Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Tényleg el akarod indítani ezt a vonalat? 😊Mintapolgár, csak rosszkor van rossz helyen mindig.Tulajdenképpen akkor jelenleg egy gyorshajtás róható fel neki bizonyítottan, meg a nyári melltartó lerántós sztori...Tiszta őrület! 😀 Lucky Whitehead kutyájának az elrablása és váltságdíj követelése és rejtélyes visszaszerzése után a dallasi rendőrség felfüggesztette a Clutch báros sztorit. DTrainnek (a.k.a. Nkemakola Ibeneme) nyoma veszett! :o Ezen a tweeten jót nevettem:meg is szüntették a nyomozást, mivel nincs bűntény.
twitter.com/DallasPD/status/887389140542787587
gyeek
aki tud olvasni a sorok között, az érti, hogy ez miért lehet.
rva
Blevi
PEEtör
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Egyáltalán nem ezt állítottam. De két esetben is jogilag ártatlan. Ettől nyílván nem zörög a haraszt 😊Mintapolgár, csak rosszkor van rossz helyen mindig.Tulajdenképpen akkor jelenleg egy gyorshajtás róható fel neki bizonyítottan, meg a nyári melltartó lerántós sztori...Tiszta őrület! 😀 Lucky Whitehead kutyájának az elrablása és váltságdíj követelése és rejtélyes visszaszerzése után a dallasi rendőrség felfüggesztette a Clutch báros sztorit. DTrainnek (a.k.a. Nkemakola Ibeneme) nyoma veszett! :o Ezen a tweeten jót nevettem:meg is szüntették a nyomozást, mivel nincs bűntény.
gyeek
rva
Blevi
PEEtör
több mint 8 éve
Mintapolgár, csak rosszkor van rossz helyen mindig.Tulajdenképpen akkor jelenleg egy gyorshajtás róható fel neki bizonyítottan, meg a nyári melltartó lerántós sztori...Tiszta őrület! 😀 Lucky Whitehead kutyájának az elrablása és váltságdíj követelése és rejtélyes visszaszerzése után a dallasi rendőrség felfüggesztette a Clutch báros sztorit. DTrainnek (a.k.a. Nkemakola Ibeneme) nyoma veszett! :o Ezen a tweeten jót nevettem:meg is szüntették a nyomozást, mivel nincs bűntény.
gyeek
rva
Blevi
több mint 8 éve
Tulajdenképpen akkor jelenleg egy gyorshajtás róható fel neki bizonyítottan, meg a nyári melltartó lerántós sztori...Tiszta őrület! 😀 Lucky Whitehead kutyájának az elrablása és váltságdíj követelése és rejtélyes visszaszerzése után a dallasi rendőrség felfüggesztette a Clutch báros sztorit. DTrainnek (a.k.a. Nkemakola Ibeneme) nyoma veszett! :o Ezen a tweeten jót nevettem:meg is szüntették a nyomozást, mivel nincs bűntény.
gyeek
rva
több mint 8 éve
Ilyenkor szeretek BGN kommenteket olvasni, kiváncsi vagyok lesz-e dedikált bejegyzés is hozzá! 😀Tiszta őrület! 😀 Lucky Whitehead kutyájának az elrablása és váltságdíj követelése és rejtélyes visszaszerzése után a dallasi rendőrség felfüggesztette a Clutch báros sztorit. DTrainnek (a.k.a. Nkemakola Ibeneme) nyoma veszett! :o Ezen a tweeten jót nevettem:meg is szüntették a nyomozást, mivel nincs bűntény.
gyeek
rva
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
Tiszta őrület! 😀 Lucky Whitehead kutyájának az elrablása és váltságdíj követelése és rejtélyes visszaszerzése után a dallasi rendőrség felfüggesztette a Clutch báros sztorit. DTrainnek (a.k.a. Nkemakola Ibeneme) nyoma veszett! :o Ezen a tweeten jót nevettem:meg is szüntették a nyomozást, mivel nincs bűntény.
gyeek
több mint 8 éve
mindenki gyorshajt, csak nem mindenkit kapnak el. olyan ez, mint a dopping.Meg amúgy kb mindenkivel 😀Tegnap meg gyorshajtott.Értem én hogy kiemelt figyelem meg minden, de gyorshajtás?? C'mon man.... ez kb minden második NFL playerrel megfordul.
Megdolgozik az eltiltásért, na.
Charlie Firpo
Blevi
Wyatt
több mint 8 éve
Tiszta őrület! 😀 Lucky Whitehead kutyájának az elrablása és váltságdíj követelése és rejtélyes visszaszerzése után a dallasi rendőrség felfüggesztette a Clutch báros sztorit. DTrainnek (a.k.a. Nkemakola Ibeneme) nyoma veszett! :o Ezen a tweeten jót nevettem:twitter.com/DallasPD/status/887389140542787587
több mint 8 éve
Meg amúgy kb mindenkivel 😀Tegnap meg gyorshajtott.Értem én hogy kiemelt figyelem meg minden, de gyorshajtás?? C'mon man.... ez kb minden második NFL playerrel megfordul.
