NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
1
1
2:15, ARENA4
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
NFL suspended Cowboys DL David Irving four games for violating the league's substance abuse policy.
több mint 7 éve
szerintem olyan irányítóból elég sok van, akik jó alap mellett elmuzsikálnak. azokból van hiány, akik akkor is tudják a hátukon vinni a csapatot, ha az összes játékos mankókkal jött ki a pályára.Ennek én sem állítottam az ellenkezőjét. Viszont a Rodgers meg Brady féle irányítókat rohadt nehéz kiválasztani. Ezért vannak olyan irányító fizetések a ligában, amilyenek. Ha tudsz két jo passzt adni egymás után, lesz csapat akinél lehetőséget kapsz.
egyelőre nem látom Prescott-ban, hogy képes lenne arra, amire Rodgers vagy Brady
rva
...a Dallas Cowboys (amerika csapata) irányítójától, hogy ne lásson szellemeket amikor nincs fenn a pályán a kedvenc vakoldali tackle-jeEgy másodéves irányítónál szerintem eléggé érthető, ha a ligaelit LT kidölését “megérzi”. Amugy az megvan, hogy Prescott tavaly a legpontosabb volt a ligában, az ilyen tight window passzokkal?
az szép, hogy annyira azért nem besz*ri, hogy végig tud menni az olvasásain, de az már kevésbbé szép, hogy nem meri megdobni a tight-window labdákat csak várja az ajtó-ablak helyzetben levő elkapókat
rva
Mindegy amugy, nem akarom én itt megvédeni Dak-et, az idő ugyis megválaszolja majd. Én csak arra próbálok rávilágítani, hogy oké hogy Amerika Csapata, meg hogy itt olyan QB-k voltak mint Staubach, Aikman vagy Romo, de attól még igazi FR irányítót rohadt nehéz találni. Klasszist meg méginkább. De életképes alternativa lehet, egy Dak féle “buszsofőr” is . A 2016-os Prescottal szerintem lehet nyerni, meglátjuk.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
szerintem olyan irányítóból elég sok van, akik jó alap mellett elmuzsikálnak. azokból van hiány, akik akkor is tudják a hátukon vinni a csapatot, ha az összes játékos mankókkal jött ki a pályára.egyelőre nem látom Prescott-ban, hogy képes lenne arra, amire Rodgers vagy Brady vagy ennek akár csak a töredékére is. nyilván nem azt várom el, hogy harmadik évében űr-számokat hozzon, de azt joggal lehet elvárni a Dallas Cowboys (amerika csapata) irányítójától, hogy ne lásson szellemeket amikor nincs fenn a pályán a kedvenc vakoldali tackle-je
az szép, hogy annyira azért nem besz*ri, hogy végig tud menni az olvasásain, de az már kevésbbé szép, hogy nem meri megdobni a tight-window labdákat csak várja az ajtó-ablak helyzetben levő elkapókat
nyilván emiatt lett új elkapó-edző és emiatt lett egy halom új elkapó is, hátha azok majd megcsinálják a szeparációt és Prescottnak nem kell vezetnie a labdáival az elkapóit.
(btw minicamp hype train: dobott egy back shoulder fade-t Hurns-nek, minden média azonnal felkapta. egy labda volt. egy.)
több mint 7 éve
Ez is bejöhet, persze. Mármint hogy Prescottról derül ki, hogy egyszer volt budán kutyavásár.Szerintem a legtöbb a Garrett-Linehan pároson fog múlni. Persze a nyilvánvaló külső tényezőkön kívül.abban én is egyetértek, hogy ez a legjobb emberállomány, amivel Marinelli rendelkezhet
Visszatér e a csapat a 2016-os gyökereihez? A Cowboysnak a futás kell hogy legyen a játéka alfája omegája. A futás kell hogy megalapozza a passzt, nem pedig fordítva. Egyelőre papíron úgy néz ki, ehhez az emberállomány is megvan. Csak a szakamai stáb ne felejtse ezt el év közben, úgy ahogy 2017-ben rengetegszer megtették.
Ha ez menni fog, elég lesz ez az elkapó sor is. A védelemmel se kellene hogy nagy baj legyen. Btw szerintem évek óta, ez a legnagyobb upside-al rendelkező D amit Marinelli a pályára küldhet.
A két dudás megy ugyis együtt bukik, együtt nyer. Mindenesetre az érdekes lesz, hogy mondjuk ha Garrett és Linehan megy év végén, Prescottal mi lesz.
Cowboykarcsi90
ha bukás lesz, akkor Marinelli is megy, Linehan is megy. Garrett talán megússza, ez még kérdéses.
