Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 339 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Dez megmondta, hogy jönni fog és lőn.

És jött a mi egykori 1/3-as pickünk is.

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 901 — Pfizer & Moderna fan
LVE marad 1 ev 3m$

több mint 3 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Meglepően tétlen a csapat egyelőre. Lebénította őket a Gregory ügy.
Valószínű CWil-t is miatta vesztettük el, mert vele voltak elfoglalva, illetve rá kellett volna a pénz. 😕
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 7 683
Ti mit csinaltok iden pontosan?
Toto21
CAP spacet. De nem vilagos egyelore hogy mire. Lehet tartani akarjak a mintat, egy jo merlegu ev egy szopos.
Blevi
Nem tudom mi lesz így, de nehezen hiszem el, hogy pl a Bengals nem adott volna legalább egy 5. kört Collins-ért.
több mint 3 éve
Blevi 8 943 — Lions & Cowboys fan
Toto21
CAP spacet. De nem vilagos egyelore hogy mire. Lehet tartani akarjak a mintat, egy jo merlegu ev egy szopos.
több mint 3 éve
rva 4 532 — Me for President!
Toto21
10 napja írtam, hogy Cap Space lesz az új elkapónk és az új DE is, de úgy hallottam tud linebackert is játszani.

Za'Darius Smith mégsem írt alá egyébként a Ravensbe, szóval újra fellángolt az érdeklődés a Cowboys részéről is. 4 év, 35 millió volt riportálva (ami akár 50 is lehet - gondolom NLTBE), az egészen emészthető összeg
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 160 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Toto21
Lehet van vlami a hatterben?
Oke Steele RTben jol tudtja potolni, de akkor Gbe is belehetne tolni.

több mint 3 éve
tamas424 Dallas Cowboys 1 889
Toto21
Szerintem ezt még az FO sem tudja 😉
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 7 683
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 022 — Cowboys fan
Von Miller is aláírt?
Za'Darius Smith-t hallottam még, de állítólag hát problémái vannak (voltak?)
rva
Bills. 6 év 120 milla.
Antonius
van az a mondás, hogy a garantált mennyiséget kell figyelni, az mutatja inkább a valós értéket.
a 6 év 120M a riportok szerint 45M garit jelent azonnal (ez gondolom a 2022-23-as base salary előre garantálva), 6,4M későbbi gari (roster bonus, workout bonus, LTBE/NLTBE ösztönző), a többi meg base salary a szerződés végére tolva.

ha engem kérdeznének, ez lényegében egy 2 éves, 46-48 millió körüli szerződés.
slowmotion
ami még akkor is vastag egy 32 éves játékosnak

úgy tűnik, hogy bárki, akit ide beírok gyakorlatilag azonnal leigazolásra kerül, szóval nem mondom, hogy Clowney-t megnézném csillagos mezben
rva
japersze. bár attól függ, mit tesz le cserében az asztalra.
több mint 3 éve
Von Miller is aláírt?
rva
Bills. 6 év 120 milla.
Antonius
van az a mondás, hogy a garantált mennyiséget kell figyelni, az mutatja inkább a valós értéket.
a 6 év 120M a riportok szerint 45M garit jelent azonnal (ez gondolom a 2022-23-as base salary előre garantálva), 6,4M későbbi gari (roster bonus, workout bonus, LTBE/NLTBE ösztönző), a többi meg base salary a szerződés végére tolva.

slowmotion
ami még akkor is vastag egy 32 éves játékosnak

úgy tűnik, hogy bárki, akit ide beírok gyakorlatilag azonnal leigazolásra kerül, szóval nem mondom, hogy Clowney-t megnézném csillagos mezben
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 022 — Cowboys fan
Von Miller is aláírt?
rva
Bills. 6 év 120 milla.
Antonius

több mint 3 éve
Hmm akkor hogy is allunk?
Kellene egy kezdo G. (McGovern ott van, de egy jobb nem artana)
T sem artana es nem tudjuk mi lesz Collinsal.
Vedelembe kene nagyon, egy jo Edge.
De kell meg LB CB es S is.

