Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 14 éve
kicsit merengtem a csapaton, pár gondolatot le is írok 😊Persze mindenkinek meglehet a véleménye,de szerintem ne süllyedjünk már az átlag amerikai tömegfórumozók szintjére akik 7 jó meccs alapján egy 39 éves QB kezébe adnák a csapatot a franchise irányító helyett.Kitna valóban jól játszott és örülök is hogy egy ilyen irányító áll a rendelkezésünkre mint ő ha Romo nem tud játszani,de azért lássuk már a különbséget a két játékos közt.Tényleg ha mást nem csak annyit hogy Kitnában van még kb 2 maximum 3 jó év,Romoban meg minimum 7-8.
WR: van 3 kiváló képességű élkapónk. RW végre jó volt, Austin életveszély, Dez szépen mutatkozott be ameddig játszott. Mellettük van egy Hurd aki szerintem elég jó kis elkapó lehet rá számítani. Van még egy Ogletree, hát én nem látom azt a tehetséget benne mint ti 😊
TE: Witten extra klasszis, nincs nála jobb a ligában! Bennett e felé szálló labdákat elkapja nincs vele gond. Van még gy sérült Philips akiben én láttok fantáziát.
RB: Felix és Choice elég jók, az útobit többet látnám a pályán. Barber már nem a régi...
QB: Romoról nem nyilatkozom 😊 Kitna jó volt!
Ofall: Free a liga egyik legkevesebb sack-ét engedte, meg kell tartani! Koiser,Gurode,Davis egy átlagosat hozott. Costa azért nem volt rossz, így csereként pár meccsen. Colombo mellett jó pár játékos elsétált, cserének még jó lehet??beltazor
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
kicsit merengtem a csapaton, pár gondolatot le is írok 😊 WR: van 3 kiváló képességű élkapónk. RW végre jó volt, Austin életveszély, Dez szépen mutatkozott be ameddig játszott. Mellettük van egy Hurd aki szerintem elég jó kis elkapó lehet rá számítani. Van még egy Ogletree, hát én nem látom azt a tehetséget benne mint ti 😊
TE: Witten extra klasszis, nincs nála jobb a ligában! Bennett e felé szálló labdákat elkapja nincs vele gond. Van még gy sérült Philips akiben én láttok fantáziát.
RB: Felix és Choice elég jók, az útobit többet látnám a pályán. Barber már nem a régi...
QB: Romoról nem nyilatkozom 😊 Kitna jó volt!
Ofall: Free a liga egyik legkevesebb sack-ét engedte, meg kell tartani! Koiser,Gurode,Davis egy átlagosat hozott. Costa azért nem volt rossz, így csereként pár meccsen. Colombo mellett jó pár játékos elsétált, cserének még jó lehet??

több mint 14 éve
Crayton meg menjen a picsába. Nem ő az első játékos akit akarata ellenére elcseréltek. Nemrég megint megszólalt egy rádiónak és már olyan sztorikkal jön, hogy egy névtelen csapattárs azt mondta neki mielőtt elment volna, hogy "ember ha téged kitesznek vagy elserélnek, akkor biztos vagyok benne, hogy ezt a csapatot nem a győzelem, hanem a pénz érdekli. Még Hamlint is megvédte... Idáig érzem a keservét, de fogja már be a pofáját és izguljon hogy a Chargers nem bassza ki.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Witten live chat NFLtől:http://chat.nfl.com/front/index/1365
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 14 éve
Nem jut eszembe egy találó káromkodás ami érzékeltetné ez a mészárlás mennyire gáz. 😂
több mint 14 éve