Kris Richard lesz az új defensive coordinator és Tee Martin lesz az új OC 😀 (nyilván nem)
ha Garrett bukik, az annak lesz köszönhető, hogy Prescott nem játszik elég jól. simán benne van, hogy lesz még egy szar éve, és akkor elvágja a fát maga alatt
rva
De nekem - ez nyilván egy teljesen szubjektív vélemény - inkább az jött le, hogy ez a srác adott körülmények között remekül boldogult. Lásd, az első huszonpár meccse, szoval az Atlanta elleni fiaskóig. Aztán amikor hirtelen kirántották a lába alól a talajt szétesett. Én bizok benne, hogy ismét a megfelelő “környezetben” boldogulni fog. Garrettéknek ezt kell megérteni. Ő nem Romo. Nem Ő a szikra, ami inditja a gépezetet. Azt viszont már láttuk Tőle is, hogy ha a gépezet már szépen pöfög egy stabil alapjáraton, oda tud lépni a gázpedálra.
több mint 7 éve
Szerintem a legtöbb a Garrett-Linehan pároson fog múlni. Persze a nyilvánvaló külső tényezőkön kívül.abban én is egyetértek, hogy ez a legjobb emberállomány, amivel Marinelli rendelkezhet
Visszatér e a csapat a 2016-os gyökereihez? A Cowboysnak a futás kell hogy legyen a játéka alfája omegája. A futás kell hogy megalapozza a passzt, nem pedig fordítva. Egyelőre papíron úgy néz ki, ehhez az emberállomány is megvan. Csak a szakamai stáb ne felejtse ezt el év közben, úgy ahogy 2017-ben rengetegszer megtették.
Ha ez menni fog, elég lesz ez az elkapó sor is. A védelemmel se kellene hogy nagy baj legyen. Btw szerintem évek óta, ez a legnagyobb upside-al rendelkező D amit Marinelli a pályára küldhet.
A két dudás megy ugyis együtt bukik, együtt nyer. Mindenesetre az érdekes lesz, hogy mondjuk ha Garrett és Linehan megy év végén, Prescottal mi lesz.
Cowboykarcsi90
ha bukás lesz, akkor Marinelli is megy, Linehan is megy. Garrett talán megússza, ez még kérdéses.
Kris Richard lesz az új defensive coordinator és Tee Martin lesz az új OC 😀 (nyilván nem)
ha Garrett bukik, az annak lesz köszönhető, hogy Prescott nem játszik elég jól. simán benne van, hogy lesz még egy szar éve, és akkor elvágja a fát maga alatt
több mint 7 éve
Szerintem a legtöbb a Garrett-Linehan pároson fog múlni. Persze a nyilvánvaló külső tényezőkön kívül.Visszatér e a csapat a 2016-os gyökereihez? A Cowboysnak a futás kell hogy legyen a játéka alfája omegája. A futás kell hogy megalapozza a passzt, nem pedig fordítva. Egyelőre papíron úgy néz ki, ehhez az emberállomány is megvan. Csak a szakamai stáb ne felejtse ezt el év közben, úgy ahogy 2017-ben rengetegszer megtették.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Az meg hogy DeMarcus-t nem hoztuk el edzőnek, azok után, hogy már tavaly is ingyé edzette a védőfal tagjait, még hiba lehet. De mindegy, mert leigazolt exeihez.twitter.com/therealmarklane/status/1007281441829351424
Charlie Firpo
több mint 7 éve
offseason van, mennek az OTA-k meg a minicamp-ek, zajlik a hurráoptimizmus, mindenki egészséges, mindenki jelen van, tényleg csak apróbb dolgok zavarják az összképet*Szia!
jelen állapotban mer valaki saccolni alapszakasz eredményt?
én tavaly azt hiszem 10-6-ot mondtam és 9-7 lett az eredménye, de most ha jóindulatú vagyok akkor is 10-6 ismét, mert miénk az egyik legnehezebb schedule.
* gyorsan le is kopogtam
rva
Én nem mernék még tippelni.
A Landry-n is pedzegetik erőssen, hogy safety még kellene a védelembe. Meg akkor most Jourdan csere lesz egy ilyen év után?
Az elkapók és a TE poszt is fekete ló még.
Az meg hogy mindenki jó és szépen edz, engem nem hat meg, kivéve, hogy talán Jihad Ward helyét, technikáját, motivációját Marinelli és Lett jobban belövi a jelek szerint.
Az meg hogy DeMarcus-t nem hoztuk el edzőnek, azok után, hogy már tavaly is ingyé edzette a védőfal tagjait, még hiba lehet. De mindegy, mert leigazolt exeihez.
Szóval hosszú még a nyár, a csapat fiatal, az edzők újak, ebből minden lehet, meg az ellenkezője is. Kéne egy jó Prescott és/vagy valaki, aki nagyon kilógna felfelé, na akkor lehetne miről beszélni.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
offseason van, mennek az OTA-k meg a minicamp-ek, zajlik a hurráoptimizmus, mindenki egészséges, mindenki jelen van, tényleg csak apróbb dolgok zavarják az összképet*jelen állapotban mer valaki saccolni alapszakasz eredményt?
én tavaly azt hiszem 10-6-ot mondtam és 9-7 lett az eredménye, de most ha jóindulatú vagyok akkor is 10-6 ismét, mert miénk az egyik legnehezebb schedule.
