Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 3 éve
WR Michael Gallup is resigning with the Cowboys, a five-year, $62.5M deal, per sourc
több mint 3 éve
Legalabb egy 5. Korost kaptunk. (Comp pick, nem tudom jart volna-e erte)ezzel a cserével még úgy tudom jönni fog egy kompenzációs pick is
beltazor
és megszabadultak 20 milliónyi szerződéstől idén, jövőre és 2024-re is, ezért nem volt magasabb az ellenérték
nekem az a bajom egyébként, hogy nem látom Lamb hogy lesz első számú receiver, és azt sem látom Gallup hogyan lesz az. Schultz meg... talán ha blokkolna.
még hiányzik a koncepció, de nyilván nem látjuk a big picture-t
több mint 3 éve
Coopnak sok sikert a Brownsban, Prescott meg remélem megérteti magát majd gond nélkül a Lamb-Gallup párossal. Vagy legalábbis gondolom, így akkor MG-t megtartjuk.Wilsont en nagyon birom, remelem o is marad + Schultz is van.
Cowboykarcsi90
Megkell tudni oldani veluk + a futojatekkal.
Pff draft simulatora ra kockultam, de egyszer se csuszott le hozzank Linderbaum.
Olyan 18.ig kellett felmennem hogy mienk legyen.

több mint 3 éve
Coopnak sok sikert a Brownsban, Prescott meg remélem megérteti magát majd gond nélkül a Lamb-Gallup párossal. Vagy legalábbis gondolom, így akkor MG-t megtartjuk.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Egy gagyi Elliott RB2 miatt ki kell dobni a WR1et…makes senseMegvannak az előnyei pl a türelmes építkezésnél a tulaj közvetlen beavatkozásaira, de sajnos a hülyeség mellett is ugyanúgy kitaranak. Ami aggaszóbb, hogy nem csak Zeke kapot a csapat szemszögéből nagyon előnytelen szerződést (Jaylon Smith...).
Rodaron
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Egy gagyi Elliott RB2 miatt ki kell dobni a WR1et…makes sense
több mint 3 éve
Cowboys are finalizing a trade to send WR Amari Cooper and a sixth-round pick to the Cleveland Browns for a 2022 fifth-round pick and a sixth-round pick, per league sources.Magyarul helycsere a 6. körben és egy extra 5. kör. Legalább egy 4. kijöhetett volna, de mindegy. Jó gyerek, sok sikert kívánok neki!
Orbit WTF
Rodaron
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
Legalabb egy 5. Korost kaptunk. (Comp pick, nem tudom jart volna-e erte)Cut után nem, márpedig itt az lett volna.
beltazor
több mint 3 éve
Legalabb egy 5. Korost kaptunk. (Comp pick, nem tudom jart volna-e erte)

több mint 3 éve
Cowboys are finalizing a trade to send WR Amari Cooper and a sixth-round pick to the Cleveland Browns for a 2022 fifth-round pick and a sixth-round pick, per league sources.Orbit WTF
több mint 3 éve
Na Collins eltradelesen gondolkodunk. Ezek szerint Steele lesz ott a megoldas. En orulok Steelenek de ez szubjektiv velemeny. Tavaly OTkent rossz volt, de a masik oldalon jol tolta. Amig ott jatszott zold volt a pfffnel.

