Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Megvan az új WR coach is: Jimmy Robinson. Korábban 5 évig dolgozott ugyanebben a beosztásban a Packers-nél, de egyébként is 21 éves NFL edzői tapasztalattal bír, illetve játékos is volt korábban a profik között elkapóként. Anno még Jason Garrett csere QB volt, amikor Robinson az elkapók edzője volt ugyanannál a csapatnál.
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Tulajdonképpen van értelme ennek a sok edzőnek?? Majd Garett megmondja hogy hány kör futás azt jó van.... 😉beltazor
Azért ez nem így működik.A kondíciós edző is nagyon fontos munka kör.Ugye az offseasonban a játékosok fizikális formába hozásáért illetve év közben a formában tartásáért is ő felel.Neki kell összeállítani a játékosok edzés programját.Arról nem is beszélve hogy bizony a kondíciós edzőknek nagyon nagy szerepe van abban hogy egy csapaton mennyire lesz úrrá a sérülés hullám a szezon alatt.Sőt abban is nagy szerepe van ennek hogy egy csapat mennyire bírja a 4dik negyedeket ami szintén az erőnlétre (is) visszavezethető.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 890 — Cowboys fan
Brian Baker ujj Dline edző.Illetve szemezünk Mike Woicikel,aki a pats kondíciós edzője.Ugyan erre a beosztásra kerülne nálunk is.Cowboykarcsi
miért, mi van Juraszekkel?slowmotion
[....]Woicik[...]was also with the Cowboys early in the tenure of Joe Juraszek, the team's current strength and conditioning coach who is currently on a medical leave of absence.Cowboykarcsi
kár, sokak szerint az edzői karból ő értett a legjobban a munkájához :/
több mint 14 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 867 — Pfizer & Moderna fan
Tulajdonképpen van értelme ennek a sok edzőnek?? Majd Garett megmondja hogy hány kör futás azt jó van.... 😉

több mint 14 éve
Brian Baker ujj Dline edző.Illetve szemezünk Mike Woicikel,aki a pats kondíciós edzője.Ugyan erre a beosztásra kerülne nálunk is.Cowboykarcsi
miért, mi van Juraszekkel?slowmotion
[....]Woicik[...]was also with the Cowboys early in the tenure of Joe Juraszek, the team's current strength and conditioning coach who is currently on a medical leave of absence.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
egyébként meg 1000 😊
több mint 14 éve
miért, mi van Juraszekkel?
több mint 14 éve
Brian Baker ujj Dline edző.Illetve szemezünk Mike Woicikel,aki a pats kondíciós edzője.Ugyan erre a beosztásra kerülne nálunk is.

több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 595 — Grady Judd fan
A legtöbb mockban hozzánk Cameron Jordan, (DE) -t írják. ez érdekes...beltazor
Egy ilyen magas pickre 3-4 DE-t húzni rizikós... ennyi erővel Spears vagy Bowen újraigazolása jobb megoldás. Vagy létrejöhetne a régi szóbeszéd, hogy DT érkezik és Ratliff megy a bal szélre.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
A legtöbb mockban hozzánk Cameron Jordan, (DE) -t írják. ez érdekes...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=BALQGYEGX74
hm..nem is rossz 😀
több mint 14 éve
Gyula,
egyébként csak annyi, hogy vissza ne merj jönni 2 terabyte fénykép nélkül...
azt ugye érzed, hogy az itteni kis közösségből Te vagy az első, aki beléphetett A Szentélybe? 😀
több mint 14 éve
pedig tavaly odáig voltatok a csávóért meg vissza 😊
slowmotion
Komolyan, én nem emlékszem Ogletree hypra. Mire elkezdődhetett volna, véget ért a szezon. Dez előtt az utolsó akit ajnároztam az ifjak közül, az Austin volt (már a 2. körös tender idejém 😛).gyeek
tavalyi szezon előtti TC után volt itt téma, hogy milyen jó a gyerek, meg hogy kellene neki lehetőséget adni, meg hogy Hurd-öt lepipálja, de akár Craytont isslowmotion
A magam részéről akkor pont Hurdre tettem szerintem a tétemet, piszok jó TCje volt.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 14 éve
Ujj linebacker edző Matt Eberflus,Ryan hozta magával Clevelandből két évet dolgozott ott Ryan alatt ugyanebben a pozícióban.

több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights
Denard Robinson sosem lesz NFL játékos.