youtuben tök véletlenül erre bukantam:http://www.youtube.com/watch?v=0QS7ln_e-Rw
😊

több mint 14 éve
Olvastam gsn cikkét de ezen elsiklottam :/ a CBA-s poén pedig rendkívül gonosz 😀
több mint 14 éve
Te jó ég baszki ez nekem csak most esett le...Minden tiszteletem a tiéd Slow de ez tényleg fájt 😊A Lázár brost valóban nem tudtam hova tenni, de a CBA üzletlánc úgy érzem övön aluli volt. 😀gyeekSemmi újat kb, 3. éve tart a himi-humi és ha egy bő hónapon belül nem lesz új CBA, akkor nem lesz free agency sem.látom, régen elszakadtál kishazánkból, kicsit segítek
GSN cikkje:
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2013gyeek
CBA = a magyar üzlethálózat
majority owners = Lázár tesók (tudod, a fogathajtók. mármint akik fogatot hajtanak, nem fogakat)
éééérted
ma sajnos le vagyok fáradva, ennyi telt tőlem 😀slowmotion
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
A Lázár brost valóban nem tudtam hova tenni, de a CBA üzletlánc úgy érzem övön aluli volt. 😀Semmi újat kb, 3. éve tart a himi-humi és ha egy bő hónapon belül nem lesz új CBA, akkor nem lesz free agency sem.látom, régen elszakadtál kishazánkból, kicsit segítek
GSN cikkje:
majority owners = Lázár tesók (tudod, a fogathajtók. mármint akik fogatot hajtanak, nem fogakat)
éééérted
ma sajnos le vagyok fáradva, ennyi telt tőlem 😀slowmotion
több mint 14 éve
Semmi újat kb, 3. éve tart a himi-humi és ha egy bő hónapon belül nem lesz új CBA, akkor nem lesz free agency sem.látom, régen elszakadtál kishazánkból, kicsit segítek
GSN cikkje:
éééérted
ma sajnos le vagyok fáradva, ennyi telt tőlem 😀
több mint 14 éve
Semmi újat kb, 3. éve tart a himi-humi és ha egy bő hónapon belül nem lesz új CBA, akkor nem lesz free agency sem. GSN cikkje:
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2013
több mint 14 éve
mér, micsináltak már megint a Lázárék? 😀Jaja Top 3-ban nem igazán szoktak DB-t húzni. Feltrade is elképzelhető vsz olyan 5-6 környékére ha JJ nagyon akar valakit. De lehet FA időszak átrendezi a needeket. OT is benne van a pakliban, de inkább RT kéne, mert Free megfelelő volt idén.CBA miatt ne várj sokat a free agencytől.gyeek
Valahogy így képelem a draftot.
1. CB,
2. FS
3. OG
Mondjuk RT is kéne, tehát ide egy jobb szabad ügynököt hozhatnánk, és nagyjából jól is néz ki a dolog, már csak szezonnak kellene lennie. 😀Blevi
több mint 14 éve
Jaja Top 3-ban nem igazán szoktak DB-t húzni. Feltrade is elképzelhető vsz olyan 5-6 környékére ha JJ nagyon akar valakit. De lehet FA időszak átrendezi a needeket. OT is benne van a pakliban, de inkább RT kéne, mert Free megfelelő volt idén.CBA miatt ne várj sokat a free agencytől.
Valahogy így képelem a draftot.
1. CB,
2. FS
3. OG
Mondjuk RT is kéne, tehát ide egy jobb szabad ügynököt hozhatnánk, és nagyjából jól is néz ki a dolog, már csak szezonnak kellene lennie. 😀Blevi
több mint 14 éve
Jaja Top 3-ban nem igazán szoktak DB-t húzni. Feltrade is elképzelhető vsz olyan 5-6 környékére ha JJ nagyon akar valakit. De lehet FA időszak átrendezi a needeket. OT is benne van a pakliban, de inkább RT kéne, mert Free megfelelő volt idén.Valahogy így képelem a draftot.