több mint 3 éve
vágjunk mindenkit ki!A Cowboys PO run ellen bizonyítottan.
majd Cap Space elkapja a labdákat! meg úgy hallottam a futás ellen is jó
rva
több mint 3 éve
vágjunk mindenkit ki!majd Cap Space elkapja a labdákat! meg úgy hallottam a futás ellen is jó
több mint 3 éve
Spags megint tolt egy tőle megszokott rantet, kiemelve a nyilvánvalót, megoldás nélkül, elkerülve az okokat. Nem is tudom mióta, de elolvastam (valószínűleg azért hogy lássam még mindig Jonesék leghűségesebb ölebe). Megérte! Ez átcsúszott a hibajavító rostáján:"And please, when anally crunching D-Law's 2021 numbers, remember he only played seven games after fracturing his fifth metatarsal."
Ez az Uncle Mickey, analizálj análisan csak nyugodtan, veled minden OK! 😀
több mint 3 éve
Tankot is megkeresték a paycuttal... Elutasította.
több mint 3 éve
Úgy tűnik viszont Gallupot megpróbáljátok megtartani....De igen, ha önként vállalná, hogy megfelezik a fizetését. (Hint: nem fogja)
Ti tudjátok, láttam egy ilyen statot, amikor Amari pályán volt Prescott ratingje 121, amikor nem, akkor 83...ez már több mint véletlennek tűnik, és ez természetesen nem feltétlen azt jelenti, hogy minden labda felé megy, amikor pályán van, hanem vélhetően a jelenlétével segített más lehetőségeket nyitni Prescottnak...
Igen értem miért a csere illetve kivágás, a kérdés megéri-e? Nem-e lenne más lehetőség?
dande
több mint 3 éve
Úgy tűnik viszont Gallupot megpróbáljátok megtartani....Ti tudjátok, láttam egy ilyen statot, amikor Amari pályán volt Prescott ratingje 121, amikor nem, akkor 83...ez már több mint véletlennek tűnik, és ez természetesen nem feltétlen azt jelenti, hogy minden labda felé megy, amikor pályán van, hanem vélhetően a jelenlétével segített más lehetőségeket nyitni Prescottnak...
Igen értem miért a csere illetve kivágás, a kérdés megéri-e? Nem-e lenne más lehetőség?
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
de most már igen. és ezt egyébként mindenki tudja a ligában, azért nem is akarnak cserélni.Ezt nem tudtammert a ligaév ötödik napján garantálttá válik a húszmilliós fizetése. azt mondjuk nem tudom, hogy egy esetleges trade milyen pénzügyi következményeket jelentene, de gondolom lenne belőle cap penalty. így meg nulláért lehet kitenni.Miért kell cutolni. Simán tradelnék érte, mondjuk egy 3. körössel, aztán majd adok neki új szerződést. Holdout ellen meg beleraknék vmi klauzát, hogy az esetben vissza a pick és még mindig lehet cutolni...relatíve kevés yardot, már a fizetéséhez viszonyítva.Cooper cut.Micsinát? 😳
Amadeus
peach
slowmotion
peach
slowmotion
peach
több mint 3 éve
Ezt nem tudtammert a ligaév ötödik napján garantálttá válik a húszmilliós fizetése. azt mondjuk nem tudom, hogy egy esetleges trade milyen pénzügyi következményeket jelentene, de gondolom lenne belőle cap penalty. így meg nulláért lehet kitenni.Miért kell cutolni. Simán tradelnék érte, mondjuk egy 3. körössel, aztán majd adok neki új szerződést. Holdout ellen meg beleraknék vmi klauzát, hogy az esetben vissza a pick és még mindig lehet cutolni...relatíve kevés yardot, már a fizetéséhez viszonyítva.Cooper cut.Micsinát? 😳
Amadeus
peach
slowmotion
peach
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
mert a ligaév ötödik napján garantálttá válik a húszmilliós fizetése. azt mondjuk nem tudom, hogy egy esetleges trade milyen pénzügyi következményeket jelentene, de gondolom lenne belőle cap penalty. így meg nulláért lehet kitenni.Miért kell cutolni. Simán tradelnék érte, mondjuk egy 3. körössel, aztán majd adok neki új szerződést. Holdout ellen meg beleraknék vmi klauzát, hogy az esetben vissza a pick és még mindig lehet cutolni...relatíve kevés yardot, már a fizetéséhez viszonyítva.Cooper cut.Micsinát? 😳
Amadeus
peach
slowmotion
peach
több mint 3 éve
Miért kell cutolni. Simán tradelnék érte, mondjuk egy 3. körössel, aztán majd adok neki új szerződést. Holdout ellen meg beleraknék vmi klauzát, hogy az esetben vissza a pick és még mindig lehet cutolni...relatíve kevés yardot, már a fizetéséhez viszonyítva.Cooper cut.Micsinát? 😳
Amadeus
peach
slowmotion
több mint 3 éve
relatíve kevés yardot, már a fizetéséhez viszonyítva.Cooper cut.Micsinát? 😳
Amadeus
peach
több mint 3 éve
Cooper cut.Micsinát? 😳
Amadeus
több mint 3 éve
Cooper cut.