Charlie Firpo
Blevi

több mint 8 éve
Tegnap meg gyorshajtott.Értem én hogy kiemelt figyelem meg minden, de gyorshajtás?? C'mon man.... ez kb minden második NFL playerrel megfordul.
Charlie Firpo
Blevi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Tegnap meg gyorshajtott.Értem én hogy kiemelt figyelem meg minden, de gyorshajtás?? C'mon man.... ez kb minden második NFL playerrel megfordul.
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Tegnap meg gyorshajtott.Megdolgozik az eltiltásért, na.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
és mi lett volna, ha Zeke vágja orrba...Ilyen névvel meg is érdemel egy orrba vágást.Örülhet, hogy ennyivel megúszta!
Cowboykarcsi90
gyeek
több mint 8 éve
Ilyen névvel meg is érdemel egy orrba vágást.Örülhet, hogy ennyivel megúszta!
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Ilyen névvel meg is érdemel egy orrba vágást.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Haha! Így hívják a törött orrú lemezlovast: Nkemakola Ibeneme. HAHAHA
több mint 8 éve
A sztori eddig: egy matt részeg trógert valaki padlózott, minek során eltört a nózija. Annyira be volt tintázva, hogy nem emlékszik rá ki volt, de a haverja a "Cowboys futóját" nevezte meg. Mire a rendőrök kiértek Elliott nem volt a helyszínen. Elliott szóvivője csak annyit mondott, hogy nem tartóztatták le és nem emeltek ellen vádat.Egy másik szemtanú szerint Elliot nem ütött meg senkit.
A dolog előzménye, hogy a részeg arc egy Zeke társaságába tartozó nővel "vitatkozott". Nem nehéz összerakni a kirakóst... Mi ez ha nem irónia?!
gyeek
több mint 8 éve
Ez az Elliott gyerek a training campre a minnél hosszabb eltiltást tűzte ki célul? Vagy csak ő is nehezen kezeli a hirtelen jött népszerűséget!?Nem, csak élvezi az életet. És igen, elszaladt vele egy kicsit a ló(vé).
Matthew99
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Ez az Elliott gyerek a training campre a minnél hosszabb eltiltást tűzte ki célul? Vagy csak ő is nehezen kezeli a hirtelen jött népszerűséget!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
A sztori eddig: egy matt részeg trógert valaki padlózott, minek során eltört a nózija. Annyira be volt tintázva, hogy nem emlékszik rá ki volt, de a haverja a "Cowboys futóját" nevezte meg. Mire a rendőrök kiértek Elliott nem volt a helyszínen. Elliott szóvivője csak annyit mondott, hogy nem tartóztatták le és nem emeltek ellen vádat. A dolog előzménye, hogy a részeg arc egy Zeke társaságába tartozó nővel "vitatkozott". Nem nehéz összerakni a kirakóst... Mi ez ha nem irónia?!
több mint 8 éve
Ja, láttam egy kiretusált tvittyet arról, hogy ő ütötte ki (Fisher hírére reagálva), de az nem hiteles. Ha Deszpöcsnyaló miatt ütötte ki a DJ-t az erkölcsileg nemes cselekedet lett volna, de inkább bízott volna meg valaki mást miután távozik a helyiségből, hogy a gyanú árnyéka se vetüljön rá.Legújabb hírek szerint kiütötte a DJ-t.. biztos sok volt a deszpaszito... 😀mondjuk Elliott tudhatná, hogy mi a répa, nem keveredünk verekedésbe éjszakai lokálokban:twitter.com/TomPelissero/status/886949766378205184
twitter.com/fishsports/status/886919835384520704
nem lett belőle rendőrségi ügy, de na.
twitter.com/RapSheet/status/886944313015496705
rva
gyeek
Blevi
több mint 8 éve
Legújabb hírek szerint kiütötte a DJ-t.. biztos sok volt a deszpaszito... 😀mondjuk Elliott tudhatná, hogy mi a répa, nem keveredünk verekedésbe éjszakai lokálokban:twitter.com/TomPelissero/status/886949766378205184
rva
gyeek
több mint 8 éve
Kezd a tököm tele lenni a Zeke körüli fesztivállal. Dezt össze tudták szedni, ideje keményebben fellépni a gyökerek ellen! Beleértve Elliottot is. Ha már Ohio State, akkor a Browns tuti örülne egy olyan tehetségnek mint ő. Hadd szarjon be egy kicsit, talán javít a magatartásán!
több mint 8 éve
mondjuk Elliott tudhatná, hogy mi a répa, nem keveredünk verekedésbe éjszakai lokálokban:twitter.com/TomPelissero/status/886949766378205184
rva
több mint 8 éve
mondjuk Elliott tudhatná, hogy mi a répa, nem keveredünk verekedésbe éjszakai lokálokban:twitter.com/fishsports/status/886919835384520704
Szerkesztette: rva