1. CB,
2. FS
3. OG
Mondjuk RT is kéne, tehát ide egy jobb szabad ügynököt hozhatnánk, és nagyjából jól is néz ki a dolog, már csak szezonnak kellene lennie. 😀
több mint 14 éve
Hogy ha valaki nem csúszik akkor marad az OT draftolás.. De mivel elég gyenge a felhozatal sztem 10.helyet nem éri meg semelyik játékos...Mivel nem szoktam egyetemi focit nézni így nem tudom kik jönnek ki a draftra és ki mekkora tehetség,de ha nem lesz olyan ember bent mire mi sorra kerülünk aki megérné nekünk a 1/9et,nos akkor valóban elképzelhető.CowboykarcsiAmúgy most így vissza gondolva az elmúlt 10 év top10es draftjogait elég jól használtuk ki.Ha jól emlékszem Roy Williams 1/3as volt.Amit kaptunk tőle az cirka 3 kiváló év,ez idő alatt a liga legjobb safetyjei között volt illetve egy-másfél év solid,sure tackler széftink volt a személyében(kb 2007től kezdünk el konzisztensen TDket szopni róla).Aztán ott van Newman ő ugye 1/5ös volt.Ha nem is lett elit CB de amióta a ligába van az elmúlt évet leszámítva mindig a liga legjobbjai között volt (mondjuk hogy a 10 legjobb között).Aztán Ware 2005ben éppen hogy kicsúszva a 10ből 1/11esként választottuk,a többit gondolom nem kell elmesélni itt senkinek.Na ha most sikerül minimum egy ilyen Williams féle picket összehozni én már elégedett leszek.CowboykarcsiSzerintem egy Trade Down is kinézz... Ott pedig egy OT-t.beltazor
Legfontosabb pickünk a 2.körös lesz. S felhozatal nem rossz, de csak 2körös tehetségek vannak. Itt rögtön ki kéne szúrnunk Rahim Moore-t.

több mint 14 éve
1/8 ott a pont,nem tudom miért emlékeztem erre az 1/3ra.Amúgy most így vissza gondolva az elmúlt 10 év top10es draftjogait elég jól használtuk ki.Ha jól emlékszem Roy Williams 1/3as volt.Amit kaptunk tőle az cirka 3 kiváló év,ez idő alatt a liga legjobb safetyjei között volt illetve egy-másfél év solid,sure tackler széftink volt a személyében(kb 2007től kezdünk el konzisztensen TDket szopni róla).Aztán ott van Newman ő ugye 1/5ös volt.Ha nem is lett elit CB de amióta a ligába van az elmúlt évet leszámítva mindig a liga legjobbjai között volt (mondjuk hogy a 10 legjobb között).Aztán Ware 2005ben éppen hogy kicsúszva a 10ből 1/11esként választottuk,a többit gondolom nem kell elmesélni itt senkinek.Na ha most sikerül minimum egy ilyen Williams féle picket összehozni én már elégedett leszek.CowboykarcsiRoy 1/6 vagy 1/8 volt, én inkább az utóbbira tippelekslowmotion
több mint 14 éve
Amúgy most így vissza gondolva az elmúlt 10 év top10es draftjogait elég jól használtuk ki.Ha jól emlékszem Roy Williams 1/3as volt.Amit kaptunk tőle az cirka 3 kiváló év,ez idő alatt a liga legjobb safetyjei között volt illetve egy-másfél év solid,sure tackler széftink volt a személyében(kb 2007től kezdünk el konzisztensen TDket szopni róla).Aztán ott van Newman ő ugye 1/5ös volt.Ha nem is lett elit CB de amióta a ligába van az elmúlt évet leszámítva mindig a liga legjobbjai között volt (mondjuk hogy a 10 legjobb között).Aztán Ware 2005ben éppen hogy kicsúszva a 10ből 1/11esként választottuk,a többit gondolom nem kell elmesélni itt senkinek.Na ha most sikerül minimum egy ilyen Williams féle picket összehozni én már elégedett leszek.CowboykarcsiRoy 1/6 vagy 1/8 volt, én inkább az utóbbira tippelek
