NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
302
28
18:05 Indiana @ Nebraska [DAZN]
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Itt van Rob Phillips tippje az 53ra. Korábbi, Gronkowskit még betette a csapatba. Az én verziómhoz képest kihagyta Owusu-Ansah-t és Ruckert. És 2 kickert tett a rosterre.http://www.dallascowboys.com/news/rob_phillips.cfm?plckController=Blog&plckBlogPage=BlogViewPost&userid=e062d34a-fb8f-4a56-ba5a-fb802447d7f5&plckPostId=Blog%3ae062d34a-fb8f-4a56-ba5a-fb802447d7f5Post%3a78b14e7d-8de7-4e11-bcb7-c0f9cb7820a1&plckScript=blogScript&plckElementId=blogDest
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
valami normális játékosunk marad??? jövőre lesz hely a cap alatt 😊

több mint 15 éve
Igor Olshansky-t már úgy kezelik, mint aki ki lesz rakva ma.
több mint 15 éve
hát de még így sem bírnak az emberek elrúgni az endzone-ig 😊Buhler minden előnyét elvesztette azzal, hogy előrébb vitték a rúgást.Radway lábát törte Rayner nem lesz rugó. Kb ennyit lehet elmondani. Jövő héten kezdődik 😊Bleviaz egyetlen pozitívum, hogy így nem kell azon taktikázni, hogy Radwayt hogy tartsuk a csapatnál, nem fogja senki sem elvinni, amíg nem egészséges - akkor meg mi is PS-be tudjuk emelni.
Rayner, Graham, pfff... persze, tudom, egyik csapat szemete a másik aranya, na de a többszörösen kitett rúgókkal minek sz*rakodni? legalább Buehler touchback-re tudja tenni a disznóbőrt kirúgásnál, az is valami. ötvenen belül meg majd dupla vagy semmi alapon mindig TD-re megyünk... :/slowmotion
30 belül simán neki mennék 4.nek. 😀beltazor
több mint 15 éve
Buhler minden előnyét elvesztette azzal, hogy előrébb vitték a rúgást.Radway lábát törte Rayner nem lesz rugó. Kb ennyit lehet elmondani. Jövő héten kezdődik 😊Bleviaz egyetlen pozitívum, hogy így nem kell azon taktikázni, hogy Radwayt hogy tartsuk a csapatnál, nem fogja senki sem elvinni, amíg nem egészséges - akkor meg mi is PS-be tudjuk emelni.
Rayner, Graham, pfff... persze, tudom, egyik csapat szemete a másik aranya, na de a többszörösen kitett rúgókkal minek sz*rakodni? legalább Buehler touchback-re tudja tenni a disznóbőrt kirúgásnál, az is valami. ötvenen belül meg majd dupla vagy semmi alapon mindig TD-re megyünk... :/slowmotion
30 belül simán neki mennék 4.nek. 😀

több mint 15 éve
amúgy hihetetlen hogy lassan 3 éve nem tudjuk normálisan megoldani a Kicker posztot.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Radway lábát törte Rayner nem lesz rugó. Kb ennyit lehet elmondani. Jövő héten kezdődik 😊Bleviaz egyetlen pozitívum, hogy így nem kell azon taktikázni, hogy Radwayt hogy tartsuk a csapatnál, nem fogja senki sem elvinni, amíg nem egészséges - akkor meg mi is PS-be tudjuk emelni.
Rayner, Graham, pfff... persze, tudom, egyik csapat szemete a másik aranya, na de a többszörösen kitett rúgókkal minek sz*rakodni? legalább Buehler touchback-re tudja tenni a disznóbőrt kirúgásnál, az is valami. ötvenen belül meg majd dupla vagy semmi alapon mindig TD-re megyünk... :/
több mint 15 éve
Radway lábát törte Rayner nem lesz rugó. Kb ennyit lehet elmondani. Jövő héten kezdődik 😊
több mint 15 éve
Kai Forbath és Carter ment a NFI listára (non-football injury), így 80 fős lett a roster. Carter helyét az 53as listámon vagy Olshansky vagy Mario Butler veszi át.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 15 éve
Nem tudom, hogy változik-e a dolog, de jelen állás szerint Nagy Bill a kezdő LG. 😊gyeekezt látva kicsit elbaltáztuk a draftot... lefelé kellett volna tradelni és jó sok 2. 3. 4.körös picket szerezni.