* gyorsan le is kopogtam
több mint 7 éve
Ez nagyon csúnyán baráti szerintem , nem hittem volna , hogy ennyivel megússzátok . Főleg a garantál rész ami nagyon kevés . Idén az , hogy 50%nál kevesebb a garantált kb a cseréknél volt .szerintem nyilvánvalóvá tették neki, hogy őt akarják a legjobban fizetett játékossá tenni a posztján, onnantól meg...
Sixo
meg hát neki is az lesz valószínűleg, hogy game check-ben csak a veteránminimumot fogja megkapni, az afeletti részt minden év elején, amikor megváltoztatják a szerződését. szóval a 84 millióból szerintem úgy 70-75 meglesz neki gariban.
több mint 7 éve
Ez nagyon csúnyán baráti szerintem , nem hittem volna , hogy ennyivel megússzátok . Főleg a garantál rész ami nagyon kevés . Idén az , hogy 50%nál kevesebb a garantált kb a cseréknél volt .
több mint 7 éve
Seven year’s total, $93.41 million with a reported $40 million guaranteed. 13,34 / év.Na ez így be is jött hét évre, mert az idei is számít. Jöhet a belengetett átstrukturálás, akkor még igazolunk, ha meg nem, akkor is jó így.
És jövőre 60 millió felett leszünk Martin-nal is, ha 190-re emelkedik az összes pénz. Hát én ilyenre nem is emlékszem...
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Cowboys and Pro-Bowl G Zack Martin finally agreed today to 6-year, $84 million extension that includes $40 million guaranteed, per source.
több mint 7 éve
Na, lássuk azt a 14/év, 7 évre (6+1) 100 milliós 40 m garantált szerződést, amit a coboyswire jósol.14 p/a, 7 év, 40 gari?
Emlékszem, amikor leszállt a buszról és nem Manziel volt. Megérte.
Charlie Firpo
és az milyen jó lesz, amikor évente átstrukturálják majd, hogy még több hely legyen a sapka alatt 😊
több mint 7 éve
én is örülök a megegyezésnek, kérdés tényleg mennyi az idei évre a cap hit
több mint 7 éve
Na, lássuk azt a 14/év, 7 évre (6+1) 100 milliós 40 m garantált szerződést, amit a coboyswire jósol.Emlékszem, amikor leszállt a buszról és nem Manziel volt. Megérte.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
mondjuk, hogy top2-es. Nekem ugyan abszolút No. 1, de ez szubjektív, akadnak mások, akik valamilyen oknál fogva nem őt teszik az 1. helyre. Az, hogy ki kellett fizetni az igényeinek megfelelően pedig egyértelmű. Rá nem kell sajnálni a pénzt.Martin rekordfizuért aláírt.A részletek egyelőre még nem ismertek, csak annyi, hogy Rap szerint: the deal will make Martin the "highest-paid guard with the largest guarantee at his position in NFL history.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000936665/article/zack-martin-cowboys-closing-in-on-6year-contract
shagi0206
Bármibe is került, megérte, a legjobb guard az egész fáking ligában.
Antonius
több mint 7 éve
Martin rekordfizuért aláírt.A részletek egyelőre még nem ismertek, csak annyi, hogy Rap szerint: the deal will make Martin the "highest-paid guard with the largest guarantee at his position in NFL history.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000936665/article/zack-martin-cowboys-closing-in-on-6year-contract
shagi0206
Bármibe is került, megérte, a legjobb guard az egész fáking ligában.
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Martin rekordfizuért aláírt.www.nfl.com/news/story/0ap3000000936665/article/zack-martin-cowboys-closing-in-on-6year-contract
Szerkesztette: shagi0206
több mint 7 éve
nem volt véletlen az a Switzer trade.amikor draftolták, úgy voltak vele lett egy olcsó Beasey-nk, nem kell szerződést hosszabbítani az igazival
aztán kiderült, hogy az igazi nem az új Wes Welker, a copy meg nem jó semmire az igazi mellett
és úgy döntöttek, hogy mivel az igazinak mégse kell majd nagy lóvét adni, inkább eleresztik a másolatot valakiért, akit a senior bowl alatt is kifejezetten szerettek.
win-win
több mint 7 éve
OTA top10 Broaddus ujjából:www.dallascowboys.com/news/2018/06/08/top-10-newly-acquired-veteran-leads-broaddus%E2%80%99-10-biggest-offseason-surprises
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Ennyire tré volt? Vagy csak üvegcsontú?most realizáltam, hogy Datone Jones-t anno az első körben draftolta a GreenBay 2013-ban.Neked csak most esett le, mi mindent megtennénk, hogy elfeletsük.
rva
alatriste
több mint 7 éve
most realizáltam, hogy Datone Jones-t anno az első körben draftolta a GreenBay 2013-ban.Neked csak most esett le, mi mindent megtennénk, hogy elfeletsük.
rva

Liverpool Fc
több mint 7 éve
most realizáltam, hogy Datone Jones-t anno az első körben draftolta a GreenBay 2013-ban.