több mint 14 éve
Mivel nem szoktam egyetemi focit nézni így nem tudom kik jönnek ki a draftra és ki mekkora tehetség,de ha nem lesz olyan ember bent mire mi sorra kerülünk aki megérné nekünk a 1/9et,nos akkor valóban elképzelhető.Amúgy most így vissza gondolva az elmúlt 10 év top10es draftjogait elég jól használtuk ki.Ha jól emlékszem Roy Williams 1/3as volt.Amit kaptunk tőle az cirka 3 kiváló év,ez idő alatt a liga legjobb safetyjei között volt illetve egy-másfél év solid,sure tackler széftink volt a személyében(kb 2007től kezdünk el konzisztensen TDket szopni róla).Aztán ott van Newman ő ugye 1/5ös volt.Ha nem is lett elit CB de amióta a ligába van az elmúlt évet leszámítva mindig a liga legjobbjai között volt (mondjuk hogy a 10 legjobb között).Aztán Ware 2005ben éppen hogy kicsúszva a 10ből 1/11esként választottuk,a többit gondolom nem kell elmesélni itt senkinek.Na ha most sikerül minimum egy ilyen Williams féle picket összehozni én már elégedett leszek.CowboykarcsiSzerintem egy Trade Down is kinézz... Ott pedig egy OT-t.beltazor
több mint 14 éve
Amúgy most így vissza gondolva az elmúlt 10 év top10es draftjogait elég jól használtuk ki.Ha jól emlékszem Roy Williams 1/3as volt.Amit kaptunk tőle az cirka 3 kiváló év,ez idő alatt a liga legjobb safetyjei között volt illetve egy-másfél év solid,sure tackler széftink volt a személyében(kb 2007től kezdünk el konzisztensen TDket szopni róla).Aztán ott van Newman ő ugye 1/5ös volt.Ha nem is lett elit CB de amióta a ligába van az elmúlt évet leszámítva mindig a liga legjobbjai között volt (mondjuk hogy a 10 legjobb között).Aztán Ware 2005ben éppen hogy kicsúszva a 10ből 1/11esként választottuk,a többit gondolom nem kell elmesélni itt senkinek.Na ha most sikerül minimum egy ilyen Williams féle picket összehozni én már elégedett leszek.CowboykarcsiSzerintem egy Trade Down is kinézz... Ott pedig egy OT-t.

több mint 14 éve
Amúgy most így vissza gondolva az elmúlt 10 év top10es draftjogait elég jól használtuk ki.Ha jól emlékszem Roy Williams 1/3as volt.Amit kaptunk tőle az cirka 3 kiváló év,ez idő alatt a liga legjobb safetyjei között volt illetve egy-másfél év solid,sure tackler széftink volt a személyében(kb 2007től kezdünk el konzisztensen TDket szopni róla).Aztán ott van Newman ő ugye 1/5ös volt.Ha nem is lett elit CB de amióta a ligába van az elmúlt évet leszámítva mindig a liga legjobbjai között volt (mondjuk hogy a 10 legjobb között).Aztán Ware 2005ben éppen hogy kicsúszva a 10ből 1/11esként választottuk,a többit gondolom nem kell elmesélni itt senkinek.Na ha most sikerül minimum egy ilyen Williams féle picket összehozni én már elégedett leszek.
több mint 14 éve
Ja, ő volt option no2. 😊 Első hírek szerint az ő megtartása miatt köszöntek el McDermott-tól. Két pad közti seggreülés mintapéldája.Jauron szerintem ment Ryan helyére a Brownshoz,de ez nem biztosÉs tegyük hozzá hogy ezt teszik úgy hogy már idén sem volt egy beton védelmük(persze mi a miénkkel kussoljunk)Cowboykarcsimég ha nem is volt beton a védelmük, legalább a támadósoruk idénként szarta a pontokat.
nekünk meg ez se, az se...