több mint 15 éve
Nem tudom, hogy változik-e a dolog, de jelen állás szerint Nagy Bill a kezdő LG. 😊
több mint 15 éve
Dave Rayner aláírt 😀 5 kicker a rosteren 😀
több mint 15 éve
Én,ha javítunk a tavalyi mutatón(6-10) és láthatóan haladunk tovább,előre azon az úton amit Red lefektetett,nos,én már elégedett leszek.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Secondaryben Jenkinstől nagy javulást várok és azt, hogy Scandrick mutat valamit a megelőlegezett bizalomért cserébe. Sensabaugh underrated. WR-ek miatt nem aggódnék. Egyrészt van 2 jó és 1 elit TE a rosteren, másrészt állítólag Murray ki lesz próbálva a slotba mozgatva, Felixszel a pályán.
több mint 15 éve
gyeek köszi a roster, így kicsit jobban át látom... 😊védelmet egy közepesre várom, főleg az értékelhetetlen secondery miatt.
támadókat még meg tippelni sem tudom, főleg az o fallon múlik minden.... WR sort azért vékonynak érzem.
viszont van egy kiváló edzőnk 😊

több mint 15 éve
Lehet érkezik az 5. kicker David Rayner személyében.
több mint 15 éve
Akkor most megkísérlek egy 53at. 😊QB: Romo, Kitna, McGee
RB: Jones, Murray, Choice, Chapas
WR: Austin, Bryant, Ogletree, Harris, Holley
TE: Witten, Bennett, Phillips, Rucker
C: Costa, Kowalski
G: Kosier, Nagy, Holland, Arkin
T: Free, Smith, Young
ILB: James, Lee, Brooking, [NFI-Carter], Cummings
OLB: Ware, Spencer, Butler, Albright
CB: Newman, Jenkins, Scandrick, Ball, McCann, [1)b Butler]
S: Sensabaugh, Elam, Owusu-Ansah, Church, McCray
NT: Ratliff, Brent
DE: Spears, Coleman, Hatcher, Lissemore, [1)a Olshansky]
P: McBriar
K: Buehler
LS: Ladouceur
-- Offensive tackle pozíció gyakorlatilag depth nélküli.
-- Olshansky nálam cut. Coleman Ryan embere, rotációnak Hatcher és Lissemore jó lesz.
-- Hollandot a tapasztalata miatt meg fogják tartani szerintem, hacsak képetelen lesz az elkövetkezendő pár napban gatyába rázódni.
-- Alex Albright edzőtáborban és preseason meccseken is jobb volt Brandoon Wiliamsnél.
-- RB poszton Miller és Tanner nem mutatott eleget ahhoz, hogy Choicet kiszorítsa. **Fullbacknek végül betettem Chapast**
több mint 15 éve
Annyira nem fáj a szívem Gurodeért,az elmult kb 2 évben nem is értetem mire lett PB.Az hagyján hogy Costa gyakorlatilag kiszorította TC alatt,de az is elárul valamit hogy Kowalskival sem volt rosszabb a csapat mint vele(még akkor is ha csak Pre meccs volt).Egyébként meg nem ártott már elkezdeni megfiatalítani a falat.
több mint 15 éve
sorminta 😊Amúgy szerintem nem hiányposzt a fal, fiatalítottunk akár be is jöhet. Az tény hogy iszonyat tapasztalatlan falunk lesz idén.
több mint 15 éve
60-61-62: Kowalski-Nagy-Arkin
több mint 15 éve
:SGurodeot kitették. Nem kellett senkinek az 5 millás idei fizetésével.gyeekFasza, érdekes lesz idén.
Nagyon ujjáépítés szaga van ennek. :/Blevi
akkor szozon kezdet előtt van 3 nagy hiány posztunk: G, C, CB

több mint 15 éve
Gurodeot kitették. Nem kellett senkinek az 5 millás idei fizetésével.gyeekFasza, érdekes lesz idén.
Nagyon ujjáépítés szaga van ennek. :/
több mint 15 éve
Gurodeot kitették. Nem kellett senkinek az 5 millás idei fizetésével.
több mint 15 éve
http://www.dallascowboys.com/news/news.cfm?id=0EB6199A-D12A-A5A2-606843D48459257ANa szóval nem voltam hétvégén valaki írhatna néhány sort a meccsről részemre 😊 Kösz előre is.
Érdekes ez a cikk, és már máshol is olvastam, hogyha nem megy bele a pay cut-ba akkor nem biztos h számolunk vele.
Elkezdődik a fal nagyon durva fiatalítása. Kosier lesz a legidősebb (persze ameddig egészséges).
Ez a Kowalski gyerek milyen volt?
Lassan lehet 53-at tippelni.