Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 3 éve
Khaled1899 Dallas Cowboys Texas Tech Red Raiders 45
Jake Ferguson TE

Lana, Lana, Lanaaaaaaaaa !
több mint 3 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 901 — Pfizer & Moderna fan
2. 3. kor eleg jol sikerult szerintem. Tolbert es Williams is igeretesek

több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 612 — Grady Judd fan
Ha DQ imádja SW...et, akkor trú veljú pick az 1-2-3. A harmadik kör remélem Chad Muma!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 022 — Cowboys fan
ja, hogy elkezdődött a draft? hát erről lemaradtam...
több mint 3 éve
rva 4 534 — Me for President!
szerintem arra számolnak, hogy guard lesz, nem mozgatják az embereket oda-vissza szezonon belül, csak ha nagyon muszály
szóval nem ő lesz a swing tackle (csak még nem tudom ki lesz az, talán Josh Ball?)
több mint 3 éve
Blevi 8 943 — Lions & Cowboys fan
Én kifejezettem bírom Tylert, még az sem zárom ki h rookie évében bezavarjátok guardnak és ha megkapra a kellő képzést mehet Tyron helyére.
empty taxi
Tyron nem bir ki egy egesz evet egeszsegesen.
több mint 3 éve
Én kifejezettem bírom Tylert, még az sem zárom ki h rookie évében bezavarjátok guardnak és ha megkapra a kellő képzést mehet Tyron helyére.
empty taxi
Az itteni berkekben elég szkeptikusan fogadjuk az ilyen "multi-position" kísérleteket. Egyet tanuljon meg inkább, jól.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 166 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
állítólag a 16. (és utolsó) első körös játékos a dallas board-ján Tyler Smith volt.
hihető.

itt van mások mit gondoltak róla:

Todd McShay: 33
Mel Kiper Jr: 33
Danny Kelly: 40
Daniel Jeremiah: 42
Lance Zierlein: 43
Dane Brugler: 50 (hatodik tackle)
rva
Hagyjuk mar ezeket az experteket. Amikor kibuztuk Tyront ment a fika hogy RT-ert nem adsz 1/9et. Fredericknel C meg D osztalyzayok jottek, hogy 3. Koros jatekos. Lassunk egy evet Parsons is jot ment tavaly, in McClain we trust.

Azt irja a profilja sok buntetest kap maris mondhatni illik a rendszerbe. 😀
Blevi
úgy mondod, mintha McClain nem draftolt volna egy Taco Charltont vagy egy Mo Claiborne-t, nem beszélve a második napos pickekről... és Byron Jones is csak az utolsó évében lett jó...
nyilván guard-nak draftolták, nem tackle-nek, de szerintem a második napon ugyanúgy meg lett volna.
ne mondd, hogy egy Karlaftis - Smith első-második kör nem lett volna jobb annál, ami most jön?
rva
Aranyaiban tobb pickunk jon be mint nem bustokat mindig fogsz huzni nincs olyan csapat aki nem.
több mint 3 éve
ja, Jermaine Johnson is bent volt még, simán inkább DE és utána OG mint fordítva....
rva
Potencialt kell mar draftolni a masodik feleben az elso korben. Van benne kockazat persze de a plafonja magas LT potencial van a sracban es az elso meg 6. OT kozott ide elvileg nincs nagy kulonbseg.

Tyron szituhoz eleg hasonlo a helyzet szamomra.
több mint 3 éve
Tekintve hogy kik mentek ki, ez egy teljesen védhető pick. Tyler Smith egy még nem teljesen kiforott, Tyron féle fizikai adottságokkal megáldott tackle prospect, elit potenciállal. Guardot a második és harmadik is körben tudnak még elvileg szerezni, de én Sam Williams picket érzek a 2. körben.

több mint 3 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
ja, Jermaine Johnson is bent volt még, simán inkább DE és utána OG mint fordítva....
rva
Ne felejtsd el, hogy ez a pick a jelennek és a jövőnek is szól. Tyron Smith-nek is lefő a kávé nemsokára. 😕
Lehet úgy gondolták épkézláb falember már nem lesz benn a második körben DE meg sok van még második körös tehetségnek tartott.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
En jobban orultem volna vagy JJnek vagy Linderbaumnak.
TSmith nalam a bust pickent volt draft elott tartva, remelem tevedek. (Nyilvan kint tobbet tudnak)
Meglepett hogy a ket G ilyen hamar kiment. + utanunk is egy

több mint 3 éve
állítólag a 16. (és utolsó) első körös játékos a dallas board-ján Tyler Smith volt.
hihető.