Lehet jo taktika ha kivarunk es a megmaradtakat olcsobban megszerezuk.
Esetleg hatha lesz meg nagyobb nev kirakva.

több mint 3 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742
Von Miller is aláírt?
rva
Bills. 6 év 120 milla.

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
rva
és alá is írt a Ravenshez fél órája
több mint 3 éve
Von Miller is aláírt?
több mint 3 éve
Na szepen lassan lecsuszunk minden ertekelheto edgerol. Vagy draft vagy hatha kivagnak vlakit.

több mint 3 éve
olyan ez, mint egy hagyma, szépen bontódnak le a héjak a történetről, és kezdjük megismerni a lényeget.
kár, hogy a valódi történés szempontjából ez már tökéletesen mindegy...
 cowboyswire.usatoday.com/lists/cowboys-randy-gregory-free-agency-theory-broncos/
ez a cikk remekül körbejárja mi történhetett, és elég hihetőnek tűnik
rva
azoknak akik gyengébbek angolból, vagy nem akarnak ennyit végigolvasni, TLDR
Bobby Belt riportolta, hogy idén(től) nem úgy működik a saját szabadügynökök visszaigazolása, hogy megállapodnak valamiben jó előre (effektíve anélkül, hogy piaci árat tudnának), hanem hagyják, hogy tesztelje a piacot minden szabadügynök, majd akit meg akarnak tartani, annak meccselik az ajánlatát. ez lehetett a Gregory szerződés hátterében is, ezért egyeznek az összegek. az ügynök átküldte a szerződést a Cowboys-nak, akik megnézték a számokat, majd rábólintottak. erre Gregory azt mondta, oké akkor a Dallas. (itt az ügynök kiszólt az "insidereknek, akik bőszen twittelték a megállapodást) később valami csinovnyik a Cowboys-nál előszedte a dallasi sztenderd szerződést, amiben benne van az offset language (amit a most elfogadott CBA is előír egyébként) ami miatt a végén kenyértörésre került a dolog, hogy büntetés (nem eltiltás, büntetés) esetén is ugorhat a garantált lóvé. fogta, beleírta a számokat amik a Denvertől jöttek, majd vissza küldték Gregory-nak. az ügynöke meg felbékázta, hogy hello-hello, a denveri ajánlatban nincs benne ez a duma. és ekkor Gregory felhívta a dallasi oldalt, és közölte, hogy nem áll a deal, és megyek Denverbe.
rva
De ha a CBA előírja, akkor a denveriben is benne kellene lennie nem? Akkor meg nem mindegy?
dande
A linkelt cikkben nincs benne, hogy a CBA is eloirja. A cikk azt mondja, hogy a Dallas mar egy ideje ilyen szerzodesmintakkal dolgozik, es Gregory elozo Dallasos szerzodese is ilyen volt, ezert nem erzik rosszhiszemunek magukat a Cowboysnal, mert szerintuk szerintem csak a penzugyi oldal matchelesere vallalkoztak.

A cikkben idezett ugynok azt allitja, hogy 30 ev alatt egy masik csapatnal sem latott ilyen szerzodest. (Mondjuk ha Gregory elozo szerzodeset is o csinalta, akkor valaki hazudik, hiszen azt allitja a cikk, hogy a dallasiak szerint a korabbi szerzodese is tartalmazta).

Amugy ezen a linken van a CBa, annak 333. oldalan van a CBA szerinti mintaszerzodes a jatekosok es clubok kozott. Most gyorsan atgorgetve en se lattam ilyen rendelkezest benne, de ettol elterhetnek bizonyos mertekig a felek, szoval boven eletszeru, hogy a Dallas hasznal olyan rendelkezest.

