Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 3 éve
rva 4 532 — Me for President!
ja, még szabad ügynök edge:
Von Miller
Chandler Jones
Jason Pierre-Paul
Z'Darius Smith
Uchenna Nwosu
Justin Houston
Melvin Ingram
több mint 3 éve
Elvileg tárgyaltok Von Millerrel.
Cruyffista
nyilván, mint mindenki más.

nem teljesen értem a Gregory sztorit, valami "viselkedési kikötés"-t akartak az utolsó pillanatban* állítólag a szerződésbe illeszteni, miután az ügynöke is bejelentette, hogy aláírt a Cowboys-hoz, és minden másban is volt megállapodás. David Moore szerint olyan kikötés, hogy visszatarthatnak pénzt vagy megszüntethetik a szerződés garantált tartalmát, ha az NFL büntetést szabna ki rá - állítólag egyébként standard szövegezés, és mindenki szerződésében benne van, kivéve Prescottét. de akkor miért utólag próbálják meg bele tenni?
*Clarence Hill Jr szerint egyébként nem utolsó pillanatban akarták bele tenni, de ő szerintem most csak a FO szócsöve, így nyilván ebben a formában ez nem igaz.
kérdés, hogy genyóság-e a megállapodott szerződést utolsó pillanatban módosítani (igen) és, hogy genyóság-e otthagyni a csapatot valami mondvacsinált ügy miatt, akik 6 éven keresztül dolgoztak azon, hogy itt lehess (igen) de lehet egyik sem igaz. valaki súlyosat hazudik a sztoriban, és félek soha nem derül ki az igazság.

Amari Cooper távozása nem érintett mélyen, mert nekem nem volt igazán szimpatikus soha.
ellenben Gregory távozása szarul esik, mert én is hittem benne, örültem neki, amikor összeszedte magát, és a végén kifejezetten jól is játszott. nem hiszem, hogy egy Von Miller pótolhatja
több mint 3 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 901 — Pfizer & Moderna fan
Cruyffista
En Gregorynak jobban orultem volna.
Felek idegbol adunk neki valami hatalmas penzt.

több mint 3 éve
Blevi 8 943 — Lions & Cowboys fan
Ez az offseason nem vet jo fenyt Kicsi Jones-ra.
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 724
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 612 — Grady Judd fan
várjuk ki a végét.
annyira balfasz lenne a FO, hogy nem íratják alá vele a szerződést, amibe beleegyeztek? vagy nem is egyeztek bele, csak Schefter értett valamit félre?
slowmotion
Sefter egy büdös kis csótány. Az elsőzök csicska-császára.
gyeek
japersze. de az ilyen mellényúlások kicsit károsak a számára, nem?
slowmotion
Nem az első az elmúlt pár hétben, Amari "Copper" kivágásáról ő csicsergett elsőnek, mikor pont azért csináltak cap spacet, hogy ne kelljen kivágni és tudjanak cserélni.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 022 — Cowboys fan
Ed Werder szerint Gregory-val teljes megegyezés volt, elég komoly áldozatokst hozva Jerry Jones kérésére. Utána nem sokkal megpróbálták módosítani a fizetését. Mire ez teljesen felbaszta.
Cruyffista
contract language-et emlegetnek máshol. hát... majd nemsokára meglátjuk.
slowmotion
Mivel sokszor mondjak csapatok hogy ez csak uzlet, igy most Gregory is mondhatja.

De azert mi megmentetuk a palyafutasat, ha kivagjuk 1,5 eve sztem nem lett volna visszautja az nflbe.
beltazor
hat évig volt nálunk, a harmadik évtől (ez volt ugye a második felfüggesztése) szerintem nem lett volna állása a ligában. rendbe raktuk mentálisan, játszattuk.
cserébe hat év alatt 6,8 millió dollárt keresett (ez kb három marék szotyi), 16,5 sackért, 64 meccsen, ami ugye kb négyszezonnyi mennyiség, szerintem nagyjából egálban vagyunk. ha nem nálunk képzeli el a jövőt ő vagy az ügynöke, akkor menjen.
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Elég megnézni Gregory legutóbbi kedvelt tweetjeit.
Főleg úgy kiábrándító, hogy DLaw is belement az új dealbe, jócskán levíve a caphitjét, és bele is fért volna Gregory.
WR1 és EDGE2 elvesztése egy offseasonben azért elég nagy csapás, kíváncsi vagyok hogy oldják meg.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Ed Werder szerint Gregory-val teljes megegyezés volt, elég komoly áldozatokst hozva Jerry Jones kérésére. Utána nem sokkal megpróbálták módosítani a fizetését. Mire ez teljesen felbaszta.
Cruyffista
slowmotion
Mivel sokszor mondjak csapatok hogy ez csak uzlet, igy most Gregory is mondhatja.

De azert mi megmentetuk a palyafutasat, ha kivagjuk 1,5 eve sztem nem lett volna visszautja az nflbe.

több mint 3 éve
Cruyffista
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 724
több mint 3 éve
várjuk ki a végét.
annyira balfasz lenne a FO, hogy nem íratják alá vele a szerződést, amibe beleegyeztek? vagy nem is egyeztek bele, csak Schefter értett valamit félre?
slowmotion
gyeek
japersze. de az ilyen mellényúlások kicsit károsak a számára, nem?
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 612 — Grady Judd fan
várjuk ki a végét.
slowmotion

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
várjuk ki a végét.
több mint 3 éve
WTF Randy Gregory
zacknorb
Legalabb kert volna ott tobbet.
Mi tortenhetet?
Pedig a kijovo hirek alapjan vegig tamogatuk, a fuvezese alatt is.

több mint 3 éve
CW is eleg jo penzt kapott CedWill is l. Erik egy jobb comp pick.

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 049 — Axel Foley
The #Cowboys are expected to sign their own pass-rusher Randy Gregory to a deal around $13M per year
Beki
Cowboys are re-signing DE Randy Gregory to a five-year, $70 million deal that includes $28 million guaranteed -Schefter
Beki
Majdnem!

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 466 — Kinek mit intézett a kormánya
WTF Randy Gregory

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The #Cowboys are expected to sign their own pass-rusher Randy Gregory to a deal around $13M per year
Beki
Cowboys are re-signing DE Randy Gregory to a five-year, $70 million deal that includes $28 million guaranteed -Schefter
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Safety Malik Hooker staying in Dallas on a 2-year, $8 million deal
több mint 3 éve

2018-ban nem kellett a Cowboysba, most meg 26,7 millió garantálttal megy a 49ers-be.. smh

és DLaw aláírta a hosszabbítást (miután a paycut-ba nem ment bele):

egész baráti a szerződés:

más nézetből:
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 339 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Dez insider lett?
több mint 3 éve
Neee Willt buktuk 😕

több mint 3 éve
Blevi 8 943 — Lions & Cowboys fan
WR 2 penz mondjuk terdszalag szakadas utan… CedWill kene vissza.