Ogletree tavaly bíztató volt idén semmi. :/
Van valami info arról hogy Senior Bowlon esetleg kiket figyelünk?Blevi
Miért is?beltazor
Na jó oda kellett volna írnom h szerintem.
NCAA-ban sem bír végig egy meccset sérülés nélkül. Láttam idén pár Michigan meccset és szerintem nem NFL QB-nak való de ez magánvélemény.Blevi
Ráadásul 5-11 és 195 font. Még ha rá is pakolnak némi izmot (ami valszeg le is lassítja), kb. a második futásánál temetnék el a fű alá. A passzjátékát hanyagoljuk, talán elkapónak vagy visszahordónak átképezhetik.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Én Ogletree kapcsán jegyezném meg, hogy köztünk szerintem nincs sok diehard fanja. 😊gyeek
slowmotion
Komolyan, én nem emlékszem Ogletree hypra. Mire elkezdődhetett volna, véget ért a szezon. Dez előtt az utolsó akit ajnároztam az ifjak közül, az Austin volt (már a 2. körös tender idejém 😛).gyeek
tavalyi szezon előtti TC után volt itt téma, hogy milyen jó a gyerek, meg hogy kellene neki lehetőséget adni, meg hogy Hurd-öt lepipálja, de akár Craytont is
több mint 14 éve
Én Ogletree kapcsán jegyezném meg, hogy köztünk szerintem nincs sok diehard fanja. 😊gyeek
slowmotion
Komolyan, én nem emlékszem Ogletree hypra. Mire elkezdődhetett volna, véget ért a szezon. Dez előtt az utolsó akit ajnároztam az ifjak közül, az Austin volt (már a 2. körös tender idejém 😛).

több mint 14 éve
Blevi 8 862 — Lions & Cowboys fan

Miért is?beltazor
Na jó oda kellett volna írnom h szerintem.
NCAA-ban sem bír végig egy meccset sérülés nélkül. Láttam idén pár Michigan meccset és szerintem nem NFL QB-nak való de ez magánvélemény.
több mint 14 éve

Miért is?

több mint 14 éve
Ogletree igazából bubble player per pillanat a csapatban, és idén nem nagyon mutatott olyat, ami miatt előrébb kellene lépnie.
ha valahol egy WR oda tud érni az elsőszámmú opciónak, akkor jó neki. ehhez képest Ogletree a fasorban sincs. részletesebben (zárójelben a nem WR-ek):
WR depth: #1 Austin - #2 Roy - #3 Dez
KR depth: (#1 AOA) - #2 Dez - (#3 McCann) - itt lenne negyedik Ogletree
PR depth: #1 Dez - (#2 McCann) - #3? talán AOA, talán Ogletree, de ő nem jellemzően
punt coverage gunnerek: #1 Holley - (#2 McCann) - #3 Hurd
kickoff coverage gunnerek: #1 Holley - #2 Hurd

egyszerűen nem fér hova be. mondjuk ez azért jó, mert ha elmegy, még a végén tutira egész pofás kis WR lenne belőle, pont mint Amendolábólslowmotion
Mondjuk jövőre hátha nem PRben akarják szétveretni Bryentet és akkor még kaphat valami esélyt.

több mint 14 éve
Blevi 8 862 — Lions & Cowboys fan

Van valami info arról hogy Senior Bowlon esetleg kiket figyelünk?
több mint 14 éve
Ogletree igazából bubble player per pillanat a csapatban, és idén nem nagyon mutatott olyat, ami miatt előrébb kellene lépnie.
ha valahol egy WR oda tud érni az elsőszámmú opciónak, akkor jó neki. ehhez képest Ogletree a fasorban sincs. részletesebben (zárójelben a nem WR-ek):
WR depth: #1 Austin - #2 Roy - #3 Dez
KR depth: (#1 AOA) - #2 Dez - (#3 McCann) - itt lenne negyedik Ogletree
PR depth: #1 Dez - (#2 McCann) - #3? talán AOA, talán Ogletree, de ő nem jellemzően
punt coverage gunnerek: #1 Holley - (#2 McCann) - #3 Hurd
kickoff coverage gunnerek: #1 Holley - #2 Hurd