nflpaweb.blob.core.windows.net/website/PDFs/CBA/March-15-2020-NFL-NFLPA-Collective-Bargaining-Agreement-Final-Executed-Copy.pdf
undisputedly
nem csak Gregory-nak, hanem La'el Collins-nak is ő az ügynöke, és mind Gregory előző, mind Collins mostani szerződése tartalmazza ezt a kitételt, ebben a formában.
szóval az ügynök az biztosan csúsztat a sztoriban
a kérdés inkább az, hogy a Cowboys mennyit csúsztat
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 777 — SuperBowl Champions 2013/2014
olyan ez, mint egy hagyma, szépen bontódnak le a héjak a történetről, és kezdjük megismerni a lényeget.
 cowboyswire.usatoday.com/lists/cowboys-randy-gregory-free-agency-theory-broncos/
rva
Bobby Belt riportolta, hogy idén(től) nem úgy működik a saját szabadügynökök visszaigazolása, hogy megállapodnak valamiben jó előre (effektíve anélkül, hogy piaci árat tudnának), hanem hagyják, hogy tesztelje a piacot minden szabadügynök, majd akit meg akarnak tartani, annak meccselik az ajánlatát. ez lehetett a Gregory szerződés hátterében is, ezért egyeznek az összegek. az ügynök átküldte a szerződést a Cowboys-nak, akik megnézték a számokat, majd rábólintottak. erre Gregory azt mondta, oké akkor a Dallas. (itt az ügynök kiszólt az "insidereknek, akik bőszen twittelték a megállapodást) később valami csinovnyik a Cowboys-nál előszedte a dallasi sztenderd szerződést, amiben benne van az offset language (amit a most elfogadott CBA is előír egyébként) ami miatt a végén kenyértörésre került a dolog, hogy büntetés (nem eltiltás, büntetés) esetén is ugorhat a garantált lóvé. fogta, beleírta a számokat amik a Denvertől jöttek, majd vissza küldték Gregory-nak. az ügynöke meg felbékázta, hogy hello-hello, a denveri ajánlatban nincs benne ez a duma. és ekkor Gregory felhívta a dallasi oldalt, és közölte, hogy nem áll a deal, és megyek Denverbe.
rva
De ha a CBA előírja, akkor a denveriben is benne kellene lennie nem? Akkor meg nem mindegy?
dande
A linkelt cikkben nincs benne, hogy a CBA is eloirja. A cikk azt mondja, hogy a Dallas mar egy ideje ilyen szerzodesmintakkal dolgozik, es Gregory elozo Dallasos szerzodese is ilyen volt, ezert nem erzik rosszhiszemunek magukat a Cowboysnal, mert szerintuk szerintem csak a penzugyi oldal matchelesere vallalkoztak.

A cikkben idezett ugynok azt allitja, hogy 30 ev alatt egy masik csapatnal sem latott ilyen szerzodest. (Mondjuk ha Gregory elozo szerzodeset is o csinalta, akkor valaki hazudik, hiszen azt allitja a cikk, hogy a dallasiak szerint a korabbi szerzodese is tartalmazta).

Amugy ezen a linken van a CBa, annak 333. oldalan van a CBA szerinti mintaszerzodes a jatekosok es clubok kozott. Most gyorsan atgorgetve en se lattam ilyen rendelkezest benne, de ettol elterhetnek bizonyos mertekig a felek, szoval boven eletszeru, hogy a Dallas hasznal olyan rendelkezest.

nflpaweb.blob.core.windows.net/website/PDFs/CBA/March-15-2020-NFL-NFLPA-Collective-Bargaining-Agreement-Final-Executed-Copy.pdf

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 695 — Így remélem megfelelek nektek.....
rva
rva
több mint 3 éve
rva
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Gregory ügynöke PETER SCHAFFER
is first job out of law school was with the Denver-based law firm of Weller, Freidrich, Ward and Andrews a litigation firm. Schaffer was also Appointed Chairman of the Denver Cable Television Commission.

azért ez sokat elmond a döntés hátteréről
több mint 3 éve
Gregory nekem sose volt szimpatikus. Először az eltiltásai aztán meg az agyatlan játéka miatt mikor sorban hozta a 15 yardos büntetéseket.
Valószínűleg, hogy mi volt az igazság sose fog kiderülni, de az én olvasatomban végül is mindegy. Azok után pedig, hogy a csapat kitartott mellette eddig, most meg kapott egy még mindig csak megelőlegezett bizalmat/pénzt egyáltalán nem volt szép amit történt.
Szóval tőlem mehet isten hírével.

Ha igazolás akkor nekem még mindig inkább Bobby Wagner/Von Miller combó.