rva
Hagyjuk mar ezeket az experteket. Amikor kibuztuk Tyront ment a fika hogy RT-ert nem adsz 1/9et. Fredericknel C meg D osztalyzayok jottek, hogy 3. Koros jatekos. Lassunk egy evet Parsons is jot ment tavaly, in McClain we trust.

Blevi
úgy mondod, mintha McClain nem draftolt volna egy Taco Charltont vagy egy Mo Claiborne-t, nem beszélve a második napos pickekről... és Byron Jones is csak az utolsó évében lett jó...
nyilván guard-nak draftolták, nem tackle-nek, de szerintem a második napon ugyanúgy meg lett volna.
ne mondd, hogy egy Karlaftis - Smith első-második kör nem lett volna jobb annál, ami most jön?
több mint 3 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Legalább nem WR jött. Ráfért a falra az erősítés. A futójátékot valahogy meg kellene oldani. Az szerintem fontosabb mint az elkapó szekció.
Az meg hogy milyen lesz a teljesítménye meglátjuk majd. Bízzunk a csapatban. Az utolsó két évben kiválasztottak 3 pro bowl-ert az azért annyira nem rossz. 😊
több mint 3 éve
hihető.

rva

több mint 3 éve
hihető.

több mint 3 éve
szerintem Biadasz teljesítményére jobb hatással lenne egy jobb guard, mint McGovern teljesítményére Linderbaum.
nem hiszem, hogy elkapót kellene hozni, az még van mindig utcai free agent, akár OBJ is
Guard, Edge, TE, LB ennek a sorrendnek örülnék
rva
Nem alakult jol a draft

több mint 3 éve
szerintem Biadasz teljesítményére jobb hatással lenne egy jobb guard, mint McGovern teljesítményére Linderbaum.
nem hiszem, hogy elkapót kellene hozni, az még van mindig utcai free agent, akár OBJ is
Guard, Edge, TE, LB ennek a sorrendnek örülnék
több mint 3 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Oksi akkor lassan draft.
Burks eselyes de remelem nem o lesz. Van azert a csapatba aki eltudja kapni a labdat.
Remelem a ket Gbol lesz vlaki.

Varhato fel csere is, csak jokerdes kiert?
beltazor
Én Zion J, Linderbaum duóból örülnék az egyiknek.
Nem lennék boldog egy felcsere után, pláne WR miatt.

több mint 3 éve
szegény srác, valaki elmondhatta volna neki előtte, hogy hogyan kell csinálni....
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 166 — Lájkold a zsűrit!
Ne váltson sportágat 😀
 www.espn.com/video/clip?id=33809719

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Oksi akkor lassan draft.
Burks eselyes de remelem nem o lesz. Van azert a csapatba aki eltudja kapni a labdat.
Remelem a ket Gbol lesz vlaki.

Varhato fel csere is, csak jokerdes kiert?

több mint 3 éve
Van rá esély, hogy a drafton Tyron helyett hozunk valakit ? Sem fiatalabb, sem egészségesebb nem lesz már 😕
Khaled1899
szerintem megpróbálnak még egy évet vele, és egy rendes guardot hoznak
jó dallasi hagyomány szerint egy olyan játékost, aki tackle-t játszott egyetemen, de NFL standard szerint rövide(bbe)k a karjai. és itt a rövidet idézőjelben kell érteni
rva
Az 1. kör a Zion Johnson, Kenyon Green, Tryelon Burks trióból fog szerintem kikerülni, külső esélyt látok Tyler Linderbaumra. 2. kör Sam Williams lehet, DQ idei lieblingje, nem hiszem hogy várnának vele a 3. körig.
gyeek
Zion Jt egyértelműen Gnek írják mindenhol ő esetleg majd Z. Martin utódja lehet.
dande
LG-be nagyon kell valaki (RT-be se ártana, de feltételezzük, hogy Steele tud javulni, szóval inkább LG)