egyébként Jauron nem náluk van valami poziban? na ő szerintem nem lenne rossz jelölt, bár lehet, hogy már megint név alapján ítélek...slowmotion
Igen jól tudtam,átnéztem a barnákhoz,Jauron a DCCowboykarcsi
több mint 14 éve
Jauron szerintem ment Ryan helyére a Brownshoz,de ez nem biztosmég ha nem is volt beton a védelmük, legalább a támadósoruk idénként szarta a pontokat.Arkanszaa RéjzörbekkÉs tegyük hozzá hogy ezt teszik úgy hogy már idén sem volt egy beton védelmük(persze mi a miénkkel kussoljunk)Cowboykarcsi
Az Eagles alatt mintha koncepciózusan vágnák a fát, ha jól számolom a 3. defkord jelöltjüket vitte el egy másik csapat. 😀gyeek
egyébként Jauron nem náluk van valami poziban? na ő szerintem nem lenne rossz jelölt, bár lehet, hogy már megint név alapján ítélek...slowmotion
Igen jól tudtam,átnéztem a barnákhoz,Jauron a DC
több mint 14 éve
az azért megvan, hogy nem lehet megmondani, hogy azért mutatják, mert GM, vagy azért, mert owner? 😀erre a legjobb példa a Cowboys meccsei. Egy-egy szerzett vagy kapott TD után, mindig bevágják JJ örömét-bánatát. Más csapatoknál képernyőre sem kerül a GM.egyébként az jutott a minap az eszembe, hogy még mindig csomóan savazzák JJ-t, hogy adja le a GM feladatkört. tulajdonképpen meg tudom érteni, hogy nem teszi.Alapjában véve az a "baj" JJvel hogy szerencsétlen a 'boyst vette meg annak idején,ez amerika kirakat csapata itt minden kétszer akkora figyelmet kap,ha a stadion portása elfingja magát arról is három napot csámcsognak a sport firkászok.Voltak rossz döntései(melyik GMnek nem?)és vannak nála jobb GMek de közel sem annyira rossz mint aminek sokszor beállítják,ő egy üzletember aki minden megtenne azért hogy a csapata ismét nyerjen és erre a pénzt sem sajnálja,ezért sokszor meggondolatlan és hoz rossz döntéseket,de szerintem ha mondjuk a Jags tulajdonosa lenne fele ennyi savazást nem kapna.Cowboykarcsi
megnéztem a tulajdonosokat, hogy kinek volt számottevő focimúltja. a hosszú lista:
Mike Brown (CIN) - college QB
Jerry Richardson (CAR) - college, NFL RB
Jerry Jones (nem tudom, melyik csapaté) - college OL, NCAA-bajnok
az összes többi tulaj szinte csak tévében látott focimeccset, naná hogy szerződtettek GM-et. de Jerry belefeccölte a pénzét a csapatba, meg úgy tartja, hogy ért is valamit a focihoz, nem csodálom, hogy nincs szüksége GM-re.
(amúgy meg ha GM-et kinevezne, az tutira a fia lenne. azzal meg nem vagyunk beljebb.)slowmotion
érdekes Dallasban a GM-ek sorsa 😊 am Cuban és JJ-t is szidják de hogy rengeteg pénzt nyomatnak bele az is biztos.beltazor
azért általában megmutatják Lurie-t, Kraftot, meg a tulajokat úgy általában, ha kimennek a csapatuk meccsére...
több mint 14 éve
még ha nem is volt beton a védelmük, legalább a támadósoruk idénként szarta a pontokat.És tegyük hozzá hogy ezt teszik úgy hogy már idén sem volt egy beton védelmük(persze mi a miénkkel kussoljunk)CowboykarcsiJerry Jones (nem tudom, melyik csapaté) - college OL, NCAA-bajnokArkanszaa Réjzörbekk
slowmotion
Az Eagles alatt mintha koncepciózusan vágnák a fát, ha jól számolom a 3. defkord jelöltjüket vitte el egy másik csapat. 😀gyeek
egyébként Jauron nem náluk van valami poziban? na ő szerintem nem lenne rossz jelölt, bár lehet, hogy már megint név alapján ítélek...
több mint 14 éve
az megvan, hogy a mostani csapatot írtam, értem?! 😊Jerry Jones (nem tudom, melyik csapaté) - college OL, NCAA-bajnokArkanszaa Réjzörbekk
slowmotion
nyilván tudom, hogy Razorback volt, onnan ez a nagy láv az onnan jövő játékosokkal szemben.
de az pozitív, hogy a gyökerekhez nem ragaszkodik mindenáron, Hamlint is kibaszta a minősíthetetlen szezonja után