltás,de mivel én azt hittem(sőt asszem volt hogy ki is jelentettem) hogy már sehol nem fog tudni teljesíteni ezért jár neki a bocsánat kérésem.Cowboykarcsi
tavaly nem tudta végigcsinálni az alapozást, nem is rúgott jól, de nem tudtunk trainig camp végéig várni azzal, hogy hozzunk helyette egy semmiben sem jobb kickert. nem, ki kellett rúgni. hát így jártunk. ő meg megérdemli.
több mint 13 éve

Gronkowski b+, így utólag még nagyobbnak tűnik a hibája, mint akkor :/
több mint 13 éve
Az biztos hogy sokat számított a légkör váltás,de mivel én azt hittem(sőt asszem volt hogy ki is jelentettem) hogy már sehol nem fog tudni teljesíteni ezért jár neki a bocsánat kérésem.

több mint 13 éve
Dallas mezben biztos kihagyta volna....

több mint 13 éve
Ez úton szeretném megkövetni Nick Folkot.GW FG POban.

több mint 13 éve
Szerintetek hibázott-e a csapat azzal hogy a utolsó meccset nyerve az 5-ről a 13. helyre csúszottt a drafton. Idegenben, 3.QB-val senki sem szólt volna a vereségértCave
csak a 9.helyre csúsztunk vissza, és gázos lett volna kikapni kétszer az eaglestől....
bár akkor én is azon voltam hogy inkább veszítsünk...

am ezzel a 9. hellyel is elérhetjük Amukamrát, úgy hogy annyira nem gond.

több mint 13 éve
Egy kis statisztika Wareről,összehasonlítva az alltime nagyokkal
Most Seasons Leading League in Sacks
(2)
Mark Gastineau, N.Y. Jets, 1983-84
Reggie White, Philadelphia, 1987-88
Kevin Greene, Pittsburgh, 1994; Carolina, 1996
Michael Strahan, N.Y. Giants, 2001, 2003
***Now Demarcus Ware 2008, 2010

DeMarcus Ware vs. All-Time Greats

Sacks in First 6 seasons as Starter:
Demarcus Ware: 80 (1st)
Lawrence Taylor: 73*
Joe Greene: 71.5
Derrick Thomas: 77

*First season wasn't tracked so used 7th season

Force Fumbles in First 6 Seasons as Starter:
Demarcus Ware: 25 (2nd)
Lawrence Taylor: 15
Joe Greene: 9
Derrick Thomas: 28

Consecutive Double Digit Sack Seasons in First 6 Seasons as Starter:
Demarcus Ware: 5 (1st)
Lawrence Taylor: 4
Joe Greene: 3
Derrick Thomas: 4

Double Digit Sack Seasons in First 6 Seasons as Starter:
Demarcus Ware: 5 (T-1st)
Lawrence Taylor: 4
Joe Greene: 5
Derrick Thomas: 5

Number of Times led the League in Sacks in First 6 Seasons as Starter:
Demarcus Ware: 2 (1st)
Lawrence Taylor: 1
Joe Greene: 0
Derrick Thomas: 1

Még akkor is ha ez egy kicsit torzít Ware irányába(pl LT vagy Joe Green sokkal jobb védelmekben játszottak ergo egymás elől is sokkal jobban vették el a statokat a csapattársaikkal)de azért ez nem kicsit impresszív.Ha még 4-5 évig megközelítőleg tudja hozni ezt a szintet akkor szerintem még akkor is jó esélye lesz HoFba kerülni(ez esetben még ha nem is elsőre)ha nem nyer gyűrűt.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintetek hibázott-e a csapat azzal hogy a utolsó meccset nyerve az 5-ről a 13. helyre csúszottt a drafton. Idegenben, 3.QB-val senki sem szólt volna a vereségért
több mint 13 éve
* Week 7: Dez Bryant, WR, Dallas Cowboys
* Week 11: Bryan McCann, PR, Dallas Cowboys
* Week 13: Sean Lee, LB, Dallas Cowboys

3 Dallas játékos is lett rookie of the week 😊 (1. és 2. körös picktől elvárható 😊 )

több mint 13 éve
ha Petersont és Amukamrat is kiviszik elölünk akkor kit érdemes draftolni?

Szerintem akkor trade le és ott a legjobb OT-t (?Costanzo?)
persze ebben az is benne van hogy Colombo jövőre már nem itt lesz ...

ha jól tudom akkor Free szabad ügynök lesz... azért remélem következő idényben is a csapatban fogjuk látni.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Hivatalos Garrett a HC,most megy a live conference a dc.com-on.Cowboykarcsi
akkor már csak egy DC kellene.... az edzői karba 😊beltazor
Állítólag Todd Bowles Phins DB coachot szemeltétek ki.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hivatalos Garrett a HC,most megy a live conference a dc.com-on.Cowboykarcsi
akkor már csak egy DC kellene.... az edzői karba 😊

több mint 13 éve
Hivatalos Garrett a HC,most megy a live conference a dc.com-on.

több mint 13 éve
Állítólag a hétvégén fogják bejelenteni hogy Garrett a HC.

több mint 13 éve
Tegnap néztem meg a meccset, miután megnéztem az eredményét. McGee fos volt egy Romohoz vagy Kitnához mérve, de az is lehet, hogy csak bölcsen a meccs végére tartogatta a puskaporát. 😊 Ha előző meccsen a kő kemény Cardinals offense nem szeli ketté kb a Dallas D-t akkor McGeenek lenne két meccsből két győztes driveja...

Ware másodszor nyeri el a sack titlet, Witten zsinórban másodszor ér el 1000 yardot, három ha jól tudom nem volt még senkinek. Gonzonak is összesen 4 van, jövőre meglehet, szóval hajrá.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 13 éve
Én Kamupanamának örülnék a drafton, mert millió módon lehet átkülteni a nevét (amit nehezemre esik megjegyezni).ú

update:
UCLA LB Akeem Ayers announced late Monday that he will forgo his senior year with the Bruins and enter the 2011 NFL draft.
A strong-side 'backer in the Bruins' 4-3, Ayers combined for 10 sacks, 24.5 tackles for loss, six forced fumbles, and four interceptions as a sophomore and junior. He returned two of the picks for TDs. Built like a MACK truck at 6'4/255, Ayers profiles similarly to Karlos Dansby and projects as a top-20 pick in the 2011 draft. He could play virtually any linebacker position at the next level, from outside in a 3-4 to the middle in a 4-3.

Elindította a vezérhangyát.