egyszerűen nem fér hova be. mondjuk ez azért jó, mert ha elmegy, még a végén tutira egész pofás kis WR lenne belőle, pont mint Amendolából
több mint 14 éve
Én Ogletree kapcsán jegyezném meg, hogy köztünk szerintem nincs sok diehard fanja. 😊

több mint 14 éve
kicsit merengtem a csapaton, pár gondolatot le is írok 😊

WR: van 3 kiváló képességű élkapónk. RW végre jó volt, Austin életveszély, Dez szépen mutatkozott be ameddig játszott. Mellettük van egy Hurd aki szerintem elég jó kis elkapó lehet rá számítani. Van még egy Ogletree, hát én nem látom azt a tehetséget benne mint ti 😊

TE: Witten extra klasszis, nincs nála jobb a ligában! Bennett e felé szálló labdákat elkapja nincs vele gond. Van még gy sérült Philips akiben én láttok fantáziát.

RB: Felix és Choice elég jók, az útobit többet látnám a pályán. Barber már nem a régi...

QB: Romoról nem nyilatkozom 😊 Kitna jó volt!

Ofall: Free a liga egyik legkevesebb sack-ét engedte, meg kell tartani! Koiser,Gurode,Davis egy átlagosat hozott. Costa azért nem volt rossz, így csereként pár meccsen. Colombo mellett jó pár játékos elsétált, cserének még jó lehet??beltazor
Persze mindenkinek meglehet a véleménye,de szerintem ne süllyedjünk már az átlag amerikai tömegfórumozók szintjére akik 7 jó meccs alapján egy 39 éves QB kezébe adnák a csapatot a franchise irányító helyett.Kitna valóban jól játszott és örülök is hogy egy ilyen irányító áll a rendelkezésünkre mint ő ha Romo nem tud játszani,de azért lássuk már a különbséget a két játékos közt.Tényleg ha mást nem csak annyit hogy Kitnában van még kb 2 maximum 3 jó év,Romoban meg minimum 7-8.Cowboykarcsi
azért írtam hogy nem nyilatkozok róla, mert akkor még Wade volt a HC és jöttek a vereségek és pont azért írtam ezt mert nem akartam rákenni. 😊

hát én 4év múlva Denard Robinson-t látnám kezdő irányítónak a csapatban 😊beltazor
Akkor elnézést félre értettelek.

több mint 14 éve
kicsit merengtem a csapaton, pár gondolatot le is írok 😊

WR: van 3 kiváló képességű élkapónk. RW végre jó volt, Austin életveszély, Dez szépen mutatkozott be ameddig játszott. Mellettük van egy Hurd aki szerintem elég jó kis elkapó lehet rá számítani. Van még egy Ogletree, hát én nem látom azt a tehetséget benne mint ti 😊

TE: Witten extra klasszis, nincs nála jobb a ligában! Bennett e felé szálló labdákat elkapja nincs vele gond. Van még gy sérült Philips akiben én láttok fantáziát.

RB: Felix és Choice elég jók, az útobit többet látnám a pályán. Barber már nem a régi...

QB: Romoról nem nyilatkozom 😊 Kitna jó volt!

Ofall: Free a liga egyik legkevesebb sack-ét engedte, meg kell tartani! Koiser,Gurode,Davis egy átlagosat hozott. Costa azért nem volt rossz, így csereként pár meccsen. Colombo mellett jó pár játékos elsétált, cserének még jó lehet??beltazor
Persze mindenkinek meglehet a véleménye,de szerintem ne süllyedjünk már az átlag amerikai tömegfórumozók szintjére akik 7 jó meccs alapján egy 39 éves QB kezébe adnák a csapatot a franchise irányító helyett.Kitna valóban jól játszott és örülök is hogy egy ilyen irányító áll a rendelkezésünkre mint ő ha Romo nem tud játszani,de azért lássuk már a különbséget a két játékos közt.Tényleg ha mást nem csak annyit hogy Kitnában van még kb 2 maximum 3 jó év,Romoban meg minimum 7-8.Cowboykarcsi
azért írtam hogy nem nyilatkozok róla, mert akkor még Wade volt a HC és jöttek a vereségek és pont azért írtam ezt mert nem akartam rákenni. 😊

hát én 4év múlva Denard Robinson-t látnám kezdő irányítónak a csapatban 😊